Køb Nike Hypervenom Phantom III IC fodboldstøvler online

Posted by admin 30.12.2017 0 Comment(s)

 

Nike fodboldstøvler neymar Wu Yu diskurs efter enden, en række erstatningspersoner, stod alle tomt stående og chokerede i lang tid. Efter et stykke tid sluttede den første ud, så den store sorte Richard Robinson voldsomt spyttede på jorden og råbte: "Wu Yu, du er optimistisk, men jeg, mand, Ren mand!
Talende, Richard forsæt tungt klappede på brystet.
"Yu sagde den rigtige, jeg hader fiasko, jeg kan godt lide sejr, ingen i denne verden vil hader sejren!"


"Jeg var ikke villig til at være så ubrugelig, når mine livbænk spillere, jeg er nødt til at blive hovedspiller!"
"Jeg vil være med i førsteholdet, jeg vil blive en stor stjerne!"
"Men min drøm er at blive en professionel spiller, og så en pige, tjene store penge, rejse verden!"
"Haha, min drøm handler om det samme som din."
"Jeg ønsker at få en VM titel."
"Jeg ville ikke have dig så meget, jeg vil bare være med i landet, endda spille en bold, men også tilfreds."
Med den første persons stilling, fodboldstøvler tilbud med sok så er alle blevet vækket af chokket, sagde den ene efter den anden.
Når man ser på det trygge smil på erstatningsspillerens ansigt, og lytter til dem, sagde man et stolthed, et par mennesker stod på sidelinjen, både den første holdkonsol Hugo Bruce, assistent coach Franchi Waukatlun, ungdoms træner David Gervault, eller spejder Eddie Van den Elle, alle blev chokeret over den umiddelbare scene.
Efter cirka to brede fodboldstøvler minutter eller så, trænede Hugo denne reaktion, og hans øjne stirrede på stadionet Wu Yu, nogle ser spændte ud: "Utroligt, utrolig, ungdomsholdet har faktisk en så stor Geni! "
"Denne lille Wu Yu, er virkelig fantastisk!" Eddie kunne fodboldstøvler str 37 ikke lade være med at tørre tårerne i hjørnet af hans øjne, se spændt hviskede Road.
Assistent coach Franchi · Wo Qia Taren ansigt med et smil på hans ansigt, sænket hans stemme, sagde forsigtigt: "Boy, jeg har virkelig ikke galt!
Davey træner sagde ikke noget, hans ansigt er temmelig overrasket, i hans hjerte er som en atombombe generelt, blæst på hovedet, hvordan han ikke troede før, det tegn er svagt, skævt, trukket tilbage fra ungdommen I dag vil jeg tale på en så hård måde foran alle mennesker.
"Damn, faktisk foran alle de mennesker, der skældte mig, er det en bastard?" "Den mest vred i øjeblikket end iført en rød vest, fuldback Tom Pittles, han stirrer næsten, gritted look Wu Yu i den anden ende af retten, hemmeligt tænkte: "Dette barn ændrer sig så meget, er det fordi den sidste kollision, dette barns hoved styrtede det? ! '


Tom Pittles vidste aldrig, at det var på grund af hans kollision, at det førte til, at Wu Yu krydsede igennem her.
Det er Tom Pittles, den mand der staver det største bidrag til alt dette.
Men Wu Yu må ikke være taknemmelig for ham, tværtimod for at hævne den oprindelige uhøflige Tom Pittles i dag, som er bestemt til at miste meget elendigt!
Stimuleret substitutionshold lancerede hurtigt en modangreb til de vigtigste neymars fodboldstøvler røde hold, dette angreb, de grådede ikke, men fortsatte med at bruge langpas, kortpas til at samarbejde.
Siden den individuelle styrke end dog, så stole på teamwork til konkurrence!
Men end teknologi, så kør en sejr med begge ben!
Udbytter gennem utrættelig løb, og spillede hurtigt en serie af forbipasserende kugler med forbifarten, men deres spiller godt, men hvorfor to strejdere John og Robins styrke er begrænset af hovedholdets forsvarer Meget streng, flere gange i træk, er ikke offensiv, er forsvareren stjæler bolden.
Wu Yu rejste ofte sin hånd på begge sider af bolden, efter indendørs fodboldsko tilbud de tidligere mål og diskurs, har erstatningsholdets spillere til Wu Yu gjort en stor forandring, boldens vicekaptein Rex Almost Uden tøven, bolden direkte til højre for vejen.


