Billige Fodboldstøvler Nike Magista Obra FG - Grå Blå Mænd

Posted by admin 17.01.2018 0 Comment(s)

 

Siden han blev medlem af det første hold, har Vincent Compagni altid været på holduddannelsesområdet tidlig opvarmning.
Hver gang han ankom tidligt træningsplads, adidas fodboldstøvler uden snørebånd praktiserede han mere end tyve minutter, før han så en eller to holdkammerater, søvnige øjne, gik adstadigt for at deltage i træning.
Men i dag, da Kompany ankom til træningspladsen, fandt han uventet to personer, hvoraf den ene var assisterende coach Franchwukkallen, som stod på siden af ​​træningspladsen og så på noget og så på hans udtryk Som at nyde en sjælden og dyrebar baby.
Den anden fyr var da en ung spiller, der ikke vidste, hvor det kom fra. Han stod på banen med en fodbold, hurtigt omgået forhindringen og sparkede derefter hans fødder.
Kopani visuelle unge skyder afstand, omkring 30 meter.
Hvad virkelig overraskede Kompany var at på så lang afstand ser det ud til, at unge mennesker er velegnede til at udføre lange skud og mindst seks meter ud af hver 10 skud kan få bolden i hjørnet; Scorede ikke, men fg støvler næsten aldrig ramt tværstangen glider ud.
"Awesome long shot!" Conpani kunne ikke hjælpe, men hviskede.
Hvis du forsøger at få denne unge mand til at prøve lange skud under spillet, er jeg bange for, at det vil være en meget farlig ting.
Franco Vukatren, assistent coach af et fjernundervisningsprogram for unge, der så seriøst, hørte pludselig fodspor bag ham. Han vendte sig om til at se og se centerback Vincent Compagni som rotationsspiller Ikke langt væk fik hans øjne fast fast på retten den tynde figur.


"Vincent, det er lang tid at komme!" Franchwukatren vinkede med et smil.
Kompany se assistent træner og siger hej, og hurtigt se tilbage, hans ansigt et smil af grinende smil svarede: "Hej, hr. Træner."
Franchwukatlun refererer til den magre figur på banen, der insisterer på langdistance træning: "Den lille fyr, skal du være bekendt?"
"Han? Jeg gør det ikke ..." Compagni var bare parat til at sige ingen forståelse, fodboldstøvler str 25 men da Wu Yu vendte sig om at drible, kiggede han på det velkendte ansigt: "Hvordan ville han?"
"Er det mærkeligt?"
Kompany rynkede panden, meget mærkeligt spurgte: "Nej, men selv om han har været meget hårdt arbejde, men han er ikke, hvordan det skal forblive i ungdomsholdet vil gå til første-hold træning jorden ??!"
Genghis Khan Wu Kinesisk spiller, Kopanni ved naturligvis, men stadig meget bekendt med det, de holdt sammen i ungdomslejren i flere år.
Kompany og Anthony Vandenborre er den animerede Gemini of Anderlecht, mens Wu Yu er den gyldne dreng kendt som Anderlecht.


Relativt set, unge Kureha periode, langt mere end berømmelse og teknisk til Kompany og Vanden Borre, dengang han var meget god teknik, var blevet sendt til høje forventninger, men ingen tænkte på at blive Fysisk konfrontation, så han fuldstændig ødelagde og endelig blev en erstatning for ungdomsholdet.
Indtil nu kan Wu Pitt, en Tom Pittsell i distriktet, ikke vinde. Før Yupangani blev overført til første hold var Wu Yu meget bange for Tom Petters fysiske konfrontation med ham.
En skræk, frygt for fysiske konfrontationsspillere, selvom teknologien er fremragende, til retten, er stadig meget let at håndtere.
Kompany fra bunden af ​​mit hjerte, nogle ser ned på denne feje fede karakter.
Så i træningsfeltet fandt, at faktisk Wu Yu, blev han meget overrasket, kunne næsten ikke tro på mine øjne.
For det overraskede kig på Kopani's ansigt havde Franco Vukatren allerede set det, men han fodboldstøvler messi sagde stadig med et smil: "Vincent og Wu er nu med i førsteholdet, og du bliver holdkammerater a. "
"Hvad? Han kan han faktisk deltage i første hold?" Compagni meget overrasket over at se banen, træner Wu Yu.


