Adidas Glitch 17 'Pyro' Pakke

Posted by admin 31.07.2017 0 Comment(s)

 

Ingen pyro, ingen fest. Det er reglen, og adidas har fast ved det ved at tændte ting med ild og flair at slippe en duo af Glitch 17 ydre hudopdateringer.

 

Pakken "Pyro" ankommer, da adidas bevæger sig mod 30-mærket, når det kommer til Glitch 17 ydre hudoptioner. Ja, det er et ret anstændigt valg. De tre striber sidder fast i siloens forstyrrende natur ved at udklæde nye farver og mønstre, når de fejler det godt. Holder spillere på deres tæer og hænder i lommerne. Men i sidste ende har de givet valg, introduceret forsigtigt et nyt koncept og stillet spørgsmålstegn ved innovation ved at lede fra fronten.

 

For meget valg kunne måske blive kritiseret, hvis det var andre klumper. Men Glitchen er ikke andre klumper, det er langt fra det. Takket være det er todelt design, kan Adidas Glitch 17 skiftes fra spil til spil. Når du har fået den indre hud, kan du bare skrælle på og uden for dit ydre design, når og når du vælger. Tid til at gøre noget mere plads i din Glitch garderobe til disse to små dansere.

 

Glitch 17 var en eksklusiv London, men "Pyro" -pakken er den første, der også nu er tilgængelig i Berlin, da adidas begynder at sprede deres innovative koncept til ny jord, idet de har testet vandet i U.K.

 

Leave a Comment