Fodboldsko Nike indendørs Mercurial Superfly V CR7 IC Grå Orange Purpur

Posted by admin 29.12.2017 0 Comment(s)

 

Sorte adidas fodboldstøvler Ifølge den oprindelige løbet af historien, i det øjeblik Frank Voca Troon skal bare falde ind i Anderlecht fodboldskolen, men på grund af den sommerfugl effekt Kureha kun kom pludseligt, hvilket fører til Frank Voca Trent fungerede som forskud sikkerhed Assistent træner af første hold i Drechute.
Davey Coach og Scout Eddie Van Daere skræmte ikke efter at have hørt om Frank Vohkotlens stemme. Som kollega kendte de evnen hos den nye coaching assistent.
"Frank, hvordan har du det med Hugo?" Eddie Van Dahle spurgte nysgerrigt.
Frank Voca Trent trak på skuldrene, det er hjælpeløs svar: "Eddie, holdet for nylig stødt på nogle problemer, mere end de vigtigste første holdspillere sårede, sæsonen er ved at begynde med det samme, hvis vi ikke kan have noget at tilføje, Jeg er bange for få mennesker på bænken i den nye sæson! "


"Denne forbandede skade!" fodboldstøvler str 48 Coach Hugo stod til side, meget deprimeret forbandet.
Coach David trådte frem og klappede blidt skuldrene af træner Hugo, komfort: "!. Hugo, skal du ikke være ked af det, vores akademi har en masse gode unge spillere, for at sikre, at du kan være tilfredse"
"Hvad er en god anbefaling?!" Hugo kigget på banen og de løbende spillere kiggede på ham.
Frank Voca Trent og Hugo Bruce Længe før ungdomsholdet, havde rejst gennem reserven, men hvor de ikke kan finde de rigtige spillere, og nu var kommet for at prøve lykken som en ungdomshold, vil vi håber at fuldføre Sæt ungdomsholdet på unge fyre, som.


Davey trænere sælger dem med vilje, det mystiske smil: "Der er nogle, men de gamle regler, du kigger først på spillet, læs spillet, vi snakker igen!
"Nå!" Hugo og Frank hver fase som en latter, de ved meget godt, at denne fyr Davids humør, hvad skal man se kampen, intet andet end at prøve syn.
Ungdomslejerspillerne er alle David disse trænere, bruger sædvanligvis mange tidskrævede babyer, kontakt i lang tid, altid en lille følelse, ikke så meget en elev, for ikke at nævne mere som deres egen Samme barn.
Spillere på banen desperat kæmper for fodbold, i skrabning, fodbold faldt ud af grænsen, tog David træner mulighed for at pippe en fløjte: "Dudu!"
Læg ned i fløjten, træner David med sin skingre høj røst råbte: "Lille svin der, optimistiske øjne vidt åbne, det første hold træner Hugo Mr. Bruce og Mr. Frankie Voca assistenttræner Trent adidas fodboldstøvler 2016 kan have At se dit spil, og fra nu af giver jeg op af sygeplejersken, god ydeevne, hvem lykker ikke godt og fodboldsko adidas venter på mig at sparke han røv!


"Wow, er det Mr. Hugo?"
"Første holdtræner og assistent coach?!"
"Min Gud, min chance kommer, björn borg sneakers så længe ydelsen er bedre, måske i dag det kan vælges til det første hold ?!" oplevet på første hold træner at se spillet, hvilket gør fodboldskolen af ​​unge drenge, og alle af en Ualmindelig spænding, de kan ikke vente med at vise præstationer, stræber efter at imponere træneren, tage dem ind i første hold, blive en stor stjerne.
At udnytte den gode mulighed gik Tom Pitts hurtigt frem og sagde: "Marc, dame sneakers denne gang kan du kvalificere dig til første hold!"
"Det er selvfølgelig!" Mark smilede meget stolt.
"Som holdkammerat blev du senere en stor stjerne, men pas på, tag mig af!"
"Bestemt, absolut!" Mark smugly med et triumferende smil, en figur han er blevet en stor stjerne.
Fodbold blev lige sparket ud af grænsen af ​​spillerne fra det største røde hesteteam, så i øjeblikket kom spillerne i stedet for at starte bolden og forsøgte at billi bi espadrillos organisere et anstændigt angreb.


