Billig og munter fodboldsko

Posted by admin 23.04.2019 0 Comment(s)


For den egentlige kampfest blandt fodboldfans skal fodboldsko først afspejle sin faktiske kampværdi og ikke nødvendigvis forfølge flagskib, højteknologi, avantgarde-design, innovative stoffer passer, behageligt, slid bedre. Den rigtige pris er ofte den primære kriterium for fodboldfans at vælge sko. Dagens indkøbsguide, lad os tage et kig på nogle nye og billige sko, praktiske fodboldfans må se ud!


Anbefalede produkter: Nike Premier 2.0 fodboldsko
Guld / hvid farve matchende Nike Premier 2.0 fodboldsko har ikke kun et retro look og hyldest til Ronaldinhos farve, men har også en behagelig følelse af at have en kænguru læder øvre og et rigtigt touch. Selv om værdien er høj, er det absolut ikke et kig! I betragtning af prisen på Premier 2.0 "tæt på folket", er det godt at bære sneakers, der ikke er dyre og ser godt ud. Den nye farvepalet Premier 2.0 er nummer et.


Anbefalede produkter: adidas Predator 19 TF
Adidas Predator's små felt støvler med Primeknit stof og ingen sko design, fremragende wrap, komfort og touch, sammenlignet med den store version af den øvre er mindre film, mere egnet til små felt mere vægt Smart og touch spil stil. På samme tid er sneakers udstyret med et stort BOOST-dæmpningsmedium og lavt, og hvis sitebetingelserne generelt er mere reflekterende stødabsorptionseffekt, vil online shopping.


Anbefalede produkter: ASICS DS LIGHT AG Køb fodboldsko
ASICS DS LIGHT AG fodboldsko bør være den hotteste sneaker i den nærmeste fremtid. Denne sneaker har "barefoot" touch og iført erfaring med DS LIGHT. Den er også udstyret med en GEL polstring AG ydersål specielt designet til kinesisk kunstgræsfelt. Er denne konfiguration værd at tusindvis? Forkert, mange små partnere blev overrasket, da de så detailprisen. De begyndte at kæmpe, hvor meget? Jeg ved, hvornår jeg indtaster linket.


Anbefalede produkter: Mizuno Morelia Neo KL II AG fodboldsko
Forud for udgivelsen af ​​DS LIGHT AG havde Mizuno's lille felt AG-serie fodboldsko næsten ingen rivaler på dette område, og Neo KL II AG, en touch-følsom hastighedssko med selvstændig tunge design, var yderst populær. Ved at kombinere letvægts, taktil, feltpasningsevne og fodkompatibilitet, vil fodboldsko fra Morelia Neo KL II AG ikke være i live, selvom de står over for DS LIGHT AG fodboldskoers stærke udfordringer.


Anbefalede produkter: Li Ning × Xiao Li Zi jern serie fælles kænguru læder TF fodboldsko
For studentpartiet er TF støvler den bedste partner for kunstgræsmarken på campus. Så med en pris på mindre end 400 yuan er det en god ting at starte med et par lyse øjne, fremragende konfiguration og en fælles TF fodboldsko. Kangaroo læderet over og TF ydersålen udstyret med "Li Ningyun" polstring teknologi gør dette par Li Ning × Xiao Li Zi jern serie fælles kænguru læder fodboldsko med fremragende ydeevne. Den unikke macaron grøn farve giver dig mulighed for at bære den på marken. Stor stjerne.


Anbefalede produkter: Decathlon Kipsta CLR 900 fodboldsko
For faktisk at se på Decathlon's flagskibshøvler Kipsta CLR 900 fodboldsko, løb jeg en speciel tur til Decathlon-butikken, men resultaterne var ikke skuffende. Overdelene af Kipsta CLR 900 fodboldsko er designet med et stof og en film, der er ekstremt blød men hård. Sneakers bruger en lette Pebax ydersål, hvilket gør det kun vejer omkring 180 gram. Med den forbedrede øvre håndteknologi og håndtagets greb er det virkelig en "civil sportsbil" på fodboldbanen. Imidlertid skal fodboldfanserne være opmærksomme på det faktum, at designen af ​​tåen til Kipsta CLR 900 fodboldsko stadig er meget lav. Jeg bruger normalt JP275 i JP270.

Leave a Comment