Fodboldsko Adidas Ace 16 Purecontrol FG AG Dame Guld Sort

Posted by admin 26.01.2018 0 Comment(s)

 

Wu Yu med Gordon og Richard, der snakede i skabsrummet, kunstgræs støvler børn kom for første gang i superfly støvler morgen til træning for kampen mod Vincent Compagny.
Jeg hørte Kureha faktisk på den første dag og Vincent Kompany på banen tyrefægtning, men også bundet til første sted, hvilket gør Gordon og Richard var meget chokeret, har misundelige øjne ser Kureha.
"Gud, fjeder, du er så smuk!"
"Men det er Compagnie! Ikke så mærkeligt, at Tom Pittles ville have mistet den idiot til dig, det var så fantastisk!"
"Ja! Det er en skam jeg ikke se dig to duel, eller hvis jeg går tilbage og fortælle dem, vil de helt sikkert skræmt lamslået ......"
Gordon og Richard, du siger et ord af mig, se spændt diskussion.
Et øjeblik senere kommer også det unge hold Rex, Oscar, Howard tre.
Tre unge hold rookie, og ingen i frontlinjen hold for at se Wu Yu chatter tre, hurtigt scooped over.


Hvis ændringen før, kan de ikke være så velkendt, heldigvis oplevet et middagsselskab aftes Kureha, vil indsnævre kløften mellem hinanden en masse, sammen skrueknopper til fodboldstøvler med ændringen af ​​en mærkelig miljø, fodboldstøvler unisport kendte mennesker er naturligvis meget let Baotuan sammen.
Da han så en bekendtskab, sagde Gordon og Richard hurtigt til Wu Yu at tale med Vincent Conpani på træningspladsen i morgen, uanset resultatet.
Denne bemærkning udløste pludselig tre mennesker udbrød.
"Wu Yu, en gruppe mennesker, der sidder sammen for at sige hvad?" En velkendt stemme lød bagved.
Flere mennesker vendte sig om og så holdets vice kaptajn, holdets nuværende stjerne hos den største spiller i Sverige, Pahl Zeitberg kom frem.
"Zeit Borg!"
"Min Gud, jeg så faktisk Parz Zeitberg, det er fantastisk!"
"Cool, du er sej, end jeg troede!"
"Forestil dig at vi har set ham på fjernsyn?"
Flere unge fyre så pludselig de store stjerner, har afsløret mere begejstret end denne morgens farve Wu Yu bjørn.
Ingen kan lide at lytte til gode ord, Pal Zeit Borg så flere unge spillere udsat deres egen tilbedelse af farve, smil og sarkastisk: "Ha ha, Kureha, disse små fyre virkelig interessante, og de Er du venner i ungdomsholdet? "
"Parr, der gjorde dig også en stor stjerne!" Wu Yu lo og smilede og klappede en lille røv næste vej.
Parr Zettberg rejste tommelfingeren op i mængden og opfordrede dem til at sige: "Drengene er gode, men du tilhører Anderlechts fremtid!"


"Fantastisk, jeg kan ikke tro det ..."
"Pa, Parr, kan du give mig en underskrift?"
"Pal, jeg kan få et billede med dig ?!" Unge mennesker ligesom Starchaser er uundgåelig, og nu for at se holdets største mærke stjerne dukkede op, han har spurgt ophidset gå rundt.
Pal Zeit Borg ydeevne er meget berømt nåde, fuld af smilende besvare alle spørgsmål: "Vi er holdkammerater efter det, selvfølgelig, ikke noget problem."
Efter et par minutter, vent Pal Zeit Borg væk for at skifte tøj, flere unge lille fyr er stadig i en lav stemme skrigende i spænding næver: "Wow, det er fantastisk"
"Jeg må fortælle alle tilbage, når jeg går tilbage i aften, og jeg ser Parz Zeitberg!"
"Ha ha, vil jeg være lidt mere end pen og papir, lad ham hjælpe mig til at underskrive, størrelsesguide fodboldstøvler at kende mine forældre, mine venner, mange af dem har særlig gudstjeneste Pal Zeit Borg!"
Twitter støjende gruppe af mennesker evigt, Kureha pinligt gik ved siden, sat på en 'Jeg kender ikke deres udseende' for at undgå at blive foragtet.


