Adidas ACE Tango 17 Purecontrol TF Stovler Hvid Sort

Posted by admin 06.03.2018 0 Comment(s)

 

Farce hjem fans på tilskuerpladserne vil snart påvirke Køb Adidas ACE 17 hele spillet, dommeren midlertidigt spillet er ved at begynde, indtil et par minutter senere, sikkerhedsvagter og uropoliti (cha) politiet anholdt alle de problemer fans efter spillet var Start igen.
"Broder, dit mål for deres fans alle de uroligheder, kraftfuld ah!" Stående i cirklen nær Xieji Er Macdonald er altid en glad udseende, han pegede på vold på banen tribunerne, da gispede i beundring.
Wu Yu rystede på hovedet med et smil, betragtes som svar.
Wu Yu står på banen og venter på kick-off, ved aldrig, den skyldige, der er forårsaget af denne opstand, er hans egen.
Spillet startede igen, Muskelaron midtbanespiller kick-off, deres hovedcenter Marcin Geravrakovi hurtigt passere bolden til partner Mbo M Pengza.
Mabu fodboldstøvler str 49 Peng Ponsa kiggede over den gule hud, sort hår, tynd krop af det kinesiske barn Wu Yu en, så gik fodbolden bag sine holdkammerater.
Musclin mistede en boldspiller tydeligvis meget sur, Anderlecht er faktisk meget stærk, men foran dette er Anderlecht adidas ace 16 sort en syg og forkert nybegynder brand hær, deres virkelige hovedstyrke lyver alle På hospitalet eller hjemmet for at komme sig også!


Musk Lange nye sæson har et højt mål, det vil sige mesterskabet for ligaen, som de inviterede hovedtræneren George Rickens, Bastia fra det franske sportshold overført til den talentfulde fullback Samir Belufa; der er også fra den tyske Bundesliga-konge af angriberen Mbompunza, plus de oprindelige holdets spillere, har de grund til at tro på, at dette livlige, ambitiøse og tillidsfulde hold kan være en Champions League.
Første runde af hjemme ligakampen, uanset om de er taktiske layout eller bemanding, er faste pressegiganter Anderlecht one chip, og selv tidligt i første halvleg scorede forresten også Anderlecht Kaptajnens vigtigste forsvarer blev afvist.
Disse fakta synes at fortælle musketerne spillere, brugte nike superfly din styrke er meget stærk, du er meget stærk, sejr skal tilhøre dig!
Anden halvdel, de strengt i overensstemmelse med trænerens taktiske arrangementer, fortsætter med at slå Anderlecht, udøvelsen af ​​det næste mål, men det pludselige udseende af den 9-årige, men ramte alle overraskende.
Det første tryk på publikum, endda mere end to defensive spillere, og med et vidunderligt skud af partituret for at binde spillet.
"Jerken, vi skal score, og vi skal lade den forrevne Anderlecht se på os!" Med det for øje begyndte musketeernes spillere at presse og starte en vildt overtrædelse.
De håber, at i kraft af fordelene ved hjemmet vandt en smuk sejr, samtidig med at ligatitelet fyrede det første skud.


Selv om ideen er meget god, men virkeligheden er langt fra så smuk, er virkeligheden meget grusom.
De uvillige musclin hold spillere er ivrige efter at score, de har feber, synes at have glemt coachens taktiske arrangementer, især ydmygelse af Wu Yu højre tilbage Samir Beluru Fa, hans egne karakteristika er meget gennemsnitlige, Tilhører en mere afbalanceret samlet styrke af spillerne, men for at kunne sne, før den skamfulde Samir Bellufa kæmper ud.
Efter at have set holdkammeraterne på midtbanen passerer gennem spark, fodbold bragte den anden halvdel, Samir Bayrou lov uanset deres defensive pligter, gik fra fortovet skyndte sig at hilse hans holdkammerater rettet, hvilket indikerer, at de aflevering Kom her.
"Lille djævel, er du ikke meget arrogant? Se mig blæse dig væk! Samir Bellufa forbandede voldsomt i hans hjerte.
Desværre er hans position ikke særlig god, plus Andrés venstrebenet De Sauter siden den første halvdel indrømmede, at der ikke er nogen fart til at deltage i angrebet, selvom kun De Ante Anderlecht spiller offensiv bænk Spillere, men hans styrke er stadig ret god, snarere end storm det, kan lige så godt prøve at finde muligheder fra midten.
I tankerne om en sådan tanke passerede Musk Long holdmedlemmer unisport adidas ace ikke bolden til Samir Beluru Fa, de spillede midt på vejen, der spillede sammen.


