Fodboldsko Indendørs Nike Hypervenom Phelon II AG Purpur Gul mænd

Posted by admin 20.12.2017 0 Comment(s)

 

Sorte fodboldstøvler Tom Pittles dumbfounded, Wu Yu er ikke klar til at lade ham let så let.
"Du er ikke mand? Lad du ikke indrømme, hvordan man indrømmer det?"
Efter et stykke tid kom Tom Petersel endelig tilbage, før den bløde ægfugle rent faktisk tør at kæmpe tilbage? !
Selvom mit hjerte er lidt mærkeligt, men Tom Pitts ikke kan være bange for Wu Yu, sig så mange holdkammerater kiggede rundt om det, hvis rådgivning, som står over for ansigtet af holdet ah? !
I hjertet af en sådan tanke bror Tom Petters vrede: "Jeg var ikke fængsel, hvad er du bange for at indrømme?"
Hvem ved Wu Yu hørte ord, hans ansigt viste ondt dårligt grin, bevidst højlydt sagde: "Åh, vi forstår alle, det er rigtigt, at han bare sætter den kåre!
"Ha ha!"
"Tom, sætter du fart, er det nødvendigt at indrømme så arrogant?"
"Det er, billige nike fodboldstøvler sæt en stor cocky, men også så træk?!"
"Jeg tror nogle mennesker er virkelig hjerner!"
Richard og Gordon, paret af tabløse venner reagerer hurtigt, synger sammen for at retfærdige Tom Pitticks.
Omkring holdkammeraterne hørte, men også den ene efter den anden griner højt.
For at fortælle dig sandheden, ingen tænkte på sædvanlig ærlig, uhyggelig karakter Wu Yu modangreb, vil være så skarp, så Tom Peitels har taget initiativ til at samarbejde.


"Din idiot!" Til sidst reagerer, nike fodboldstøvler pink Tom Peters, det øjeblik er simpelthen rase, hans øjne indsprøjtet flamme af had brændende, svært ikke at grine Kureha at blive brændt til aske.
Wu Yu følte ikke bange, men fortsætter med at trække hader dårlige smil: "Du er vred, eh, du måske har set, sætte dit eget kæk, tog initiativet selv indrømmede, hvad nytter det vred ??! "
"Jeg skal dræbe dig, denne fængsel!" Tom Petters smilede og grinede.
Yuehua Jian, han har hurtigt hastet til Wu Yu, så det ville ramme, Richard hurtigt stoppet foran Wu Yu, bullseye, hum hum sagde: "Hvordan vil du kæmpe det? ?! "
Richard, den sorte blok er absolut ungdomsholdets mest magtfulde spiller, selv om vi normalt kan joke, men hvis Richard lancerede en ild, ville ingen være lidt bange.
Ser deres fjender gemmer sig bag Richard, Tom kunstgræs Peters gas er ikke en til at spille, var han ikke pink fodboldstøvler på udkig efter problemer, Richard, havde højlydt snerrede: "Nå, kujon, du vover at skjule undtagen Hvad er brugen af ​​at gemme sig i Richards bukser? "
Wu Yu ansigt hænger ondt ondt, hans øjne blinker i den mindste glimmer, snapped: "fart konge, du vil dø?"
Jeg ved ikke hvorfor, Tom Peters er Kureha blik udseende, jeg føler bare kulden som fodboldstøvler tilbud nike en kniv i generelle Senhan øjne indeholder koldt dyb hensigt at dræbe, ligesom der er en bestand stiger fra den caudale følelse af kulde, Har været koldt på bagsiden af ​​hovedet, dækket af koldt og whizzing, oprindeligt forberedt på at kæmpe tilbage en af ​​den stive mund, kan simpelthen ikke tale.
David Coach, som lige var færdig med at tale med Eddie Van den Elle, klappede hånden og råbte: "Nå har kubberne nok tid til at hvile og fortsætte med at udøve cao!
"Jeg, jeg går i træning, er ligeglad med din fede!" Tom Petersel rystede på hovedet og sænkede hovedet og gik hurtigt.


