Billige Fodboldsko Nike Tiempo Legend VI AG Hvid Blå Gul

Posted by admin 30.01.2018 0 Comment(s)

 

I takt med at tiden flyver, er den kommet til den 15. nike indendørs fodboldstøvler juli i overensstemmelse med klubbenes arrangementer, vil denne eftermiddag være en venlig kamp mod Ackerloos.
Eklo-holdet tilhører et amatørniveauhold, grunden til, at den nye årstidens første venlige modstander skal vælge dem, er at uddanne holdet op til en ny gruppe af unge.
Efter jogging tidligt om morgenen som sædvanlig Kureha kom til erhvervsuddannelsesområdet, Huanhaoyifu ind i omklædningsrummet, på banen for at gøre en smule simple opvarmningsøvelser, ikke længe før Richard Gordon, Anthony Vanden Borre, Oscar Lake Sri Lanka, Chen Changyuan og Vincent Conpani disse få unge mennesker har sprang til træningspladsen pænt.
Siden ti år siden, da Wu Yu kom til Richard Vandenborre og Compagnie mod Richard, var de fire unge som at finde ny sjov og møde hver morgen med træning på træningspladsen.
Chen Changyuan, Gordon, Oscar Rex er der for at være i stand til at få et solidt fodfæste på det første hold, fandt, at kamptræning hver morgen, bidrage til at øge personlig styrke, så er gået i.
I alt otte unge, deres såkaldte konfrontationspraksis er intet mere end offensiv og defensiv, ledet af Wu Yu-angrebsslagskampen Compagnie og Vandenberg Ray førte til forsvaret.


Defense teammedlemmer er hovedsageligt Kompany og Vanden Borre, indørs fodboldsko nike målmand Oscar, midtbanespiller Richard, angreb, mens det var Kureha, midtbanespiller Gordon, avantgarde Rex, sekretær Chen nike fodboldstøvler læder Changyuan bakker af de to hold er Til gæsten er du nødt til at finpudse forsvaret, fodboldstøvler nike tiempo han sluttede sig til Conpani-defensivholdet, har brug for at udvide indendørs fodboldsko str 40 kantenangrebet, han sluttede sig til offensivholdet.
Otte unge mænd om morgenen hver dag på træningsbanen svaje med sved, med henblik på at sikre, at ingen forsinkelse bag træningen, de ofte kun gå videre til træningsbanen omkring en time, offensive og defensive kamp øvelse er meget trættende, hvis det tager for lang tid, er jeg bange udmattelse vil deltage i teamtræning tilbage til den tid, Jiaoruan langsom skældte med bus eller lille, hvis ikke opmærksomme på sig selv eller sine holdkammerater såret, der er problemer!
At se en gruppe af unge på banen med glæde i træning mod konfrontation, assistent coach Franco Vukatrend og coach Hugo Bruce ansigt fuld af glædeligt smil.
Hvad er mere end spillerne bevidst hårdtarbejdende træning, mere glad for at træne den? !
Assistent træneren Franco? Vacatelli kiggede et øjeblik, spurgte pludselig tilfældigt: "I eftermiddagens spil, Hugo, vil du sende drengens debut?"
"! Eritrea" træner Bruce Hugo var forbavset ved dette spørgsmål, og efter et par sekunder, han blidt rystede på hovedet og sagde: "Lad det første hold af gamle spillere som oprindeligt planlagt start lineup, Young Igen vil den unge mand være tilbage i anden halvdel, og vi vil ikke have kun en venskabskamp og de næste fem vil være nok for dem! "
"Okay!" Franch Verktrom nikkede lidt undskyld.
Ti på hinanden følgende dage oplevede drengernes træning, Vocaturon-hjerte for længe siden denne gruppe af hårdførende stiger som Anderlechts fremtid.


"Forvent virkelig dig at spille spillet, juble op, drenge! '
Uddannelse jorden, efter mere end en times intens kamp træning, tiempo fodboldstøvler otte unge lidt træt, men de stoppede ikke, men i form af jogging, løb side chat.
Wu Yu liv er blevet meget opfyldt siden ti dage, og når han har tid, vil han komme ind i Guds Guds system og tage speciel træning for sig selv.
For to dage siden, den dårlige artilleri dør træning endelig afsluttet, kan han nu bruge de dunge artilleri dør færdigheder, men ifølge Wu Yu nuværende fysiske styrke og styrke, et spil kan kun bruges to gange.
Grunden til, at dette sker, hvem lade hans krop være for tynd? !
Ud over dette vanvittige system i Guds rum skøre øvre ekstremitet og nedre ekstremistiske styrke, vil Wu Yu også praktisere i klubben hver dag i nogen tid.
Selv om en kort periode på ti dage ikke kan lade den tynde Wu Yu blive en muskel, men i det mindste vil strømmen være relativt langsom at forbedre.
Myg er også små kød, for at være stærkere, Wu Yu helt kæmper det ud.
Udenfor den skøre øvelse forsinkede Wu Yu's personlige evner ikke.


