Fodboldsko Adidas Glitch Innershoes FG Sort Purpur

Posted by admin 02.01.2018 0 Comment(s)

 

Fortsat at være den samme person i de to mål, som førte den defensive kaptajn Van den Bore, nike fodboldstøvler mercurial hans ansigt er meget grimt.
Tom Peters søger at fejre med bænken på at score endnu Kureha, hjerter fulde af misundelse, vrede flamme, nu han ikke kan vente med at haste til Kureha alvorligt trampet ihjel, men, men han kun Tænk over det, virkelig vil gøre det, jeg er bange for, at den første person, der er fyret af holdet, er selv.
"Nå, lort, du er bare lidt bedre held og lykke! Tom Pittles holdt trøstende sig i sit hjerte.
"Pieters!" Pludselig hørte nogen kalde sig, Tom Pitts vendte sig om og så Kaptajn Van den Boray, der var meget grimt ansigt.
Selvom Tom Peters kiggede ned Kureha, men foran kaptajnen Vanden Borre, men det er ikke den ringeste forsømmelse, så spørg dig selv bare to gange gå forbi den forbandede kujon og en field goal, udførelsen er alt for dårlig.
Tom Pittles råbte lidt urolig: "Hold, kaptajn!"
"Vi ændrer positionen, du spiller den rigtige forsvarer nu, jeg er til venstre for at forsvare Wu Yu!" Van den Borrei gør ikke noget, sagde han direkte.


Hvis denne ændring er for andre at tale, ville Tom Peters nødt til at være vred forbandelse, men de mennesker, der siger dette er kaptajnen Vanden Borre, han skulle besvare ærligt nikke: "!. Godt, godt"
Hovedmanden Oscar scoopede fodbold i nettet, en stor fod sparkede hårdt fodbolden i nærheden af ​​ringen.
Anthony angriber vil være den vigtigste shooter sætte en god position i hjertet choker en mave af ilden.
Han var ikke længe til en kugle, rampelyset var holdets bænk overfor Kureha væk, hvilket gør kapløb foran linjen ydeevne træner Anthony var meget ulykkelig.
Kombineret med venner Mark flået fra sidelinjen, nike fodboldstøvler sort Anthony Wang Yu Jian Wang Jian Wu Wu ikke er glædeligt for øjet, er beregnet til at gribe deres eget rampelys.
Anthony hjerte fejede en mave ond sværger, skal være en god lektion lært dette livløse kinesiske folk.
De fleste af de vigtigste spillere i øjeblikket, og Anthony er ens mentalitet, vil de se spillet træner betragtes som en sjælden mulighed for at slutte sig til det første hold, og nu rampelyset er Kureha væk, og alle af en krigsførende, svært ikke at udstilling dygtighed.
Start spillet igen, og hold hovedkræfterne tilbage enten i form af teknologi eller samlet styrke, er betydeligt højere end erstatningsholdet en stor brøkdel.
Snart spillede de en udsøgt kamp, ​​ved midten af ​​de ni center Howard poke i målområdet for begrænsede områder.


Resultatet 3: 2, hovedrødvesten genvinder føringen.
Supplerende hold tabte bolden, vi gav ikke den mindste modløse, hurtigt lancerede modangreb, med scoren før målet, holdkammerater er glade for at passere fodbold til Wu Yu angreb.
Da Wu Yu fandt Tom Petters og Vandenberre ændrede sin position med en bold, passerede han fodbold direkte til center-forward Rex, og han løb hurtigt til venstre.
Wu Yu pludselig giver op højre side af vejen, nike superfly fodboldstøvler løb mod venstre side af vejen, den originale venstre Gordon til venstre, naturligvis nødt til at begynde gennemførelse.
Rex holdt sig ikke i bolden, se Gordon og Wu Yu-transposition, det er afgørende at sparke fodbolden til Gordon, så at back-upfronten midterboldangreb.
Gordon fødder fleksibel, men da hans mangler og Kureha, er relativt ringe konfronterende krop, på trods af skarp farende midtbanespiller spillere, Gordon havde fodbold til venstre kanten til Kureha.
Tom Pitts forventer ikke, at Wu Yu faktisk ikke angriber højre side af vejen, men specifikt til venstre side af vejskiftet med deres egen tilpasning.
Denne Nima er simpelthen fanget rød frugt!
»Virkelig er jeg bange for, at du ikke er? Bastard, Lao Tzu skal lære dig godt i dag! '
Er en brand, endsige se ned på Wu Yu Tom Pitts.
Efter at have set Wu Yu fange bolden, trodde Tom Pittles hjernevarme næsten ikke meget, at Wu Yu rykkede forbi.


