Fodboldstøvler Nike Magista - Billige Nike Magista Obra FG - Grå Blå Mænd

Posted by admin 11.12.2017 0 Comment(s)

 

Har altid været side retter er mere som at se fodboldsport, nike fodboldstøvler med sok han er pseudo-fans, som at leve i en boldfame model, kan også lide at spille FIFA og CM-serien;
Altid drømt om at skrive et papir ud af fodbold sjovt YY, men virkelig begyndt at skrive så på egen hånd, blot for at finde meget generende, tidligere retter er specielt skrevet fantasi tekst, informationssøgning færre point, fodbold, men at skrive teksten, men det kræver en masse se på fortiden, sport magasiner og andre oplysninger; fordi selv er kun en pseudo-fans, en masse spil måske husker rigtigt, havde tålmodighed til langsomt at se, ville denne opfattelse nødt til at bruge flere timer, dagen er ofte ikke meget kodeord.
Denne bog er første gang en lille skål til at skrive fodboldtekst, i det kule punkt er det ikke særlig godt at tage holdet, sætte udgangspunktet for mandlige svinfødder for højt, den første sæson for at spille Champions League bag Det kølige punkt er naturligvis reduceret.
Husk at skrive Bayern, at spillet, sidde retter faktisk sætter 03 år Bayern hjemme sædvanlige skrevet Allianz Arena, og senere fandt oplysningerne blev fundet forkert, men heldigvis kapitlet skrevet næste dag til det olympiske stadion.
Femogtredive er leveringsdatoen for hver måned, ville have ønsket at sidde retter første sæson i Porto Champions League nederlag, forlader for at skrive den anden sæson overføre Chelsea's spil, men fik pludselig redaktøren (bian) Serie (ji) varsel, bogens dårlige ydeevne skal afsluttes tidligt, havde natten til opfølgning plot at slippe af med.
"Hale-end skader ah! ~"
Skålene er velbevidste om resultaterne, men bogen er en buyout, og redaktører giver anbefalinger billige fodboldstøvler i byen du (du shu), men karaktererne stiger ikke; Hun, men også hjælpeløs.
Den væsentligste årsag til dårlige resultater er begrænsede retter sig Strokes, indendørs fodboldsko førte ikke læseren til at se den skriftlige suger, vertikale og horisontale netværk og Baidu boghandel læsere har en belønning og en månedlig aflevering, et notat af retterne her, ligesom det aspekt af bogklubben 'end sandet Ungdom ',' 灴 ',' bog venner 2983592 '; Baidu's bogbog' Mu Yang 'og andre.
Denne bog er en lille skål, der ikke er i stand til at fuldføre udbruddet, men under bogen, små retter til fans af disse bogvenner plus mere, tak for hver af de retter, "Super Ball King" -støtten! ~
Bog kan være bykultur, i slutningen af ​​teksten, Oriental Fantasy, kan fortsætte med at være konkurrencedygtige fodbold, side retter to dages hvile, så stemme for den nye bog skitse ed (bian) serie, der skal udstedes en ny bog vil tilføje flere bøger takket være udbruddet af den trofaste støtte.


Wu Yu er ubetydelig Komuro mand, selvom det normalt ser ud som YY fantasy romaner, spiller hvad fodboldkamp, ​​men dræbt troede ikke, han en dag vil være meget stille vej igennem!
Den dag han bevidst brugt trompet omkring Bo skrev en "stor kiste skønhed er idioter, fordi det perifere nervesystem nekrose, sat på hold i en stor orgie!" Og så bruge den store fokus på de rave vurderinger af hans piger ......
Himmel og jord samvittighed, han håber kun at vide mere om kvaliteten af ​​nutidige mugne Bale; Hvem ved, hvornår han er klar til at være opmærksom, jorden en voldsom rystelse.
"Ikke godt, er det et jordskælv?". Wu Yu hviskede en lyseblå.
Stemme falmede, hele stykket af loftet ville alvorligt smadret ned, uheldig Wu Yu havde ikke tid til at løbe nike fodboldstøvler løb, de var strålende blev ramt i hovedet, helt ubevidst i fortiden.
Hans ubevidste før den sidste berøring af bevidsthed er stadig brølende: 'Nyima, bror eller en lille ren mandlig mand, Gud, hestet stegt svampebror har ikke prøvet ah ... ...'


