Adidas Blå Blast Pack Lanceret

Posted by admin 21.03.2017 0 Comment(s)

Kommer ud af afsløre den nye ACE 17 kollektion, adidas fortsætter med at bane vejen med en farve opdatering til deres innovative fodtøj linje. vi har modtaget hele Blå Blast indsamling, herunder Messi 16+ Pureagility, X 16+ Purechaos og Copa 17.1. Uanset om din spil handler om kontrol, smidighed, hurtighed eller klassisk touch, Adidas har klampen match for dig stil, så du kan låse op for din kreativitet.

Med et stænk af blåt og antydninger af pink, blå Blast Pack tager sit design stikord fra racerbiler og deres uovertruffen hastighed og acceleration. Vi gik til adidas hovedkvarter for at få en dybdegående kig på ACE 17 og inspirationen bag sit design. Den Messi 16 modtager en slående, blå / pink / orange gradient øvre mens X16 får en flash af pink på hælen og en fuld blå øvre. Endelig Copa 17.1 modtager en ren opdatering med blå dækker hele Kangaroo øverste.

Fremhævning den fulde pakke er den opdaterede ACE 17+ Purecontrol. Den mest markante opdatering, og også den mest slagkraftige, er den nye krave konstruktion. ACE 17 er nu udstyret med en kompression Paiho materiale til at tilbyde en bedre pasform, mere lock-down og mere komfort samlet. Som det ses på den røde Limit ACE 17, mellemsålen og sok foring både omfatter den berømte Boost teknologi, som mange løbere og sneakerheads er kommet til at elske. Designet til at tilbyde mere energi retur, Boost teknologi giver en behagelig tur for en hel kamp.

 

Med en omlagte krave og forbedret øvre, ACE 17 er perfekt for dem der styre spillet. For mere om Purecontrol s tech, skal du sørge for at tjekke vores fulde Play Test Review, og at høre fra skaberne bag Blå Blast ACE 17 i vores interview fra adidas HQ med adidas Football Senior Designer Maurice Taylor og produktchef Max Gassner.

Måske den dristigste af pakken, Blue Blast Messi 16+ Pureagility modtager en gradient farve opdatering. Den overdækkede blonder Systemet giver dig en ren touch på bolden for en distraktion-fri oplevelse, når der skæres forbi forsvarere. Den bløde Agilityknit øverste har en tæt kontakt til at hjælpe låse din smidighed. Lavet til at opfylde de uovertrufne standarder for Leo Messi selv, den Pureagility handler om dynamisk bevægelse, hastighed og tæt kontrol på tempo.

X 16 har én ting i tankerne: hastighed. Med en strømlinet øverste takket være en skjult blonde-system, X 16 er hurtig og bygget til unmarkable, angrebsspil. Det Purecut sok-systemet og Techfit konstruktion giver dine fødder lock-down, du har brug, når du brænder forbi forsvarere og score mål. Hurtige snit, hurtige berøringer og topfart; frigøre din maksimale potentiale i X 16.

Med en af ​​de blødeste hånd på markedet, Copa 17.1 indeholder en Kangaroo øverste, perfekt for dem, som roser deres spil på ro og klasse. Denne opdaterede klassiker har en moderne, kompression tungen og den højtydende Sprintframe ydersål at spillerne flok til konsekvent. Den Copa 17.1 er perfekt for dem med syn og berøring til at trække i trådene og styre et spil.

Leave a Comment