Fodboldsko Adidas ACE 16.1 Primeknit FG AG Grøn Rød Sort

Posted by admin 31.01.2018 0 Comment(s)

 

Constance. hypervenom indendørs Vanden Stock Stadion har plads til 26,361 mennesker, og kan ikke betragtes i Europa, særligt stort stadion, men holdet hvert spil dag, vil der være en enorm tilstrømning af fans på tribunerne her.
I øjeblikket opvarmer vores mandlige piglet Wu Yuzheng med sine ledsagere på græsplænen på Constantian van den Stoke-banen.
Stående på Constance Van den Stokers Stadium for to omgange og kigget rundt i de overfyldte fans samlet, var Wu Yu meget begejstret.
Hvem kan tænke på mere end et dusin dage siden, sad han lige foran en computerskærm, ved at spille fodboldkampe eller se videospil for at se denne store stadion det? ! Nu når han træder ind i arenaen som Anderlechts førsteholdsbænke spiller, mindes fortidens hukommelse automatisk.


Belgien berømte fodboldklub, indendørs fodboldstøvler nike mercurial udenlandske fans meget få mennesker kender dens fulde navn er Royal Anderlecht Athletic Club, nike magista grøn de fleste fans foretrækker benævnt Anderlecht (RSCAnderlecht), 1908 blev etableret, hjemmet ligger i hovedstadsregionen Bruxelles District Anderlecht. Vandt mesterskabet for første gang i 1947, efter at ud af kontrol, blev Belgien fortjente hegemoni, dominerer i 1970'erne, men europæisk fodbold, er en af ​​Belgiens mest succesfulde fodboldhold, havde opnået fem europæiske turnering titel , 33 gange den indenlandske liga titel.
Vandt de europæiske cup-vindere to gange i 1976 og 1978; to gange vandt den europæiske cup i 1976 og 1978; vandt UEFA Cup i 1983.
Også i europæisk konkurrence, Anderlecht vandt også to gange runner-up, henholdsvis i 1970 vandt europæiske byer messer Cup runner-up (på grund af 1971 oprettelsen af ​​UEFA Cup den, vil blive lagt annulleret kop), og i 1984 vandt også En European Cup runner-up.
I de seneste år, Anderlecht uddannet fremragende spillere, både som et springbræt, tilstrømningen af ​​højere niveau liga, hvilket resulterer i nedsat styrke, middelmådig i europæisk fodbold, er der ingen dominerende stil af gamle Europa .
Som en hyppig besøgende til Champions League er nogen giganter bange for at undervurdere Anderlechts styrke.
Anderlechts jersey har to farver, hjemmet er hvidt, lilla væk, og derfor var holdet også fans med navnet lilla og hvide korps.


Wu Yu opvarmning efter enden, skyndte sig ikke at vende tilbage til skabsrummet med adidas fodboldstøvler 2015 sine holdkammerater, han kigger rundt.
At se sådan en lille partner ser ud som Richard kom underligt op og spurgte: "Yu, hvad leder du efter?"
Talende mellem den sorte og stærke store mand, men også se ned langs Wu Yu's øjne, men der er intet over de ypperlige råbende fans.
"Jeg har billetter til forældrene, jeg glæder mig til at finde deres plads ......" Wu Yu nike magista hvid svarede, holde udkig, men stadion er for stor, i dag en masse fans ser spillet, vi ønsker i det store hav Find to personer, tilsyneladende som en nål i havet.
Gordon færdig den varme op og fundet to gode venner, der bevæger sig i tribunerne kigge rundt, mærkeligt at Richard spurgte, efter at have indhentet resultaterne, Gordon hurtigt trøstet af Kureha sagde :! "ronaldo nye fodboldstøvler Feather, glemme det fansene her er virkelig For mange, selvom du finder en anden time, ikke ønsker at finde dem, så du har chancen for at erstatte billi bi espadrilla spil, tror jeg, de vil se dig!
"Ja, ja, ja, eller vent på os at spille!" Richard nikkede, hans ansigt med et lyst smil på hans ansigt.
Wu Yu knyttede sin knytnæve og sænkede stemmen og mumlede og sagde: "Du har ret. Når jeg spiller, vil de helt sikkert se mig!"
På dette tidspunkt på tribunerne, Wu Debiao og Ana Oliveira er nødt til at tage sig af business as usual butik, sjældent at se scenen, mere eller mindre lidt nervøs.


