Fodboldsko Nike HypervenomX Proximo II DF IC Sort Hvid

Posted by admin 23.01.2018 0 Comment(s)

 

Under træningsforløbet kan det ikke seje fodboldstøvler være muligt at acceptere tyrefægtningstegnene, Conpani har altid bevidst eller utilsigtet Wu Yu-konkurrence.
Wu Yu er ikke den ulykkelige, han kan ikke være bange for nogen, selvom denne person er kaptajnen i Manchester City efter verdens bedste forsvar.
Konkurrenceuddannelsen af ​​dem tiltrak mange af spillernes opmærksomhed, herunder Sherjill McDonald, 18, en ung hollandsk backupcenter med en nr. 35-trøje.
"Hej Vincent! Du kan ikke lide denne nye rookie, right?" Råbte Shelley McDonald med et grin.
Unge er de samme, Vincent Kompany og Xieji Er MacDonald relationer i truppen er meget god, er at høre latterliggørelse af hans holdkammerater, sort ansigt råbte: "Roll!"
Wu Yu ved i chatten tidligere i Xieji Er MacDonald, jeg vidste, at dette var en livlig personlighed hollandsk dreng, det øjeblik en anstændig bord, sagde: "Jeg kan kun lide kvinder, og hvis du kan lide en mand, på udkig efter ham, han var stærk Oh! "
Talende, bevidst pegede på fingeren ved siden af ​​det svage ansigt på hullet Pani, når det er meget stærkt, men også et glimt af øjnene af et glimt af Panna stærke bryst.
Sjovt ser ud som denne humor, Coke onde fyre træner, har grin.
Xie Jier McDonald satte bevidst sit bryst på ham og smil: "Yu, min favorit person er altid dig, det sorte carbonhoved, der kan lide hvem der tager det, jeg var ikke sjælden!"
Kureha hørte, rullede med øjnene, lod til at kaste op udseende, viftede med hånden og sagde: "Xieji Er, jeg beundrer dig, kom nu mand, min seksuelle orientering er normal, jeg beder dig ikke finde mig"
"Haha!" Finske tympan Hanu Tishinine var særlig glad for at grine.
Vincent Compani, begge grinede, rystede på hovedet med et skævt smil, tilsyneladende havde han ingen ide om de to ligesindede holdkammerater.


Unge mennesker snakker og smiler, hårdt træning fodboldstøvler bred fod føler sig ikke så træt.
Wu Yu så grinende, hjerteløs og sjov Sheikh MacDonald, hjertet er fyldt af følelser.
Xieji Er Macdonald november 1984 blev født 20 Amsterdam Holland, han er meget stor høj hest fodbold talent, Nederlandene har været i kraft giganter Ajax frem til 2000, efter overgangen til de belgiske giganter Anderlecht På grund af hans overlegne talent blev Hurt beskrevet af mange i branchen som et meget lovende center, men det var sådan en ung mand, som burde have været meget lovende, helt tabt i Belgien.
Af Anderlechts fire sæsoner, undtagen i 2000-20001 sæsonen, spillede 11 gange og scorede et mål udenfor; 2002/2003 sæson spillede syv afgrødefejl; 2003/2004 sæson spillet den samme seks gange Ingen mål.
Vi ved alle, at evaluering af kvaliteten af ​​en angriber er udelukkende baseret på hans mål. Prøv at spørge en angriber, der ikke kan score mål, vil nogen have det? !
Så i 2004 blev han på grund af hans fodboldstøvler nike magista fravær i Anderlecht, chartret tilbage til sin hjemby Albanien Liga League Almolo, spillet godt på velkendte steder, og han var Hurtigt fundet staten, 17 ligakampe scorede fire mål.
Måske var han stadig ung og berømte prestige, tiltrak han snart opmærksomhed Bundesliga side Hamburg, efter lidt over et år, Xieji Er MacDonald Anderlecht vil blive udlejet til Bundesligaen holdet Hamburg, men desværre, efter indtastning af Hamburg hold, han har ingen stabil leg, selvom Hamburg hold vandt ligaen, at årets tredje gode resultater, men det har intet at gøre med Xieji er McDonald, men han er en siddende bænk Uhyggelig skadedyrsforkæmper drikker springvand.
I 2007 en England hold tog en fancy til ham, er det stadig i Championship fodboldstøvler til kvinder West Bromwich Albion, til at spille, Xieji Er MacDonald forestillet, blev de enige om at lease krav, er Andrew  Lechter lejede to sæsoner til West Bromwich Albion to årstider, som et reservecenter, han scorede ikke, men med sine holdkammerater høstede han stadig flere assister.


