adidas Predator - Det seneste adidas Predator 18.4 FG Hvid Guld Stovler tilbud

Posted by admin 14.03.2018 0 Comment(s)

 

Efter at have oplevet Wu Yu's hele scoringproces med egne øjne var Tonys hele hold blødt i studiet.
Hele hans ansigt blev skyllet, hans øjne fulde af panik og frygt. Han kunne virkelig ikke tro på alt, hvad han havde set.
Nå, hvordan kunne den kinesisk-amerikanske dreng, der lige var blevet grinet af ham, adidas ace kunstgræsstovler afslutte et smukt og spændende skud? !
Da kameraet zoomer over Wu Yu, ser Wu Yu at vække sine næver mod Masqueron-fansen og hans lyse smil på hans ansigt, føler Tony, at denne unge mand griner på ham og synes at sige: 'Dumme 13, du kan lide at verdens bedste fodboldsko blive slået! Snapped! Snapped! Snapped! Er ansigtet hævet? ! '
Tony rørte ubevidst hans ansigt med hånden, varmt og varmt, ligesom han lige havde snydt snesevis af slag!
"Denne forbandede lille bastard ..." Tony hviskede i en angst.
Wu Yu scorede det andet mål i kampen og hjalp Anderlecht til at afslutte vendingen af ​​partituret.
Holdkammerater på bænken skyndte sig ud for at fejre målet med Wu Yu.
Hugo Bruce, hovedtrænder, og Franck Wocardron, en assistent coach, hugget hinanden spændt.
Frank Woctermen fortsatte med at råbe: "Han gjorde det, han gjorde det, og jeg vidste, at han ville gøre det!"
"Ja, Frank, jeg gjorde en af ​​de mest succesrige ting, er at sætte barnet på banen, ha ha !!!!" Hugo Bruce glæder sig meget mere end.


Ja, ah! Dette spil er virkelig alt for spændende, adidas Predator 18.4 og nedskrivninger i første halvdel generelt den anden halvdel udskiftninger, selv som træner adidas x 15.1 pricerunner Hugo Bruce var faktisk ikke enden, han er faktisk i spil, hasardspil Wu Fjerdernes tilstand burde være meget god. Efter flere på hinanden følgende venskabsspil har Wu Yu spillet sig godt.
Resultatet var selvfølgelig Hugo Bruces væddemål på denne ene, og Wu Yu belønnede ham med fremragende præstationer.
Hugo Bruce vendte sig og kiggede på den store resultattavle: en til to!
"Haha, hvem kan tænke på dette? ! '
"Nej, ingen kan tænke på det. Dette spil vil ændre sig på grund af at en lille fyr bare er blevet 16! '
Hugo Bruce tænker stolt i sit hjerte.
Og på den anden side af fodboldst hjemmeholdets bænk så Mkron-bænkerne trist én for en, de kunne ikke tro det. De holdt undertryk på Anderlecht. Hvordan kunne de blive scoret af den anden spiller? bold?
Målet er stadig en ung fyr, hvordan kan det være muligt? !
Mange spillere kunne ikke tro på scenen før dem. Nogle mennesker dækkede endda deres øjne med deres hænder og tør ikke se på billederne på banen.
Mouskerrons hovedtræner, George Rickens, vred på den fjerde officielle og råbte: "Det er en offside, offside, ser du det ikke ?!"
Assistent træner skyndte sig frem og trak den vrede George Rikens væk fra den fjerde officielle.
Bare det faktum, at en masse mennesker ser på scenen, simpelthen ikke eksisterer offside George Liken Si grunden til opholdssted for den fjerde officielle protest, blot for at lægge pres på dem og håber på et senere tidspunkt, hjemmeholdet dommeren Pleje.


