Egenskaber af Adidas X 17.2 fast jord

Posted by admin 12.03.2018 0 Comment(s)


Adidas X 17.2 er udstyret med TechFit-konstruktionen. Dette bløde materiale giver en tæt pasform og behagelig følelse lige ud af kassen.
Adidas indarbejdet et strikket top emne for at tilbyde en soklignende konstruktion på ankelen for fremragende låsning.
Denne fodboldstøvler har også en fleksibel sålplade og studmønster, der primært er designet til tørt, naturligt græs. Sålpladen er lavet af TPU plastmateriale, der tilpasser bevægelsen af ​​foden.


Tilpas og lim
Adidas X 17.2 Firm Ground tilbydes i mænds størrelse 7 til 13 og kvinders størrelser 5 til 11. Mænds version af denne fodboldsko passer til størrelse, mens kvindens version har en lidt mindre pasform.


Ydersål
Adidas X 17.2 sålpladen er lavet af et letvægts TPU plastmateriale. Det giver en anstændig fleksibilitet i forfodsområdet. Imidlertid er der mærkbar stivhed fra midtfoden bagud.
Studmønsteret består af fire lidt koniske formede studs under hælen, seks foran og en i midten. Det giver fremragende trækkraft, acceleration og støtte på naturlige græsarealer.


Øverst
Adidas X 17.2 Firm Ground bruger TechFit-teknologien, som er et dynamisk kompressionsmateriale, der støber til fodens form. Det giver en sikker pasform samt en tættere følelse af bolden.
Hele det øverste af Adidas X 17.2 Firm Ground er lavet af et blødt neoprenmateriale dækket af et tyndt lag af polyurethan (PU), der virker som vådkontrolkomponent. Skoen har også prægede prikker, kaldet Non Stop Grip (NSG) teknologi, hele øvre for at sikre et godt greb om bolden selv på regnfulde dage.
Internt er Adidas X 17.2 Firm Ground polstret med et blødt, syntetisk ruskindsmateriale til en god in-sko-følelse. Det har også en fuldt aftagelig indersål med en netforing på toppen.
Hælområdet har en intern tæller og signatur S-kurve design, som også findes i højere modeller af X 17 linjen. Det buede design mindsker spændingen af ​​akillessenen.
Skoen har samme lacing system som Adidas X 17.1. Fem par nylon blonder holder findes i midten af ​​den øvre. Det komplette luk-up lukning giver yderligere låsning.


Yderligere information
Football aficionados kan få deres Adidas X 17.2 Firm Ground personlig med deres navne og flag for et minimalt gebyr.
Den officielle vægt af denne fodboldstøvler er 6,8 oz.
X 17.2 Shimmer Pack er den første Adidas fodboldklap designet til kvinders pasform og skimmel.

Leave a Comment