Se røde øjne, som en vred tyrn sprang til deres eget Tom Pitts, Wu Yu mund rejste et paryk smil.
"Oh!" Husk på venstre fløj af Vanden fodboldstøvler str 38 Borre oplevede Kureha gennemførelse, specielt kigge efter Tom Peters fremhævet, hurtigt at tilføje løb hurtigt til højre side, klar til at forsvare.
Hugo Bruce, der stod på sidelinjen for et øjeblik, spurgte nysgerrig: "Hvordan spiller denne fyr mod hovedholdets fullback?!"
"Dette er en lang historie, fodboldstøvler online Tom Pettles og Wu Yu ..." Eddie forklarede med noget akavet smil.
Flere mennesker taler, Wu Yu har dribling over fra Tom Pettles, men vred Tom Pittles tilsyneladende klar, han tænkte ikke på at tage adidas fodboldstøvler grøn fat i fodbold, men vendte sig hurtigt om , Og så hårdt ramte siden mod Wu Yu's nike fodboldstøvler neymar krop.
Da denne scene blev fundet, blev Eddie ansigt blege: "Ikke godt, Xiao Wu Yu farligt!"
I overensstemmelse med tidligere erfaringer er Wu Yu fysiske konfrontation så slemt, så længe der er ramt af Tom Pitts, er jeg bange for at falde eller tabe kontrollen over bolden.
Det er også fordi Kureha at dårlig fysisk konfrontation, der førte til hans voksende frygt fysisk konfrontation, jo mere frygter mere tilbøjelige til at mislykkes, svigt af flere, den oprindelige selvtillid er alle væk, endelig og fuldstændig destruktion, bliver talentfulde spillere fra En erstatningspiller.
David træner er meget seriøs at introducere Hugo Bruce Wu dødelige mangler: "Den fysiske konfrontation har altid været Wu Yu's svaghed."
"Hvis en professionel spiller frygter fysisk fodboldstøvler outlet konfrontation, det gør det ikke!" Hugo Bruce hørte et svagt rynket svar.


Eddy hviskede med lav stemme: "hej!"
Vi alle spiller professionel fodbold, der ikke hvide fodboldstøvler kender denne sandhed? !
Men Xiao Wu Yu fysiske konfrontation er virkelig dårlig, og hvis fodboldstøvler uden knopper du ikke helt kan ændre denne mangel, er jeg bange for, at han virkelig ikke kan tilpasse sig den rigtige professionelle liga!
I hjertet af en sådan tanke spekulerer Eddie mere eller mindre nogle og beklager.
På sidelinjen taler flere gamle mænd til hinanden under spillet, har Wu Yu spekuleret på, at Tom Pittles vil bevidst vælge at kollidere.
At vide, at i Wu Guds system af en-til-en træning, led Wu Yu ikke mindre systematisk foul tortur NPC.
Sammenlignet med den store og høje intensitet fysiske konfrontation af system NPC'er, er virkningen af ​​Tom Pittles faktisk ikke noget.
Wu Yu spottet Tom Pittsfield rammeposition, en lille skulder til toppen, bevæger flytningen Tom Pittsfield en lille smule lidt.
"Bang!" Under virkningen ryste Wu Yu den tynde krop et par gange, og nogle af foden af ​​fodboldkontrol fortsætter med at bevæge sig fremad.
Tom Pittles stod stupt på stedet, intet svar i et stykke tid.
Han troede simpelthen ikke, at han ramte hårdt på Wu Yu's skuldre, den dårlige fysiske konfrontationsevne til at blive feje, faktisk ikke blevet slået ned af egen!
Hvordan er det muligt? !


Knækkede ham ikke ofte før? I dag er tricket hundrede Braun-trick, hvordan kan det være ubrugeligt? !
Drage fordel af muligheden for at Tom Peters døs, Kureha retning hurtigt dræbe bolden til det begrænsede område, men i dette øjeblik Vanden Borre har styrtede op, stædigt fast inde, lad Kureha gennembrud.
For styrken Vanden Borre kaptajn for ungdomsholdet, Kureha er meget klar, er afgjort meget hård, hvis han viklet ind sammen med Tom Peters komme tilbage til at forsvare, at angrebet er sandsynligvis helt spildt.
Fodbold er trods alt en holdesport og kan til tider ikke være for uafhængig.
I hjertet af en sådan tanke, som Wu Yu foregiver at fortsætte ekstraordinært, er det faktiske hjørne af hans holdkammerater blevet fejet rundt i kørestilling.
Efter de to første mål, og nu alle de vigtigste spillere, alle tankevækkende, at Wu Yu vil fortsætte med at være ekstraordinære eller klar til at skyde, vil ingen tænke på, om han passerer.
"Under alle omstændigheder vil jeg aldrig lade dig score igen! "Den vigtigste målmand Oscar vil se dræbte Wu Yu's krop, klar til at redde kampen.
At se Wu Yu kontrollere bolden ind i det begrænsede område snart, erstatte fremad John og Robin hurtigt symbolsk med forsvareren begyndte at løbe.
Bench fremad Gordon sigter på højre side af slotten, selv om han var sikker på, at Wu ikke gik forbi, men som et offensivt spilleransvar, løb han stadig seriøst og ansvarligt til højre og venter på muligheden.
Van den Bo Lei fokus, dræbte Wu Yu, gav ham ingen chance for at bryde igennem.
Men i øjeblikket viste Wu Yu ansigt pludselig et spor af ondt dårligt smil.
Van den Boehler hjerte skrigende er ikke godt, og sikkert nok, den næste sekund, Wu Yu fodboldstøvler tilbud med sok ikke nødt til at bryde en halv-punkt idé, sparke bolden højt sparket direkte fra en lysbuen.


