Adidas Nemeziz 17+ 360Agility FG/AG Støv Storm - Fodboldsko Hvid Gul Sort

Posted by admin 01.09.2017 0 Comment(s)

 

Adidas havde udgivet Dust Storm Pack - en samling der rammer frygt i enhver modstanderens hjerte og efterlader dem i en støvsky!

 

Adidas Nemeziz er skabt til den fleksible og kreative spiller, der er en konstant trussel mod modstanderen. Det er alt for den fjærlige, nimle og hurtige spiller. Til den spiller, der bruger sit lave tyngdepunkt til at kanalisere sit talent udad - gennem en udfordrende spilstilstand og en progressiv tænkning af fodbold. Alt men kun i stand til at skabe det ene matchende afregningsspil. Slip dit ultimative niveau af agility!

 

• En del af Dust Storm Pack
• NEMEZIZ bæres af spillere som Lionel Messi, Renato Sanches og Roberto Firmino
• Revolutionerende design - udnyttelse af 360Torsion Tape og 360Agility Bandage System
• Innovativt lakløst design
• Agilityknit 2.0 øvre - Vægt på 218 gram

 

Inspirationskilde
Nemeziz er designet til et enkelt formål, der giver ultimativ fleksibilitet. adidas har inspireret fra en af ​​deres egne teknologier, adidas torsion. Også ved hjælp af pre-match ritualet af taping leddene, for at tilføje støtte og stabilitet. Denne unikke brug af teknologi og tapning har skabt en slags boot, der ser ud fra hinanden, men også udfører.

 

Ultimativ fleksibilitet gennem unik teknologi
Støvlerne er uden snørebånd, muliggjort af en unik og revolutionerende øvre. Den er fremstillet af forskellige komponenter, der passer til Nemeziz-afspilleren, der prioriterer en sikker pasform og en god låsning. 360Agility Bandage Systemet er et revolutionerende torsionsbånd placeret ved midterfoden, der virker ligner medicinsk tape, og det handler om at tilføje støtte og stabilitet. Indgangen til støvlen er designet med en karakteristisk form, der hedder Dual Lock Collar. Formålet med denne krave er at sikre korrekt låsning ved eksplosive bevægelser. På toppen af ​​kraven er indersiden af ​​elastikbåndet udstyret med mindre gummi prikker. Disse er på plads for at sikre, at sok og fod forbliver på plads og for at eliminere enhver glidning. Fra under midtfoden; I en speciel v-formet diagonal er der tilføjet et unikt torsionsbånd. Denne tape hedder 360Torsion Tape, og bruger en tungere struktur, der tilbyder lateral og medial støtte - så du kan lave alle de nedskæringer og ændringer, du ønsker, alt sammen med høj hastighed. Denne kombination af 360Agility Bandage System, Dual Lock Collar og 360Torsion Tape giver en unik sok som passer med en overlegen låsning. Internt er hælen polstret for en stram og behagelig pasform.

 

Overlegen touch
Adidas har monteret støvlen med Agilityknit 2.0 foran og rundt om hælen. Det er en opdateret version af Agilityknit, som er materiale fremstillet af super tyndt, blødt og vævet garn. Dette giver et tæt responsivt tryk på bolden. Overdelen er belagt med et tyndt lag af den unikke Adidas Non-Stop Grip, som er små 3D-prikker, der giver mulighed for et godt tryk på bolden i alt vejr.

 

Torsionframe
Ydersålen hedder Torsionframe, et lyst design med torsionsstænger, der giver en fantastisk blanding af stabilitet og fleksibilitet. Dette giver en dynamisk forskydning til din acceleration, som kombineret med en lav profil giver dig optimal optagelse og greb - så du kan gøre fantastiske drejninger, snit og accelerationer.

 

Vægt: 218g
Denne FG / AG bootS er lavet til faste jordoverflader som naturligt græs og kunstgræs.

Leave a Comment