Vågn op, Wu Yu ligger på sengen (chuang), i dette øjeblik helt sammenbrudt.
I mine tanker blinker et rod af blinker af utallige hukommelser fra tid til anden. I disse hukommelsesfragmenter er Wu Yu som at se en film og oplevet væksten af ​​en blandet race dreng ved navn Wu Yu.
Kureha er den halvblods, fodboldstøvler nike hans far Wude Biao er en Kok tidligt at tjene penge, emigrerede til Belgien, bygger på mange års hårdt arbejde, endelig i Bruxelles åbnede en kinesisk restaurant kaldet Wu store restaurant.
Kig ikke på navnet på denne store restaurant lavet en god atmosfære, faktisk kun mere end 60 kvadratkager Bale.
Kahu's mor, Anna Oliveira, er en multinationel halvhund, en tredjedel af kineserne, en tredjedel af britiske og en tredjedel af italienerne.
Kau Yu kunne lide bolden fra barndommen, alle slags boldspil, hans yndlings fodbold, basketball og baseball!
Fordi forældre bruger meget tid på at styre den middag der tilhører dem, kan Wu Yu kun spille bold på gaden med sine små venner.
Street basketballbane vil altid være den høje, stærke storebror at besætte; Wu Yu og hans venner måtte spille fodbold på gaden jage hinanden spil.
Måske held er bedre, en lille Kau Yu spillede på gaden, da den lokale stjerne Anderlecht-stjerne stjerne scouts fase, med oplyste forældre støtte, vil Xiao Wu Yu komme ind i Andelehehe Special Youth Training Camp.
RSCA nderlecht er absolut Belgiens mest berømte fodboldklub.
For belgiere, der kan lide at spille fodbold, har de adgang til Anderlechts ungdomsakademier, hvilket betyder, at de har chancen for at blive store spillere.


Til dette formål er små Wu Yu også meget svært at acceptere en række hårde træning, den første lille Wu Yu teknologi i peer-like, helt tilhører det bedste, mange trænere i ungdomslejren er meget optimistiske over ham, at dette er absolut Holdets fremtidige kerneafspiller, selv mange kendt som 'Anderlecht's Golden Boy'.
Men med tiden gik hans færdighed, hans aura på banen, forsvinder pludselig, efter at den unge Wu Yu, tidligere kendt som Anderlechts gyldne dreng, kom ind i U15-echelonen.
På foden af ​​den teknologi, han kom kun i den midterste position af holdet, selv om han har misundelse af jævnaldrende hurtigt tempo, men han er også ganske åbenlyse mangler, det er en dårlig fysisk konfrontation samt nogle delvis svaghed af karakter.
Mange gange, når en defensiv spiller sætter ham i et stramt greb, bliver hans dårlige fysiske konfrontation den oplagte fejl.
Kan ikke siges at være et strejf på ned, men i det mindste kan han ikke let styre bolden ved foden af ​​denne indvinding, når den startede, holdets angreb på Wu Yu ved foden blev helt afskåret.
Folk først efter den første bittersød, ikke bitter efter den første søde, Kureha der voksede op for mange samledes aura af geni, med alderen, var han aldrig i stand til at overvinde de svage fysisk adidas fodboldstøvler konfrontation, der førte til hans karakter fra Begyndelsen af ​​solen udad, bliver mere og mere svag, mere og mere indadvendt.
Mange gange efter han fejler på banen, ville en person vælger at fortsætte med at øve stille og roligt i hjørnet, i håb om at gøre fremskridt, men da han ikke vidste hvorfor, naturligvis under tilstedeværelse af en god uddannelse, et skuespil aggressiv forsvar møde, han Hjertet vil altid være meget nervøst og bange.


Jo mere du er bange, jo mere nervøs du er, jo mere besværlige er du!
Dette er ikke kun for tre dage siden i et Anderlecht-ungdomsholds fodboldstøvler konfrontationsspil, da kun 16-årige Wu Yu driblede af holdets backup side vagt, Tom Pitts Bulls slået ned fra forsiden I jorden er den uheldige Wu Yu landets leder, stedet for en dyb koma.
Team trænere hurtigt komme Wu sendt til det berømte lokale hospital i Bruxelles til behandling.
De reddede imidlertid ikke Wu Yu efter tre dages behandling. Denne krop blev i stedet optaget af den kinesiske otaku Wu Yu fra 2014.
"Nu er 2003? I Bruxelles, Belgien? Jeg var faktisk en ungdoms fodboldspiller? Gud, Guds fugl, dette er hvad flyet er!" Læg i den hvide seng (chuang) og endelig Ryd alle hukommelsesfragmenterne, Wu Yu måtte smile med et smil læst.
Selvom jeg har læst mange YY romaner, havde Wu Yu selv fantasier, krydset til den gamle eller anden verden, nyd op, tjene penge, blive verdens store mand.
Men da han virkelig krydsede, men mit hjerte er ikke smag.
Deres pludselige adidas ace kunstgræsstovler forsvinden vil forældre være triste ind i hvad ah? !
Men venter på, at han tænker mere, "Bite!" En høj lyd fulgt af han hørte en sød stemme: "Sjælscanning er forbi, systemet er bundet, kan værten åbne systemet?"
"Hvad med systemet? Hvad er TMD'en i sidste ende?!" Wu Yu kunne ikke hjælpe med at stirre på perlerne, og nogle hysteriske udbrød.