"Dude, hvordan gjorde du det? Det var fantastisk!" Midtbanespiller Walter Basegio greb Wu Yu og spurgte spændt højt.
Chen Changyuan iført træningsdragter, sad i en hel over halvfjerds minutter fra bænken, han ikke føler sig trist, men på grund af to på hinanden følgende mål for at se Wu Yu, fra hjertet glad: "! Kohane, er det forbløffende,"
I nærheden af ​​Mouskbron målte fodboldstøvler målmanden Frankie Wandndisch og sparkede målposten: "Damn, han blev scoret igen!"
En kamp blev scoret to mål af samme modstander, og den anden bold var stadig så skammelig, at Frankie Wandndisich følte at han var virkelig skammelig og tabt hjem!
Ligesom Frankie Wandndisich er de to centrale forsvarere af Mouskerrons ansigt nu ret spændende.
Før det ønskede de også aktivt at deltage i lovovertrædelsen. Da der var en hjørnespark chance, var der altid en person, der farende til toppen.
Nå har de en fuld tyve minutters chance for at lave et mål uden mål. I stedet er Anderlecht ikke en mulighed for at lave et mål.
Ass tænke, forstå to centrale forsvarsspillere, bolden fejl i dem, så hvis der er nogen trykker foran, hvis du kan fokusere, og kørte en hurtig start, foran Ni vil blive smidt ud af fodbold Går til grænsen, måske vil denne bold måske ikke komme ind.
Problemet med TMD er ikke så meget i denne verden.
Da ting er sket, har de intet andet alternativ end at møde den grusomme virkelighed.
"Hvordan kunne det ske ?!" Den mest ramte var den højre forsvareren Samir Belufa. Wu Yu scorede to mål, fordi han savnede.


Hvis dette spil går tabt, er jeg bange for, at synderen, der skal bære potten, er Samir Belufa.
Hvem gjorde ham så offensiv, det var selvfølgelig fuldbacken, der blev vingen og endda vingeren ...
Uden beskyttelse af fortovet kan den dumme, langsomme, centrale forsvarer simpelthen ikke være modstanderen af ​​Wu Yu.
Mouscron lokale sportskanal vært, meget trist suk: "Dette i sidste ende er, hvordan er det vores spillere Jiugong høj, en bold kan ikke komme ind, men den anden part til at gribe en mulighed, er det nemt vid gab? Vores mål, men også med sådan en skam måde ... "
"Skam, det er Mouskers skam!"
"Fra et nul til én til én, en til to nu og da, Mouscron spille dårligt, spiller jo mere jo mere råddent i modsætning Anderlecht nu helt ind i staten, de bruger to individuelle Nine Fremragende gennembrud evne score, bør ikke dette være et sted værd at reflektere over ?! "
De lokale medierne fra Mouskron taler også højt.
Hjemmeholdets fans øjne ser på Kureha fest arrogante, vrede råber ud: "Yellow Kid, du TMD hvordan man ikke skal spise lort Kom, kom, jeg giver du fodrer afføring at spise ?!"
"Uønsket, tør ikke komme over, jeg slår dig ihjel!"
"Er din røv klædt? Jeg har en stor pind og det kan tilfredsstille dig!"


De onde Moussillon fans råbte på Wu Yu, men det ændrede ikke partituret.
Wu Yu hørte disse lyde samtidig med, at han fejrede. Men på grund af det store rum, mange mennesker og støjende, var det umuligt at høre, hvad disse mennesker specifikt bebrejdede.
Men når man ser på mundformen af ​​deres mund, kan Wu Yu gætte uden at tænke. Det vil bestemt ikke være noget godt.
Efter at have fejret sine mål med sine holdkammerater, løb han tilbage til midtbanen og ventede på Masquerons kickoff.
Mouskers scorede to mål i træk, og spillerne var alle ufattelige. Hovedtræneren George Rickens skreg skyndte højt og signalerede at de skulle koncentrere sig og tage ansvar. Den anden part blev skræmt.
Spillet blev genoptaget, og Mouskerons spillere var længe blevet bedøvet på brystet. De ønskede at fortsætte lovovertrædelsen, men nogle spillere superfly med sok var bekymrede for deres eget forsvar!
Man må huske på, at angreb af spillet to gange er muligheden nike fodboldstøvler for at give modstanderen et modangreb.
Der er spillere ivrige til at angribe, især startende tre forwards, tre af dem ud over den første halvdel, ramt af Mutombo-Farm Ponsa scorede et mål, den anden halvdel kollektivt fejltændinger, uanset hvor slags muligheder, ligesom de tre Det er det samme som ikke iført skydestøvler.


Nogle mennesker turde ikke angribe, vil stabilisere forsvaret, som er en spiller bag forsvaret, blev de scoret af Wu Yu i træk, elendige lege ansigt ah!
Tænk på at blive spillet af en rookie, der lige er blevet 16 og har scoret to mål ad gangen. Det er synd!
Hver spiller på Masquerons forsvarslinie kan være ældre end Wu Yu.
De to fulde rygter Stephen Rebart og Samir Belufa tør ikke angribe igen. De planlagde at rulle i backcourt og sikre deres forsvar.
Uden en samlet tankegang, efter at Masqueron sparkede bolden, var feltet helt ude af kontakt.
De var oprindeligt 433 formationer. I midtbanen, bortset fra venstre-feltet fremad Tones Martin, er de to andre midtbanespillere alle defensive midtbanespillere.
Nu da baglinjens bagvagter er bange for at gå videre, betyder det, at kun fire spillere er involveret i lovovertrædelsen.
Anderlecht er en 442 formation. Selvom de er de to frontlinier fremad, vil de også træde frem for at blokere det.
Det er ikke let for de resterende otte spillere at beskytte fire Mouston spillere. !
Mbo Mponsas gennembrud var meget skarp, men han var ikke god selv for en person, for få holdkammerater til at angribe, han var fuldstændig desperat og kunne ikke gøre et effektivt angreb.
Inden for få minutter var Mousker's lovovertrædelse helt spildt, fordi Mamboza's pressede skud ramte flyet.


