Fodboldsko Adidas ACE 17.3 Primemesh IN Sort

Posted by admin 06.04.2018 0 Comment(s)

 

Verden udenfor var forstyrret af himlen, og Wu Yu vidste slet ikke noget.
Efter at have arbejdet hårdt i ti timer i boldens systemrum gik Wu Yu tilbage.
Selv om det ikke er den krop, der kommer ind i rummets rumgud, udsalg fodboldstøvler føler Wu Yu ondt, når hun kommer ud, og hun vil hurtigt svede meget.
I aftenens kamp boede holdet i træningsbænken en dag i forvejen. Den person, der bor hos Wu Yu, er stadig Chen Changyuan.
Kontaktet af disse dage, fandt Chen Changyuan Xiao Yu foran ham, hvilket var meget forskelligt fra det, han tidligere havde kendt.
For eksempel at forberede spillet før det!
Mange spillere vil gerne vælge deres egen stil, men ifølge hans hukommelse om Kohane er det bestemt en flittig spiller, der konkurrerer mod uret og togene på banen. Men nu? !
Efter afslutningen af ​​holdets træning tog Kohane et bad og lå på senga for første gang. Var han træt? !
Men tænk på det, det ser ud til, Xiao Yu har altid spillet ungdomsholdet, og hans fysiske kondition er ikke dens styrke. Træt at tilføje søvn er et normalt fænomen!
Med dette i tankerne blev Chen Chengyuan lettet.
Da Wu Yu kom op, smilede han og flyttede bogen han læste: "Little Feather, fodboldstøvler tilbud nike jeg ved ikke om aftenens spil, vil træneren arrangere dig i startlinjen ?!"
"Jeg tror, ​​det burde ikke være!" Wu Yu slet sveden på panden, et strejf af svar.
Se Wu Yu's handling, spurgte Chen Changyuan dette spørgsmål med undre: "Hvordan er din svedtræning? Vil det ikke være sygt ?!"


Lige efter at han stod op, stod han hurtigt op og kontrollerede Wu Yu's krop. Han skal vide, at de professionelle spillere er mest bange for problemerne i deres kroppe. Skader og sygdom er virkelig ondt for dem!
"Det er okay, det er okay. Jeg har lige haft et mareridt. Bare tag et bad!" Wu Yu afviste straks sin venlighed og gik direkte på badeværelset til brudgom.
Kun seks timer før kampens start meddelte Anderlechts hovedtræk Hugo Bruce startliste for spillet.
Ikke overraskende havde Anderlechts start elleve spillere ikke den mindste ændring.
På trods af alle de medier journalister, der har kaldt, i håb om træneren Hugo Broussists Kureha begynder at spille, men af ​​hensyn til taktiske arrangementer, Hugo Bruce besluttede at komme i tjekkisk teenager Martin Cora dag.
Men spillet Martin Cora dag og ikke spille offensive midtbanespiller tilbage, fodboldstøvler tilbud nikemen spille en normal venstre avantgarde, naturligvis, med sin magtbalance, og Anderlecht er ikke nok til helt at genoplive den venstre angreb den vigtigste angreb Pointen er stadig til venstre for den ivorianske Aruna Dandane og den svenske midtbanespiller Pal Zeitbog.
Disse to er hovedkernen i holdet, men i den sidste kamp mod Mouston var præstationen ikke i staten.
Hugo Bruce fortsætter med at sende dem for at bevise, at han stadig stoler på dem.
At høre at han stadig er i startposition, smilede de to veteraner kun et svagt smil, og den 19-årige tjekkiske fremad Martin Kolah var meget begejstret.