Hospitalpersonalet kom ud og råbte: "566 ward patienter synes at være vågen?"
"Kom ind og se!"
Vent, indtil to iført en pink sygeplejerske installeret søster skyndte sig for at åbne afdelingen døren, men fandt Wu Yu rastløs i seng i søvn.
"Dette?!" På baggrund af dette underlige billede så både sygeplejersker og søstre dumbfounded.
En sygeplejerske nysgerrig bue spurgte: "Emma, ​​har jeg bare fået det forkert?"
"Jeg ved det ikke!" En anden sygeplejerske søster viftede hurtigt hans fodboldstøvler med sok ansigt forvirrede farve.
I øjeblikket Wu Yu bevidsthed om havet, men viser et helt fantastisk billede.
Wu Yu stod oven på skyerne, kiggede ned mod foden, jeg så følgende er et bjerg flod.
"Denne Nyima, er det fairy venner? ! Wu Yu troede i hvert fald på nogle små spændte.
Den melodiske stemme hørte før lyde igen: "Vært, hej, Velkommen til Guds verden!"
Lyt omhyggeligt, Wu Yu fandt ud af, at han faktisk ikke kunne fortælle lyden, i sidste ende er mandlig eller kvindelig stemme.
Kiggede rundt, fandt ikke nogen figur.
"?? Nyima dette system er det system flow!" Wu Yu tænkte sig om et øjeblik, pludselig kiggede op og råbte: "Da det er et system, der uanset udfaldet, er det ikke en skønhed ah, hvordan romanen skønhed assistent ??"
"Gud har lige åbnet systemet, værten er for øjeblikket ikke nok autoritet til at starte enhver assistent mulighed ... ..." kan ikke fortælle mænds og kvinders stemme lød igen.
Denne gang, måske at vide, at systemet er tonen, hørte Wu Yu endelig effekten af ​​sin kedelige elektroniske syntetiserede lyd.


Næste, indførelsen af ​​system bip, forstår Wu Yu endelig det såkaldte system af Gud.
Bolden Gud er tilsyneladende univers fremstille produkter fra et dybere niveau, ved jeg ikke, hvad der forårsager falde til jorden, og der skete at ramme sjælen i Kureha slid krop, kort sagt, er dette absolut en meget lav sandsynlighed.
Wu Yu lyttede til introduktionen af ​​systemet, eller endda lidt kan ikke vente med at gå ud og købe nogle lotteri billetter, prøv lykken.
Da det er Guds system, er den tilsvarende natur at dyrke den såkaldte gud af bolden.
Med indførelsen af ​​systemet fandt Wu Yu pludselig sin krop, der faldt hurtigt ned, at hastigheden er ret hurtig, men også mere spændende end bungee jump.
Selvom det er ret bange, men Wu Yu stadig har svært ved at bide tænderne, lukker øjnene, omkring et par sekunder senere forsvinder følelsen af ​​hurtigt fald helt.
Wu Yu åbnede øjnene langsomt, jeg så, at formålet viste sig at være et stort fodboldstadion.
"Her er det!" Wu Yu kan ikke hjælpe med at udvide sine øjne.
Systematisk lyd svarede hurtigt: "Her er værten efter træningsstadion med værtsens styrke til at fuldføre de relevante systemopgaver, men også i Godson system supermarkedet for at købe trænere, læger, spillere og andet personale."
"System supermarked?!"
"Langs udgangen til venstre er supermarkedet!" Under vejledning af systempipet, Wu Yu ud af træningspladsen, lige til venstre er der et lille supermarked.
Uanset om det er udseende eller indre struktur, er der ingen forskel mellem Godsons supermarkeder og stormarkeder.


Svære at sige forskellen er, at det, der sælges her, er dyrere end omverdenen.
Wu Yu pegede på en drik salgsautomat sagde: "Dette er hvad drikken, hvordan en flaske vil være 500?!"
"Det blev hurtigt genvinde deres styrke i løbet af kort tid bolden [Gud] licenser fysisk genopretning ernæring, vand, forestille oplever 90-minutters højhastigheds-konfrontation, drak en flaske vand ernæring kan hurtigt genvinde deres styrke og livlig i retten Undervejs er det bestemt en spiller, trænede eftertragtede baby, flaske kun 500, er allerede ret billig!
Wu Yu nåede ud for at pege på en række legetøjsdocker på tælleren, højlydt spurgt: "Nå! Hvad er rollen som disse stjernedukser legetøj? Beckham vil faktisk 777? Køber jeg dette Dukke kan du have al magt Beckham? "
Køb en David Beckham dukke Selvom du ikke kan få værten direkte til Beckhams fulde kapacitet, men i din træning er i stand til mere end en verdensklasse stjerne sparring, træning igen og igen, kan du Udveksling med fodboldstøvler tilbud ham, læring, så længe du arbejder hårdt, vil Bayesian bue ikke længere være en drøm! Sådan en erfaren, stærk frispark mester, købte ham kun 777 yuan, er du ikke hjerte det? Bedre handle, lær Bayesian buen, den næste Beckham er dig!
Lyt til det sjove system med lydannoncer, Wu Yu kunne ikke lade være med at grine: "Kan du ikke sige, du er bare en slags tv-shopping følelse?"

Leave a Comment