Fodboldsko udsalg 2015 Adidas F50 Adizero Prime de AG Barr10 Herre Hvid Gra Sort

Posted by admin 24.01.2018 0 Comment(s)

 

I systemet af Gud system rum efter afslutningen af ​​special træning, fodboldstøvler til bred fod Wu Yu gik på stadion som sædvanligt, siges at blive valgt igen fra ungdomsholdet i eftermiddag, en række unge spillere til at deltage.
Wu Yu er endnu ikke kommet ind i skabet, for at se to bekendtskaber, er der noget nervøst i døren, bange for at gå.
"Gordon! Richard!" Wu følte, at han ikke kunne hjælpe med at råbe.
To mennesker stående foran døren billige fodboldstøvler nike mercurial hørte pludselig nogen robe deres navne, panikede råbte: "Til!"
"I!"
Da de vendte sig om og fandt dem, der råber, var imponerende god ven Wu Yu, pludselig lettet.
"Yu, skræmmer du os, gør ingenting?!" Gordon klappede på brystet, meget deprimeret spurgt.
Richard, den store sorte, hans ansigt er nu lidt blek, selvfølgelig bare bange, dvælende dvælende: "Det er det, det er chokeret mig!


"Hvad er der galt med dig?" Wu Yu så mærkeligt ud til to gode venner. Deres præstationer i dag er virkelig underlige.
Gordon smilede meget stolt: "Yu, fodboldstøvler ronaldo Richard og jeg blev navngivet til træneren Hugo Bruce i formiddag ved at bede mig om at være med i førsteholdet!"
Richard nikkede, da han stod stille, tydeligvis ophidset af hans dristige dristighed.
At sige, er, som regel kun to mænd hører til ungdomsholdet bænken, er indlysende, at ønsker at slutte sig til det første hold, er jeg bange for vil være meget vanskeligt, men jeg havde ikke forventet dette rent faktisk ville vælge to af dem til at slutte sig til det første hold, det er noget overraskende.
Wu Yu lyttede, den første var meget glad for de to velsignelser fodboldstøvler puma king og spurgte så hurtigt om løbet til: "Virkelig? Det er så godt, fortæl mig om dagens spil ting!"
Richard og Gordon til at deltage i førsteholdet, naturligvis meget glade for at fortælle morgenens løb.
Det var oprindeligt i formiddagens løb, på grund af fraværet af Wu Yu og stadium fodboldstøvler Tom Pittles rekrutterede David træner fra U14 og U15 echelon et medlem for at give dem mulighed for midlertidigt at deltage i spillet.


Begge sider startede spillet spille ligner hinanden, som det er cheftræner for de første holdspillere valgt, to hold af spillere i dag gav helt brudt op, uanset hvad det første hold og reserve hold, så både styrken af ​​det er meget gennemsnitlige.
Mens Gordon er offensive midtbanespiller, men han spillede positionen efterlades avantgarde, Richard er stadig i vagt stilling, da han er meget modig i straffesparksfeltet, den første til at være høj hen over midten af ​​Howard scorede et mål.
Se her, træneren Hugo Bruce stoppede spillet, hævede Rikers position til midtbanespilleren, den centrale forsvarer position tillader ungdomsholdet kaptajn Anthony van den Borrei leg.
"Yu, du ved, jeg har aldrig sparket min lændeposition! Jeg cr7 nye støvler var lidt awed ved starten, men hr. Hugo Bruce råbte på mig i nærværelse af 'Vær ikke bange, hvem får bolden på dine fødder' ! kommer tilbage, for at beskytte grænsen lukket position på linien '', når Richard kommer til disse ord, hans ansigt stadig viser et spor af en stolt smil: "jeg senere tænkte bedre af det, alligevel, er det første gang jeg spiller defensiv midtbanespiller, spark Dårligt, det er også trænerenes problem! Fra hvad skete der ah? Mit hjerte troede, jeg slap fuldstændigt, så længe i min halvdel, der har bolden ved foden, skyndte jeg mig forbi stjæle!
Hør Richard sagde det, Wu Yu hjerte sandsynligvis gættet resultatet, hans mund forsætligt spurgte: "Så?"
Ligesom "Så han er ligesom stribe sulten gal hund, mødte han med folk over på bid, det ikke haste ned at løbe ind med brute force, klem ved, jeg havde ikke forventet resultatet var godt indtil udgangen af ​​første halvår, fodboldstøvler superfly tilbud gør ikke Sagde at være et mål, og modsat af spilleren kan ikke styre bolden godt, det værste til antallet af mærker, og han ville have ønsket at vise sig foran trænerens fod, resultatet er endda med Richard, der førte dette Hovedstjernen ramte det! "Richard, Richard og andre åbne, der står ved siden af ​​Gordon, vil med glæde introducere spillet fra den lykkelige situation.


