Adidas Nemeziz Messi 17+ Fodboldstøvler Sort Hvid Solar Gul

Posted by admin 30.06.2017 0 Comment(s)

 

Her har du det. Den første Lionel Messi eksklusive colourway har landet på adidas NEMEZIZ. Sort, hvid og alle slags rigtige, det er et malingsjob lige ud af den øverste skuffe, da Messi ser frem til sin første sæson i den nye fodboldstøvler.

 

Med adidas MESSI 15.1 og Messi Pureagility i bagspeilet har adidas dræbt ideen om en signatur Messi silo med ankomsten af ​​NEMEZIZ. Selvfølgelig er speciel behandling stadig forbeholdt Barcelonas # 10 og forventer at se en flåde af Messi eksklusive designs på tværs af NEMEZIZ lærredet, der starter lige her.

 

 

Det er en farve, vi ville have forventet at lande på standard NEMEZIZ uden 'MESSI' mærket. Med en sort overdel med grå nuancer over varemærket strimmel af støvlen, adidas tre striber skiller sig ud i kontrastfarve, mens MESSI branding dukker op i en "Solar Yellow". Den AGILITYBANDAGE, der ombryder støvlen, fungerer som lærredet til Messi's logoer, mens hælbåndet både indeholder NEMEZIZ- og Messi-logoet.

 

 

Hvis du stadig er ny til adidas NEMEZIZ, skal du høre. For det første har vi en unik AGILITYBANDAGE, der har TORSIONTAPES teknologi til at holde foden lukket og levere den ultimative pasform, mens en dobbeltlås krave sikrer ankelen på plads for at muliggøre den eksplosive retningsændring. Derefter er der TORSIONFRAME ydersål, der har en ultra-letvægts konstruktion og TORSIONRIBS for at give dynamisk push off support; En nøglefunktion til fleksibel bevægelse. Den nye AGILITYKNIT 2.0 sammenlåsende garnstruktur giver en blød direkte berøring og en let tilpassbar følelse. Få den nye adidas Nemeziz Messi 17+ fra www.nikefodboldskopro.com.

Leave a Comment