Fodboldsko adidas Predator 18.1 FG Hvid Brun

Posted by admin 20.03.2018 0 Comment(s)

 

Med spillet af midtbanespiller fodboldstøvler udsalg Mark Devine Køb adidas Predator har Anderlechts midtbanestole tilsyneladende øget meget. Dette har medført problemer til Mskron-holdet.
Selvom Mouscron vanvittig angreb i de sidste ti minutter, men de er altid tørt torden uden regn, bolden skudt scenen for at se meget, men i virkeligheden er der ingen reel trussel om angreb.
Anderlecht målmand Jan Stephen Weinberg i anden halvdel af slutningen af ​​spillet, et fremragende stykke arbejde, i kraft af sin high-low blok, effektivt løse angrebet igen og igen Musca Dragons.
Moskron, der ikke havde mulighed for at angribe Anderlecht i frontkampangrebet, blev igen angrebet  af Wu Yu i sidste øjeblik i kampen.
Dette var lovovertrædelsen fra Anderlecht i backcourt af Mitchell 夫 ewłakow, der passerede det lange pass til Wu Yu.
Men med de to første mål har Wu Yu side allerede haft nogle få spillere, der har været strenge.
Den fuldt fokuserede opmærksomhed fra underkanten Stephen Dagdien og Samir Belufa lykkedes at stoppe Wu Yu's gennembrud.
I lyset af de to forsvarere valgte Wu Yu ikke at tvinge et gennembrud. I stedet passerede han bolden til Walter Basegio, som fulgte ham.


Walter Barcelona Gio opgave i spillet alt for alvorligt, at behovet for at organisere holdets offensiv, også nødt til at fylde sæderne med ansvar for forsvar, fuld felt køre ned, har nogle fysiske overtræk.
Efter at have modtaget Kureha kommer fra fodbold, havde han ikke tænkt til at bryde igennem indendørs fodboldsko deres egen direkte aflevering ind i højre side bevæger sig fremad Aruna Danda, desværre ivorianske fodboldsko stat i dette spil er virkelig Alt for dårlig. Straks efter at have modtaget bolden blev han skubbet ud af spillet af Mükrons venstrebackback Stephen Rebat.
Dommeren tillægstid fem minutter, Anderlecht fans, der har været på sidelinjen protestere, de troede dommeren tillægstid givet er for lang, den anden side, hjemmeholdet Mouscron fans er protester, de tænke på tillægstid var for kort, i overensstemmelse med den proces af spillet, er Anderlecht stretchered modtager behandling i den første halvdel spildt en masse tid.
Til fansens protester ignorerede dommeren simpelthen det, og han insisterede på sin egen dom.
Fem minutters tillægstid, i virkeligheden, var ganske lang, men Dragons er udtømt Musca, dette fem minutter er simpelthen en slags lidelse, deres offensiv uorganiseret, selv om det er, hvordan tilstedeværelsen af ​​træner George Liken Si Under vrede må du minde dem om, at de aldrig har været i stand til at samarbejde effektivt.
Som kapløbet om at den sidste fase af hård konkurrence førte til begge spillere er stor fysisk anstrengelse, Få Di Wen skyndte efter grænsen lukket område langtrækkende spark sparkede stillingen, pop out of bounds, spillet færdig sidste angreb.
Dommeren blæste i fløjten afgørende, fløjte tre gange fordelt over hele 勒卡诺尼尔 retten, løfte den ene arm knytnæve annoncerede dommeren for at afslutte spillet.