Mens du lytter til Gordon, kigger på det stolte ansigt mens du ser, behøver Wu Yu ikke at se situationen på banen med egne øjne, sikkert i sindet af spillet kan forestille sig billedet.
Dårlig Mark, hans driblende magista obra tilbud færdigheder er rigtig gode, men nogle gange er han stadig for rolig, det er let at blive vrede, ikke arbejde hårdt mod holdet, gå alene.
Richard's krop er stærk, hastigheden er ikke langsom, den eneste mangel på stationsbevidsthed og defensiv oplevelse, så spillerne ikke er egnede til forsvarere, træneren adidas fodboldstøvler x ændrede ham til en lavere ryg, men til hans fordel helt aktiveret.
Sort Lie skabelon kan indstilles til den gale hund af Nederlandene eller Italien Davis Bulldog Gattuso, begge tilhører alle utrættelige kører publikum, skøre lukning model af lumbal-typen afspiller, sammenlignet med den teknologi Rough Gattuso, Davis er mere omfattende, hans fod er meget god på teknologi, hvis Richard kan nå en af ​​ovennævnte persons højde senere, vil det helt sikkert være vanvittigt efter at det store gigantiske hold skraber populære stjerne ah!
Wu Yu mærkeligt look Gordon, ansigt tvivlsomt spurgte: "Richard forvandlet til taljen, præstationen er meget spændende, så du? Hvordan går det?"


"Jeg? Jeg er kun held og lykke, Richard bag et sådant vildt dyr i offensiven, jeg er blevet mere sikker med en masse fodboldstøvler str 35 bold, og pause sagde træneren også Richard fri tid til at følge messi fodboldsko I anden halvdel af spillet sendte jeg to smukke hjælper og et langt skud uden for det begrænsede område! "Gordons ansigt afslørede et stolt blik, øjne I det modige lys, som om tilbage til morgenen i samme spil: "Du kan ikke se, jeg spiller meget glat, for at være ærlig. I tillæg til kampen du spillede i går, spillede aldrig så cool Jeg tror i anden halvdel, jeg er næsten allmægtig Gud, det modsatte af forsvaret end Richard, er resten!
Wu Yu er beklageligt ekko: "er det? Det er så beklageligt, sådan en vidunderlig scene, jeg så faktisk ikke!"
"Fjer, i anden halvdel efter at vi førte de to bolde, coachen faktisk foretaget tilpasninger, han vil være de vigtigste defensive spillere er arrangeret til det modsatte, det oprindelige center Howard flyttede til vores side!" Gordon Talte junior fodboldstøvler højt sagt.


Wu Yu nikkede eftertænksomt efter at have hørt, mumlede læste: "Det stærkeste forsvar på det stærkeste forsvar, resultatet?"
"Resultatet i sidste ende begge sider ikke score, er det endelige resultat stadig fastsat til 00:57, vi vandt to mål." Gordon rakte to fingre, Yuehua Jian også bevidst ryste et par.
Efter at have lyttet til Wu Yu spurgte han hurtigt: "Ikke så mærkeligt det! At denne gang at deltage i første hold, er der et par spillere det?"
Gordon sagde med sine fingre langsomt indført: "Jeg er en, Richard, kaptajn, vice kaptajn, Howard, Abel, det virker så meget!
Et øjeblik senere tilføjede Gordon hurtigt: "Åh ja, der er målmand Oscars, men han er bare den tredje målmand, og normalt går der stadig ikke noget tilbage til ungdomsholdet for at spille!"
Wu Yu tænkte et øjeblik, rynkede og hviskede: "Den vigtigste tilføjelse er midtbanespiller, to lænder, en midtbanespiller, en vagt, et center plus en målmand, to forgange nok ! "
"Gør det ikke, træn dem!" Gordon vinkede hånden og grinede lidt.
Wu Yu nikkede, tilfældigt spurgte: "Det er rigtigt, sagde det meste af dagen, hvordan går det ikke ind i garderoben?"
Hvem ved denne bemærkning, to fyre pludselig knirkende humming er ikke åben.
"Er du ikke? Er du bange?" Wu Guay tilfældigt gætter.
Gordon ser lidt nervøs ud, spurgte forsigtigt: "Er du ikke nervøs? indendørs nike fodboldsko Men her er det første holdopklædningsrum ah! Hvilket er hele førstebrorens første ... ..."
"Ja, ja!" Richard nikkede hurtigt og ekko med ham.


