Fodboldstøvler Adidas ACE - Adidas ACE 17 PureControl AG Billige Blå Hvid Lyserød

Posted by admin 12.12.2017 0 Comment(s)

 

Efter shopping i supermarkedskredsen tilbud fodboldstøvler spurgte Wu Yu noget nysgerrig: "Hvad er supermarkedet til at købe noget? Penge er de såkaldte energimønter i romanen?"
"Energipunkter kan godt også kaldes energimønter!" Systemet er meget brugervenligt svar.
Kan ikke se nogen skygge, kun gennem lyden af ​​ører, der ringer til dialog, hvilket gør Wu Yu lidt mere eller mindre lidt usædvanlig.
Pegede på jerseys i beholderen og spurgte: "Hvor meget energi valuta har jeg nu? Hvad kan jeg købe her?"
"På grund af værten er du bare bindende for systemet, opgaven er ikke afsluttet, den nuværende energiminuta er nul."
Kureha føler det er som at spille et spil næsten, blev i al hemmelighed hviskede "?? Nå, så forklare mig, hvordan man kan tjene energi kreditter, hvor den næste opgave,!!": 'Gud, dette system virkelig nærig spøgelse bold, Selv en system novices pakke er ikke præsenteret.


Opgavestuen går ud, hvor værten kan vælge at acceptere en bred vifte af opgaver, vil opfyldelsen af ​​missionen være i stand til at få generøs systembelønning!
Wu Yu hørte, grinnede: "generøs system belønning? Hvilken belønning kan have? Kan jeg øjeblikkeligt blive superman? Eller gennem ryggen til verden før?"
Systemets svar er imidlertid en elektronisk advarselstone: "Ovennævnte oplysninger vedrører systemets højere hemmeligholdelse og utilstrækkelig værtsmyndighed!"
Wu Yu Pie Piezui, det er foragt sneer: "Jeg gætter, det vil være sådan en situation!"
Talende, allerede ude af supermarkedet, foran Wu Yu imponerende er en lignende bank reception hall værelse.
Rumdøren er fuldstændig automatiseret, Wu Yugang tæt på glasdøren åbner automatisk.
Denne såkaldte mission modtagelse hall rundt om væggene, hængende et stort billede overalt, er ovenstående tal næsten alle kendte verdensberømte Wu Yu spillere.
Ligesom Hvad brasilianske Pele, puma fodboldstøvler Diego Maradona, Argentina, Ungarn nummer et Phillips Castel, jazz England Matthews, guld pil Stefano, Franz Beckenbauer, ballet Wangzai Fan Van Basten, udenfor stjerne mand Ronaldo, kendt som Zizou dribbler Zinedine Zidane, fodbold guiden Ronaldinho, Kaka Guds Søn, Predator Nedved, Figo på højre Revere, ærer forlod Giger Sri Lanka, Ringenes fodboldstøvler udsalg Herre ring og så videre.
Kigger på dette kendte stjernebillede, Wu Yugang et tæt, fodboldsko vi fandt det originale billede i den statiske faktisk begyndte at bevæge sig op, billedet vises automatisk hver stjernes højeste ydeevne.