Efter alt er han bare en lille person, der kan lide at mobbe og skræmme, rådgivning Richard foran ham, for ikke at nævne det faktum, at Wu Yu er meget anderledes i dag.
nike mercurial fodboldstøvler Omkring holdkammeraterne så et godt show over, kan kun holde nysgerrigheden og fortryde, har vendt sig til at fortsætte med at træne.
Richard skød kraftigt Wu Yu's skulder, smilede: "Yu, du er så fantastisk, hvordan så du dig ikke så meget?"
"Ja ah! Wu Yu Hvorfor efter denne skade føler jeg dig forandret lidt?!" Gordon var meget nysgerrig efter at spørge ved siden af.
Kureha er stadig et smil på hans ansigt, meget almindeligt svar: "Jeg plejede altid at tro, at vi er holdkammerater, overbærenhed og tålmodighed bestået en lad, men efter skaden gjorde mig forstå en masse at beskæftige sig med dette bløde æg , Jo mere du tillader ham at være mere stolt, så længe du er lidt hensynsløs, rådede han!
"Yu, du har ret, Tom er et blødt æg, haha!" Richard sniffede klappede i hænderne.
Gordon rullede øjnene og tilføjede: "Dum, han er kongen af ​​fart!"
"Ja, ja, jo, fart konge, fart konge, haha!" Richard lo tilbud på fodboldstøvler igen og igen.
I dag, for Richard, det er alt for glad, god bror Kureha sårede tilbage, før svag karakter helt forsvundet, og nu denne vittige, smilende, selvsikker Kureha, fodboldstøvler nike mercurial ligesom en anden person, Men denne måde mere til Richards appetit.


David træner gik hurtigt hen imod den stadig chatterende bror: "Richard, Gordon, to af dig kaninbastard er at løbe rundt om det? Ikke hurtig til jeg går på træning!"
Gordon kiggede vågen hos Wu Yu, fleksibel vendte tilbage for at deltage i træning.
Efter at have lyttet, vinkede Richard hurtigt sin hånd og forklarede: "Nej, nej nej, herre, jeg skal træne!"
Talende, han løb også helt ud af form med hastigheden.
Indtil disse to fyre forlader helt, sagde David træner til Wu Yu: "Wu Yu, hvis du vil træne, kan du få bolden ved siden af ​​at lave en simpel genoprettelsestræning!
"God træner!" Wu Yu nikkede meget høfligt.
Davey træner efter at have talt, vendte sig om til at fortsætte med at træne unge hold udsalg fodboldstøvler spillere gik.
Wu Yu er den første til at lave en opvarmningsøvelse, og Eddie Fan Daiele spiller med hver bestået pass træning.
Grundlæggende træning på dette område, Wu Yu i Guds system rum har længe været en ekstrem BT uddannelse, er meget dygtig at spille.
Eddie vader, som var helt fortrolig med Wu Yu, var overrasket over at se.
Tidligere årsag fordi som at spille street fodbold, Kureha har en meget gode personlige vaner spille handling i visse aspekter, træner havde påpeget før, beder ham om at rette, men det instinkt for fysiske vaner, Kureha har ikke Helt rettet.
Men nu kig på Wu Yu's pas meget formelle, næsten som en standard lærebog i samme handling.
"Bare indendørs fodbold sko et par dage tid, er dette barn i sidste ende, hvordan man gør det? ! 'Eddie Fan Daier meget mærkeligt i mit hjerte tænkte i hvert fald:' Er det før han alene hård træning, det vil gerne ændre deres mangler? ! '
Denne tankegang, Eddie Fan Daier også lettet, jo er Wu Yu's hårde arbejde velkendt.
"Hvor gode planterne, men bestemt ikke på grund af denne fysiske konfrontation ødelagt, nej, jeg må tænke på måder at hjælpe Xiao Wu Yu! Eddy rynket, lydløs lydløs.


