Fodboldstovler Nike Mercurial Superfly V SX Neymar TF Dame Bla

Posted by admin 16.12.2017 0 Comment(s)

 

Scout Eddie vndaele (Eddyvandaele) åbnede afdelingsdøren, messi fodboldstøvler overrasket over at se, at Wu Yu er fyldt med at pakke, denne opdagelse gjorde ham pludselig køb fodboldstøvler oversået.
Som scout er Eddie Van den Elles job at se kampe på tværs af landet, samle modstandernes intelligens og talentfulde spillere.
Siden tre dage siden modtaget en lille Kwu Yu blev såret, dybt kom ind på hospitalet, har han været bad for den yngre Wu Yu.
"Åh, prise Gud, Xiao Wu, lad mig se, dette er simpelthen et mirakel! Gud! Du ser godt ud!" Eddie Fan Daier omkring Wu Yu gik op og ned Efter nysgerrige øjne udbrød store.
Efter at have fuldt ud oplevet indholdet af hukommelsesfragmenterne, genkendte Wu Yu naturligvis syndebuksen foran os, det er også en ven og ven Eddie Van den Elle.
Vejret i Bruxelles er forholdsvis stabilt i maj med en gennemsnitlig maksimal temperatur på ca. 22 grader Celsius og en minimumstemperatur på 14 grader Celsius.
Eddie Van den Elle, der skyndte sig på hospitalet, havde en grå T-shirt og to bronzearme blev udsat, iført en vasket og vasket gamle hvide jeans, hans gylden-gule Meget rodet hår, som en kylling (ji) reden næsten, på grund af manglende søvn, hans øjne fulde af blodsygdomme øjne.
På trods af hans trætte ansigt farve, men at se Kure sundt stående foran Eddie Van den Elle står over for et glimrende smil.


"Addie, neymar fodboldstøvler hvordan kom du tilbage?" Wu Yu lidt overrasket over at spørge: "Ikke at sige at du går til Liège City ... ..."
Eddie Van Damme Eller viftede med hånden, peger meget alvorlig Kureha hoved og spurgte: "De små ting, jeg kunne have gjort det, du taler om det, Yu Xiao Wu, det er sådan det skete ?! "
Wu Yu griner, rykker et meget uskyldigt udseende og svarer: "Jeg er ikke slået ned foran Tom Petters front, og så kan jeg ikke huske noget ..."
Xiao Wu, du kan bruge din hastighed af ham, Tom det barn, ubehagelig fart, han kan simpelthen ikke fange dig! "Eddie hørte meget spændt og sagde, at hans hænder stadig blev holdt I modsætning hertil.
Ved siden af ​​Wu De Biao og Anna Oliveira så, kunne det fodboldstøvler med sok tilbud fodboldstøvler kunstgræs ikke lade være, men blødt grin.
Eddie er den, der er så, selvom dette år var 41 år gammel, men når diskussionen fra fodbold, han stadig levende, fuld af chok (ji) situation, folk er ligesom unge i fulde tyve år næsten.
Livlig, munter, lidenskabelig, udadvendt Eddie leder altid Wu Yu, i håb om at hjælpe denne frygt for fysisk konfrontation af unge talent.
Nu Kureha ikke før denne karakter feje, sky fyr, Gud frispilning systemet plads finpudset deres færdigheder til Kureha fuld af tillid, grin afslører et hvide tænder, tillid smil : "Tak Eddie, hvis jeg næste gang slår Tom Pittles, vil jeg sprænge ham med fart og teknologi!"
At se Kureha synes at være nogle ændringer, fodboldstøvler billige før Eddie Van Damme Eller først tøvede, så viftede sin knytnæve i spænding, lo: "Nå er det nu, du Kineserne har et ordsprog hedder fra et sted og faldt én! Slam, fra det sted hurtigt stå op? Xiao Wu Yu, jeg tror, ​​at med dit talent og styrke, kan helt sikkert blive den vigtigste kraft i ungdomslejr, kom igen!
"Nej, nej nej, fodboldstøvler til kunstgræs Eddie, jeg skal være hovedstyrken i Anderlechts første hold!" Wu Yu knyttede hendes næver og annoncerede med tillid og selvtillid.
Eddie er meget overdrevet græde, så smil og hviskede spurgte: "Oh wow, dette ideal er meget god, men Xiao Wu Yu, dit mål nu bør være det vigtigste sted for ungdomsholdet, jeg lytter til instruktioner Hvordan kan du lide at holde et venligt spil i ungdommen? Er du klar? "
"Selvfølgelig ikke noget problem!" Wu Yu klappede på brystet, selvsikker svar.
Mor Anna hørte, mildt hjerteligt spurgte: "Skat, går du ikke hjem med os i aften et par dage?"