Hvorvidt de vigtigste spillere eller bænk spillere er fodboldstøvler str 40 ivrige svært at udtrykke sig foran det første hold træner, bolden er lige kommet ud ikke længe efter, gjorde holdspiller fra bænken med sine holdkammerater ikke gøre noget med, pige fodboldstøvler men ønsker bolden i dame fodboldstøvler kraft af deres ekstraordinære styrke, fodbold resultater lige efter pausen, det var holdets vigtigste højre back rød vest Tre Vanden Borre, en dejlig ren dias direkte skovl, skovl bolden out of bounds.
Udstedt et modbydeligt bold igen, selvom Kureha meget alvorlige bevæger sig, konstant vinke til sine holdkammerater, i håb om at få bolden, men ivrige efter at vise disse unge drenge, og alle af en tabt hund spiser hund som en gambler, bare blot et dumdristigt.
Erstatter spillerens styrke, dette er svagere end de vigtigste spillere, så der er ingen kamp, ​​lad dem kaos, fodbold snart tabt.
Hovedrødt hold organiseret angreb, baseret på årsagerne til det foregående mål, er fodbolden stadig ikke bestået til Mark, men gik til højre for Eliot den 6..
Eliot kan ikke lide lignende som Mark så ekstraordinært, han foretrækker at passere bolden let at rive modstanderens forsvar.
Efter at have modtaget fodbold, med sin partner lavet flere på hinanden følgende kortpas, meget let at bryde ind i siden af ​​bænkens holdposition.


Ansvarlig for forsvaret af venstre back Barry indendørs fodboldsko med sok V, for at være streng, mens stædigt fast Eliot holdning, ikke give ham nogen chance for et gennembrud, er den anden side også koncentrere klar trådte frem for at blande sig med bolden.
Som en vigtigste venstre back, kan Barry forsvar hold sikkert kom op et par rækker, Elliott så ingen chance i det begrænsede område, hurtigt feje af øjet bliver flytter fremad Anthony og Howard, til at bestemme en god vicepræsidentkandidat Efter linjen tøv ikke med at passere direkte i foden.
Siden Eliot frygt blev opfanget af Barry, kraften i denne fod sparkede bolden en lille smule stor, uanset om det er et resultat af Anthony Howard stadig ikke fange fodbold, men var holdets bænk Rex VIII midtbanespiller fik bolden, Lexus Sri Lanka gjorde ikke klæbrig bold hurtigt sparket fodbold til forsiden, til midtbanespiller Gordon den 18. for at organisere angrebet.
Gordons teknologi ved foden af ​​ganske god, men han og Wu Yu, kroppen er for tynd, så længe den defensive spiller lukker ned, er det svært at spille deres personlige karakteristika.


Krydret Vanden Borre spottet muligheden, Jia Zhu pludselig nærmede Gordons krop, ved hjælp af hans store par ben, og snart stjal bolden ned, kastede Gordon, hurtigt kæmpede tilbage.
"Smukke stjæle!" Hugo, træneren så kampen på retten, så Vandenborres smukke stjæle og kunne ikke hjælpe med at klappe hænderne.
Frankie Voca Troon at se, men også kunne ikke hjælpe, men dybfølt ros: "! Vanden Borre og faktisk Compagni sammen kendt som geni af en af ​​forsvaret binære ungdomslejr ah"
Coach David tog ordene meget stolte af at introducere til tilskuerne og sagde :. "Det fodboldstøvler til brede fødder er, selvfølgelig, jeg har brugt så mange år på fodboldskolen, kan virkelig godt lide Vanden Borre sådan talentfuld linebacker, er stadig meget sjælden."
indsættes Yuehua Jian indsats af flere personer, det vigtigste vesten på holdet i kraft af en pludselig bolden Vanden Borre (cha) i offensiven fuldstændig bragt holdets forsvar fra bænken foran en kaotiske situation, den vigtigste angriber Anthony endelig er en Feet fodbold stakkede målmanden Sami af målmandens mål.


"Resultatet er nu 2: 1!"
"Smuk, Anthony!"
Se et godt broders mål, Mark skyndte sig spændt og Anthony lidenskabeligt omfavner, men i hans hjerte, men det er usædvanligt ivrig efter at selv kan score et smukt mål.
Anthony er også meget begejstret, frontlinjens træner Hugo's ansigt, der bryder scoren, hvilket ikke skal bevise ham styrken af ​​det? !
Så længe bagsiden af ​​præstationen bedre, mere ind i bolden, skal kunne imponere træneren, med deres egne i førsteholdet? !
Tanken om her er Anthony meget spændt, hård træning så mange år, til sidst for hvad? Ikke bare for at komme ind i første hold, bliver en stor stjerne mulighed? !
Nu foran muligheden, må jeg knyttes!
Hovedholdet af røde vestspillere har trukket frem for at fejre, mens erstatningsholdet af spillere en efter en blev forkastet.
At se sine holdkammerater deprimeret, Wu Yu kom frem og råbte: "Hvad laver du? Lad ikke hinanden være i en bold? Vi må gå tilbage!"
Vice-kaptajn ungdomsholdet af Rex snart lød højt: "Yu sagde det rigtige, du gør det, du ser på sidelinjen er villige til at fejle, men at det stod første hold træner alligevel, jeg ?! Vil ikke savne en så gylden mulighed. "


