Adidas Stovler tilbud Messi Nemeziz 17.1 FG Herre Orange Sort

Posted by admin 24.02.2018 0 Comment(s)

 

Spist morgenmad, træn alle folk sammen for at gennemføre taktiske møder før matchen.
Efter alle mødte Wu Yu og Chen Changyuan, spurgte de alle: "Har du set i morges tv-show?"
"Læs, selvfølgelig, læs, den gruppe af mursten kaldes dyrene, der kan være smukke!
"Hvad er dette? Jeg ser Bruges sport en, fodboldstøvler ronaldo 2015 de siger det sværere at høre, at vi er en gruppe fodboldstøvler til græs af Boy Scouts!"
"Hvad? Faktisk at sige, at vi er så forunderlige godt!"
"The damn Bruges, de er Boy Scouts!" Faktisk er forholdet mellem Brugge og Anderlecht som de to bedste klubber i Belgien blevet fattigt, så længe de mødes, det vil sige Belgien Det nationale Derby, ildstedet er helt ret spændende!
Brugge besatte vistas i disse konkurrencer med Anderlecht gennem årene, men de var stadig mindre antal ligakampioner end Anderlecht.
Uanset om det er ude af selvværd eller udtalt psykologi, Adidas Messi Nemeziz 17.1 de bedste fodboldstøvler så længe Bruges finder en chance, vil de engang grine ved Anderlecht.
I denne sæson viste Anderlecht-teamet et stort antal skader og kriser i Brugge. Dette er en glimrende mulighed, de vil naturligvis ikke gå glip af en gave, Brugers medier desperat i fjernsynsprogrammer Ridicule Anderlecht for at tilfredsstille deres skrøbelige selvværd.
"Jeg tror, ​​at alle burde have set i morges tv-show?" Coach Hugo Bruce smilede og gik ind i konferencelokalet og kiggede på publikum og spurgte.
"Da jeg så!"


"Damned Bruges!"
"De vil fortryde det for det, de har sagt i dag!"
Spillerne alle genert, vredt svar højt.
Hugo Bruce har til hensigt at motivere disse unge spillere, nu bevidst sagt: "Nå skal du føle dig sur, fordi den stolte Brugge ser ned på dig, tror de den sårede spiller Anderlecht Mine kære, jeg er så ked af, i Brugge øjne, du er bare en gruppe spejderløse drenge! "
"Bastard!" Fyre nedenunder forbandede vredt.
Hugo Bruce så er opnået effekten, han vinkede væk i mængden af ​​misbrug, hans ansigt havde et smil pludselig forsvandt, erstattet af en højtidelig farve, øjne voldsomt kiggede rundt i mængden, dette alvorligt sagde: "Man Vi, den forbandede Brugge, ser ned på os, de yderlige muslimer vil mobbe os, er de virkelig underlige får? Hvem kan komme og dræbe os? "
"Nej, vi er ikke får!" De fleste af de mænd, der sad under, var unge spillere, hvis humørsvingninger var let påvirket af udersproget, så længe lyttede til coachingord, som alle råbte spændt.
Hugo Bruces øjne frigiver hæmofagocytisk lys, snakkede højt: "Ja, vi er ikke noget svagt får, der skal slagtes, vi er stærke mandlige løver, der ønsker at dræbe os, vi skal være Tåre bidende mentalt forberedelse! "
"Ja!"


"Det er godt!"
"Vi er mandlige, vi er ikke får!"
Inspireret af Hugo Bruce to gange, har spillernes moral, især unge spillere, viftet deres næver, råbte brøl.
"De sagde du var en gruppe af børneaktører, som ikke voksede sammen, er du enig?" Hugo Bruce rejste sin stemme og fortsatte.
"Nej!"
"Lad dem gå til helvede!"
Hugo Bruce fortsatte brølende: "De sagde, at vi er en gruppe af Boy Scouts, kvalificerede os ikke til at vinde ligaen for den nye sæson, i bedste fald til nedrykning, er du enig?"
"Til TMD-nedrykning har vi kun ét mål, det vil sige at vinde ligatitel!" Kaptajn Olivier Dole svarede publikum højt.
Wu Yu stod pludselig op fra sit sæde, trak halsen og råbte: "En ligatitel er ikke nok, billige magista støvler vi er nødt til at vinde cupmesteren og derefter gå ind i Champions League!
Pludselig råbte han, og alle lyttede nike magista str 37 til ham. Efter et stykke tid svarede træneren Hugo Bruce og assisterende træneren Franco Verkartlun ved at sige igen og igen: "Wu Yu har ret Vores mål er ikke bare ligatitel, cupmesteren, Champions League er, hvad vi vil vinde! "
"Ja!"