Anderlecht tog kroket og hovedtræneren Hugo Bruce erstattede den svenske veteran Par Zeitbog, der havde brugt for meget energi. Faktisk var svensken ikke meget hurtig med sin fysiske kondition. Selvom driblingen var stadig skarp, blev bolden reduceret, da bolden blev overført til ham.
Derudover er dette Mouskron hjemmebane. Med et mål bagpå vil Mouscron angribe med al sin magt for at vinde.
Som følge heraf overlader mange spillere på banen, der bruger fysisk styrke, påvirker lovovertrædelsen og ikke har en defensiv evne, det er simpelthen et affald.
Hugo Bruce afgørende komme fra bænken midtbanespiller tyverne Make Di Wen (Markdeman), er han præget af god fysisk, stærk kørende evne på banen, men også evnen til at sparke langtrækkende, ikke kun effektivt kan spille ham For at øge midtbanespillerens aflytningsevne, indsatte han pludselig (cha) på det afgørende tidspunkt, hvilket også kunne have effekten af ​​langdistancefotografering.
Parr Zeitberger så sig selv blive erstattet, smilede og klappede Wu Yus skuldre og gik langsomt ned ad retten.
Hjemmefanserne så Parz Zeitbogs langsomme ende og tænkte på, at han forsætligt forsinkede sin tid og havde lavet en høj buzz.
Parr Zeitbog er rig på naturlige test og er naturligvis ligeglad med hjemmebandets fans. Han går stadig frem og tilbage og går langsomt.
Efter at have trukket et stykke tid, erstattede han ham med Mark Devin.
"Publikum, venner, fans og venner, Anderlecht har nu startet substitutioner. De erstattede den 21. svenske Paier Zeitbog, de erstattede den 31. midtbanespiller Marki. Wen, denne spiller har fremragende fysisk styrke, men har også en god langdistance evne. "
"Jeg tror Anderlecht træner Hugo Broussists Han spillede, på den ene side er at styrke midtbanen defensiv hårdhed, på den anden side er det håbet, at i kraft af sine langtrækkende mål for holdet at komme i ryggen."
"Tiden løber ud nu, og de unge mænd i Muskron er jublede!"
"Du skal opmuntre. Sejren skal tilhøre os!" Broadcasters fortæller råbte nu højt.
Hjemmelagets fans begyndte også at organisere at synge Mükrons hold sange i håb om at vække spillernes moral.


Efter at Parr Zeitbog gik ud af bænken, blev han trøstet af hovedtræneren Hugo Bruce, og han var godt rustet på banen.
At udskifte til Anderlecht trækkede Mückrons træner også bænken og besluttede at erstatte startskuddet til Jonathan van der Weide.
Når man taler om denne Jonathan Van de Velde lige spillet meget aktiv, men den anden halvdel, efter kun bekendt med sin hurtighed fordel, oplevede Miqia Er · Żewłakow helt fryse ham live.
Selvom Jonathan Van de Velde har været nitten år gammel, men han og Kureha, er for første gang på vegne af holdet deltog i liga, med erfarne Miqia Er · Żewłakow duel, så han helt mistet i sikkerhed Drekht er under stramt forsvar.
Da den mirakuløse soldat ikke havde nogen ydeevne med den drastiske bevægelse, havde den unge Jonathan van der Weide også problemer med hans fitness. Han løb et par skridt og stoppede på sidelinjen.
George Rickens skulle erstatte ham med angriberen på bænken og lade backupen bringe alle spillere med de nyeste taktiske instruktioner.
Den nye forwards fremadspiller med Jonathan van der Weide tog hånden og fremsendte de seneste instruktioner fra coach George Rickens.
Nogle af de oprindelige spillere, der mistede deres stemmer, hørte nye instruktioner fra træneren og nikkede deres hoveder for at forstå.

Leave a Comment