"Hej, virkelig en gruppe små gutter, der ikke kender! '
Parz Zeitberg så et par små fyre stadig spændte diskussion, hans ansigt et skævt smil, mumlede læste: "ung og god!"
Over tid har første holdspillere flyttet ind i omklædningsrummet, har samme ungdomshold spiller Anthony Vanden Borre ikke lide Gordon, som er så nervøs og nysgerrig, Vincent Kompany, ledsaget af venner sammen Ind i garderoben, fra tid til anden for at introducere ham til hver holdkammerater.
Først holdspillere var klart betragtes som en af ​​de naturlige forsvar binære stjerne Anthony Vanden Borre, efter at have set ham, tog initiativ til at sige goddag.
Van den Borrie begyndte lige lidt nervøs, med introduktionen af ​​venner Compagnie, hurtigt tilpasset.
Vidne til Vandenbergs præstationer var Gordon meget misundelig over, at flere mennesker sagde: "Dette er forskellen ah!"
"Ja, sandt værd at vores ungdomslejr træner den mest magtfulde spiller!"
"Poon Pani hjælp, jeg tror han snart vil kunne integrere i første hold, hej, virkelig misundelig ham!"
Kureha se små venner hey lyd suk, klappede det øjeblik få mennesker på skulderen for at trøste: "!. Envy hvad nytter det, vi stadig juble, flittig træning for tidligt at komme ind i listen over atten NPC spil det"
"For ah! Så længe vi arbejder hårdt, vi kan gøre det!" Den unge mand er præget af dynamik, men også bare sukke hey, i øjeblikket med sportmaster fodboldstøvler Kureha trøst, de straks livlig, opstandelse sted fuld af blod.
Næsten alle spillerne til at være sammen, træneren Hugo Bruce og assistent træneren Flanco Vacardon og deres coaching personale, gik alle ind i skabsrummet.
"Nå, i dag er folk altid lidt mere!" Træneren Hugo Bruce kigede på skabet, nike fodboldstøvler 2015 dette er et tilfredsstillende smil.


Hør trænerens ord, alle ved i mit hjerte, hvis ikke et stort område af skade, er jeg bange for, at mange mennesker her ikke er berettiget til at deltage i førsteholdet.
Tænk på her, lige kommet ind i det første hold af unge drenge, har hemmeligt knust sin næve, klar til at arbejde hårdt i den efterfølgende træning.
Coach Hugo Bruce smilede bedste fodboldstøvler 2016 og fortsatte: "Fordi der er for mange spillere til at deltage i eftermiddag, lad os starte med et lille navn, hvilket også sparer tid!"
"Undskyld, jeg puma indendørs fodboldsko kommer for sent!" På assistenttræner Frankie Voca Trent forbereder sig på at læse listen, når døren pludselig kom en hurtig stemme.
Søger alle at se, jeg så et smukt udseende, ensartet, naturligvis med asiatiske udseende af unge spillere.
"Dette er ?!"
"Han er Chen!"
"Chavier Chen!"
"Åh, jeg kender ham, han er universitetsstuderende i ungdomsholdet."
Spillerne hviskede til hinanden efter at have set den unge mand.
Efter at have set Kureha stå ansigt ikke hjælpe afsløre en antydning af smil, Xiawei Ye Chen, hvis rigtige navn er Chen Changyuan den 5. oktober 1983 Bell blev født i Belgien Klemm · Shengajiate, han var kun otte år Deltag Anderlecht ungdom fodbold lejre for uddannelse, han brugte en hel årti, som har været fremragende, atten år gammel, da han overført til det første hold, og blev også valgt til det belgiske U19 landshold.