I øjeblikket er Parr Zeitberg, den veteranske svenske general, der har været på holdet et øjeblik, også på hans hæle: "Vi ønsker at vinde dobbeltkronen!"
"Double Crown! Double Crown! Double Crown!" De andre spillere, alle meget spændte, brølede.
Hugo Bruce råbte igen: "Nu næsten alle udenfor er ikke optimistisk os, vi synes, det er helt færdigt, hvis vi skal besvare deres spørgsmål, skal de synes,  vi narrer; have en god aften Muligheden er før os, hvad skal vi gøre? "
De onde Anderlecht-spillere svarede tilsammen: "For at besejre Musk Long, lad gruppen af ​​blinde bastarder, brede øjne se klart, hvem TMD vil være færdig!"
"Ja, det er det, har du tillid til at angribe dårerne med præstationen på retten?"
"Ja, vi vil vinde!"
"Sejren tilhører den store Anderlecht!"
"Vi vil vinde!"
"Forward Anderlecht!"
Føl dig vred, træneren Hugo Bruce vil begynde at løse spilleregenskaberne på Muscle Long-holdet.
Wu Yu i det taktiske layout af dette område er især interesseret, fordi han som en erstatningspartner, så længe disse gode taktikker indspillede, en gang i spillet pludselig erstattet af en træner, har mulighed for at fuldføre angrebstjenesten!
Coach sluttede endelig det taktiske layout, træneren Hugo Bruce begyndte at annoncere startlisten i aftenens spil.


Jeg har hørt det for at annoncere startlinjen, alle spillere har sat op kroppen, de kan ikke vente med at lege med deres egne handlinger for kunststofbane pris at fortælle gruppen af ​​hundehånder, der kaldes dyr, hvad er den rigtige godhed Lai Hete!
"Starter nummer femogtyve Jan Steenberg (JanVanSteenberghe)."
Høringen af ​​hans navn blev læst af lederen, Jan Steenberg havde ikke nogen overflødig reaktion, da holdets hovedmålmand i den første race i den nye sæson ikke burde være hans debut.
Hugo Bruce pausede et øjeblik og fortsatte med at læse: "Venstreback forsvarer Olivier Deschacht; nike magista str 38 centerback Hannu Tihiinn den 30., Olivier Doerl den 12. Olivier Doll, højre tilbage 6. Michal Zewlakow. "
Til midtbanen er den 14. største midtbanespiller Hendricks (MarcHendrikx) og nr. 10 vigtigste midtbanespiller Walter Baseggio to start, hånd i hånd er der ingen tvivl.
Martin Kolar, en 19-årige tjekkiske statsborgere med en nr. 11-uniform, spiller rollen som front midtbanespiller til venstre, midtbanespiller midtbanespiller ligner Sveriges veteraner Zetterberg.
Den forreste linje træner Hugo Bruce stadig tog fodboldstøvle taske den første warm-up match startopstilling ved den 26. ivorianske Aruna Danda inden (ArunaDindane) partner 35:e Xieji Er MacDonald (SherjillMacDonald ).


Hugo Bruce læste startlisten, bevidst understregede: "Selvom vi er ude at kæmpe, men vi må lade alle vide, at Anderlecht ikke skal røre med, forstå?"
"Forstå!" Alle nikkede til at forstå.
Startspillerne slipper naturligvis væk og forbereder sig til en gan en nat, mens reserve spillere diskuterer, hvordan man kan juble deres holdkammerater efter starten af ​​kampen og hvordan man fejrer efter målet.
Det kan siges, at denne Brugge og Muscovites latterliggør belejringen, helt stimulerede Anderlecht-spillere, så de bliver mere forenede, en efter en alle muskler, vil være gode i spillet ydeevne.
Muskegon, Le Canonnier Stadion, hvor nike knopper der er 10700 pladser, i aften's spil, hjemmebane Muskelaron fans næsten alle fans, og som besøget hold Anderlecht fans, kun et par hundrede Mennesker, i lyset af antallet af gange, har Anderlecht-fans ikke råd til at vippe nogen bølger.
Hjemholdet Muscrons spillere, den ene efter den anden, har deres stemmer hørt, og deres fremtoninger er blevet hilst af hjemmelagets fans, deres skål fejer gennem jorden som om hele banen syntes at være omkring Samme jitter.