Færdig med indersiden af ​​foden smuk fjerne bolden, Wu Yu stoppede ikke in situ for at se feltformen, men meget enkelt med en bold på forsiden af ​​fjendens positioner fodboldstøvler str 36 lancerede et angreb.
Som en skarp pil (ji) skudt ud af den pillignende, skar du hurtigt de hulrum, gennemborende lag af rustning, der gennemsyrer fjendens hjerte.
Wu Yu felt domstol så bolden hurtigt angreb, Eddie ufrivilligt knyttede sin knytnæve, øjnene blinkede Wu Yu, munden mumlede: "Kom igen, scorede et mål, equalizer Ah! "
Markér til venstre, når forpladsen så Wu Yu dribble, indendørs fodboldsko nike meget svært at løbe over vil forsvare, men hans defensive simpelthen ikke kvalificeret.
Da han let passerede Wu Yu, valgte Wu Yu ikke den fodboldsko til kunstgræs komplicerede og smukke ekstraordinære færdigheder, men for at fremskynde som en orkan lige fra hans side krydsede.
Marker i processen, simpelthen som en berømthed, fuldstændig ignoreret af Wu Yu.
Wu Yu dribler væk, mærket kan stadig føle kinderne lige blevet barberet af brisens smerte.
"Hurtig, det er hurtigt!" Mark mumlede meget chokerende.
Leng nok i et par sekunder, så Mark svar, vendte sig om og ønsker at jage Wu Yu, for kun at se en tilbage løb hurtigt.


Med en advarsel, som venstre vagt Tom Pitts, turde ikke at skynde sig fremad, kunne ikke hjælpe, men tilbage defensiv, død fast inde, ikke tillade Wu Yu insides.
Anyway, mange defensive spillere i det begrænsede område, tror jeg, at i kraft af deres styrke, kan du let forhindre dødsstadens offensive spillere.
Med en sådan ide bøjede Tom Petersel til foden af ​​Wu Yu's bold, hjertet chuckle: "Hold dribbling det bedste ud af grænserne for at gå! '
Men Wu Yu i kanten af ​​det begrænsede område pludselig bremset hastigheden, og en straight løb med bolden mod Middle Road, Tom Pitts Lidt tøven et øjeblik eller bid, jagter ham skyndte sig forbi.
Men så snart Tom Pitticks begyndte at indhente, blev Wu Yu, der løb rundt om bolden, pludselig forvandlet til en højre fods fodbold mod kanten, omgå Tom Pitts krop og hurtigt hastede ind i Lukket område.
Da Tom Pittles reagerede på grund af kroppens inerti, var hans tyngdepunkt til venstre og kunne kun stirre. Han så Wu Yu køre forbi ham.


Efter at have kørt ind i det begrænsede område med bolden, er Wu Yu som en fisk i havet. Det vigtigste røde hold En defensiv spiller tør ikke at stjæle sin fod let, bare skyndte sig for at stoppe ham til at fortsætte.
I mellemtiden skyndte de andre spillere tilbage til defensive spillere, at de var tætte for at forhindre pludselig at passere Wu Yu.
"Stop ham!" Hovedmanden Oscar vinkede armen og råbte for at indikere sine holdkammerater fokus.
Men Wu Yu har lavet en ting, som alle ikke tænkte på ham, efter at han nike mercurial superfly tilbud havde mistet Tom Pettles, skyndte sig ikke at komme forbi, fortsatte ikke med at prøve, men valgte at skyde direkte.
Næsten uden tegn, pludselig sparket skudt.
Dette skud på grund af for skjult, alle afhænger af skudets ben og talje muskelstyrke.
'Bang! "Muffled højlydt, skudt bolden ud som skaller, fløjter mod målet.
Første hold træneren Hugo Bruce overrasket over at se den umiddelbare scene: "faktisk valgte et direkte skud?"
Wu Yu's beslutning var simpelthen chokeret over alle de tilstedeværende, herunder ungdomsholdets vigtigste målmand Oscar, den unge keeper, født den 18. maj 1985, eller endog ikke gjort noget for at redde, men vinkede armen , Overvåget fodbold fløj ind i porten, han bevogtede.


