5 Bedste Fodboldstøvler 2018

Posted by admin 10.08.2018 0 Comment(s)


På dette tidlige stadium har Premier League en forudsigelig luft til det, med Huddersfield på toppen, det samme som hvert år. Og hvis du finde din 10-årige umbrosa fra JD Sports gør man ser langsomt og tungt - Gud forbyde - vi har løsningen: de bedste fodboldstøvler til at købe i footie hvad verden ynder at kalde '2017-18 '.
Vi har fået de bedste fra knopperne Uanset om du er en midtbane generelt skjorter Winger, 'Fox i boksen' angriber eller håndværksmæssige clogger online igen. Vi har ikke noget for målmændene, men fordi de er alle 'gale'.


HVAD ER DEN BEDSTE FOOTBALL BOOT?
Det er næsten umuligt at besvare, på grund af den uendelige række spiltyper og spilleforhold derude i kick-ball-o-land. Under henvisning til: alsidighed til ITS, ITS klassiske look, og dens meget britiske favorisering af upåvirkelig og traditionelle Kvaliteter end ultra-moderne, ultra-let design, vi er delvis til den Snarere Nike Tiempo Legend VI.

HVORDAN SHOPES TIL FOOTIE BOOTS
Indstillingerne her spænder fra solide, mellemstore støvler til vilde fly af fodtøj tech fancy. Glem ikke at vælge omhyggeligt mellem de forskellige muligheder, som de fleste tilbyder med f.eks. Varianter til hård og blød jord.


1. NIKE TIEMPO LEGEND VII
Det klassiske design får en Flyknit makeover
Som enhver stor hold, har de folk, der arbejder på Nikes Tiempo Legend sortiment brugt sommerpausen stræber efter at forbedre, med overskriften sommer signering være Nikes Flyknit teknologi.


Tilføjet rundt om hælen og midten af ​​foden, det giver større fleksibilitet og målrettet support, mens hjælpen boot opretholder sin form.
Tiempo Legend 7 indeholder også en ny Nike Hyperstability plade, der er designet til multidirektionelle bevægelser. Dette barberer 60 gram fra bagagen, hvilket er 22% lettere samlet. En anden ny tilføjelse er Fit-Mesh tech i toboxen, som hjælper med at forhindre, at boot's premium kangaroo læder fra overstretching.
Nike fodbolddesigner Vianney de Montgolfier forklarer: "Fit-Mesh er vævet til at fungere som en kinesisk fingerfælde. Jo mere pres du anvender, jo strengere holder den. Det er en flydende beklædning, der er fastgjort til den løftede bite-line på bagagen, ikke læderet. Det hjælper med at holde din fod, så huden ikke har det. "


2. ADIDAS NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY
Bedste støvler til mere dygtige spillere
Er dit spil alt om ridning tackler, eksplosive sprænger af hastighed og de hurtige skift, der forlader forsvarere i knuder? Så er dette boot til dig.
Inspireret af den måde boksere tape Deres hænder det tilbyder beskyttelse og støtte, denne støvle giver en AgilityBandage, designet TorsionTapes Udstyret med en lås ned foden og har en Dual Lock krave, der understøtter Når du foretager anklen Disse hurtige drejninger også.
Adidas siger, at den lette konstruktion er hjulpet af TorsionRibs, der muliggør lyn hurtig push-off support.
Der er også en helt ny Ocean Storm farve i slående marineblå og turkis.


3. NIKE MERCURIAL SUPERFLY I NEYMAR JR
Hvis du modellerer dit spil efter en bestemt spiller, er Neymar Jr, verdens nuværende dyreste, ikke et dårligt valg.
Nike har udgivet en ny udgave af den personlige Mercurial Superfly støvle, klædt i de brasilianske nationale farver (forstærket pulserende 'Blå Orbit' og 'Volt'), mens kortlægning hans personlige og karrieremæssige vartegn i en visuel konstellation.
Carefull ætset ind i boot design, vil du se datoen for hans første Brasilien mål, hans olympisk guldmedalje, fødselsdatoer af familiemedlemmer, prikkede kort over Barcelona og Brasilien, samt de fem stjerner til ære Brasiliens VM vinder. Det er bemærkelsesværdigt, at det stadig er relativt subtilt for et moderne fodboldstøvdesign.
Naturligvis er de Mercurial Vapor støvler er designet til spillere, der er afhængige af hastighed, leverer "eksplosiv trækkraft og en sikker pasform," med præcision Placeret sæbeskum at muliggøre hurtige starter og stopper.


4. PANTOFOLA D'ORO LAZZARINI
Ikke så godt på udseendet af ultra moderne footie støvler som Superfly V? Med denne håndlavede italienske læderstøvler kan du nydes San Siro og strække catwalks Milan efter spillet.
Historietime: Støvlen er opkaldt efter virksomhedens grundlægger Emidio Lazzarini med familien Legacy of skotøjsindustrien går tilbage til 1886. Gennem årene læderet er blevet legede med legender Herunder Cruyff Puskas, Klinsmann Mancini og meget elsket 'excentrisk' Paolo Di Canio.


5. ADIDAS X 17, Støvler til strejdere. Efter at have inkluderet støvlerne fra Messi og Neymar, er det kun retfærdigt, at vi inkluderer det tredje medlem af Barcelonas MSN trifecta; Ol 'chompers sig selv, Luis Suarez. Den tidligere Liverpool mand vil blive sportslige Adidas Ocean Storm X17, som bruger en PureCut indre sok system til at skjule snørebånd nedenunder et øvre lag. Adidas indeholder også et non-stop greb-finish system, der bruger 3D-prikker for at forhindre, at bolden skræmmer skåret af din fod i våde forhold. Der er også en Sprintframe-teknologi ombord, hvilket giver hurtige ændringer i retningen for agile spillere.

Leave a Comment