Det første hold for nylig et stort område af skaden, udsalg på fodboldstøvler holdet moral er faktisk et chok, at tiltrængt frisk blod deltage, men i betragtning Kompany, Kureha denne frygt for fysisk konfrontation, svag karakter kujon kan ikke have nogen kvalifikation Deltag i første hold.
Overført til førsteholdets spiller skal være Vandenborre, Rex, Anthony, Howard, Mark som styrken hos de unge spillere.
"Hvad er det præcis, hvordan træneren tænker? Hvordan kan vi overføre denne feje til førsteholdet? ! Kompany kiggede på retten er hårdtarbejdende Wu Yu, råbte mit hjerte i hemmelighed.
Franco Voccallen gættede nok, hvad Campani ønskede i hans indendørs fodboldsko udsalg sind, og sagde nu med et smil: "Vincent, gå nu til garderoben for gode tøj, gå med den lille fyr til at træne det!"
Efter at have hyldet, nikkede Kopani alvorligt: ​​"Nå, hr. Coach, jeg følger snart Wu Yu med at trene godt!"
Da han læste de sidste fire ord, kunne Compagni ikke hjælpe, men forværre hans tone.
'Coward, vil du være med i førsteholdet? Hmmm, du er nødt til at videregive mit job! "Compagnie hjerte hemmeligt tænkte, så løb hurtigt ind i magista fodboldstøvler garderoben for tøj.
Se Companion løb hurtigt ind i garderoben, Franch Woketerlun-øjne blinkede fodboldstøvler superfly et spor af sløve øjne, munden mumlede: "Dette vil være interessant, jeg fandt en egnet til dig Sparring, lille fyr, du skal takke mig godt!


Wu Yu trækker pludselig pludselig pludselig, kun følte en kølig brise, dækket af fint hår rejst.
Gnidede hans arm hårdt, Wu Yu er meget mærkeligt rynket, ifølge sandheden skal vejret ikke være koldt ah!
Et par minutter senere satte Compagni på udstyr, hvor Franchi · nike fodboldstøvler dame Vukctrom sagde hej, de løb hurtigt ind i træningspladsen.
"Wu Yu, jeg forventede ikke at møde dig her!" Til trods for desillusionen af fodboldstøvler str 43 ​​Kopanyi Wu Wu, men han sagde stadig høfligt.
Hørt om nogen, der råbte deres navne, vendte Wu Yu om og så overraskende komers ungdomshold er en af ​​dobbelstjernen Vincent Compagnino, øjeblikket smilede: "Vincent Compagni, hej! "
"Jeg hørte du overført til første hold?" Kompany spurgte tilfældigt.
Wu Yu svarede ærligt: ​​"Ja, i dag at rapportere."
Kompany plads til at bevæge provokeret fodbold, bare Dian Dian bold, talte og sagde: "?? Jeg ser dig alene i denne langtrækkende uddannelse, bør det være meget kedeligt, adidas ace fodboldstøvler da vi spiller to personer til at tyrefægtning!"
"Bull ?!" Kureha Kompany kiggede på, fodboldstøvler ag knopper og nu pludselig tænkte på billig fodboldstøvler med sok sin styrke, ungdomslejr i en tyrefægtning, bør ingen kan forhindre under deres egen, men Kompany men den umiddelbare tidligt Tilmeldt det første hold, ifølge hans styrke, bør en masse talent forbedres for nylig.
Wu Yu vil også gerne overveje under deres nuværende en-til-en konfrontationsevne, nikkede med et smil nedenfor for at svare: "godt!"
"Så angriber du først, så længe du kan bringe bolden ind i den anden side af målet, selvom du vinder!" Clobani øjne blinker en skam af foragt, snappet: "Lad os gå!"
Wu Yu tilfældigt bragte en fodbold, dribling ved foden, opmærksom på det gode hul Pani station, chuckle og råbte: "Klar lidt!"


