Adidas lancerer Copa Gloro 19 Virtuso Pack

Posted by admin 16.04.2019 0 Comment(s)


Efter den oprindelige udgivelse af 'virtuso' pack i fire nye farvestillinger, har adidas bragt ud en opdateret farvestilling til Copa Gloro, og du kommer til at elske dem. Fodboldstøvler Adidas Copa Gloro efterligner sin COPA 19 fætter med en ren hvid bund med grønne accenter. den væsentligste forskel mellem de to er det meget lysere grønt design på de tre striber, som sidder på ydersiden af ​​Gloros snarere end på indersiden som pr COPA 19.


Den 11. april 2019 efter udgivelsen af ​​den nye farve matchende virtuso Pack sæt, Adidas opgraderet farveskema til Copa Gloro19. Virtuso farve ordningen har været meget populært for nylig, viser spillerne et nyt udseende i de sidste par kampe af sæsonen. Gloro udgivet sin nye farve senest og den hvide-baserede baggrund blev matchet med en lille frisk grøn farve, hvilket bringer os tilbage de hvide sko igen.


I en forfriskende billede, Adidas sætte nye adidas ankel fodboldstøvler farve Copa Gloro 19 fodbold sko ind i "virtuso Pack" fodbold sko, der er frigivet for at møde foråret og den kommende sommer, og vidne farven på de sidste støvler af sæsonen. Skift. Adidas' nye 'virtuso Pack' fodbold sko sæt giver en ny mulighed for spillere vender i slutningen af ​​sæsonen. Som altid, Copa Gloro støvler er altid for sent. den nye farveskema Copa Gloro 19 fodbold sko fortsætter den matchende farve af Hvid øvre af Copa 19 fodboldsko og den grønne sejr tre striber.


COPA Gloro er mere som COPA 19.1, ikke over 19 år, ikke kun på grund af snørebånd, men også på grund af placeringen af ​​de tre striber på ydersiden. Som sædvanlig kun Copa 19+ sætter de tre striber på indersiden. Af selvfølgelig Copa Gloro 19 har også en karakteristisk foldbar tunge og en moderat pris. prisen vil stadig være mindre end £ 100.
For græsrødder spillere, Gloro er stadig et godt valg, og det har den tætteste tilknytning til den traditionelle Gloro DNA, hvilket giver noget, som andre sneakers ikke kan.


Samt den grønne popping ud af mere, bliver de Gloros snøret støvler i forhold til deres laceless fætre, og det er her de vil se fremragende på-banen. Dækker snørebånd er en Predator-stil tungen, frem for den traditionelle kortere Copa Mundial tungen , så du kan lade ud for at være David Beckham for en lille smule.
Den Copa Gloros kan bare være den perfekte sub- £ 100 støvle. Hvis du ønsker at komme tilbage i fodbold og ønsker at se godt uden overforbrug, disse støvler passer denne korte perfekt. Få på det.


Adidas Copa Gloro serien vil fortsat være en loyal valg for græsrodsorganisationer spillere og fortsætte med at holde tæt kontakt med Copa-DNA. En forfriskende og behagelig forår, er det tid til at forberede sig til den kommende sæson. Hvad mener du om dette par sko? Lad os venligst vide i kommentarfeltet nedenfor.

Leave a Comment