Fordi det tager en lille kugle af energi valuta på Gud NPC-system plads udlejet til Alexander Craik sparring, plus hver morgen med Kompany og andre mod Gifted, lad Kureha personlig styrke er blevet forbedret et stort program .
I den seneste holdtræning kommer Wu Yu's personlige styrke frem til forgrunden, selvom erfaringen er rig defensiv Titans, vil Wu Yu være særlig hovedpine.
Trænere vil se alt i øjnene, mange af dem er alle krediteret med disse bidrag Wu hårdt arbejde ovenfor.
Faktisk selvom uanset hvor hårdt, bare en time om dagen grusbanestøvler tilbud praktiserer, altid opgradere bringer er begrænset, hvis der ikke er noget system plads sfære Gud, Kureha ikke engang tænke på fremskridt så meget.
Bold i Guds ansigt systemets plads er ikke normal, at hvid de er et sæt af indendørs fodboldsko str 39 data, systemet er en god virtuel maskine, NPC næppe begå fejl, hvilken tilstand af ustabilitet ikke forekommer og andre spørgsmål, deres styrke Altid forblive der, svarende til Kline Alexander Power Plus robot.
Med ufejlbarlig NPC sammenlignet, i det virkelige liv Craik Alexander indlysende for en masse svag, hans alder, trods alt, store, nogle gange nogle af forsvaret let føre til skade, vil han ubevidst undgå, men med hensyn til Gud i systemet rum Men uanset hvilken metode der anvendes, selv om det er en fejl, så længe forsvaret er levende, er det en succes.
I et sådan rent abusive miljø er træning, er Wu Yu styrke ikke svært at opgradere det!


Heldigvis, uanset hvor den rodløshed nike indendørs fodboldsko med sok Kureha, sparket, slået ned, han ikke har ondt, og når bolden forlod rummet systemer af Gud, vil hans krop følelse træt efter en time, gradvist forsvinde; dette Wu Yu blev fundet mishandlet i adidas primeknit fodboldstøvler rummet oftere.
Med fuld udnyttelse af de hundrede chancer for NPC Cracker Alexanders sparring var mængden af ​​energiminje ejet af Wu Yu helt udtømt.
For at tjene mere energi valuta, Wu Yu forsøge at overtage nogle få små opgaver, såsom den daglige første hold uddannelse, udfordre præstationen af ​​selv tre personer, opgaven skal være afsluttet inden for tre dage om dagen.
Når konkurrencen holdet ,; hvad der ellers i truppen træning, kontinuerlig affyret ind i ti bold; uddannelse nye fodboldstøvler 2016 trup i ti på hinanden følgende korte afleveringer til at sikre, at mund hundrede procent hit-rate, kan ikke være i form af afkast Daojiao forsinkelse, skal vi angribe fremad Succesfuldt sendt fem præcise lange pass og så videre.
Afslut denne dags lille arbejdsdag, Wu Yu kan tjene en smule energi valuta, selvom fodboldstøvler priser han ikke har råd til nogen rekvisitter i supermarkedssystemet, men han kan i det mindste udvide brugen af ​​udlejningsaktører.
Næsten alle spillerne i træningsarenaen er på linie, assistent coach Franco Vukatrend annoncerede dagens træningsarrangement.


Som eftermiddagen havde et venskab med en amatør hold Eeklo kamp, ​​har holdet ikke arrangere for meget motion, på grundlag af både uddannelse for at genoprette den vigtigste, direkte konfrontation oprindelig uddannet abe i et sjovt spil.
Den såkaldte sjove abe spil er at arrangere flere spillere aflevering til hinanden, den midterste er oprettet en eller to defensive spillere bolden hvem der passerer fejl anses tabt ved taberen at spille defensiv spiller igen for at fortsætte spillet, før med succes greb Boldens forsvareren erstatter taberens position.
Som et resultat, uanset om aflevering, skal spillerne være at spille ånden i 120 procent til enhver tid at være opmærksom på den defensive spiller for at lukke ned, trods alt, behøver der ikke ønsker at være på banen, som alle morede rundt og rundt aben !
Kureha som en wing, ud over hans ekstraordinære gennembrud billige nike fodbolde og et field goal, bolden er ekstremt vigtigt redskab, et gennembrud vil ikke kun passere Commando, på grund af de særlige kendetegn for enkle, er det let at være anti modstandere døde.
Coachingpersonalet har til hensigt at uddanne Wu Yu på en allsidig måde. I det underholdende spil er Wu Yu naturligvis tildelt et hold af magtfulde spillere.
Faktisk har Wu Yu i Guds system gjort den grundlæggende træningspasbold, men den slags grundlæggende træning er trods alt forskelligt.