Wu Yu og hans små venner lykkedes at omfavne og fejre den første liga sejr i den nye sæson.
Musca Dragons fans at se de iøjnefaldende en til to resultater, føles det som to blade dybt gennembore deres bryst, hjertet er helt skåret i stykker, scarlet blod strømmer ud.
I lyset af Anderlecht-spillerens live-festligheder gjorde de onde Masqueron-fans en enorm buzz.
Nogle ekstreme fans brøler mod stadion og er snarlende: "Andrelets nevøer, du vil spise din billige fodboldstøvler med sok bedstefars store banan ?!"
Anderlecht fans er glade, de er skrupelløse foran Hjemmeholdets fans fejrer holdets sejr, denne scene vred Hjemmeholdets fans, hvis der er en sikkerhed og anti-uropoliti forhindret (cha) politi, er jeg bange for vil blive Bliv fan af europæiske uroligheder.
Se Hjemmeholdets fans vrede udtryk, lytte til deres stemme hørt rodet fornærmelser tilbud fodboldstøvler og mishagsytringer, Kureha uden frygt, bevidst gik han til kanten af ​​den ret, med sin højre hånd pegede at spise omkring stadion fans, så pegefingeren på Foran sin egen mund.
Efter "Hold kæft? Gud ah! Dette navn var kun seksten år gammel kinesisk teenager blandet race, havde den dristighed at få dem til at lukke op gestus foran vrede hjem fans ?!" fjernsyn vært ser dette billede, pludselig udbrød.
"Åh, hvad laver han? Han gjorde en gestus til at lukke fodboldstøvler tilbud op vrede Mouscron fans! Hvem tror han, han er? Hvorfor skulle han turde gøre det ?!" Tro ikke, hørte det, naturligvis Mu Den lokale kommentator af Scron rapporterer.
Nogle neutrale medie fortællere lo højt: "Haha, denne fyr har en personlighed, jeg kan godt lide ham!"
"I kampen scorede jeg to mål. Efter kampen vovede jeg at se hjemmeholdets fans med sådan arrogance." Dette barn er bestemt ikke en baby! "


"Genius er altid svært at forstå almindelige mennesker med særheder, de er uregerlige, de er nike fodboldstøvler med sok karakteristisk, de er afvigende, har de en masse mennesker at blive kaldt en dårlig fyr, der tilsyneladende pludselig viste sig at Anderlecht Ni kinesiske Mestizo spillere Er en karakter dårlig dreng! "
"Ha ha, jeg er bange for Anderlecht træner Hugo Bruce hovedpine, ansigtet af en sådan en uregerlig, karakteristisk bad boy, hvordan at disciplinere ham også ?!"
"Jeg ser meget frem til hans næste præstation. Fordi der er en sådan spiller med karakteristiske egenskaber, vil vi aldrig finde nyheder i ham!"
"Haha, mand, du har ret!"
"Jeg tror, ​​morgendagens sport nyhedssider, vil blive offentliggjort denne information absolut lille fyr, fyre med mine tæer ville have gættet, det skal være noget kinesisk mestizo geni to mål for at vende Frelseren!"
Fortæller, der forklarede gæsterne i studiet for at nyde spændingen ved chatter, stadion, efter Kureha med små venner fejrede sejren, cheftræner og assistenttræner Hugo Bruce Frankie Voca Troon fælles Under ledelsen løb de til standsene for fansne ude og gav udtryk for deres taknemmelighed for de fans, der kom til at juble for holdet.
Mange Anderlecht fans har rettet mod Kureha råbe, takket være sine to smukke mål, puma fodboldstøvler bede ham om at underskrive, endda nogen turde kvindelige fans udtrykte håb om, at udnævnelsen med Kureha.
Denne dristige kvindelige fans råbte, tiltrak holdkammerater latterudbrud, Kureha først støder så entusiastiske kvindelige fans på stedet genert rødme, naturligt tiltrukket holdkammerater drille.
"HI! Yu, er du stadig en chu mand?"
"Wow, vi tager et hurtigt kig. Vores lille helt blusser faktisk!"
"Talte han ikke om sin kæreste ?!"


"Yu, har du nogensinde snakket om kærlighed? Har du nogensinde smagt en kvinde?"
Disse dyr har Xipixiaolian kom drille Kureha, Kureha vred, når du er klar til at kæmpe tilbage, træner Hugo Bruce kom til at afbryde deres samtale, hvilket indikerer spillerne hastet til omklædningsrummet skiftetøj til at tage et bad, eller en kold dåse Der er problemer.
Lige efter en anstrengende øvelse har spillerne forbruget en masse fysisk energi. På dette tidspunkt, når en forkølelse er fanget, kan det påvirke spillet bagved.
Kulden var kunstgræsstøvler en stor kraft for spillerne. Når hovedtrænerne lavede en tale, skyndte spillerne tilbage til skabsrummet, mens de spillede med Wu Yu.
Under besøget i omklædningsrummet i nærheden af ​​kanalen blev Wu Yu og andre interviewet af et stort antal journalister. De ønskede især at interviewe den pludselige nye stjerne Wu Yu.
Kureha præstation i dag er alt for stor, og i øjnene på en gruppe af journalister, Kureha er ligesom en stank fælde (dig) som smag mad, og ingen ønskede at snuppe.
Flere asiatiske ansigt journalister, men holdt råbte, at han ikke forstod fuglene i nærheden af ​​Kureha, honning tænkning indtil efter ordet vises, Kureha kun kiggede på dem, hans ansigt viser en antydning af et smil.
Ifølge minder fra tidligere liv, men de holder temmelig arrogant fodboldstøvler adidas den dag jorden stick største; hvordan disse arrogante stick vil blive clamoring at interviewe dig selv? !
Wu Yu forstod ikke, men han tænkte ikke meget på det. Alligevel forstod han ikke ordene og gik straks med sine holdkammerater.
Wu Yu bryr sig ikke om pinde, men stick reportere tror ikke det!
Især da de så Wu Yu at ignorere nogen journalister, gav de dem kun et blik, og de afslørede også et smil af smil. Viser dette vigtige oplysninger? !
Med dette i tankerne forsøgte pindens journalister hurtigt at bryde igennem blokaden, men heldigvis stoppede sikkerhedsvagternes rettidige fremgang helt op for gruppen af ​​pinde.