Mange små spillere til at spille fodbold, ofte overset deres studier, og disse mennesker er forskellige, Chen Changyuan akademiske præstationer har danmarks billigste fodboldstøvler været meget god, fodboldstøvler 39 han blev indlagt på Det Juridiske Fakultet Belgiens mest berømte skolernes Fri Universitet ronaldos nye fodboldstøvler 2016 i Bruxelles 'franske kvarter.
Han ønsker ikke at spille fodbold på den forladte skole, havde Anderlecht træner hans gruppe er beregnet til at leje den belgiske SEB Group A League Kortrijk hold, men på grund af det store område af det første hold skader, måtte afbryde Denne ide.
Netop på grund af dette, tog Chen Changyuan netop eksamen til at modtage meddelelsen om ungdomsholdet David træner, skyndte sig til første hold rapport.
Wu Yu Chen Changyuan på meget velkendt, fortrolig med denne tilføjelse til kende ham bagefter sluttede den kinesiske nationalitet Taiwan, Taiwan repræsentant hold i internationale konkurrencer, deltage Super League i 2013, Guizhou og holdet uden for; i overensstemmelse med Memento ulykkelige, Kureha Jeg fandt ud af at de var meget bekendt med deres barndom.
Det samme som den kinesiske hybrid identitet, så de blev uddannet til at blive gode venner i akademiet, Chen Changyuan er storebror, altid tage sig af denne ulykkelige bror.
Med Chen Changyuan travle akademiske muligheder for fodboldskolen fodboldstøvler fg eller ag træning mindre og mindre, naturligvis, har ikke meget tid til at tilbringe med Kureha, Kureha manglende tillid til de seneste år, altid bliver mobbet, efter Chen Changyuan ved, har gentagne gange oplyse privat Wu Yu, desværre uheldig kærlighed for kåt ...
Chen Changyuan nogen tid siden på grund af den juridiske profession kvalifikation certifikat undersøgelse, brugt en masse tid på deres studier, var der ingen tid til ungdomslejr, var naturligt Kureha såret ikke modtage nyheden.
Taler om Chen Changyuan, ser virkelig smuk ud, ser ud som Keanu Liwei og Fei Xiang blandet ung version.
Selvfølgelig føler Wu Yu, at de ikke er dårlige, mindst lige så længe som Hong ag støvler Kong-stjernen Daniel Wu. (Denne fyr føler sig godt om mig selv ...)


"Chavier, du kommer lige lige, holdets navn, du kommer ind!" Assistent træneren Franchisekatulun råbte hurtigt.
Chen Changyuan nikkede høfligt og gik ind i omklædningsrummet, da han fandt et par mennesker Kureha og Gordon, hans ansigt pludselig bryder ud med smil på deres ansigter.
"Xiaoyu, vi er teammedlem det!" Chen Changyuan særlig lykkelig lys hammer Wu Yu's skulder lo.
Wu Yu i overensstemmelse med indholdet af hukommelse fragmenter, lykkeligt spurgt: "Brother, din advokat besættelse kvalifikation eksamen?!"
"Nå, færdig jeg, men scoringer er ikke kommet ud, og så sandsynligvis efter starten på den nye sæson, vil det offentliggøre resultaterne!" Chen Changyuan nikkede, sandfærdigt svarede.
"Hvad med din eksamen?"
"Siger du?" I lyset af Wu Yu's spørgsmål, hævede Chen Changyuan stolt sin pande, spurgte det lyse smil.
"Intet problem, ikke?"
"Selvfølgelig!"
To brødre talte glæde diskurs, hvilket gør assistenttræner Frankie Voca Troon le og græde uophørligt, og efter et par minutter, se de fodboldstøvler til salg to mænd ikke færdig, Qing Ke måtte græde og sagde: "Mine herrer, hvis Har du noget at sige?
"Undskyld!" Wu Yu og Chen Changyuan høre, se akavet udseende sammen.
De første hold golfspillere så sagen, har chuckled: "Ha, disse to små fyre har adidas fodboldsko indendørs virkelig en stiltiende forståelse!"
Dernæst assistenttræner Frankie Voca Troon hver spillers navn er det punkt igen, pege på navnet på spilleren er en kort introduktion til deres egen situation.
I slutningen af ​​introduktionen peger assisterende coach Franco Vukatrelen på de nye spillere.
Tal er generelt først til mølle plukke resten er op til spillerne efter eget valg, og hvis folk fremstå som en række, så ved spillerne selv i privat mægling, hvis mægling ikke er god, mandat fra træneren nummer.
Backup center fra ungdomsholdet nike mercurial vapor tilbud fik XX Howard, midtbanespiller Richard valget af nike fodboldstøvler magista 1,3 nummer, erstatte midtbanespiller Gordon valgte den 22., valgte stedfortræder midtbanespiller Rex det 14., Anthony Vandenbole valgte den 15., den seneste kom til Chang-Yuan Chen den 16..
Når assistenttræner Frankie Voca Trent citerede Wu Yu valgte symbolet på de vigtigste placering, super shooter ni skjorter, pludselig forårsagede et omklædningsrum snak.

Leave a Comment