Kureha hold i starten, hvor der er otte spillere, der har ansvaret for at bestå, bolden er ansvarlig for to holdkammerater, men som assisterende træner for bevidst at gøre tingene vanskelige, blev otte pass holdkammerat reduceret til syv, seks, og til sidst endda blive fire, antallet af defensive spillere forblev uændret, fire spillere passer, to defensive holdkammerater, presset for at passere et sådant parti bliver stor, især ikke blevet specielt uddannet af Kureha Han er let forkert.
Spil indtil slutningen Wu Yu bliver simpelthen en permanent abe, der gjorde sit forsvar forkert, løber rundt i ren fart, der er ikke meget defensiv oplevelse.
Monkey spil spillede en hel to timer før slutningen, de andre spillere er meget afslappet, kun en person sveder Wu Wu svedig, går langsomt, panting breathlessly.
Privat er der mange spillere diskuterer, er ikke Wu Yu for nylig fornærmet træneren, så bevidst arrangeret for denne uddannelse at adidas støvler med sok torturere ham?
Men mange overvejelser, Kureha flittige til at træne hver dag, som regel mere livlig og munter personlighed er også umuligt at ronaldo fodboldsko fornærme træner, på denne måde Arrangementet er blevet uløseligt forbundet i mange forreste linje spillere puslespil.
Uddannelsen hjem, Kureha og ikke så rene som sædvanlig sanitære finish hastigt løb ovenpå, men det gav træneren ud billetter til hver spiller deres familier, familierne til de spillere kan nemt, slægtninge og venner til stedet for at se konkurrence.
Wu Yu, fordi kun den første holdbænkspiller, vandt kun to eftermiddags venlige billetter, kun for forældre.
Kun han holder afstemningen, og mit hjerte er en smule tøvende, Wu's forretning efter Wu Debiao hjertevirksomhed kombineret med Anderlecht-spillere, tog trænere konsekvenserne af at gøre Wus nylige forretning store restaurant Usædvanligt varmt.
Wu Yu troede, eller afstemningen på disken, rettet mod Wu Debiao er penge med Anna Oliveira råbte: "Far, mor, det ... ..."


"Brats har noget at sige hurtigt, ikke knirk hum!" Wu Debiao er en høj og kraftig, et blik Wu Wu talte ikke i lang tid, kunne ikke hjælpe, men frynser sagde.
Kureha er han at sige, det øjeblik hurtigt forklaret: "Nå, vores team har en venskabskamp i eftermiddag, træneren gav mig to billetter, jeg fodboldsko uden knopper vil gerne spørge dig og mor har ikke tid til at se mit spil ?! "
"Venskabskampe?!" Wu Debiao pludselig klappede hovedet, runde øjne stirrede hurtigt spurgte: "Søn, er du startlinjen i dag?"
"Jeg er bare en erstatning, det skønnes, at før kampen slutter, trækker coachen lidt tid for mig!" Wu Yu troede, tilfældigt svarede.
Wu Debiao er en meget sprød kinesisk mand, det øjeblik gjort op hans sind, råbte :! "Skat, hurtig, ryddelige, vi listet barnet, om eftermiddagen er ikke åben for erhvervslivet på vegne af min søn Anderlecht første hold i det første spil, fodboldstøvler skrueknopper Selv hvis jeg nu giver mig en million forretning, gør jeg det ikke!
"Okay!" Anna Oliveira gik hurtigt for at afhente bestiket, gik rundt Wu Yu, glemte ikke at opmuntre Wu Yu opmuntret: "Kom baby, mor vil gå for at støtte dig!"
"Far, mor ......" Ser man på begge forældre, Wu Yu hjerte er fuld af taknemmelighed, selv om dette ikke er deres forældre, men de elsker familiens børn aldrig ændre sig.

Leave a Comment