Wu Yu brydde sig ikke om latteren: "Hvad er en god nervøs, det første hold af spillerne er tigeren, men også ikke spiser dig?"
"Dette ... ..." Wu Yu stillede et spørgsmål, Richard og Gordon kunne ikke sige noget.
Tænk omhyggeligt, det er faktisk det samme, hvem er ikke fra ungdomsholdet at deltage i første hold, vi er hele, hvad er så bange? !
Gordon rystede, meget bekymret og spurgte: "Er du ikke bange for, at de er store stjerner, går ikke godt sammen med dem?"
Wu Yu ansigt hængt med et sikkert smil, lige spurgte: "Ikke komme sammen med hvordan? De store stjerner og hvad? Vil du være en livstids erstatning? Tro på dig selv, du siger det, selvom de er svære at komme sammen Er du klar til at vende tilbage til ungdomsholdet Gråbåndet?
"Nej, jeg vil ikke gå tilbage!" Gordon hørte hurtigt vinkede hånden.


Richard sagde også næste, han sluttede sig til førsteholdet, vil ikke gå tilbage til ungdomsholdet for at gå.
"Alt går i vejen, nu i garderoben, og senere vil jeg introducere dig til de partnere, jeg netop mødte adidas fodboldstøvler mænd i dag!" Wu Yu forbøn, lågerumsdøren åben direkte, tag hovedet Gå ind
Se Wu Yu så roligt ind i det første hold skab, Gordon og Richard kiggede på hinanden med et svimlende hjerte, langsomt bagud.
Vent, indtil de tre er i garderoben og konstateret, at der ikke er mange mennesker indeni, fodbold med sok flere førsteklasses spillere sidder på stillingen, snakker og griner og chatter om emnet.
Da de så tre unge spillere kommer ind, holdt de op med at diskutere og vendte deres opmærksomhed mod Wu Yu.
"Mona, Mark, hvordan har du det!" Wu Yu råbte meget bekendt: "Clerc Alexander, du kommer for tidligt!
Tre første-holdspillere er Serbien og Montenegro forsvarer, 34 år veteran Alexander Clarke (Aleksandartlic), hans lange meget stærk, er navnet på den venstre fod, hans karriere er ganske rig, en masse transfer hold station For tre år siden var han også den største forsvarer af Bruges teamet!
Lav Di fulde navn er Mark tekst (Markdeman), to-årige belgiske, funktionel lænden, kan gæst i ryggen, har en god kick langtrækkende indsats, fysisk styrke er ganske god, er i øjeblikket holdets bænk.
Mona (lvicaMornar) er en kroatisk erstatning angriber, ni og tyve år, oplevede, er kendetegnet ved god fysisk styrke, stærk krop balance, under den lange liga, cup og Champions League tre fronter, han er absolut den bedste spiller rotation .


De tre mænd er alle vigtige reserver, den nye sæson, holdet gik igennem et stort område af skade, veteran Alexander Craik også ligegyldigt, han var ældre, alt for ofte matche kroppen for meget, men de to andre mennesker er ganske ivrige Bliv hovedspiller.
At se den nye sæson har mulighed for at sidde fast i hovedpositionen, og nu er en gruppe af rekrutter æg til at deltage i spillerne uden tvivl, denne gruppe af rookie spiller kun erstatning.
Nybegyndere på deres position producerede ikke nogen trussel, er der ingen konflikt mellem de to sider er ikke, høre Kureha klar til at sige goddag, de tre høfligt nikkede og sagde et par ord billige indørs fodboldsko tilfældigt, hvorfor du fortsætte med at gøre dette Nå.
Efter hilsen introducerede Wu Yu til Gordon og Richard: "Se, jeg sagde! Førstegruppespillere er ikke svøbe af dyr, og vi er de samme, vær forvisset!"
"Feather, det ser ud til at du har det rigtige!" Gordon se de tre første holdholdingschefer er meget venlige, der er ingen fantasi vanskelige ord, bestemt.
Richard nikkede, da han stod ved siden af ​​ham og tænkte på sig selv med det eftertragtede første hold, det var simpelt og ærligt fnise.

Leave a Comment