Anderlecht holdspillere i gang med bare at fejre, lyttede til coach Hugo Bruce vejledning, afgørende delvis forsvar, det lader til, at de er bange for det samme, ligesom det svenske parr fodboldstøvler med sok str 35 Ze Sådanne store spillere som Torgberg, tage initiativ til at vende tilbage til halveringstid for at deltage i forsvaret.
Et sådant falsk indtryk tiltrukket af Munster Longs spillere føler sig glad, de kan lide at passere og ekstraordinære, Anderlecht-spillere involveret i enhver forvirring.
Kigget på deres dårlige udseende, hvor der ikke er nogen velhavende stil, stor stjerne? Giants hold? Jeg er!
I lyset af vores store musketerangreb er du bare en gruppe klovne, der ikke finder noget!
Efter flere kontakter, der gjorde musklon-feltspillerne mere og mere modige, forsøgte de at modige det forreste offensivtryk.
Både højreback Samir Bellufa eller venstreback australske Stephen Rebat, som alle er blevet til avantgarde, hyppige fra den anden halvdel for at deltage i offensiven.
Se holdet så tvinge, helt pressegiganter Anderlecht ramte, hvilket gjorde nogle oproer Musclin fans var meget glade, de vinkede flag, sang holdets lagssang, højt Spillere opmuntre!
Fans ser frem til holdets andet mål, og spillerne er nike magista med sok også på banen igen og igen med en vidunderlig kamp, ​​der forsøger at score.


Men under deres vanvittige angreb, men ignoreret synes deres forsvar for løst.
George Cookens, som havde stået på kanten af ​​banen for at se kampen, var en offensiv galning, før han frygtede styrken i Anderlecht, før han blev tvunget til at spille defensiv tilbage og så holdet nu undertrykt den anden side, spændingen ved vinke hans næve, hans ansigt red af råbte: "godt for jer, er denne kamp, ​​men vi er hjemmeholdet, det er vores territorium, således at gruppen af ​​bastards fra Bruxelles, god smag Vi er fantastiske! "
Mouscron rent angreb på angrebet i løbet af spillet, det er faktisk meget farligt, har næsten forårsaget scoren ved flere lejligheder, men efter Wu Yu's equalizer havde den første halvdel lavet en forkert midtbanespiller Hendrick Si skam modige, førte de defensive spillere med en stærk vilje til at handle, igen og igen opløst hverandres offensiv.
I fuld tyve minutter kan publikum kun se bolden fortsætte med at flyve fra midtbanen til Anderlechts halvdel, i øjeblikket skåret muskelaron målmand FRANJY Wande Endesi ind i publikum Afslappet, han blev i ryggen høflighed og kigget på halvdelen, faldt næsten i søvn.
Wu Yu som den nye venstre sidet fremad, da holdet fanget i defensiv, måtte han også deltage i det regionale forsvararbejde.
Selvom Wu Yu er meget hard-kort position forsvar, men hans defensive oplevelse er for svag, er det nemt at være en gennembrud Muskeron spillere.
Flere personligt fra Wu Yu, der smagte sødme af Samir Beluru Fa, denne holdkammerat passere igen, besluttede han at igen bruge personlig teknologi gennembrud Wu Yu forsvar, efter flere kontakter, var han helt forstået, hvad er fg knopper Foran denne mørkhudede, mørkhudede kinesisk-amerikanske dreng er ud over hurtig dribbling teknologi bedre end den defensive station er en rest!


