Fodboldsko tilbud Butik Puma evoSPEED 17 SL-S FG Lyserod Solv

Posted by admin 23.03.2018 0 Comment(s)

 

"Mine damer og herrer, Godmorgen. Det er BTV sportskanal, jeg er din vært Jeff! Jeg kender ikke aftes Anderlecht ude imod Musca Dragons spil, vi så ingen? Anyway, messi fodboldstøvler jeg så, at Spillet er virkelig spændende! "
Når tv'et er tændt, ser både sportskanalen og den lokale tv-station næsten altid den første runde af den nye sæson i aftes.
"Se, se, er denne bold, Anderlechts Ni kinesiske mestits teenager, var han som en lilla lyn gennemboret himlen, Mouscron stram forsvar i hans opfattelse, præcis som Ligesom papirpasta ... "
"GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAL! Ball i det! Dette er hans anden bold ind i den vidunderlige ekstraordinær gennembrud, han bevidst standsede foran mållinien, alle spillet ud med hælen af kunstgræs fodboldstøvler ​​Musca Dragons spillere!"
"Dette er et stort, talentfuldt, yderst fantasifuldt mål!"
"Jeg vedder på, at dette er absolut det mest spændende mål for den første runde af den belgiske liga de seneste år, ikke en!"
"Gud! Han er lige vendt 16 og han er helt sikkert et geni!"
"Mand, du ved, jeg læste hans to mål, jeg tror nogen endnu? Pele og Maradona er, efter min mening disse to mål, og kun to til nummer et hit sende! "
"Tillad mig at oplyse til verden, at den skarpeste angriber på fortovet af det belgiske landslag er han, denne 16-årige kinesiske blandede race dreng!"


Næsten hver tv-station spiller processen med aftesens spil, især på Wu Yu's debut, med to vidunderlige mål på række, og det er blevet udsendt af tv-stationer mange gange.
På en pressekonference efter kampen i aftes pegede mange journalister på problemet med Anderlechts hovedtræk, Hugo Bruce.
"Er Anderlecht nummer ni spiller, hans navn er Raincoat ?!"
"Hr. Hugo Bruce, er Rain Wizard dit hemmelige våben ?!"
"Vi vil have et interview med regnheksen?"
"Dette er den første professionelle liga han deltog i. Hvordan kommenterer du hans præstationer i aften ?!"
"......"
På forsiden af ​​ophidsede journalister, samt en række uventede problemer, vises Anderlecht træner Hugo Bruce at være meget akavet, han understregede, at kun vinde spillet er holdets vedholdende bestræbelser på kredit, for ikke at nævne i bruddet To-ball Super Nova nr. 9 for enhver information.
Reporterne var ikke så dumme. De så på, at Hugo Bruce ikke talte neymar fodboldstøvler og skyndte sig at finde Anderlechts assisterende træner Frankie Vocatron.
Den vise Franck Wokattelen kom ikke til at deltage i pressekonferencen og ledsagede holdet tidligt til at juble og fejre i skabsrummet.
Reporterne kunne ikke finde Franch Wokattlon og måtte vende om og interviewe Mouskrons hovedtræk, George Rickens.


