Den nye PUMA Uprising Pack: ONE 19.1 og Future 2.1

Posted by admin 05.09.2018 0 Comment(s)


Puma One


Den nye version af siloen kommer med en blanding af sølv og oransje farver med sorte detaljer, hvilket gør dem mere synlige på grundene. Denne Silo forstærker konceptet, der kombinerer hurtighed og berøring af bolden. Puma ankommer i særdeleshed takket være den meget fine kænguru læder og en reaktiv plade, der bringer en traktion til de vanvittige løb.
Komfort er sikret ved Evoknit, Puma kraven er lavet af tråd, som man finder på alle skovene. Det sidste detaljer, der skal tilføjes, er den kænguru læder, der anvendes i denne silo, meget fleksibel og indeholder små skum prikker, hvis formål er at bringe mere greb i kontakt med bolden.

Den nye model er indstillet til at blive og sætte bortset fra den hybride koncept for den første generation.


Puma Future 2.1


Verdensmesterens fodboldstøvler, Antoine Griezmann, vender tilbage med et fornyet design med orange og sorte farver. Vi bevæger os lidt væk fra den anden Puma Silo med et blik lidt mere sober men ikke mindre spektakulært. Den mest brugbare silo af tysk mærke.


På et visuelt niveau er Como El Negro Funde Con El Naranja Del Netfit, den røde, der samler gran fra et visuelt synspunkt, vi kan se, hvor sort er baseret på Orange Netfit. Nettet, der dækker meget af det øverste, tillader denne tilpassede pasform, som kun fremtiden kan tilbyde os. Spillet af farve strækker sig til den eneste. Den sidste tilbyder en kombination af koniske og koniske spidser, der giver bedre støtte, samtidig med at man får evnen til at foretage aggressive retningsændringer og accelerationer.
Puma Future er en af ​​de bedste fodboldstøvler af det nuværende panorama. Kombinationen af ​​syntetisk øvre med evoknit giver en fantastisk pasform. Faktisk har mange fodboldspillere, herunder Marco Reus, dem selv uden snørebånd. Alt kombineret med en fantastisk Sole For Top Resultat.


Puma har vendt tilbage til opladningen ved at præsentere to farve spil til sine fodboldsko, under søgmotivet for at forlade bag succeserne, sæt nye udfordringer og træne hårdt. Vil vi se ny succes med disse Puma sko?

Leave a Comment