Den sidste spil træneren sendte hans skud startposition, kan det siges, at næsten ingen ydeevne, femte ti minutter inde i anden halvleg, erstattet af Kureha leg, men resultaterne Kureha fremragende præstation, pink fodboldstøvler kontinuerlige scorede to mål for at hjælpe bolden anti besejrede hold til at vinde i modgang, natten bliver hele Anderlecht helten, Martin Cora May selvom munden ikke sige noget, men mit hjerte lidt ængstelig, frygtede han formået at få det vigtigste placering Han blev taget væk af Wu Yu. I disse dage af træning arbejdede han hårdt.
Men uanset hvor hårdt han arbejder, er han forholdsvis afbalanceret i sin personlige styrke, ud over at en fod lang skud er mere udestående, kan andre aspekter også være.
Kompetencebalancen betyder, at der ikke er enestående funktion. Uanset om det er i midterpositionen eller vingens position, kan han kun betragtes som en almindelig spiller.
Hvis han er 19 år gammel, kan han betragtes som en talentfuld spiller, men dette aspekt afhænger af, hvem han sammenligner med.
Hvis du lægger noget lille hold, ingen tvivl om, at han kan helt sikkert sikret den vigtigste position, men i midten af ​​de belgiske giganter Anderlecht, blev han siddende på bænken kun kopier, indtil endelig holdet lidt en sjælden Efter et stort antal skader mødte han også en talentfuld, kraftfuld og meget hård træning Wu Yu.
Dårlig Martin Cora dag de ikke er nogen aura af helten, han var bare en almindelig spiller, med henblik på at tilbagebetale træner Hugo Bruce tillid til ham, Martin besluttede i dag Cora spil, skal vi arbejde hårdt for at bevise over for Alle ser ham som den bedste spiller i startpositionen.


Hemmeligt knyttede hans næver, Martin Kolays øjne viste et fast udseende.
Siddende i bagsiden af ​​cheftræner Chen Changyuan høre start lineup af Kureha annonceret nej, han kunne ikke hjælpe blidt Ditan et skrig, for hårdtarbejdende lillebror beklagelse.
"Yuan Ge, hvad er der galt med dig ?!" Wu Yu kiggede på ham og sukkede. Han spurgte mærkeligt.
Chen Changyuan sagde direkte uden meget tanker: "Lille fjeder, intet, billige fodboldsko jeg tænker bare, om du kan starte feltet fint, nyhederne i den nylige avis ..."
Men ikke bare sige et par ord, han pludselig stoppede, trods alt, er der en masse kritik Kureha artikel i avisen, en af ​​de mest berømte og mest magtfulde sports avis Brugge hører til velkendt journalist skrevet af Thomas Russell artikel.
På det tidspunkt, da han så avisen, var Chen Changyuan så vred, at han kunne rive det hele. Han ønskede ikke, at denne avis skulle ses af Wu Yu.
"Kilde bror, hvilke nyheder i avisen gøre ?!" Kureha disse dage er helt stille rum i systemet, ikke engang læse, hvad aviserne, selv de forældre og mæglere, også for at beskytte ham, har avisen ikke noget Fortæl ham, at Wu Yu som fakta ikke forstår noget overhovedet.
Chen Changyuan så ham ligne et blik af dysterhed og tænkte: "Heldigvis! '
Det nuværende skyndsomt skiftende emne sagde: "Nej, nej, intet; jeg vil spørge, hvad er din deltagelse i tv-interviewet ?!"


"Åh, det må vente på, at min agent skal arrangere, jeg ved det ikke!" Wu Yu svagt smil svarede direkte.
To taler med, ikke langt fra sidder Richard Robinson pludselig satte sig op, hans ansigt fuld af farver fortryde, sagde: "Jeg sagde Yu, denne gang du startede ikke, det er for deprimerende, jeg Kig på de dumme journalister og skriv dårlige ting om dig i aviserne! "
"Reporter? Avis? Dårlige ord?" Wu Yu hørte et ord.
Chen Changyuans hjerte var mørkt, og han skød blindt og råbte på Richard Robinson: "Richard, hvad taler du om ?!"
Desværre, Richard Robinson aldrig selv være opmærksom på Chen Changyuan antydning, en anstændig bord svarede: "Hvordan kan jeg nonsens af det lort Brugge journalister ikke at skrive det i avisen, sagde Yu var en meteor, styrke ?? ikke stærk vil snart forsvinde, og sagde, at når de vigtigste røgfanen ikke er bestemt, før eller senere nødt til at gå tilbage til ungdomsholdet, virkelig grim, hvis jeg kan se, at svin, jeg er nødt til at sparke hans røv "!
Da Richard Robinson sluttede tænderne, opdagede han sorte fodboldstøvler Chen Changyuan's mærkværdighed. Han spurgte mærkeligt: ​​"Hvad er der sket med Shavier? Har du et dårligt øje ?!"
"Jeg har det fint, meget godt, meget godt ..." Chen Changyuan var simpelthen dum, bevidst forværret tone for at svare.
Richard Robinson enkel og ærlig smilede og svarede: "Åh, ikke noget som, jeg ser dine øjne blink blink, og troede du kigge for smuk, lang stald det!"
"Du kigget bare på den smukke hordeolum ?!" Chen Changyuan blev næsten ikke spurted af den sorte robuste.
Wu Yu reagerede, og han spurgte alvorligt: ​​"Richard, hvad sagde du bare?" Sagde du virkelig mig i avisen ?! "