George mister Liken Si, naturligvis meget dårligt humør, han åbnede sine arme, det er hjælpeløs, sagde :? "Man lad mig sige vores spillere hele spillet ydeevne er meget god, men Anderlecht Ni fra bænken helt forstyrret vores fodboldstøvler til kunstgræs rytme, på grund af utilstrækkelig forberedelse før spillet, og hans mærkelige, det er årsagen til vores miste derhjemme! "
Godt, den pinlige George Rikens skyldte fuldstændigt holdets nederlag på Wu Yu.
Hørte nyheden, journalister er naturligvis ligesom hajer lugte lugten af ​​blod, spænding hastigt spurgte: "George, at ifølge De mener at sige, hvis der ikke er Anderlecht ni, Musca Dragons Vil helt sikkert vinde ?! "
George Rikens nikkede og svarede med høj stemme: "Selvfølgelig! Jeg er ligesom dig, og jeg er ivrig efter at få detaljerede oplysninger om Anderlechts nummer ni!"
Forsiden af ​​TV-skærmen, en smuk kvindelig reporter iført en sort professionelle pakke, falder en mikrofon smilende ind i kameraet, sagde han: "Det er det Barbara i Køln rapporterede Moose bringe dig!"
Telefonskærmen et sving, den genopstod et væld af sportskanaler i Bruxelles William Boggs (WillianBorges), jeg så ham smilende nådigt sagde: "Jeg har set spillet i aftes fans og venner, skal vi Alle tænkte, hvem er denne mystiske nr. 9 kinesisk-amerikansk blandetræs-teenager? Hvordan blev han den første spiller i Anderlecht ?! "


"I virkeligheden på mange måder i henhold til vores reporter bestræbelser på at opklare, endelig en lille udsigt til en løsning," sagde William Boggs, som han fjernede en stor mappe fra siden, bevidst mod kameraet ryster af de to, på bordet.
Gæsterne sidder på kanten af ​​showet skyndte sig hastigt: "William, hæng ikke vores appetit. Kom og introducér dette magiske barn!"
William fodboldstøvler med sok tilbud Boggs sweep fil blikke, derefter kiggede op og udsat ophidset smil og sagde: "David, du ved, at ifølge de oplysninger, jeg har på hånden, teenager Ni kinesiske navn er Wu Yu, ikke nogle medier kaldt? Regn heks! "
"Efter Kureha en meget ung alder, mens du spiller i gaderne med små venner, er fase Anderlecht spejder, sluttede Anderlecht fodboldskolen, hans vækst er meget tydeligt, at han trænet hårdt , fodboldstøvler billige fantastiske talent, har en meget udsmykkede foden af ​​teknologien ses som mange trænere Anderlecht fremtidige kerne af spillere, også kendt som den gyldne dreng af Anderlecht. se her, er jeg bange for mange mennesker vil kunne lide mig Tror du, at denne lille fyrs fodboldbane er helt glat og tilfredsstillende? Nej, nej nej, vi har alle gættet det forkert! "
Gæstens show var David Fichtner, en senior kommentator fra Brussels Sports News.
Efter at have set sidste nats spil, han var lille til de unge spillere fuld af nysgerrighed, ser William Boggs pludre pull, er ikke emnet, der ikke tappes skrivebordet og råbte: "William, ikke Det er spild af tid, jeg tror, ​​at alle skal være som mig. Jeg vil virkelig vide, hvad der er bag. Lad os tale! "
"Haha!" William Boggs stolt smil, taler om dette og sagde :. "Bare et år siden, efter at Wu Yugang lige sluttet sig til U15 holdet, hans geni aura, som om natten alle gået efter interviews med unge personale team og hans holdkammerater omkring, ved vi, at, i ungdomsholdet Kureha bange for fysisk konfrontation, havde fremragende evner og ingen væsentlige fremskridt, bold følelse værre, og hans karakter bliver mere og mere Jo mere selvsikker, ensom, tynd, svag og endog ofte mobbet af nogle små spillere blev den berømte feje i ungdomsholdet! ​​"
"Fik? Gud! Denne tur er virkelig fantastisk ..."