Musketeernes spillere var en heroisk lave din egen fodboldstøvler helt, der lavede deres debut i fansens fans. Da de besøgende Anderlecht-spillere spillede, gjorde hjemmeholdets fans pæne og høje boos.
Hør mishagsytringer genlød gennem himlen, hver Anderlecht spillere ser meget grimt, lød deres sind tilbage til hotellet før inddæmning af scenen, såvel som dem murstenshus kaldes dyret på deres tv-skærm uhæmmet latter .
"Bastard, vent!" Anderlecht-spillere hemmeligt knyttede deres næver og græd i deres hjerter.
Som en lokal sports tv-station i Moselong sagde kunstgræstæppe grå værten med et stort smil: "Haha, atmosfæren på Le Keonnir stadion er meget varm i dag!"
"Selvfølgelig er vi modige muslimer!" Udover de kommende gæster straks klappede brystet og blev stolt af svaret.


"Lad os tage et kig på de formationer, som Anderlecht udarbejder i dag, åh, de er faktisk den traditionelle 442, og det er en underlig station!"
Præsiderede over ordene bare falde, ved siden af ​​gæst kommentator sagde engang: "Intet under deres stationer, men et stort område af skaden, der fører til deres første holdspillere sjældent tilgængelige, se på deres line, i den rigtige fløj rod Uden midtbanespiller kan positionen til midtforsvareren Walter Baseggio kun skiftes til højre, primært af polakkerne Michaal Zevenrakov og Ivorian Aruna Dandene! "
"Men det må man nok sige, at endnu en krøbling er Anderlechts styrke stadig meget stærk!" Værten sagde nikket.
Gæst kommentar var meget foragt spurgte: "Kraftfuld Ha, det er absolut den sjoveste vittighed, jeg nogensinde har hørt, Anderlecht nu føler sig usikre, de er bange for, der vil være de næste skadede spillere? Tror du, at et så skævt hold vil være stærkt?!
Moderator blev spurgt om ham, chokeret, og straks lo: "Dette har du ret, jeg ser personligt stadig meget frem til i aften Musk Long boys performance!"
Kommentaren er selvfølgelig en fanatisk musclin fan, råbte han spændt skreg slogan: "Ja, vi Muskron er nu en god mulighed for at stige, især med Mbo M Pengza og Marcin Geoff Lavoff striker kombination, letvægts fodboldstøvler sejren skal tilhøre den store Musk Long!
"Hvad i helvete er disse ting!" Franco Vukatren, assistent coach, der lytter til radio kommentaren, kastede sin hovedtelefon vredt ud af forbandelsen.
Hovedtræner Hugo Bruce spurgte mærkeligt: ​​"Franchi, hvad skete der?"
"Gruppen af ​​forbandede muslimer er fulde af nonsens ..." Franchwukatren svarede indigneret.
Hugo Bruce smilede og brydde sig ikke om: "Åh, lad dem se stolte ud, jeg tror, ​​de snart grinede!


Da dommeren fløjter, begyndte spillet officielt.
Marcin Heatvrakov, som lige havde chattet med sin bror Michal Jevravkov, smilede og smilede, stod midt i ringen og forsigtigt billige kunstgræs støvler passerede bolden til strejkerne , Iført en nr. 9 jersey Mabu Punta Sa.
Marcin Zevrakov løb hurtigt halvvejs til Anderlecht.
Mbo Minpanza, som kontrollerer bolden, scorede ikke bolden og sendte bolden til sin medspiller, før han greb en andenlecht-forsvarer.
Hjemmeholdet Muskron første angreb, i dag er de udvist en 433 angrebsserie, Marchen Zevenrakov center, Mbo Peng Pu til højre, mens venstre ving faktisk er En ung mand med en nr. 40-trøje, Wu Yu, som studerede modstandere før kampen, ved, at den fodboldstøvler mænd nike unge mand i nr. 40-trøje ronaldos nye fodboldstøvler 2015 grusbanestøvler fodboldstøvler til grus er Jonathan Vandevelde, et 19-årigt reservecenter.
Den unge mand med Wu Yu er nykommere, der er ingen tidligere informationer og informationer, Musk Long træner George Rickens sendte ham til at spille, jeg er bange for at bruge denne uvant, slog Anderlecht en Fanget af overraskelse

Leave a Comment