Hugo træner og assistenttræner Bruce Frankie Voca Troon med henblik på at beskytte de små spillere, at trænerstaben eskortere spilleren til at gå først, begge til venstre for at opdrage den bageste.
Journalister har interviewet mindre end Kureha andre fodboldstøvler nike spillere, men for at være meget tilbageholdende med at bevæge sig på træner og assistenttræner Hugo Bruce Frankie Voca Troon.
"Mr. Hugo Bruce, spørger jeg dig i den Ni holdspiller han er etnisk kinesisk mestits? Er du sikker på, han er ikke vores koreanske nation gøre ?!" Stick national korrespondent for en lille næse og små øjne, meget spændte skubbet i forgrunden Række, med en optagelsespenne i hånden, spurgte højlydt.
Hugo Bruce rystede hovedet meget fast og svarede: "Sydkorea? Nej nej, han er kinesisk-amerikansk, hans far er kinesisk!"
"Kina? Kina, hvor meget en spiller kan have det ?!" Dette land stick journalister hørte dette, pludselig bedøvet og målløs, nogle af hans utrolige han reciterer.
Taler om de store landerepportører her, er det værd at nævne, adidas fodboldstøvler med sok at den koreanske fremad Kim Hyeon Seol, der har været i Anderlecht i tredje sæson.
Siden 2001 den formelle overdragelse til Anderlecht fra Antwerpen, Seol præstation er meget stabil, selv om optrædener i den første sæson tyve gange, scorede kun tre mål, men i sidste sæson, blev han begyndt Tredive spil spillet, scoret tolv mål, plus han er relativt afbalanceret i alle aspekter, diligence på retten, er allerede fast sikret holdets hovedposition.


Men den koreanske lykke er virkelig dårlig, i en uddannelse før starten af ​​sæsonen på grund af den nye underskrivelse af svenske angriber Christian Wilhelmsson (ChristianWilhelmsson) ivrig efter at vise, hvilket resulterer i en kæmper koreansk svensk angriber med alvorligt den kommende sammen, resultatet er koreanske knæ ligament skade, i det mindste for at hvile i to måneder, men den svenske angriber tå skade, har brug for at hvile i en måned.
Den nylige svenske angriber siges at have vundet sig godt og har startet genopretningstræning. De uheldige koreaners tilstand er dog endnu ikke forbedret.
Efter at Seo Qilu sad på Anderlechts hovedposition, sendte Sydkorea et stort antal journalister til Bruxelles for at sende rapporter.
Desværre ser begyndelsen på en ny sæson, de ser frem til øjnene på helten har undladt at succes debut, men den pludselige tilsynekomst af en blandet race med asiatiske teenagere, især når navnet på blandet race teenager får to strålende mål i ligaen, Mange store landedagere i stande er fyldt med blod.
De har været på tribunerne taler non-stop spænding tænker på honning, honning tænkning op, hvilket fik de belgiske kolleger ved siden af ​​lige rullende hans øjne.
Vent, indtil slutningen af ​​spillet, stick nationale korrespondenter, der søger at foregribe et interview, at navnet Half-Blood teenager, der ikke kan vente til hinanden og også sine landsmænd, så vendte hjem nyhedshistorier har det!
Selv de tænkte endda på titlen 'Koreas perler af belgiske Yangwei (OK, ikke Yang)!'
'16-årige talentfulde teenager iscenesat vidunderlige reversal drama! '

Leave a Comment