adidas afslører ny linje af fodboldsko Deadly Strike

Posted by admin 26.07.2018 0 Comment(s)

 

- Predator 18+, Nemeziz 17+ og X17 + kommer i versioner til felt, domstol og gade
- Lionel Messi, Thomas Müller og Gareth Bale er nogle af de første til at teste den nye samling
- Lanceringen kommer i flotte toner som marineblå, vandgrøn og hvid


Adidas NEMEZIZ 17 + 360 AGILITY
Nu i den blå version med detaljer i grøn og hvid med grønne detaljer, blev Nemeziz17 + 360 Agility designet til at forbedre fodboldens mest dygtige spillere, såsom Lionel Messi. De nye farver holder læderåbningen med dobbelt lynlås, der giver mulighed for eksplosive nedskæringer i alle retninger og efterlader modstanderen bagved på jorden. Modellen har versioner til indendørs fodbold og til gaderne, med de samme ydelsesteknologier.

Adidas Nemeziz 17+ 360 Agility får også et helt hvidt design. Nemeziz nye farve tilføjer den nødvendige coolhed til dribblerne til den nyeste adidas teknologi. AGILITYKNIT 2.0 sammenvævede ledninger giver komfort og en let pasform fra fødderne til bagagen. De nye farver omfatter den innovative AGILITYBANDAGE, med TORSIONTAPES teknologi udviklet til perfekt fiksering. Udover feltversionen kommer Nemeziz 17+ hvid også i quadra- og gademodellerne.


Adidas Predator 18+ 360 Control
Den Deadly Strike Predator 18+ 360 Control bringer den mørkeblå som den nye farve af kickoff-genudgivelsen. Med blanke detaljer har modellen PURECUTE LACELESS teknologi til at give maksimal bolddominans og bevægelseskontrol. Det anatomiske læder udvider sig naturligt i forhold til formen af ​​anklen, hvilket medfører total fixering af støvlen til fødderne.

Det har også CONTROLFRAME, der er designet til at stabilisere bevægelser, og BOOST ™ mellemsål til end-to-end energi returnerer hvert trin. Predator18 + Control Blue har en quad-version med samme teknologi som model til felt og en gadeversion, der er designet til at skinne både på og uden for græsplænerne.


Adidas X 17 + 360 SPEED
Deadly Strike X17 + 360 SPEED blev lavet til dræbte spillere og vil blive brugt af nogle af de største adidas stjerner. I denne version har støvlen en grøn vandfyldt stil med en blå grafik. NON STOP GRIP-finishen med et tyndt lag præget sting sikrer uovertruffen boldstyringsniveauer, mens SPRINTFRAME-sålen giver stabilitet i hurtige snit. Fodboldversionen af ​​hallen har samme teknologi, men færdig i den eneste, der giver større holdbarhed.


Adidas COPA 18 +
COPA18 + kommer i blåt og grønt i Deadly Strike-pakken. Modellen, der opstod i slutningen af ​​70'erne, har en struktur, der nærmer sig boldens fod, øger grebet og underviser modstanderne hvad et strejf af klassen. Den interne konstruktion er polstret med skum, og den nye ORTHOLIFE indersål giver mere dæmpning og komfort.

Leave a Comment