2017 Nike Mercurial ‘Lock in, let loose’ Pack

Posted by admin 24.08.2017 0 Comment(s)

Nike Mercurial er utvivlsomt de mest populære Nike støvler. Denne støvler, siden den blev lanceret i 1998, er blevet forenet med Ronaldo Nazario, den moderne fodboldspiller og dens hurtighed.

 

Det er den funktion, der repræsenterer denne linje, den hurtigste Nike, designet med en hastighed, der kombinerer en minimal design, letvægtsmaterialer og et mønster af trækkraft strategisk skabt til at udnytte den eksplosive hastighed af de hurtigste spillere på planeten.

 

Nike Mercurial Superfly 5 'Lock in, let loose' Pakke

Lanceret i juli 2017 med samlingen "Lås i, slippes løs 'Pack, den Mercurial Superfly V Laser Orange / Sort / Hvid / Volt ser en shell, der begynder med orange i tå og nedbrydes i det sorte halvdel af Boot til slutningen. Nike Swoosh er sort med den blanke grænse.

 

Forbedret flyknit skal

Den fleksible åndbar Flyknit tråd, der passer foden som en sok det var, er blevet forbedret ved inkorporering af strimler prægede Speed ​​Ribs at forbedre friktionen med bolden.

 

NikeSkin og ACC teknologi

Hylsteret har også NikeSkin teknologi til en bedre naturlig berøring med bolden og ACC (All Conditions Control) behandling for at sikre det samme tryk på bolden under alle vejrforhold.

 

Dynamisk Fit Flywire Halskæde og Kabler

Indstillingen er spektakulære at have Dynamic Fit krave, der passer ankelklemmen og giver en støtte og stabilitet, der er forbedret takket være den integrerede kabel Flywire med snørebånd.

 

3D Speed ​​Outsole

Ultralight sålpladen tilpasser sig den anatomiske form af foden med tacos placeret strategisk for at starte og stoppe hurtigt.

 

Spillere iført Nike Mercurial Superfly
Stjernen spiller Nike Mercurial Superfly bruge er Cristiano Ronaldo, men den portugisiske har sin egen personlige model Mercurial Superfly CR7 der normalt tager et par gange i løbet af sæsonen.

 

Andre revner, der bærer Mercurial Superfly, er Alexis Sánchez, Marco Asensio, Anthony Martial eller Leroy Sané.

 

Nike Mercurial Vapor 11 'Lock in, let loose' Pakke

 

For spillere, der foretrækker en lav profil støvler, uden kraven Dynamic Fit, er tilgængelige Vapor Mercurial 11. I modsætning til ældre søster, denne model har garn Flyknit i sin beklædning.

 

Ja det har Nike Skin teknologi, en syntetisk hud med vandrette striber i relief for større kontrol af bolden med ACC behandling for præcis kontrol under alle vejrforhold. Det tunge fri anatomiske design giver mulighed for en stram, fast pasform. Sålen er den samme som Superfly 5.

 

Spillere iført Nike Mercurial Damp
Flagskibet model Mercurial Vapor spiller er Neymar, selvom som i tilfældet med Cristiano Ronaldo, har Nike gjort en eksklusiv og personlig for ham at tage et par gange hver sæson model.

 

Andre revner, der bruger Mercurial Damp, er Mbappé, Isco, Vinicius Junior eller Hazard.

 

Alle Nike Mercurial af sæsonen 2017 - 2018
I dette opdaterede indlæg af Nike Mercurial støvler vil vi gennemgå alle modeller - både regelmæssige samlinger og specielle og begrænsede udgaver - der er blevet lanceret i hele 2017 - 2018 sæsonen.

 

Nike Neymar Jr Mercurial "Skrevet i Stars"

Lanceret i slutningen af ​​juli 2017 den Neymar Jr Mercurial "skrevet i stjernerne" er den første eksklusive Mercurial for Neymar og mindes højdepunkterne i hans personlige liv og sin fodboldkarriere.

 

Nike Mercurial Pitch Dark Pack

Lanceret i juni 2017 med Pitch Mørk Pack kollektion, tilbyder en for det meste sort design med detaljerne i swoosh, tunge og hvid Nike branding, mens oplysninger om Flyknit og tacos er rød.

Leave a Comment