'Han havde lige haft et træ spil næsten, alligevel, og nu venstre fløjen Central forsvar spiller end mere, hvis vi med succes kan åbne hullet fra højre fløj, og derefter sende til midten, kunne have en chance for at score et mål. Samir Beluru, der havde sit hjerte i tankerne, tog øjeblikkelig handling.
Han personligt drible mod Wu Yu, i modsætning til gennembrud Samir Belufa, Wu Yu er ikke en meget god måde, kun med hastigheden tæt på ham, for at stoppe ham muligheden for indskrift, lad ham Dribling langs bundlinjen.
På hastigheden til Samir Beluru Law absolut sammenlignelig med Wu Yu, men med hensyn til fysisk kondition, højden på en meter firs, vejer 77 kilo Samir Belufa Fa er fuldstændig brast Wu Yu.
Samir Bayrou lov er næsten overfyldt på Kureha løb fremad, venstre 后卫德沙特 fed og turde at få fat i på, fordi der på sin side, er der en betydelig trussel for morder gå udenfor det begrænsede område, han er muslim Scunt er hovedspiller Mbompunza.
Den første halvdel er Mbo M Puza's mål at lede Musk Long, De Sauter på denne fyr, men stor opmærksomhed, en fejl er absolut ikke tilladt to gange.
Hårdt vandt i denne sæson, vil positionen hos den vigtigste linebacker, Tyskland måske ikke let tabe.
Uden hjælp fra De Sauter kunne Wu Yu alene ikke stoppe forskuddet fra Samir Beluru Fa og Samteel Belukha selv turde se på hans holdkammerat, mens han så Marcin Efter Hotlakovs køreretning stoppede venstre hånd den tynde Wu Yu, krop lænede sig tilbage, næsten stole på Wu Yu kick pass.
Fodbold i luften over en vidunderlig bue fortsætter med at falde mod midtpunktets bageste punkt, hvor hovedcenteret i Musk holdet Long Marcin Geravkov forsøger at slippe af med Vincent Conpani defensiv, Ønsker at kæmpe hovedet.
"Hugh ønsker at slippe af med mig!" Vincent Compagni så fodbolden, der kom ned, mit hjertes brøl, røber for at få fat i fulde spring før Marcin Zevrakov tog afsted.


Værterne og kommentatorerne i studiet er glade for at introducere publikum til spillets situation: "Samir Belufa i driblen, Haha, Anderlecht Kinesisk teenager, selvom det er meget hurtigt, driblende færdigheder Meget godt, men hans krop er for tynd, forsvaret kan simpelthen ikke bære fodboldstøvler med strømpe virkningen af ​​Samir Beluru Fa, kom igen, Samir Beludha blokerede lovligt forsvaret for den kinesiske teenager, Højre fodpas, bolden fløj til Anderlecht begrænset område efter punkt!
"Åh, lad os se, dette er vores center Marcin Zevrakov, som er stærk, har et godt spring, har et godt overskud, og han og Anderlecht erstatter Den syv-årige midtbanespiller Vincent Compagni sprang op og vandt titlen!
"嘭!" Fodbolden kolliderede med Coganni's pande, og Kombani stjal bolden ud af kassen før Marcin Heatvrakov.


Men dette er ikke slutningen, fodbolden ud af det begrænsede område faldt på højre forsvareren Michel Erzhelakuofu den 6..
Michal Geravrakov er tvillingbror til Marcin Zevrakov, musklonholdets vigtigste styrke.
Markin Geravrakovs fremragende hoppeevne, stærk krop, kraftig header er et fremragende center, og hans bror Michail Zevrakovs eksplosive kraft, hurtighed, god fysisk kondition , Passing, positionering bolden, nike fodboldstøvler med jernknopper ekstraordinære færdigheder er meget gode, er en meget fremragende styrke fullback.
Grib bolden i angrebet før Muscle Long holdet, kontroller sikkert fodbolden, Michel Geravrakov tog ikke deres egen bold, men kiggede til venstre, han var længe blevet fundet på den 13. højre ryg Samir Bellufa står meget fremad, efter at bolden er gået, gik han ikke engang tilbage til det lokale forsvar, men som fodbold sko nike et teater, der stod og så på det begrænsede område for kampen.
Som et resultat fodboldstøvler med sok str 37 er området til højre for Musk Long holdet et stort blankt, med Wu Yu's hastighed, at fyren skal kunne modtage min bold? !
Michel Geravrakov tænkte ikke meget på, at situationen fodboldstøvler str 24 på retten ændrer sig hurtigt, og han kan ikke tænke for meget om ham.
Muskegons venstreback Steven Rebat er kommet til Mitcham Heatvrakov i et forsøg på at få fat i bolden.
Venter på Stephen Rebat at komme tæt på, med Micchahel Jevrakov sparker og næsten svømmede i Stephen Rebat's kind til venstre for retten.

Leave a Comment