West Brom tror dette center i Holland, kan berige holdets taktiske spil, så det brugte 200.000 buyout ned fra Anderlecht hænder, sæsonen 2007/2008, West Brom dyd FA Cup kampe semifinaler, vandt ligatitel, opgradere til Premier League.
For at udøve Sheikh MacDonald den 8. februar 2008, lejer West Bromwich Albion det til Hereford League Hereford United, Serie B i Serie B, er simpelthen uovervindelig syv spil til scoret seks mål, vender tilbage til West Bromwich Albion, han stadig ikke placere 2008/2009 sæsonen grundet West Bromwich Albion bunden af ​​placeringerne i ligaen, tvunget ned i Champions League, henvist til den britiske krone.
West Bromwich Albion har aldrig haft stilling til Cheyenne McDonald, i januar 2009 for at leje den til belgiske League Rozelare-holdet.
Efter mange års tilbagevenden til Belgien var Sheikh MacDonald fyldt med følelser. Han var ikke længere fjærkongen i Anderlecht. Han havde aldrig haft et fast hjem i mange år.
Måske træt af drivende ud af livet, i sommeren 2009 overførsel til at slutte den belgiske liga i Antwerpen Bell Schott hold, hvor han vandt No. 8 trøje af det vigtigste symbol på års vandring liv, han havde poleret vandkastanjer 28 kampe, scorede han kun tre mål.


Efter en formiddag med munter træning, forbereder Wu Yu sig gamle fodboldstøvler på at gå i garderoben for at tage et bad, men blev træneren Hugo Bruce kaldt.
"Lille fyr, hvordan har du det i første hold?" Spurgte træneren meget.
Wu Yu svarede med et smil: "Føl dig ret godt!"
"Nå, jeg tror, ​​du og hyrde, Vincent går godt sammen, seriøs træning, fodboldstøvler magista den nye sæson kommer!" Coach Hugo Bruce sagde nike støvler børn meningsfuld.
"Mr. Coach, vær så rolig!" Wu Yu forstår naturligvis betydningen af ​​træneren, nu selvsikker svarede højt.
Hovedtræneren Hugo Bruce synes at tænke på, hvad der hurtigt blev spurgt: "Åh ja, hvad har du et yndlingsnummer?"
"Favorite nummer ?!" Kureha omtanke, i virkeligheden er han meget glad for Seven og den 10., men på nuværende tidspunkt disse to tal der er mennesker, der vælger at gå, VII er enogtyve angriber stedfortræder i Felt, Serbien og Montenegro Goranlovre, nike mercurial tilbud denne fyr på grund af den beskadigede korsbåndet den 1. juni, hviler i det mindste i fem måneder.
Team iført trøje No. 10, der er 24 år belgisk international, den vigtigste trup midtbanespiller Walter Barcelona Gio (WalterBaseggio), tjente han ud over den avantgarde, men også kan tjene som en vævstype midtbanespiller Både job og tekniske færdigheder og styrke er i øjeblikket klubbens mest lovende potentielle spillere, og aviserne i Belgien og Frankrig kalder ham den bedste tilbagegang i verden.


