Adidas løfter sløret farverne Ocean Storm for ACE 17 og X 17

Posted by admin 05.08.2017 0 Comment(s)

Efter Nemeziz, Adidas afslører resten af ​​den nye kollektion "Ocean Storm" med farverne på ACE 17 og X 17.

adidas sig af hans skoleår med pakken "Ocean Storm". Den første model afslørede Nemeziz 17 blå / navy / neon gul, indstille tonen i denne samling er inspireret af bølgerne. Således finder vi en ACE 17, der byder på en blanding af turkis og navy blå og gul fluorescerende X 17.

 

 

Udgivet i november 2016 er ACE 17 udmærker sig ved sin version uden snørebånd (ACE 17+ PureControl) primært drevet af Mesut Özil eller Paul Pogba. Dette par for skabere, opfindsomme spillere, har en aksel Primeknit behagelig touch. Bemærk, at det marineblå er til stede på hele forreste del af parret, mens turkis inviterer på vristen og langs den bageste del, som indbefatter ydersålen. Vi vil ikke glemme at nævne, at parret er naturligvis med det ene Boost at sikre dæmpning og bedre helbredelse.

 

Farven "Ocean Storm" er også offentliggjort for buret version af Ace 17 med en Primeknit stang dækket med en film NON STOP GRIP (NSG), for at optimere kontrol af ballonen, og et lag til Techfit komfort, men også til udgivelsen Street PRIMEMESH fremstillet af et materiale, og som også er udstyret med den mellemliggende eneste BOOST i hele sin længde.

 

 

I modsætning til ACE 17 og 17 Nemeziz farverne "Ocean Storm" af X17 ikke sætte det blå før, men neon gul. Parret syntes ikke på alle, da den blå syntetisk øverste er dækket med lyse gule, mens den lille integrerede sok, Dual Lock Collar, er sort med små lyse gule prikker. Lanceret i juni 2017 den X17 tilbyder en version med en skal, der skjuler snørebånd: X 17+ PureSpeed. Teknologierne af parret forbliver nær den tidligere X 16 med egenskaber baseret på hastighed og lethed.

 

Som Adidas ACE 17, vil farverne "Ocean Storm" af X 17 blive afvist for alle versioner af parret.

Alle Ocean Storm Pack farver er tilgængelige på hjemmesiden nikefodboldskopro.com.

Leave a Comment