Wu Yu sind pludselig lød systemets stemme: 'bid! Tillykke vært til at udløse en ny opgave [jeg fodboldstøvler piger ønsker at slutte sig til det første hold], krav værten skal udmærke sig i dette felt venskabskampe, førte holdet til nike fodboldstøvler udsalg sejr, få fordel af træneren, slutte det første hold, værten systemet vil fuldføre opgaven i overensstemmelse med værten Ydeevne, belønner en heldig træk muligheder, hvis værten ikke fuldførte opgaven, vil blive straffet af systemet! '
Damn, men også opgaven? ! 'Wu fjer Yi Chan, for at vide før den såkaldte [konkurrerende til den vigtigste venlige kamp] opgaven endnu ikke har afsluttet det, og snart er der skabt en ny mission.
Gud forband systemet, hvilket er at dyrke guden ah? Du skal bare ændre den måde, tortur folk på!
Selv om der er hundredvis af klager i Wu Yu's hjerte, men for at overleve, for ikke at lide det ukendte straffesystem, kan han kun bide tænderne, kæmpe til sejr.
"Men, men uanset hvor hårdt vi, ikke engang tænke på at vinde de vigtigste spillere, vi, vi, trods alt, lige fra bænken ah!" En bænk, det frarådes suk, sløv svar.
"?! Hvad med de vigtigste spillere ikke du glemmer, jeg gik videre lige scoret et mål," Wu Yu ved, du ønsker at vinde spillet, vi må stå sammen for at styrke moralen i øjeblikket hurtigt sagde han: "Alle os sammen Træning har eksisteret i mange år, og jeg tror, ​​at alle kan komme sammen og have et fælles mål, som vi kan lide at spille fodbold og vi ønsker at være en professionel spiller og en stjerne. Hvad er det hårde arbejde hver dag? Er det ikke for i dag? Rex har ret, og nu har vi en gylden mulighed foran alle, god præstation har mulighed for at komme ind i første hold!


Til "Tænk over det! Deltag det første hold til at deltage i den belgiske liga, selv har vi en chance for at deltage i Champions League, jeg troede Anderlecht iført uniformer, stående på den fase af Champions League med Manchester United, Real Madrid AC Milan, den berømte giants klub konkurrence, jeg blev gennemblødt (teng) Teng!
"Jeg ved kun, at jeg vil være med i førsteholdet, jeg er mere end nogen ivrig efter at blive med i førsteholdet!"
"Har du det nu?" Føler du modløs, fordi du har mødt et lille tilbageslag? Er du fodboldspiller, vil du være en fuck? "
"Jeg plejede at være bange for fysisk konfrontation, selv jeg har lidt bange for at se Tom Peters skiderik, men jeg er blind frygt, tolerance nyttigt Tom Peters denne skiderik, simpelthen bøller, jo mere du? Bange for ham, han er mere og mere til at mobbe dig, når du ikke er bange for ham, men han var bange for dig!
"Jeg forstår ikke disse ting én gang, men da jeg lå i en hospitalsseng (Chuang), oplevede et år med disse ting hele igen i bakspejlet, jeg pludselig opdagede, at frustration var bange, er simpelthen ubrugelig Det eneste jeg kan gøre er at sparke stenen foran mig. Uanset Tom Pitt's bastard eller nogen modstander, jeg er frygtløs og jeg længes efter at vinde! Jeg længer efter succes! Jeg hader fiasko, jeg ønsker ikke at smage smagen af ​​fiasko igen! "


"Jeg tror du kan lide mig, kan ikke lide fiasko?"
"Hvad med de vigtigste spillere? De er intet andet end to ben og to hænder, et normalt hoved, hvad vi taber til dem? Vi er holdkammerater, træner sammen, hvorfor de er de vigtigste spillere, vi er erstatnings Jeg har ikke noget imod, jeg tror ikke, at mine bestræbelser skal mislykkes. Brødre, det er på tide at bevise os selv. "
"I dag må vi vinde dette løb, vi skal kæmpe for at vinde, vi skal fortælle alle, vi er ikke tabere, vi er mere end nogen andre mennesker i verden som sejren!
"Min TMD ønskede at vinde hvert spil !!!"
Wu Yu ophidset spænding vil være hjertet af ordene, alle et åndedræt gaser ud.
Derefter var han faktisk overrasket over sig selv, og mange af disse ord tilhørte den oprindelige uheldig oplevelse, som græd fra sjælens dybder.
Hvem vil gerne svigte i denne verden? Selv den oprindelige ulykkelige, hans svage karakter, frygtsom, trukket tilbage, men han heller ikke lide at tabe, hans ønske om at lykkes, ønsker at vinde, selv hans forfølgelse af sejr er endnu stærkere end adidas fodboldstøvler blå den gennemsnitlige person, næsten til det yderste af det ekstreme!
Har været presset, Biequ og anden negativ energi, stramt undertrykt hans krop, hans ånd, hans sjæl.
Dette øjeblik for at overleve, for at fuldføre opgaven, men også vække sine holdkammerater, Wu Yu endelig negative følelser i kroppen helt frigivet.

Leave a Comment