Uden at vente på, at ordene i fjernsynet er færdige, er fjernsynets bang slukket.
Er opmærksomt ser tv-programmet Ana Oliveira, spurgte nogle hjælpeløs: "baby søn, hvordan kan du ikke se tv-programmer, hvor frem for alt kan fortælle din historie ?!"
Kureha slukke for fjernsynet helten er den pågældende person, han var lidt flov viftede med hånden og sagde: "Kære Mor, disse programmer er vildledende, ikke godt ud, vi kommer rydde op i forberedelse til dagens frokost nu! "
"Du ah ......" Ana Oliveira naturligt klart, hvorfor ikke lade sin søn se grund til tv-programmer, er intet mere end den ovennævnte positive over sin søns liv i den mest dystre periode, som børnene i denne verden ikke kan lide at sætte deres bedste Hvilken god side viser du til dine forældre?
Måske i barnesønnen, vil den underbevidste ikke have, at hans forældre skal se historien om hans dekadente periode? !
Med det i tankerne lo Anna Oliveira og rystede på hovedet og rejste sig op og rydde op.
Wu Yu kiggede på det lukkede tv, hans ansigt viser en lys farve.
Med den fremragende præstation i aftes, holdet vendt scoren og vinde, oprindeligt Kureha mener, det bør være en køb fodboldstøvler meget glad, men vågnede, stod overalt overvældende Puma evoSPEED nyhed af spillet i går.
I begyndelsen var Wu Yu også meget glad for fodboldsko med sok alvorligt at læse alle nyheder. Selv efter at have læst nike fodboldsko nyhederne på en kanal fortsatte han med at se nyhederne på en anden kanal.
Men da han så historien om Brussels Sports Channel gennem nogle kanaler og udgravede uheldet før, ønskede han ikke at læse det.
Mens disse indhold blev udsendt på tv, blev Wu Yu's instinktive valg lukket.
Se ikke på deres hænder, disse tidligere nyheder vil stadig stimulere sjælens dybder ... ...
"Ja, ja, jeg ønsker ikke at tale om disse spørgsmål, og jeg har brug for at arbejde, jeg har travlt, jeg har ikke tid, og så har tid til at sige, siger, farvel!" Så efter ét åndedrag til at tale, Wu Debiao rynkede panden, Kast telefonen til sofaen.


Wu Yu spurgte mærkeligt, "Far, hvad er der galt ?!"
"Søn, du er virkelig stor, jeg ved ikke, hvor man kan finde disse journalister fra mit mobiltelefonnummer, de kaldte og ønskede at arrangere et interview med vores familie, i tillæg til en fyr, der hævdede at være økonomien, når de ønsker at Dine økonomiske folk, kaos, det er for rodet! "Wu Dezhao fik fat i hans hår, det vil sige lykkeligt og hovedpine svar.
Faktisk siden sidste nat Kureha scorede to mål, han blev nyhedsoverskrifter jagt, selv med sine nære venner og slægtninge, naboer, holdkammerater er blevet genstand for journalisterne hastet til samtale.
Journalister forventer naturligt fra dem grave mere insider scoop, mens det aktive sted af den økonomiske mand, er det konstateret, at der ikke var nogen økonomisk Kureha som iagttog hans spil, hvilket gør mange hjerter er meget klare, Wu Fjær kan helt sikkert blive en stærk stjerne i fremtiden!
Før han var helt kendt, gravede han ham i hænderne og ag fodboldstøvler kunne helt sikkert tjene mange penge. En sådan teenager, der er berømt og rig, hvem vil ikke have det? !
Wu Yu blev et bytte for amok om natten, hvilket naturligvis forårsager forlegenhed for utallige økonomiske mennesker.
De gjorde ikke Kureha kontaktoplysninger, kan kun tage initiativ til at kontakte Kureha værge, far Wu Debiao telefon, hans håb om økonomiske forbindelser bliver Kureha mennesker.
Dette forårsagede også starten fodboldstøvler kunstgræs på (chuang) sengen fra morgenen. Wu Dejun gjorde ikke noget arbejde og besvarede telefonen der.
Dårlig gammel Wu tog aldrig så mange opkald i sit liv. Han tog et morgenopkald, og han følte, at han var endnu mere træt end et heltidsmåltid.
Men tænk på alt dette er bragt af sønnen af ​​den berømte, gamle Wu er smertefuld og glad.
"Min søn har det godt! Det er en stor stjerne og mange journalister vil interviewe ham. Hej! '

Leave a Comment