Fordi jeg hørte, at sønnen af ​​en chance for at spille, føler alt for ophidset, selv fører til Wu Debiao Anderlecht har glemt at bære uniform, der vil bære en trykt Wu stor restaurant slogan t-shirt siddende stilling .
Ana Oliveira selvom ikke skifte tøj, men heldigvis var hun iført i dag er en lilla t-shirt, kan ikke se noget problem omhyggeligt, men Wu Debiao er helt anderledes, de fans ikke rundt iført hvid hjemme trøje er iført et symbol på vejen lilla uniformer, kun Wude Biao Wu indendørssko fodbold nike iført en rød t-shirt store restaurant, en gruppe af fans sidder i midten, er særligt blændende.
Forskellige farver tøj, tiltrak fans rundt ofte til Wu Debiao med øjnene, hvilket fik Wu var meget pinligt, men for at være kvinde fodboldstøvler i stand til at se design fodboldstøvler nike sin søns første spil show, så flov, at han ville have tålmodighed til at sidde ned, stille og roligt venter på: »Måske kommer min søn snart! '
Med en sådan ide, Wu Debiao som Taishan sad i auditoriet, ignorerede ikke de mærkelige øjne kastet rundt fans.
Efter opvarmningsaktørerne på banen, den ene efter den anden, vender tilbage til skabsrummet.
Før spillet har hver spiller en anden hobby, nogle mennesker har hovedtelefoner til at lytte til musik, hej op, men hviskede også humming sange og spiller et meget tempo slag.
Nogle spillere er narcissistiske ville se i spejlet, velplejet deres hår, eller tog sit kamera, mobiltelefon osv Scissorhands sat mod sin stilling, spille selfie komme.
Nogle spillere med særlige religiøse overbevisninger gemmer sig i hjørnet, lukker øjnene og mumler deres ord for at bede.
Nogle litterære unge vil holde en bog, stille i siddende læserum.
Der er også nogle spillere, der kan lide at spille, vil bringe en videospilafspiller inviteret venner til at spille et par spil med tre eller fem, slappe af og slappe af spændinger før følelserne.


Wu Yu over disse ting gjorde ikke en, han sidder på stillingen alvorligt tænkt på i går aftes Guds systemrum han praktiserer cykling ekstraordinære færdigheder.
Tænker på det, pludselig nogen ved siden af ​​røre wu yu, en velkendt stemme lød: "Yu, hvad tænker du?"
Wu Yu vendte pro fodboldsko sig om og så det unge hollandske center Xie Geer McDonald, sad med et smil.
"Jeg tænker dagens spil, jeg har ingen chance for at spille det!" Wu Yu tilfældigt fodboldstøvler på nettet perfunctory.
Shegher MacDonald smilede og sagde: "Vær sikker på, du skal have en chance, sidder på bænken et stykke tid for at opmuntre kompis ah!"
Da holdets reservecenter har været en vedvarende skade, Sheikh MacDonald, denne mulighed endelig debut, sådan en god mulighed, er det uundgåeligt, at han er meget stolt.
Shekel Macdonald, en munter karakter, er en stor køb nike magista levende skat i Anderlechts skabsrum, så han har et meget godt forhold til næsten alle spillere på holdet.
Wu Yu havde inviteret ham til at spise ris, plus vi er alle unge, for ikke at nævne det naturlige forhold.
Efter at have lyttet til Xie Geer MacDonalds ord sagde Wu Yu: "Intet problem, jeg må juble for dig på bænken, husk at komme ind i nogle flere bolde ah!"
"Vær sikker på, hvis jeg kommer ind i bolden, lover jeg dig første gang at fejre med dig!" nike hypervenom indendørs Xie Jier selvsikker latter.
"Så for at sige det, juble op!"
De taler, for at se den tynde Gordon og sort og stærk Richard Robinson kører hurtigt mod badeværelset.
Sheikh MacDonald quirly quwned og spurgte: "Er ikke fjer, Gordon og Richard begge spiser dårlig mad?!"