Ud af disse offensive spillere, der også ligner Lion Kahn, Maldini, Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, målmand Lev Yashin, Sydamerika Chilavert galning, gal målmand Higuita og andre defensive spillere på væggen .
Hvorvidt pendulet ekstraordinært Ronaldo fodboldstøvler adidas eller Ronaldinho ekstraordinære koens hale, eller er Zidanes fe break; disse spillere er toppen af ​​deres klassiske billede optrådte én efter én i billedet på væggen i.
Se det klassiske billede, Wu Yu, men kun en pseudofans, mens man også ser den lidenskabelige, kunne ikke vente med at spille med det samme.
Jeg ved ikke, hvor længe det vil være Kureha alle stjerne klassiske øjeblikke på væggen, og efter at jeg knyttede fast næver, råbte: "?! Kom nu fortælle mig, hvordan at fuldføre opgaven bar"
"Ifølge den nuværende tilstand af værten, systemet giver den første opgave er at" lære at spille. "
Wu Yu lyttede, kunne ikke hjælpe vredt brøl: "[lærer at spille], hvad betyder det? Er systemet, at jeg ikke engang vil spille fodbold?"
"Dette er kun systemet, der giver værten den grundlæggende opgave, værten skal fuldføre passfangeren, skydning, dribling, header, hjørnespark, frispark og anden træning."
Se mere YY roman, i overensstemmelse med indholdet af bogen, får til opgave af systemer, er generelt ganske unormal, kan der endda være hvad opgave mislykkedes slutningen af ​​livet, ødelæggelsen af ​​sjælen BT straf lignende.
Tænk her, Wu Yu spurgte hurtigt: "Hvad er begrænsningerne?"
"Nej!" Systemet svarer meget enkelt.
"Det er fint." Wu Yu nikkede billige fodboldstøvler med sok og kom til opkaldsstyrelsen, og printeren anmodede automatisk om at udskrive kontraktformularen.
"Skriv dit navn ved signaturen, adidas fodboldstøvler med sok tryk på dine fingeraftryk og acceptere opgaven", minder systemets sarte stemme.
Wu læse omhyggeligt det igen, ovenstående er faktisk meget detaljeret hvad passerer bolden træning, skudt træning og andet indhold, men problemet er, at der ovenfor ikke skrive nogen belønning? !
Hastily spurgte: "Hvad er fordelene ved at fuldføre disse opgaver?!"
"Da dette er den første opgave at åbne systemet, kan værten bruge den heldige tegning, når han er færdig med opgaven."
Talende om belønninger, Wu Yu øjeblikkelig spændt på at spørge: "roulette lotteri? Hvad præmier det?!"
"De ting, som ejeren tidligere så i supermarkedet, var alle inden for roulette-tegningen."
Hør disse ord, Wu Yu humør udbrød: "Jeg skal tegne den bedste pris!"
"Vær venlig at acceptere værts opgave!" Systempåmindelse lød igen.
Wu Yu fra baren for at afhente kontrakten og pen, 唰 唰 唰, underskrev sin kontrakt i navnet, forresten også ved et håndtryk.
"唰!" Da håndtrykspressen var færdig i øjeblikket, forsvandt et farvestrålende lys i kontrakten, den næste anden kontrakt i en stråle, i opgaverummet.
"Værten har accepteret nogen, vær venlig at være vært for træningspladsen for at begynde at træne!"
Wu Yu i overensstemmelse med system prompt tone, forlod missionen modtagelse hall, gik mod træningspladsen.
Da jeg kom ind i den store træningsplads, så jeg flere høje hvide og sorte mænd, der ventede på banen.
Watching Wu Yu kommer, en af ​​dem whining mod den hvide: "også Lengzan hvorfor? Gå til skabsrummet og sæt på træningsdragter skynd dig!"
"Sæt træningstøjet på for at deltage i holdets træning!" Systemet beder om chokerede Wu Wu ører.
Wu Yu gik hurtigt ind i garderoben, satte et sæt røde og hvide træningsdragter.
Hvide mænd står iført et kig på foragt, kunstgræsstøvler råbte han: "?! Rookie, først og fremmest for at følge mig til at færdiggøre uddannelsen til aflevering tusind gange, og skynd dig, ikke dawdle, behøver du ikke træt af det afse"
"Tusinder passerer bolden træning? Hvordan er det muligt, gnider jeg!" Wu Yu hørte straks stirre, råbte forbandet.
"Guidet: værten for første gang til at acceptere opgaven, kan ikke give op, ude af stand til at afslutte opgaven, hvis værten ikke kan fuldføre opgaven, vil aldrig være i stand til at forlade træningsbanen!" Cold elektronisk bip lød i ørerne, men ligesom tunge torden-lignende, hårdt Ubarmhjertige Wu Yu's hjerte briste i blomster.
Wu Yu ser stor forandring, nogle nervøse spurgte højt: "Forlad aldrig træningspladsen, så vil jeg ikke dø!"
"Som værtsstaten i området for Gud er sjælen i verdens-system, i teorien, kødet kan overleve i en periode på omkring tre dage i den virkelige verden, hvis sjælen ikke vendte tilbage tre dage senere kødet, kødet vil være vært, fordi uforudsete årsager ødelæggelse!"
"Uventede grunde? For eksempel?", Wu Yu spurgte forsigtigt.
Lyd kold og hjerteløs systemet, som er beskrevet i en meget normal ting: "!. Såsom jordskælv, bilulykker, brande og andre naturkatastrofer, eller et slagtilfælde, hjertesygdomme og andre sygdomme"
Men lytter til Wus ører, men det er et stort jordskælv.
"Din idiot, jeg ved, jeg ved, at der ikke vil være en god ting, TMD, du sgu systemet, løgnere, skiderikker!" Kend sandheden af ​​Kureha dystre med vrede, råbte op.
Den hvide foragtede kiggede Wu Yu en blege, hans ansigt hængte et uhyggeligt smil påmindet: "rookie, kom hurtigt træning, din tid er begrænset!
"Bastard!" Wu Yu skældte en hviskede, gritted sine tænder med de hvide bag den hvide, begyndte en systematisk tvungen metamorfose træning.
559, 560, 560, 562!
Efter det 562. kickspark kunne Wu Yu ikke lade være med at holde sig til jorden, hans hænder er meget afslappede på begge sider, liggende i jorden liggende på jorden.
Nonstop-træning, selvom han ikke har tortureret sin krop, er dårlig, men mental træthed, har tortureret ham meget træt.
Jeg er meget nike støvler træt, jeg vil virkelig hvile, men kroppen har stadig ikke nået grænsen.
Selv om det er lejlighedsvis ømhed, træthed, når Wu Yu igen fokuserer på træning, forsvinder disse træthed og ømhed helt ens.
Det ser ud til, at denne krop ikke er hans egen overhovedet, men en maskine, der hurtigt kan genoprettes og dedikeret til arbejde.
Men inden for denne vej, gennem konstant uddannelse til at udforske, men også til Kureha efterhånden mestrer nogle grundlæggende tips til at spille aspekter, for eksempel, aflevering i uddannelse, har han været i stand til meget hurtigt sprede bolden dygtige angivne område, når bolden, uanset om det er ved at falde hurtigt volley aflevering, eller passerer pludselig fløj til hans side fra et hjørne, kan han dygtigt bruge hoved, bryst, ben, fødder stoppet solidt uden bolden.
"Nybegynder, er det ikke? Det lader til, at du virkelig er en fisse ah!"
"Ha ha!"
Ikke langt fra at lytte til latter NPC fræk, kiggede Wu Yu på det store skærm ved siden af ​​skærmen, der er røde røde figurer.
De lyse røde arabiske tal er næsten som perfusion med blod, udstråler en blodig skarp smag.
Wu Yu propped hans græsplæne, kæmper for at hurtigt klatre op.
"Nå, er det ikke grundlæggende træning? Jeg vil være i stand til at afslutte alt. Absolut! Wu Yu knækkede sine hænder hårdt som en næve, råbte i hemmelighed i mit hjerte.
Obsidian system er selvfølgelig beregnet til at stimulere Wu Yu, træningen næste dag, på den store skærm rundt om feltet ensartet viser nedtællingen fra slutningen af ​​opgaven.
Når Wu Yu var træt, så længe den kiggede op for at se den lyse røde nedtælling, vil den hurtigt klatre op og fortsætte med at investere i den hårde, gentagne og kedelige træning.


