De adidas støvler 2017 Champions League endelige

Posted by admin 01.06.2017 0 Comment(s)

Den tyske mærke adidas præsenterer samling af fodbold støvler Sandstorm med spillere af Real Madrid og Juventus vil kæmpe for romaine.

kun 5 dage siden adidas overraskede verden med lanceringen af ​​sin nyeste mest revolutionerende model, adidas NEMEZIZ 17 og i dag præsenterer nye modeller af Adidas ACE, X og Copa med Nemeziz 17 færdiggøre den nye kollektion af støvler adidas fodbold Sandstorm.

 

Denne nye kollektion vil debut i marken, før millioner af seere, der venter den vigtigste slutningen af ​​sæsonen, UEFA Champions League 2017. De støvler, Marcelo, Firkant, Bale, Benzema eller Pjanic kæmpe for europæisk titel.
Så jeg forklare de særlige kendetegn ved hver enkelt model:

 

 

Den Nemeziz 17 er blevet præsenteret som den store overraskelse for adidas 2017 og kunne blive frigivet i den endelige som våben i Lucas Vázquez. En ny støvle uden snørebånd, denne gang lavprofil, kendt for at være den første støvle til at bruge en funktionel elastikbind som bolig, AgilityBandage teknologi. Huset indeholder også en opdateret AgilityKnit i området dækket fingre for større komfort i kontakt med bolden versionen. Sålen har TORSIONFRAME plade, et reaktivt med en distributions- halvt koniske propper for let rotation uden at ofre maksimal trækkraft.
Hvis du ønsker at vide mere om denne model kan du se:

 

 

Linjen skabt til kontrol spilleren vil være til stede i både det italienske torv med Pjanic og hvide computer Keylor Navas. Som bekendt denne model anvender en kappe af syntetisk fiber kaldet micro Techft kombineret med den kendte elastiske garn dækker Primeknit fingre. Men nøglen til disse støvler er på den ydre hælen, ansvarlig for at øge stabiliteten og fiksering at holde balancen under kampen. Sålen har en ultralet plade SPRINTFRAME teknologi og koniske pigge hen over overfladen.

 

 

Og her er en anden nyskabelse af Adidas, den tredje generation af støvler skabt for spilleren i stand til at bringe uligevægt i den spillet. Repræsentanter i finalen: Marcelo og Bale blandt andre. Her må vi sige, at ændringen er minimal og for en meget simpel årsag er, at den sidste model havde ønsket så meget bare måtte nappe nogle detaljer. Derfor Techfit boliger en mikro finish, der forbedrer ventilationen samtidig bevare blødheden af ​​huset præsenteres sidste ændring. Andre elementer i støvlen opretholdes hvis modificeret, dvs. snore dækket for en fri hit fra forstyrrelser og SPRINTFRAME plade med halve koniske studs.

 

 

Linje klassiske adidas støvler modtager også en farveændring. Det vil ikke præsentere i løbet af finalen i Champions League, men ikke mindre vigtig. Med denne model adidas tilbyder en af ​​de bedste huse kænguru læder, som vi vil finde på markedet. Den glathed af dette materiale gør komfort er en af ​​dens styrker og at afslutte startproceduren gør det samme sål, at vi er i adidas ACE 17.1 SPRINTFRAME og koniske knopper.

Leave a Comment