"Hvad betyder det?!" Wu Yu forvirret modangreb.
Shegier svarede direkte: "Hvis jeg husker rigtigt, er det tredje gang de løb på badeværelset."
"Se på dem begge ansigt er ikke godt, hvad der virkelig kan være et problem." Wu Yu med et skævt smil rystede på hovedet.
Efter et par minutter gik bare Gordon og Richard tilbage fra toilettet. Wu Yu råbte hurtigt: "Gordon, Richard, hvad fanden er du to?
"Nej, nej jeg har det fint!" Gordon vinkede med sin hånd meget akavet og hviskede.
Sort og stærk fodboldstøvler størrelse Richard er en ærlig mand, han ærligt svarede: "Gordon sagde, at han var lidt nervøs, bekymret vente et minut efter starten af ​​løbet, vi går på toilettet er ikke godt, så jeg satte et par gange mere adidas fodboldstøvler indendørs for at tænde for vandet ......"
Diskursen er ikke færdig, Richards store mund var Gordon til at dække, men desværre er hans svar for langsomt, det skal ikke siges, at alle Richard er færdige.
Xieji Er Macdonald og Kureha høre, kunne ikke lade være at grine efter den anden, Kureha lidt bedre, Xieji Er Macdonald er helt anderledes, og holde hans mave lo: "Ha ha, ha ha, Det er så sjovt, de to er så sjove! "


Gordon gledede til grinende grådigt to og hviskede derefter til Richard: "En idiot, du rydder og du får en god handel!"
Den dårlige Richard rørte på bagsiden af ​​hovedet, det er forvirret mumling læses: "Jeg smadrer med hvad en god ting? Jeg gentager fodboldstøvler herre bare, hvad du siger fortælle Yu ... ..."
Kvikstop griner allerede Xieji Er Macdonald, i øjeblikket bare for at høre Richards hvisken, pludselig igen lo: "Ha ha, Richard, ha ha, du siger for meget, ha ha! "
Resten af ​​skabsrummet hørte pludselig Sheyiel MacDonald griner, alle kastede sig i det forbavsede blik.
Vær store fodboldstøvler så meget opmærksomhed, naturligvis mere Lad Gordon flov, Wu Yu skudt hurtigt Xie Geer McDonalds skulder, hvilket indikerer at han er opmærksom.
"Åh, drengene talte om, hvad emne at grine så glad ?!" En klukle lød, alle kiggede og så omklædningsrummet døren blev skubbet åben, assistenttræner og cheftræner Frankie Voca Troon Hugo Bruce kommer hurtigt ind.


For at undgå forlegenhed Gordon, der spænder Xieji Er Macdonald åbning, Kureha vil røve kroppen svarede: "Gordon har netop fortalt en vittighed, Xieji Er humor er for lavt, ingen måde ......"
Interview Wu Wu har også bevidst skudt sine skuldre, hvilket viser et meget hjælpeløst udtryk, hvilket gjorde, at Shegyill ikke kunne hjælpe, men sagte blødede igen.
Gordon ser forlegen glared Segal et blik, men lad det hollandske center latter mere glad.
Franch Waukatlund ignorerede Sheikhir, ler stadig, klappede hånden og råbte: "Nå gutter, kom over ... ..."
Næste assistent coach, coach og coaching personale hos andre træner har forklaret for spillernes nutidige taktiske layout.
Selvom Kureha kun en lille bænk, men han stadig lyttede meget opmærksomt til alle de taktiske arrangementer.

Leave a Comment