Kureha husker meget tydeligt, i overensstemmelse med den fremtidige udvikling, AC Milan er interesseret fodboldstøvler køb i at erhverve den vævstype midtbanespiller, men desværre Barcelona Gio understregede, at han skal deres ægteskab, før man overvejer at tage til udlandet for at spille ting, havde aldrig set til klubben Walter Bassetz fastsatte overførselsprisen på 12 millioner pund.
"Mr. Coach, hvilke numre ledig holdet?" Wu Yu troede, spurgte direkte.
Venter træneren Hugo Bruce til at åbne ved siden af ​​assisterende coach Franchi Waukatlun med et flydende smil rapporteret nummer: "ni, tretten, fjortende, femten, Seksten, 20, 22, 24, 24, nike hypervenom fodboldstøvler 24 er ledige! "
"Så mange numre?!"
Wu Yu tænkte sig om et øjeblik, antal cifre mere kunststofbane støvler foran fodboldbane, er den vigtigste repræsentant, og en større tal udgør en erstatning, naturligvis, nogle spillere foretrækker større tal, såsom hvad 99 eller fodboldstøvler str 29 77 Otteoghalv og så videre.
Wu Yu ville have ønsket et særligt stort antal, men se assisterende træner sagde jobnummeret, der er ingen tvivl om, at meningen er at lade ham vælge en her.
Hvis du vælger dette nummer indeni, Wu Yu ud over at lide nr. 9, det bedste, som Kaka havde brugt den 22..


Nummer ni har altid repræsenteret hovedspilleren på banen, enhver spiller, der kan lide at angribe, og nummeret de alle drømte om. Det symboliserer holdets offensiv kerne og symboliserer sværdmordet.
Den 9. blev slidt på den store fremad som Van Basten, Papan, Carreca, Batista og Shearer.
Desuden kendte fremmede Ronaldo, Crespo, Kluivert, Rooney, Tony Torres, Ruud van Nistelrooy, Jan Koller og andre super angriber, der ofte spiller rollen som nike magista fodboldstøvler Terminator, er de Er det reelle tal ni.
Selv om Wu Yu kun er en vinger, men han også stræber efter at score mål, bliver verdens førende spillere og endog kongen af ​​bolden.
For ikke at nævne, har han nu også Guds system som denne plug-in-lignende artefakt.
Tænkte, Wu Yu en bid, meget fast og sagde: "Coach, jeg vil gerne få nummer ni!"
"Nr. 9?!" Lyt til disse ord, Franchi · Vachaton og Hugo Bruce er bedøvede, så kigget på hinanden, alle ser smilet i øjnene.


Hugo Bruces ansigt med et tykt smil, bevidst foregivende spurgte: "lille fyr, kan du fortælle fodboldstøvler pink mig, hvorfor du vil få nummeret ni?"
"Fordi jeg vil være en stor stjerne, som fodboldstøvler mercurial scorer mål som Ronaldo, Batista og Van Nistelrooy!" Wu Yu svarede med en lys og stabil selvtillid.
Hugo Bruce nikkede med stor godkendelse. "Som en stor stjerne? Nå har du et meget hypervenom fodboldstøvler ambitiøst mål. Jeg håber du kan opmuntre og nå dit mål så hurtigt som muligt!"
"Mr. træner, så mit nummer?" Wu Yu spurgte travlt.
Hugo Bruce sagde alvorligt alvorlig: "Intet problem, få den nye sæson på ni trøje til dig, men den lille fyr, jeg skal sige dig, sat på ni trøje, du har fået trykket vil være stor ......"
Kureha ligeglad klappede hans bryst, trygt svarede: "Jeg gør ikke bange for pres, trykket er den største succes af min magt, du ser Nå, Mr. trænere denne sæsons præstationer, hvis jeg ikke kan tillade dig at! Tilfreds, du kan altid give mit nummer til andre! Men jeg er bange for, at du ikke har denne mulighed!
"Nå glæder jeg mig til det!" Hugo Bruce nikkede med et smil.
Wu Yu trænede med de to trænere, så spændte han viftede sin knytnæve løb tilbage til skabsrummet.

Leave a Comment