Adidas afslører F50 Glitch Skin og Copa Mundial Glitch Skin!

Posted by admin 05.05.2018 0 Comment(s)


Dagsordenen for glitchen er ret indlæst i øjeblikket. En uge efter udgivelsen af ​​de to skind Sol 1 og 2 afslører adidas to nye nostalgiske farver til glitchen. En Adidas glitch hud F50 og en hud glitch Copa.

 

GLITCH "MOMENT COPA"

Adidas har valgt at slå hårdt ved at frigive en hud til ære for den verdensberømte copa. Denne legendariske sko blev skabt af adidas for verdensmesterskabet 1982, der finder sted i Spanien. Det er også fra denne konkurrence, at det tager sit navn. Hvis i dag denne sko er så berømt, er det fordi den har været brugt af mange gode spillere. Platini, Zidane, Beckenbauer, Matthaüs ... så mange kendte og talentfulde spillere som har lavet historie i fodbold.


Adidas Glitch Læder Yderside - Funktioner
techfit kompression øverst
K-læder i frontområdet (kun sort farvelægning)
Non-Stop Grip (NSG) tekstur
Lette Sprintframe ydersål
K-læder i berøringsområdet
Skal kombineres med indvendig slange


Og hvis vi i dag ser mindre og mindre copa af faglige grunde, kunne den mytiske sko gøre en tilbagevenden bemærket, om det kom til at ses under foden af ​​en Kimpembe for eksempel.

Øverdelen er opdelt i to dele. Således kan vi se en læderfront og en større bagside syntetisk del. Vi finder også den klassiske æsteticisme af en copa på denne glitch hud. Nemlig en helt sort base med de tre hvide bånd adidas på indersiden og uden for foden. På den syntetiske del opdager vi også nogle grunde til et ungdommeligt udseende og den glitch dynamik, der er nødvendig for copa. Denne hud er tro mod detaljerne i verden copa siden vi finder en hvidsål og spidserne af de sorte crampons. Endelig finder vi "1982" indskæring på etiketten bag på huden. Henvisning til VM, for hvilken copa blev oprettet. Denne ikoniske model er opdateret af glitch, og det er håbet at han vil kende som hans ældste øjeblikke af herlighed.

 

GLITCH F50

Hvis Adidas Copa huden helt sikkert skulle være et hit, skal det være det samme, hvis det ikke længere er for F50-huden. Overgivet i 2015 for at gøre plads til silo X, var F50 et af favorit fodbold af fodboldfans. Og med god grund var hun repræsenteret på banen af ​​spillere som Messi, Robben, Benzema ... Mange modeller er ikke blevet glemt og har været populære i fodboldfansens hjerter. Valget vil helt sikkert være kompliceret, men det er F50 adizero kameleon fra 2010, der har mulighed for at blive genoptrykt i glitch version.


Adidas Glitch Agility Strik Yder Hud - Funktioner
techfit kompression øverst
K-læder i frontområdet (kun sort farvelægning)
Non-Stop Grip (NSG) tekstur
Lette Sprintframe ydersål
Agilityknit i berøringsområdet
Skal kombineres med indvendig slange


Denne hud tager denne unikke farve, den lilla kameleon på hele bagsiden af ​​skoen. Der er også adidas hvide striber på indersiden og uden for foden. Vi opdager også to fine linjer grønt og lilla rundt om skoene, som i 2010-modellen. Endelig er slutningen af ​​crampons lysegrøn som på den indledende sko. Ligesom for huden copa finder vi året for oprettelsen af ​​den oprindelige sko på hælen i huden. Adidas bringer imidlertid et par nyheder med AgilityKnit-teknologien, der er til stede på skosiden, for at forbedre grebet af bolden. Denne del blander kramperne og skoenes violet og giver en honeycomb-effekt.

Leave a Comment