Wu Yu havde ønsket at svare, men i øjeblikket lød mit sind pludselig systemets stemme: 'bid! Værten udløser en ny mission [konkurrerer om en venskabskamp]; kræver, at nike fodboldsko værten skal spille godt i morgendagens ungdomsholdige venskab og føre holdet til sejr! Opgave færdiggørelse system i overensstemmelse med værten yde belønning en vis mængde energi valuta, hvis værten ikke fuldfører opgaven, vil acceptere systemet med straf! '
'Straf? Hvilken straf? ! Wu Yu skræmte, fejede Wu Debiao et al og fandt ud af, at de ikke havde nogen undtagelse, selvfølgelig bare et system lyd, de hørte ikke.
Selvom Wu Yu hjertet fuld af tvivl, men stadig synes overbevist på overfladen, vinkede han sin stærke arm lo: "Mor, jeg lå i sengen i tre dage (Chuang), dækket næsten rustne dele Nu er det tid til at komme tilbage til træningspladsen, træne godt og i morgen er der et andet løb, der venter på mig! "
Eddie Van Damme Eller helt enig med Kureha synspunkt, gentagne gange nikkede og sagde: "lige, nu du skal gå til uddannelse jorden for at gøre lidt god bedring træning"
Anna nogle stoler ikke sagte på: "Nå, min kære, du skal være opmærksom på træningspunkter, prøv ikke at være modige, vær opmærksom på kroppen."


"Mamma, jeg vil være opmærksom." Selvom den nuværende blandede race skønhed er meget smuk, men råber hendes mor, kan Wu Yu sind stadig ikke hjælpe, men udse, at min kinesiske mor.
Wu Yu kan kun i hemmelighed savne i mit hjerte: "Kender ikke mor og far, de er bedre nu? ! '
"Brats, spille godt, stræber efter at blive det første hold i hovedsagen, og andre ting travlt med at arbejde i butikken, vil jeg tage din mor kunstgræs fodboldstøvler til træningsbanen for at se dit spil!" Wu Debiao forløber smækket på Kureha skulder, øjne Fuld af plejefarve.
Ved Wu Debiao dette slag, vågner Wu Yu fra deres forældres tanker, smilede og nikkede: "Nå, vær sikker på!"
Som medlem af Anderlecht-ungdomsholdet bor Wu Yu i en træningslejers sovesal på hverdage og vender tilbage til hendes hjem til hvile i weekenderne.
Wu Debiao og Anna har altid været lidt bekymrede Wu Wu, simpelthen ledsaget Wu Yu, Eddie Fan Daier vendte tilbage til Anderlecht Youth Training Camp base.
En række på fire personer tog Eddie Van der Ellas bil til ungdomsakademiske lejdør, blev stoppet af vagten Paul.
Paul halvtreds år i år, er Anderlechts loyale fans, match billetter faktum at de er de generationer af en stor familie af trofaste fans af Anderlecht, Anderlecht tog, han Alt er et samlet køb af pakken, det siges at han har mange pakker til hjemmeindsamling, for ikke at nævne souveniren omkring Anderlecht, er næsten som et privat museum.