Van den Borrei vendte sig om og så på, at fodbold tegner en vidunderlig bue i luften, og så hurtigt styrtede ned i en nike fodboldsko med sok stor, blank, højre sidebane.
"Ikke godt, ingen er til højre!" Van den Borry, bevidst om hullerne, råbte højt.
Før alle de defensive spilleres øjne er låst i Wu Yu-krop, så ingen på, og Wu billige lammeskind Yu omsatte erstatning for Gordon-kroppen.
Som følge heraf var der ingen defensiv spiller på Gordons side, og Gordon, 16, stoppede sin fodbold stadigt på denne måde og derefter trækker sin venstre fod i midten og den øverste del af fodbolden.
Gordon spillede meget solid på denne fod, og fodbold ramte bolden som en lynnedslag.
Målmand Oscar før været at se Kureha, kan siges, at al den opmærksomhed på Wu Yu krop, men da han så den ekstraordinære Kureha noget valg, og ingen skud udvælgelse, han, ligesom mange mennesker, så op Med fodbold midt i en smuk bue landede den på venstre side af vejen uden nogen defensiv spiller (til venstre for defensiv spiller).
Stedfortrædende hold på den attende, med Wu Yu som tynd John Gordon tøvede ikke sparkskud.
Gud, hvordan kunne han ikke have en defensiv spiller rundt? ! '
Oscar er lige klar til at gå for at kæmpe, når svaret, fodbold har fløjt med terror, skyndte sig til ham, næsten gnider fingrene ned i nettet.
Ind i mål? !
'Jeg skød dem igen med bolden igen? ! Oscar nogle af dekadenten halte, vendte sig om og så på fodbolden, der rullede i nettet.


Side af banen, ser spillets spejder Eddie Van der Elle hoppede op og grin og råbte: "smukt, smukt, smukt pas, vidunderligt mål, haha!
Gordon skudt i det øjeblik, mit hjerte tilhører udstede hans brøl: "Wu Yu're ret, jeg kan ikke lide at tabe det som jeg vinder, jeg TMD er ivrige end en enkelt person, ligesom sejren, det gør jeg ikke! Jeg vil gerne score, jeg vil være hovedspiller, jeg vil gå ind i første hold, jeg vil spille den belgiske Serie A, jeg vil spille Champions League, jeg vil blive en stor stjerne ... ... "
Efter afslutningen af ​​dette fodskud skød Gordons øjne aldrig fodbolden, oplevede fodbolden ramte bolden hurtigt online, og endelig faldt til målet i studiet, faldt hovedmanden Oscar decadent til jorden.
Gordon stod stille, bedøvet for snesevis af sekunder, indtil Wu Yu skyndte sig op, en klamrede sig til ham og udbrød i hans øre og råbte: "Brødre, skød smukke!"
"Scorede jeg?" Gordon forespurgte noget ubevidst.
Wu Yu meget sikkert svar: "selvfølgelig!"
"Jeg scorede? Jeg indendørs fodboldsko nike scorede!" Gordon rejste armerne, rejste hovedet og råbte med spænding efter at have modtaget et meget positivt svar fra Wu Yu.
"Gordon, skuddet er smukt!"
"Du sparker bolden, det er meget godt!
"Men Wu Yu's pass er også fantastisk, du så ikke bare deres hovedspillere skal se dumbfounded det!"
"Ja! Hvem kan tænke på et pludseligt pas?"
I løbet af få øjeblikke har Kung Fu, spillerne i erstatningsholdet løb, omringet Gordon og Wu Yu, et til et skud Gordons hoved for at fejre med hans målscore.

Leave a Comment