"Kom igen!" Conpani meget foragtigt svar.
Wu Yu styre fodbolden ved foden, hurtigt i retning af Campanai sprang til de fodboldstøvler til drenge to mænd er ved at mødes på et øjeblik, Kompany højre skulder hårdt mod Wu Yu's skulder hit.
Denne positive fysiske konfrontation, ifølge Cospani's hukommelse, skulle være Wu Yu's mest bange ting.
"Coward, siden kom til første hold, lad dig se kløften mellem første hold og ungdomsholdet! '
Tænk på dette sind, slog Conpani øjeblikkeligt op på skulderen.
Som en central forsvarer har Kompany altid haft en meget god fysik sammen med en god stående og hårdtarbejdende holdning, eller han vil ikke skille sig ud blandt mange unge spillere og blive et ungdomshold i Anderlecht En af de defensive dobbelt stjerner.
I det seneste fodboldkamp er det sagt, at Compagnie allerede er kendt som en dæmon (også kendt som Mavericks).
Wu Yu så Kong Pani styrtede ned, han frygtede ikke, men bevæger sig fremad med sine skuldre lidt side, hvilket tvinger Kompanys påvirkning afviger fra.
Det er sådan en kort kontakt, Wu Yu følte straks magten i Conpani, selvfølgelig stærkere end nogen defensiv spiller før kampen.
Dette er imidlertid også normalt, som en sort spiller er Kompanys fysiske kondition ganske god.
Et hit, Kompany føler sig meget overrasket, ifølge tidligere erfaringer, på grund af deres egen styrke, dette hit Wu Yu skulle straks falde til jorden før ah!
Hvorfor efter kollisionen faldt Wu Yu ikke kun til jorden, men også fast styret fodbold.
Denne historie er en smule akavet ah!
Kompany sædvanligvis frowned, med fremragende fysisk kondition, han snart indpakket Wu Yu, denne gang han bevidst tilføjet et par punkter på grundlag af lige nu.
Wu Yu synes også interesseret i konfrontation med ham, og ingen skynder at åbne, de to ramte en krop, Conpani stadig ikke banke ned Wu Yu.


'Scary det? ! 'Compagnie runde stirrede på perlerne, det er overrasket hemmeligt tænkt.
Bekræftelse af onde Kong Pani øger endnu engang deres magt, indpakket Wu Yu konfrontation med ham.
Med Kompany stigende styrke i kampen mod Kureha har tydeligvis meget svært, selv om han ikke er faldet, men tempoet er klart ustabil, han snublede flere gange næsten faldt, men i kraft af Et uovervindeligt nederlag af viljen, stabiliserer altid staturen, fast i fodboldens kontrol, lad det blive snappet væk.
"Umuligt!" Compagni råbte højt, tror, ​​at der er assistent coach ud for at se det også!
Hvis du dårlige præstationer, måske i hjernen til assisterende trænere for at reducere scoringen, utålmodig, slår Kompany Spot Wu Yu's skulder, hård kraft ud i fortiden.
Denne gang, hvis du vil blive ramt af ham, er jeg bange for, at Wu Yu faldt til jorden på jorden, må det ikke.
Men når Kampany slog tiden, er Wu Yu meget klog til en af ​​sine egne skuldre fremad, det er lidt et øjeblik, Kompanys indvirkning gned hans pipa i nærheden.
På grund af Wu Yu's unddragelse, hvilket resulterede i, at Conpani kolliderede med afstanden, og stedet var meget forskelligt, et øjeblik øjeblik for at gøre hans handling lidt deformeret.


Oprindeligt ønskede at ramme modstanderens, er blevet en rolle i at øge Kureha af Kompany strejke, hurtig glide fremad skridt, foden fast i kontrol af fodbold, med hjælp fra et slag ud af den defensive Compagni Område, lige fra Confucius jagt op, Wu fodboldstøvler str 44 Yu vise deres egen hastighed, skyndte sig til målet hurtigt.
Copernicus så på Wu Yu fodbold, meget let at sparke ind i de tomme net.
"Små sejr over et sæt!" Wu Yu smilede fodbolden tilbage, instrueret til Kompani sagde.
Kompany, hans ansigt askegrå, han ikke mener den tidligere Kureha bange for fysisk konfrontation, og nu vil ændre sig så stor konvergens af foragt i sindet, hviskede: "Again"
"Nå!" Wu Yu følte allerede Pazoni foragt for ham, og i dette øjeblik hørte han Compelney's ord og lo med det samme.
Kompany pegede fingeren mod målet bag sig: "Ligesom jeg gjorde, skød jeg bare bolden i målet bag mig, selvom du vinder!"
"! Nå," Kureha strejf af munden rejst grin, hjerte hemmeligt tænkte: 'Jeg tror, ​​at med den første bold, bør du ikke tør at se ned på mig, ikke? ! '

Leave a Comment