Adidas Copa Gloro 17.2 Sort Rød

Posted by admin 13.03.2017 0 Comment(s)

 

Den nysgerrige samarbejde mellem Copa og Gloro modtager en anden farvestilling i "Sort / Rød" med adidas mashing deres arv silo med designelementer fra begge respektive siloer. Dropper i en crowd-glædeligt farvestilling med en fold-over elastisk tungen, er det Predator vibes hele.

 

To fodboldmæssige sværvægterne oprette en kode-hold af tradition som Copa Gloro 17.2 kommer til en anden tørn alternative adidas æstetik. Sidder uden for deres topniveau X, ACE og Messi siloer, er adidas Copa Gloro 17.2 bygget til arv appreciator med sin Taurus læder øvre og fold-over tungen fungerer som nostalgisk kicker. For ikke at nævne en farvestilling dyngvåd i adidas tradition.

 

Nogle af de mest simpelthen udførte boot designs forbliver de mest relevante og populære for en bestemt kategori af afspilleren, og adidas Copa Gloro komfort fokuseret design vil ubesværet vinde spillere i løbet. Kald det nostalgi skabt af Predator og Supernova, men der er noget om det ryddeligt fold-over elastisk tunge, at spillerne stadig ikke kan få nok af. På £ 80 er det selv fik en gammel skole pris.

Leave a Comment