Efter fem og halvtreds timer sammen, sol på himlen, på den store, træ-foret naturligvis fortsat at svede, blev ledet uddannelse af Kureha, når en antenne Zhengding, blev sparring NPC sorte spillere både mand og bold Hårdt ramt luften i luften.
Wu Yu den tynde krop styrtede ned i græsplænen fra midten af ​​luften og rullede en fuld fire eller fem ned, det stoppede.
Lige i den helt rigtige skygge af græsplænen følte Wu Yu kun ømme over leddene, hvor ryggen ramte var varmt og ømt.
"Damn NPC, jeg protesterer, hvilket er bag fejlen, ondt!" Wu Yu slog hårdt på plænen, råbte ildt.
"Ugyldig protest, du ved på banen, dommeren ofte ikke den almægtige Gud, han kan ikke være i hvert hjørne for at se alle de små tricks, kraftfuld spiller selv i lyset af fejl, vil ikke let at give op, værten, Ønsker du at opgive træning? "Et øjeblik senere lød Wu Yus ører systemet, der latterliggør latter.
Tænk på konsekvenserne af ikke at fuldføre opgaven, Wu Yu var fuld af styrke, han havde ikke tid og systemet slibede, ingen tid til at stole på jorden for at trække vejret.
Kigget på den elektroniske skærm ved siden af ​​det løber tiden som vist ovenfor.
Kureha voldsomt adidas støvler knyttede næver, hurtig opstigning op fra plænen, ikke langt fra den vrede blik på ham grin er sorte spillere en NPC, vred og råbte: "The skiderik, jeg vil ikke give op, Jeg vil aldrig give op!


