David Beckham og Zinedine Zidane passe - Adidas Predator 19 25 Anniversary nyde fodbold sko

Posted by admin 29.04.2019 0 Comment(s)


David Beckham, Zinedine Zidane to spillere har været intime partnere Adidas, er også en spiller Predator Falcon fodboldsko tilbud mest repræsentative tal. Efter to Adidas blev lanceret personlig indgraveret Falcon fodbold sko, tre barer indfald egnet til at lade de to stjerner, indført en sådan 1925 jubilæumsudgave Predator. Imod indflydelse Beckham og Zidane, før Predator Precision DB og Predator Accelerator ZZ giver anledning alles køber. Så for sådan et par til Predator 19 som en skabelon til at oprette to specifikke fit modeller fodboldstøvler, hvor mange mennesker kan lide det? Fordi sko er baseret på den nuværende udformning af Predator 19, så hans sko krop sidelinjerne stadig opretholdt en konsekvent stil Predator 19, elegante flydende linjer med en følelse af gyldne overdel, virkelig imponerende.


Da det er en to stjerner passe skoene, så farvevalget er helt sikkert en fusion af to lange. Golden vamp ingen tvivl i hyldest Predator Accelerator ZZ, sølv og hvid sko krop side tre søjler reducerer Predator Precision DB, ud over at herunder en samling af navy blå og rød er to par sko i blændende design. Golden øvre fortsættelse af den ikoniske vamp efter Predator afkast, strik materiale kommer med friktionen fratage det med funktionalitet og komfort er to fordele, og præsenteres i en problemfri overdel integration måde at holde foden højere komfort, men også uden at miste de basale krav til ydeevne.


Ud over anerkendelse af de store guldsko, personligt tror jeg, at hele par sko de fleste af materialet er foran DB stof krave og ZZ broderi, og lige pludselig hele par sko øge graden af ​​anerkendelse, navnet kommer også broderi stjerne aura , eller endda de fleste mennesker, der køber disse sko er grundlæggende rettet mod disse to navne broderet kommer. Sko inde krave navy blå er røde elementer ikoniske Falcon fodbold sko, kan det ses ovenfor Primeknit ord, hvilket er i øjeblikket en af ​​de hotteste materialer Adidas, er også almindeligt anvendt i andre super flagskib sko. Primeknit Predator 19 åbning af kraven er relativt glat, bred, så når foden er lettere end nogle high-top Nike Mercurial. Sølv udenfor tre søjler sko krop er prikken over i'et til skoen farveskema, men også ekkoer udseendet af farven på Predator Precision DB. Den første strejf af rødt på ydersål var det tilføjer nogle elementer i bevægelse for at forbedre skoen kroppen side visuel oplevelse.


Efterfulgt af tilsætning af gummiet blokdesign var bange før Adidas Predator 19 og den eneste tekniske forskel, dette motiv tilsætning til beskyttelse og stabilitet af hælen rejst et hak.
Før ControlFrame ydersål udøver implantater Boost materialer, forbedre de stødabsorberende egenskaber, på et øjeblik stomp også har god feedback sats. Støtte rygsøjlen posteriore segment design af ydersålen har en god hårdhed og styrke til at sikre, at sko har god stabilitet ved høj hastighed kører og en række vridningsbevægelse. Den eneste bekymring er, at det spikes viser uregelmæssige geometriske form, længde temmelig lang, kan det være for meget for den gennemsnitlige person på græsset.
Stof sko og letvægts ydersål gør den til den eneste single vægt fastholdes på 247 gram (JP 275), men helt ærligt er det ikke for en anstændig resultater.


Redaktionel kommentar:
"De to superstjerner fit" design linje er dette par af Predator 19 største salgsargument, før salget af to par falke er indgraveret med det første år af øvre og fordi indsamling og følelser har værdi, men dette par sko er ikke det samme . Det er helt i tråd med moderne fodbold et par bekæmpe sko, og der er to stjerner i den glorie velsignelse. Så hvis du er en Shi Zhanpai og ønsker at have elementer af de to stjerner, så dette par Predator 19 er uden tvivl det bedste valg. Men under hensyntagen til en masse mennesker nødt til at starte, før de to par indgraveret begrænset, så dette par virkelige sko frygter vil blive givet den kolde skulder, kan salget ikke være ideel.

Leave a Comment