Nike Hypervenom 3 Motion Blur Pack Fodboldstøvler

Posted by admin 09.06.2017 0 Comment(s)

Vi præsenterer den nye Nike Hypervenom 3 Motion Blur Pack, en ny colourway hvid og blå for den endelige strækning af 2017 sæsonen for at tage de store spillere HV3 som Lewandowski, Cavani eller Aubameyang.

 

Inden for Nike Motion Blur Pack finde disse nye Hypervenom inspireret af den ene side i Clash Pakke med Euro 2012 og hans design farve halvdele, og på den anden de spillere med hans dygtighed og drible talent, overløb og venstre sidder ved forsvar.

 

The Phantom Hypervenom 3 DF Hvid / Sort / foto Blå er designet til de mest dødbringende strejkende, for sande holdrekorder udseende finish spiller scorer et mål.

 

Flyknit boliger
Den Flyknit, åndbart og fleksible tråd fuld overensstemmelse til foden som en sok det var, giver følelsen at støvlen er del af foden.

 

Først i en støvle med Flyknit, i Hypervenom 3 er indarbejdet teknologi slående der indeholder flere paneler pad Poron integreret i huset, de yderste huller til boldkontrol og overlejret inde til at skyde med den største mulig magt.

 

Flywire kabler
At give en brugerdefineret fit, den Hypervenom 3 fordel tre meter Flywire kabler kører inde de flydende kanaler, der kan justeres til at smage igennem snøring system, der giver ekstra støtte på den side handlinger.

 

Dynamisk Fit Halskæde
Kraven er asymmetrisk, er blevet redesignet til at passe anatomisk til formen af ​​anklen, hvilket er højere i den indre del på ydersiden, således at der tilvejebringes et bedre greb.

 

Den Hypervenom 3 er de første fodboldstøvler Nike bringe revolutionerende plade Hyper reaktiv fleksibel forfoden, som sammen med kombinationen af ​​trekantede og sekskantede nitter tillader det bedste vejgreb og når klippe og ændre retning.

 

For spillere, der foretrækker en lav profil støvler uden kraven Dynamic Fit, de er tilgængelige Hypervenom Phantom 3 med de samme tekniske egenskaber og fordele øget sin søster.

 

For de spillere, der konkurrerer på ikke-professionelle niveauer, eller bare ønsker at gøre en lavere økonomisk satsning, den Hypervenom 3 Motion Blur Pack er også tilgængelige i intervaller mest grundlæggende kvalitet, fremstillet af forskellige materialer, men med det samme begreb om boot: Designet til terminator og dødbringende fremadrettet dør.

Hertil kommer, disse nye Hypervenom 3 hvide og blå er også tilgængelige i junior størrelser små og store børn.

Leave a Comment