3 julegaveidéer til fodboldspillere 2017

Posted by admin 15.11.2017 0 Comment(s)Find din julegave til fodboldspilleren her

Julen nærmer sig og det er blevet tid til at forberede sine julegaveindkøb. Har du styr på julegaven til ham eller hende der spiller fodbold?

Hvis du ikke har, så læs videre.

Vi har gjort det nemmere for dig ved at forberede en liste med 4 populære julegaveidéer til fodboldspillere i 2017. I blandt gaveidéerne finder du nye fodboldstøvler, en fodbold, en klubtrøje og målmandshandsker.

Lad os se, hvad inspirationslisten gemmer på af fede julegaver til fodboldspillere.

Få inspiration til julegaven hos www.!
Køb fodboldstøvler, fodbolde, målmandshandsker og fede klubtrøjer til én du holder af.
1# – Nye fodboldstøvler i julegave

Det vigtigste værktøj for en fodboldspiller er fodboldstøvlerne. Fodtøjet skal være i orden for at præstere optimalt på træningsbanen eller til kamp.

Der vil ikke være et øje tørt juleaften, hvis du køber et par fodboldstøvler online og giver dem i julegave til din kæreste, mand, søn, datter eller hvem du nu kender som spiller fodbold.

Det er ikke lige gyldigt, hvilke støvler du køber. Der findes sågar velskrevne fodboldstøvle guides, som giver dig fif til at købe de rigtige.

Den tager vi en anden dag.

I dag findes der flere forskellige typer af fodboldstøvler. Vi vil anbefale, at du enten køber et par FG-støvler eller AG-støvler, som er til henholdsvis græs og kunststofbaner. Begge støvler kan anvendes hele året rundt.

Det er smart!

Underlaget er én ting at være opmærksom på. Du skal også være opmærksom på støvletypen. Skal det være en fodboldstøvle med sok eller uden sok? Læder eller syntetisk overdel?

En fodboldstøvle med sok kunne være den nyligt introducerede Nike Mercurial Superfly V FG Neymar Junior fra støvlekollektionen ”Written in the stars”. Skal det være en fodboldstøvle i læder, så er et godt bud Adidas Copa 17.2 FG/AG Pyro Storm.

Undskyld de lange navne på fodboldstøvlerne, men det hedder de altså.

I stedet for at remse en masse topmodeller op af fodboldstøvler her, så tag et kig her og find de rigtige fodboldstøvler her.

Vi håber, at du bliver inspireret og finder julegaven.

2# En fodbold til efter skole

Når du skal spille bold med vennerne, så er det rart at have en fodbold, som du kan tage med i tasken, under armen eller på bagagebæret af cyklen.

Fodbolde kommer i mange forskellige farver, priser og til bestemte underlag, men når du skal købe en fodbold, så skal du være særligt opmærksom på størrelsen. Det er vigtigt, at købe en fodbold der svarer til alderen på spilleren. En størrelsesguide kan du finde her.

Vi vil dog anbefales, at du køber en fodbold til græs eller kunstgræs, da gavemodtagerne kan bruge fodbolden mest muligt året rundt.

Hvor skal du købe en fodbold?

Når du går ned i den lokale sportsbutik, så har de et begrænset udvalg af fodbolde på hylderne. Køb en fodbold på nettet i stedet for, så er der flere bolde at vælge imellem.

Hvilken fodbold skal du vælge?

Hvad med at købe den Adidas fodbold, som topspillere som Christiano Ronaldo eller Christian Eriksen spiller med i Champions League. Du kan også vælge den fodbold, som de spiller med i Serie A i Italien (også kendt som støvlelandet). Er du mere til de hjemlige breddegrader, så skal du vælge en Alka Superliga fodbolden fra Select.

Valget er svært, for der er mange brands at vælge imellem.

Men hos en af Danmarks mest populære online fodbold butikker Unisport.dk, der kan du trygt handle og finde den helt rigtige fodbold til din søn eller datter.

Vi håber, at du finder en god fodbold, som du kan pakke ind og lægge under juletræet.

#3 Ønsk dig en fodboldtrøje i julegave

Enhver dreng eller pige der spiller fodbold vil elske at iklæde sig sit yndlingsholds fodboldtrøje til træning eller i skolegården.

Derfor skal du selvfølgelig have en fodboldtrøje med på ønskesedlen, når du i december måned bevæger dig ud i butikkerne for at købe julegaven til fodboldspilleren.

Det er en rigtig god idé at forhøre sig på forhånd hos vedkommende, som du skal give gaven til, hvilken klub han eller hun holder med. Det er nemlig ikke smart at købe en Manchester City klubtrøje, hvis vedkommende er stor fan af Manchester United og den franske midtbanespiller Paul Pogba.

De to klubber er ærkefjender i Premier League i England.

Nogle af de mest populære fodboldtrøjer lige nu er ikke overraskende fra storklubber som FC Barcelona, Real Madrid, Paris St. Germain, Manchester United m.fl. Vores bud er derfor, at du skal købe en fodboldtrøje med navn på. Det kan enten være en af stjernespillerne fra klubben eller gavemodtagerens eget navn for at gøre det mere personligt.

Leave a Comment