Det er nu mindre end 17 timer fra missionens ende.
Må ikke skynde dig at afslutte træningen, alle anstrengelser før det!
Tænkte her, Kureha igen kom til bolden foran, ser på venstre side nær ved hjørneflaget er blevet sat hvide fodboldspillere en NPC, Wu Yu begyndte at løbe hen mod menneskemængde udenfor.
Ansvarlig for at forsvare Wu Yu sorte NPC spillere, fulgt hurtigt bag Wu Yu løb ud af det begrænsede område.
Stående foran målet viste syv system af NPC-spillere, tre af dem er Wu Yu's virtuelle holdkammerater, de fire andre er målvogter og forsvarforsvarere.
Wu Yu højde er kun omkring en meter syv fem eller så, mens forsvaret af hans spillere er generelt en meter syv syv eller en meter otteogtreds eller deromkring.
Faktisk både højden og ikke meget fordel, så længe det gode samarbejde med de NPC holdkammerater, stadig i stand til at fuldføre headeren, men på grund af Kureha at dårlige fysiske faktorer, hvilket resulterer i behovet for at lukke sagen af ​​skrabning, han nemt Blev besejret
"Da kroppen kæmper, så spiller jeg smidig med dig for at se, hvem der er hurtigt svar! "Mind sætte ideen, begyndte Wu Yu med en højde på omkring 83 svarte NPC-spillere, der løb rundt.
Denne sorte NPC-vagt klart i Guds systemindstillinger bliver helt en defensiv aggressiv, kraftfuld overskrift, drej langsomt tilbage i den traditionelle centerback.
Efter Kureha tog ham et par omgange, sort NPC forsvarer helt holde op rytmen af ​​Kureha, vente til efter hjørne, Kureha næsten i en tilstand ubevogtet.
Sort NPC vagt i øjeblikket er placeret i Wu Yu tre krop også!
Ser man på fodbold ind i himlen fra fløjene, flyve begrænset centralt område, da Kureha sind langsomt begyndte at fodboldsimulation flyvevej, samt dens placering omkring den defensive spiller i handlingen.
I øjeblikket for at overleve, for at fuldføre opgaven, fandt Wu Yu næsten aldrig, en skridt mod fodbold i retning af den kommende forhastede fortid.


Ser på at komme tættere på fodbold, Wu Yu glædeligt, han vidste denne gang på fodboldens beslutning, den næste ting er meget enkel.
Næsten i ubevidste forhold, "嘭!" Kulde krasj.
Wu Yu er meget roligt afslag afvisning hoved, fodbold hårdt mod målet.
System virtualiseret NPC målmand, selvom en meter høj, men i lyset af et så tæt hovedangreb, er der ingen reaktion.
Hans hænder er kun et symbol på bølgen, så hovedet for at se fodbold hurtigt bor i reden.
"Succes!" Vidne til hans succesfulde overskrift, Wu spændte med at vække sin knytnæve, brølende højt.
Med succesen af ​​denne overskrift, efterfulgt af header træningen, blev Wu mere og mere aktiv.
Før han blev i den høje, skæve sorte vagt blev han nu en stor dum bjørn, Wu Yu kan godt lide at spille i fart med dem.
Når Wu Yu bliver den sidste bold i målet, sprænges den store skærm rundt på træningspladsen pludselig ind i blomster og skål.
"Tillykke vært til at fuldføre den grundlæggende opgave at lære at spille [], at systemet belønner et hjul af tilfældighed lotteri, lotteri begyndte at spørge, om værten nu ?!" Efter jubel falmet, lød rundt i systemet lyd.
Wu Yu tørrede sine hænder sved sved, smilede: "Selvfølgelig tegne!
Stemmen falmede, dukkede pludselig en roulette i det store display rundt om skærmen, der er mange mønstre.
Ud over det tidligere set i system supermarkederne for at se, hvad fysisk genopretning af nærende vand og Beckhams legetøjsdukke, er der mange nye ting, der aldrig har været set før.


"Right angle turn-skills card?" Wu Yu skød tilfældigt, imponerende udbrød: "Dette er ikke mit tidligere spil fodboldkamp i et bold berømmelse model færdighedskort?!"
Gud forklarede hurtigt systemet: "Hvis værten til at trække dette færdighedskort, vil den pludselige effektændring forbedres, forbedre færdighederne."
"Uden for vrist, fod bold, Marseille swing, okse hale, midtersøjle, Slugger, Pei Peipei ;! jeg siger Gud dig dette boldspil systemet blot at kopiere en andens Nå," Wu Yu opfordrede roulette læsning Efter prisen kan det ikke lade være at grine og grine.
I lyset af Wu Yu's drilleri ignorerede kuglesystemet Gud: "Start den heldige træk, vær venlig at bekræfte værten efter opkaldet!"
Yuehua Jian skærm roulette kæmpe starten op at køre hurtigt, begyndte Wu Yugang øjne til at flytte markøren kan se på, for at se en gruppe bag kun plet på det hurtigt spinding, alt ikke se klart.
En bid skreg simpelthen: "Stop!" Med Wu Yu's råbte stemme begyndte hastigheden af ​​pegerotationen at aftage, Beckham spiller

Leave a Comment