Richard Robinson absolut ikke har nogen bevidsthed, skødesløs avis og afleveres Kureha: "Selvfølgelig, du ikke tror, ​​du ser, er det, hvad er Brugge sport avis, ville vi have været i denne vanskelige? Jeg har købt en ven og sendt det fra Brugge. Det siges, at det stadig sælger godt i dag! "
Chen Changyuan sad ved siden af ​​sin hånd og greb på panden. Det var meget ked af det, han stødte på denne svinekammerat. Nima er simpelthen pitfar!
"Hvad taler du om ?!" Gordon sagde, da han så flere gode venner, kom han hurtigt ind og spurgte.
Chen Changyuan var meget hjælpeløs til blot at beskrive, hvad der skete lige nu: "Hvad mere kan jeg sige ..."
Gordon lyttede og bankede på Richards pande og hviskede: "Det er dumt!"
"Hej, hvorfor slog du mig ikke ?!" Richard var meget irriterende med panden.
Gordon gispede og rystede på hovedet. Han mumlede: "Der er ingen medicin til at redde ..."
"Kohane, er du okay ?!" Chen Changyuan været opmærksom Kureha udtryk, fandt han sit ansigt, når Wu Yugang dårlig start læse avisen, men ikke længe efter, hans ansigt igen faktisk at smile, men det smil Hvordan man ser er lidt kold, som om det var som en mystisk is, der ikke har ændret sig i årevis.
Kureha viser et strejf af onde grin på hans ansigt, reciterer han: "Jeg okay, godt, denne reporter at skrive godt, var bare en almindelig spil felt, så han er en skrive, det synes jeg er nødt til at sige noget, før OK, ah! "
Vanden Borre og Kompany kom, var klar til at tale, pludselig fandt Kureha Brugge sport avis i hånden, kunne det øjeblik ikke lade udbrød: "?! Åh, hvor har du, som avisen."
"Det forekommer denne sag, ved du alle ?!" Wu Yu kiggede op og kigget på nogle få mennesker.
Van Den Boley og Compagni nikkede: "Ja!"
Har ikke siddet på kanten af ​​Oscar talte med Rex også flov smil, før kun chatte med andre mennesker i det, Howard er ikke klart, mærkeligt og spurgte: "Hvad er at vide ?!"
"En anden ..." Chen Changyuan rystede på hovedet og sukkede.


Før spillet, at træner Hugo Bruce deltage i pre-match pressekonference, nike fodboldstøvler pink hvor han præsenterede mange journalister til artikler om Brugge sport journalist Thomas Russell.
Dette gjorde Hugo Bruce meget utilfreds. Han sagde meget fast: "Wu Yu er et vigtigt medlem af holdet. Hvad angår hvad Thomas Russell er, hvem er han ?!"
"Haha!" Hør ​​Hugo Bruces ord, alle Anderlechts journalister lo hårdt.
En reporter smilede og nikkede gentagne gange: "Thomas Russell, hvem er han ?! Nå, denne titel er god, du kan tænke på det som titlen på den næste avis!"
Westeros træner Jan Selemmans på pressekonferencen har stadig en meget høj profil for sit hold og vil ikke frygte noget hold eller nogen.
Hans bemærkninger naturligt tiltrækkes pressemøde kaos, men for disse Sirri Jan Commons er ligeglad, han bevidst løftede sin mund, underjordisk passage i tankerne: 'gal for det, selv vred nu! Hvis du er så sur, ville det være fantastisk! '
Før spillet startede, var Hume Bruce ikke den slags hovedtræner, der kunne lide at spille en krig af ord. Så da journalister stillede ham spørgsmål, nægtede han at svare dem alle.
Da han så, da han gik væk fra pressekonferencen, rystede Jan Selemman lidt.

Leave a Comment