Alle kapitlerne i Nike Mercurial tilbud til Cristiano Ronaldo

Posted by admin 14.10.2017 0 Comment(s)

I 2015 lancerede Nike en række specielle Mercurial, der genskabe Cristiano Ronaldo's karriere gennem syv kapitler. Fem kapitler er allerede blevet afsløret hidtil. Her er de.

Før den 26. oktober 2015, startdato for det første kapitel i Nike Mercurial CR7 samlingen, havde Nike allerede lavet specielle sko til sin hovedambassadør. Men disse specielle farver, som "Galaxy" eller "Silverware", til Cristiano Ronaldo, spredte ikke en præcis periode af spillerens karriere. De var snarere fremvisning farver for en enestående spiller. Med de syv kapitler "CR7" af Mercurial gik Nike ud over ren æstetik. Komma-udstyrsmaskinen sigter mod at ære karrieren, opførelsen af ​​en levende myt om fodbold. Beviset med de fem farver afsløret hidtil.

 

KAPITEL 1: SAVAGE BEAUTY
Lanceret den 26. oktober 2015, hedder det første kapitel i samlingen "Savage Beauty" og hilser den indfødte ø Cristiano Ronaldo: Madeira. Den "Savage Beauty" er derfor både en henvisning til den fremtidige fortabes fødsel eller barndom, men også til en storslået ø, der er fuld af vulkaner.

Derfor beslutter Nike at vise et trykt billede, der repræsenterer lavaerne på Madeira vulkaner, som som Ronaldo på det tidspunkt var klar til at gush. Bemærk, at det er Mercurial Superfly IV, der havde Ronaldo siden 2014, som blev valgt til at bære farverne i dette kapitel. Mere info om dette par.

 

KAPITEL 2: NATURLIG DIAMOND
Den 18. marts 2016 afslørede Nike det andet kapitel i CR7-samlingen, kaldet "Natural Diamond". Med sine nuancer af blå repræsenterer denne farve Cristiano Ronaldo's karriere fra sin barndom i Madeira, indtil han flyttede til Lissabon for at blive professionel fodboldspiller. Billedet er: "Ronaldo, denne ru diamant til polering". Desuden bemærker vi, at den bageste del af skoen, mørkere, tilbyder strukturer i relief som repræsenterer krystaller. For dette kapitel 2 er det igen den Mercurial Superfly IV, der bruges til at bære farven. Mere info om parret.

 

KAPITEL 3: DISCOVERY
Efter to første meget abstrakte kapitler i deres inspiration og deres erkendelse er der lagt et mere konkret kapitel 3. Afsløret den 7. november 2016 henviser dette kapitel direkte til en kamp, ​​der ændrede Cristiano Ronaldo's karriere. Denne kamp er modstanden mellem Manchester United og Sporting Clube Portugal den 6. august 2003 i Lissabon. På det venlige møde scorede den 18-årige Cristiano Ronaldo skærmen ved at "ridiculere" Manchester-forsvarerne flere gange. Så han vil underskrive hos de Røde Devils 10 dage senere. Begyndelsen af ​​legenden CR7 tog form denne berømte 6. august 2003, en date udødeliggjort på hælen i dette kapitel 3.

På farvesiden genoptager skoen farverne på Sporting CP med en blanding af mørkegrøn, fluorescerende grøn og hvid. Udover datoen for kampen er der andre referencer som Jose Alvalade Stadion i Sporting, som er trukket på solerne indeni. Det er også det første kapitel, der bruger den nye Mercurial Superfly V, afsløret i maj 2016. Mere information om parret.

 

KAPITEL 4: FORGED FOR GREATNESS

Den 3. april 2017 afslørede Nike Kapitel 4 i CR7-samlingen, "Smedet for storhed". For dette kapitel 4 bruger Nike stadig et billede, nemlig CR7, hvis talent og karriere vil blive smedet i Manchester United sådan stål, med Alex Ferguson som smed. Dette forklarer farverne i dette kapitel, hovedsageligt grå og metallisk blå (til stål) med en orange gradient på den nederste del for at præsentere smedens ild. På parret finder vi de romerske tal XXVIII (28) og VII (7), som repræsenterer de tromnumre, der bæres af CR7.

Spilleren forklarer: "Alex Ferguson sagde til mig:" Hør, jeg vil have dig til at tage nummer 7 ". Jeg var overrasket over, fordi jeg kendte gutterne, der havde denne jersey [...] Dette var begyndelsen på min succes i fodbold. Jeg har ikke kun forbedret mine tekniske bevægelser, men også min krop ... I de fem år, jeg var der, lærte jeg fodboldens kunst. Vi vandt mange ting sammen. Det var en drøm for mig. »Mere info om parret.

 

KAPITEL 5: KUT TIL BRILLANCE

Den 20. september 2017 afslørede Nike det femte kapitel i CR7: Cut to Brillance-samlingen. Bag denne periode skjuler eksplosionen af ​​Cristiano Ronaldo's kvaliteter i Real Madrid. Gør at skinne, Ronaldo og Real Madrid har personligheder og et billede, der holder sig vidunderligt.

Leave a Comment