Enkel at spille et par gange for at bære bold træning, begyndte Wu Yu at øve dribling træning.
Dette er ganske enkel, med Eddie Wu Yu-én, bare gå forbi den anden, for at skille sig af forsvaret, når mærket sætte den ene ende af tønden endda vinde, tabe folk, du har brug for at gøre det på jorden springe femte runde Og sit-ups.
Og fra Leapfrog behøver ikke at udlevere tilbage, ligesom længdespring som skal kræve konsekvens, efter at gøre denne øvelse kan være til stor hjælp til benet styrke, som for sit-ups ting er i fokus for øvelsen taljen og abdominal styrke, stærk og talje Enhver handling kan gøres.
Eddie tidligere formuleret denne regel er at bedre træne Wu Yu, men forventede ikke i dag, han er helt overbelastet i deres egne regler.
Tre på hinanden følgende tyrefægter konfrontation, resultatet er Wu Yu nemt Aidi vandt.
Det gør Eddie, der er glad og deprimeret, er glad for han troede ikke, Kureha ophold på hospitalet i tre dage, teknologi, der ikke relatere, han er deprimeret tabt tre i træk, kunstbane støvler uanset udfaldet er enogfyrre mennesker, som regel travlt Arbejde, der er ingen motion, i øjeblikket kan højintensitetstrafikken af ​​kroppen simpelthen ikke spise.
Eddy gasped udmattet, bare sæt dig ned og falder på græsset.
Wu Wu så intet, og havde intet andet valg end at underskrive deres eget tønde, sætte bolden for langt forbi og omkring barriererne for at skyde den grundlæggende træning.


Selv om coach Davey instruerede ungdomsholdets spillere til at træne på den anden side, ville han komme til at se Wu Yus træning fra tid til anden.
Da han fandt Eddie forpustet sidder på græsset for at hvile, pludselig dårlig musik, hurtigt kom over og klappede skulderen Eddie lo: "?!. Gamle mand, så i et stykke tid, vil ikke gøre det"
"Du gør det!" Fortsætter Eddie med Daveys træner, meget ulykkeligt svar.
David træner vinkede hånden og lo: "Haha, jeg vil glemme, men lad spillerne i holdet spille med Xiao Wu spil!
"Tror du det her?" Eddie hørte et chok.
David hentede træner efter fløjtet blæste et par gange, indtil spillerne er nødt til at stoppe, højlydt råbte: billige fodboldsko "svin der gav mig til at stoppe, så hård træning har ingen betydning, er det bedre at komme til et hold praksis session ! "
Hør disse ord, har praktiseret de unge spillere i grundlæggende træning, udbrød en for en højt.
"Wu Yu, jeg har lige set din træning, opsving er god, som du også tilføjet for at lege med dem!" David træner gik for bare at samle Wu Yu rundt om fodboldsiden, fremsætte anbefalinger.
Wu Yu træner og kaster en bold, det er meningsløst, meget kedeligt, jeg hørte, at du kan deltage i at spille sammen og straks nikkede med et smil: "Godt!"
Se Wu Yu aftalt, stod i rækken af ​​Tom Pittles sind, hans ansigt afslørede et strejf af Yinren smil: "kujon se på mig hvordan du dræber dig! '
David træneren fejede ungdomsgruppen et blik: "Dagens kamp blev straffet, taberen skal gøre 40 runder froskhoppe, sit-ups og benhastighedskifte!"
"Wow, det er lidt middelmådigt!"
"Damn det, jeg skal arbejde hårdt!"
"Gud, vi kan absolut ikke tabe!"
Efter at have hørt meddelelsen om David Coach ser spillerne anderledes ud én efter en, nogle mennesker jubler, mens andre er frowning.
Efter at Tom Pittles lyttede til David coachens ord, var han spændt på at hoppe op.
Efter hans opfattelse er Davy-træner helt sikkert den bedste person i verden, faktisk arrangeret et sådant spil, simpelthen for deres egen ansigtsbesparende ting!
"Haha, du fjollede fe og venter på at være grim foran alle! Tom Pitt hemmeligt smugly trist hjerte.

Leave a Comment