Adidas Tilføj ACE 17.1 ANJA til Limited Collection

Posted by admin 17.03.2017 0 Comment(s)

 

Adidas har tilføjet en ny støvle til kvindernes Limited Collection med udgivelsen af ​​ACE 17.1 ANJA. Opkaldt efter den første nogensinde kvindernes fodbold støvle, den ANJA bærer på en tradition med en Damemodel-specifik pasform og en cremet blød, perlehvid k-læder overdel for optimal komfort og kontrol. Det er også en del af den nye Shimmer Pack, der er blevet omhyggeligt designet til kvindernes spil.

 

Bygget ved hjælp af Ace 17 skimmel, er støvlen designet med en indbygget tungen og en pull fane på hælen for at hjælpe glide din fod i. De øverste funktioner strategisk syning på tværs af k-læder for at tilføje støtte og tillade materialet at strække over tid. Fode et Total Control ydersål med omlagte stud design er blevet tilføjet specifikt til at give ekstra stabilitet og trækkraft for kvinder. Endelig, for at tilføje en klassisk føler, har adidas tilføjet en ikonisk blå patch lige på toppen af ​​tungen med en underskrift 3-stribe logo og ANJA tekst.

 

Der er kun et begrænset antal af denne meddelelse til rådighed, så det er usandsynligt, at de vil hænge for længe, ​​selv med deres eur 95 prisskilt.

Leave a Comment