"Crash!" Fodbold ramte hårdt lyden lavet på nettet, flydende i Oscars ører.
Oscar kunne ikke tænke på noget som fodboldstøvler dreng dette, i dette tilfælde vovede Wu Yu faktisk at skyde direkte skud for at vide, at det er for hurtigt, hvis ikke et skud på egen evne at være særlig sikker, er det umuligt at så afgørende skud ah!
I overensstemmelse med den styrke, der blev vist af Wu Yu før, bør han helst foretrække at bringe bolden ekstraordinært eller bestå det!
Hvordan kan vi skyde direkte? !
At se fodboldflyvning, og andre Oscars ønsker at redde, det har været helt sent.
Kigget på bolden netværk vende rundt fodbold, vinkede Oscars hjerte et spor af frygt.
"Det er virkelig forfærdeligt, Wu Yu, når de skyder på egen hånd så selvtillid? '
"Dette, dette er Wu Wu tidligere kendt? ! '


Oscar kigger på Wu Yu med øjnene kan ikke tro på, at også de vigtigste røde vesthold af andre defensive spillere også efter hinanden, som forstenet, står på plads, ikke kan tro på, hvad der skete foran scenen.
Franch Wacatteron, assisterende coach af spillet, der så spillet, udbrød: "Det er så smukt!"
Coach Hugo Bruce smilede og smilede og applauderede: "Hurtig fart, fantastiske færdigheder, afgørende skud, denne unges ydeevne virkelig god!"
Eddie var den mest begejstrede, og gentagne gange knytnæve til at fejre: "Ha ha, scoret igen, Xiao Wu Kick spillede smuk, scorede to gange!"
Wu Yu, der scorede to mål på banen, skyndte sig til Tom Pittles med et ondt smil på ansigtet og sagde: "Fartskongen, det er den anden og nyd det langsomt!"
"Du bastard!" Råbte Tom Pitts, grunting.
Wu Yu ignorerede simpelthen sin forbandelse, men lo og gik væk: "Negativ bark hund!
"Plume, skyt smukke!"


"Jeg havde virkelig ikke forventet at du tør sparke skud i det begrænsede område?"
"Gud, bekymre dig ikke om at blive stjålet ved midten tilbage?"
"Åh, virkelig sorte nike fodboldstøvler smukt mål! ~ ~"
Ansigtet sprang op på hans holdkammerater ord, Wu Yu ansigt hængte lyst smil svarede trygt: "Jeg kan ikke bekymre mig om, selvom jeg ikke skød målet, er du fylder skudene; Nu er scoringen 2 til 2, vi midlertidigt bundet, vi fordobler vores indsats, forener i trænerenes ansigt, blev en smuk kamp tilbage!
"Godt!"
"Kom igen!"


Mange substitutionsspillere omkring Wu Yu side, svarede højt.
Coach Hugo Bruce er meget taknemmelig for Wu Yu's fremragende præstationer, den øjeblikkelige spænding til de omkringliggende folk spurgte: "Med et smukt mål, så deres hold moral steg! Du, der kan fortælle mig, at denne 17. sort Hvem er den asiatiske spiller med hår? "
"Mr. Bruce, han er en kinesisk spiller med navnet Wu Yu!" Assistent coach Franchivka Trenton talte direkte før spejder Addison og David coach åbninger.
Hugo Bruce nikkede, meget tilfreds med svaret: "Kinesisk spiller, Wu Yu? Han er meget talentfuld, mit første hold mangler en sådan Reiki, hastighed, selvsikre spillere!"
"Great!" Eddie glædeligt efter at have lyttet, han ved så længe som træneren kan lide, således kan Wu Yu deltage i første hold, ikke kun for at deltage i den belgiske Serie A, men også at deltage i Champions League!
Gud, hvis du fortæller den gode nyhed nu til Xiao Wu, er fodboldstøvler kunstgræs tilbud jeg bange for, at han bliver dårlig musik, ikke? !

Leave a Comment