Paul, der elsker Anderlecht, er også meget påpasselig i sit arbejde som vagt. Hver dag ser han på de spillere, der går ind og ud, og han siger hej.
Dette stoppede ikke Eddie Van Dahls bil, Paul fandt Adidan at sidde på bilen.
Paul smilede og sagde: "Jeg siger, hvem er det? Det var Eddie!"
"Onkel Paul, hej!" Wu Yu sad i ryggen, afslørede hovedet, grinede, siger hej måde.
Paul var chokeret, øjne vidt åbne, råbte: "Min Gud! Xiao Wu, du, du rent faktisk afladet? Det betyder at du gør ondt?"
"Selvfølgelig sagde lægen, at jeg kan blive afladet!" Wu Yu svarede stolt.
Hvis Wu Hsiu, en tidligere karakter indadvendt, havde få venner i ungdomsakademiet, er det klart, at Eddie Fande Eller og Paul er en af ​​hans få venner.
"Virkelig? Det er fantastisk! Haha, jeg har en flaske vin i dag for at fejre og fejre!" Paulus hørte og lo.
Eddy spænding jublede hurtigt til side: "Nå, husk at give mig en flaske whisky!"
"! Intet problem" Paulus 'store hånd klappede hende bryst, var meget generøs svar, efter blot færdig med at tale, han rullede med øjnene ud, så på Wu Yu a, Xiaohe sagde: "Du er Kureha spillere Endnu god vin, onkel inviterer dig til at drikke juice om natten!


"Så tak, onkel Paul!" Til at drikke, er Wu Yu simpelthen ligeglad.
Peger på siden sidder ved siden af ​​Wu Debiao og Anna introducerede: "Onkel Paul, det er min far og mor!"
Pegede også på Paul, introduceret til Wu Debiao: "Dette er den mest modige og mest loyale og mest venlige Paul Paul Uncle Paul of Anderlecht!"
Paul smilede og hyldede til Wu Debiao og Anna siger hej: "Hej, du kan have en god søn, Xiao Wu har jeg absolut set de mest talentfulde spillere!"
Hvem kan ikke lide at blive rost, for ikke at nævne eller ros hans baby søn, møder Wu Debao et glimrende smil: "Tak, mine brats her for at give dig problemer!
"! Ingen problemer, ingen problemer, Xiao Wu Yu er helt sikkert vores ungdomslejr klogeste, mest hårdtarbejdende børn," Paul lo og grinede at tilskynde Wu Yu sagde: "Jeg hørte syntes at have spillet i morgen, Xiao Wu Yu, du Kom nu! Så tidligt som hovedholdet, kan jeg glæde mig til at se dig i førsteholdets spil!
"Jeg vil arbejde hårdt, jeg tror, ​​denne dag vil snart komme!" Wu Yu smilede, hans øjne fast svar.
"Ja, jeg tror på dig, fodboldsko med sok husk at være en stor stjerne underskrift?" Paul pegede på retning af træningsplads, sagde: "Den fremtidige store stjerne, som træner, gå ind!"
"Ok farvel, Paul!" Wu Yu vinkede på Paul.
Eddie trådte på acceleratoren, bilen rykkede hurtigt ind i ungdomslejren og kiggede ned i spejlet, der konstant vinkede, smilede Paul onkel, Wu Debiao og Anna fase med et smil.


Efter parkeringspladsen hjalp Eddie Wu Yu bagage tilbage til kollegiet.
I øjeblikket er Anderlecht Youth Hostel sovesal udover manager, alle spillere trænet på banen.
Med Wu Debiao og Annas hjælp satte Wu Yu hurtigt bagagen op.
"Xiao Wu Yu, gå til træningspladsen!" Addie fra værelset ved siden af ​​for at finde en fodbold, kaste Wu Yu Road.
Efter den skøre Guds bold system træning, Wu Yu for deres egen styrke er meget sikker, øjeblikket tog fodbolden, nikkede og svarede: "Nå, jeg går!
Et par minutter senere, Wu Yuhuai holde fodbold hurtigt gik lige forbi fodboldbane, hvor der er forskellige trin på rangstigen af ​​unge spillere, er træneren arrangement udføres med en bred vifte af uddannelse.
Da Anderlecht blev 15 år gammel, kom han ind i reserveholdet. Sudden ankomst af Wu Yu tiltrak snart de unge aktørers opmærksomhed på banen.
"Se, hvem er her?" En lille spiller råbte højt.
En skarp-eyed spiller, med et blik at genkende folket, udbrød: "Åh min Gud, det er Wu!"

Leave a Comment