Fodboldstøvler Adidas Copa Mundial AG Sort Hvid

Posted by admin 20.01.2018 0 Comment(s)

 

Med den første konkurrence havde den anden konfrontation tilsyneladende meget alvorlig, fodboldstøvler str 31 i hvert fald før øjnene afslørede farens lysagtige foragt, helt forsvundet.
Wu Yu bevogtede fodbold ved foden af ​​en meget rytmisk langsomt mod hullet Pani skyndte sig.
Denne gang forsvandt Wu Yu med vilje hastigheden, det vil sige det skulle være oprejst og den defensive general mod en konfrontationskonkurrence.
Wu Yu bekendt med fremtidens historie er meget klart, Kompany kan siges at disse unge spillere i den mest berømte spiller.
I en alder af 17 på vegne af Anderlecht holdet til at deltage i Champions League, som er i år, til 18 års Copenny bliver det belgiske landsholds vigtigste spillere, 19 år vil han få den belgiske league et bedste 2004 Spiller titel.


Inden år 2006 til Kompany værd seks millioner euro fodboldstøvler str 28 overførsel til Bundesliga holdet Hamburg, fjernet fra Bundesligaen efter 200 år på vegne af de belgiske mænds fodboldhold til at deltage i de Olympiske Lege i Beijing, samme år og derefter til 13,8 millioner dollars værd af overførsel til slutte sig til Premier League-klub Manchester City .
I Manchester City er Vincent Compagni kaptajn og forsvarscenter.
I 2012 vandt det engelske Premier League-mesterskabs trofæ. I 2014 vandt det engelske Premier League-mesterskab.
Udover at spille fodbold, er Copenny en fashionista, og ligesom mange sorte, elsker han rap-musik og er også meget forretningsmæssig i Kotor, fodboldstøvler uden snørebånd den fodboldstøvler adidas ace sydlige havn i Montenegro, Narvik i Nord Norge, Danmark Den nordlige by Vyborg har sine industri- og investeringsprojekter.
Han etablerede også en afrikansk fodboldskole i Venlo, i den sydøstlige by Holland, specifikt for at uddanne talentfulde afrikanske børn.
Wu Yu er meget klar over fremtiden for Compagniune, Manchester City kaptajn, der kan overgå denne fremtid i frontkonfrontationen, er Wu Yu absolut meget udfordrende.
Watching Wu Yu ledet mod Kompany med bolden, stående på sidelinjen ser træneren Franchwukatlun syntes meget interesseret.


Focus Panni blev meget skræmmende, hans forsvar forsvinder ikke, fodboldstøvler adidas x uanset hvordan Wu Yu, altid slippe af med hans indvolde.
En lille afslapningsånd, fodbold blev taget af Compagni.
Vandt en disk og tabte en disk, hvilket gør Wu Yu og Kompany meget tilfredse.
De er både arrogante og arrogante, fodboldstøvler nike hypervenom ingen nægtede at besejre, for at være en vinder, de to igen konfrontation.
Dette er stadig Wu Yu angreb, Conpani defensiv.
Wu Yu kontrol med fodbold, er der intet valg at fortsætte med at kæmpe med fysisk konfrontation at kæmpe, men at bruge sine færdigheder lærte [vende].
Kompany så Wu Yu på fodbold, står foran dig som defensiv spiller, tænkte han næsten ikke på det, udvidelsen er ved at stjæle, men da han netop lavede en dom, var bevægelsens fokus, Når kroppen læner sig fremad, flyttede Wu Yu hurtigt.
Jeg så Wu Yu's swing hurtige ben, en vidunderlig forandring, de kan nemt slippe af med Punney-defensiven.
For at bekymre sig om at blive jaget op, udøver Wu Yu hurtig fordel.
I forhold til Wu Yu for at fremskynde kørslen, er Kombani som en stor tank. Han kan kun se Wu Yu spille let fodbold.


To til en, ved hjælp af ekstraordinære færdigheder og hastighed Wu Yu midlertidigt vandt det tredje sæt.
Spiste et måltid kedeligt Kong Pani naturligvis overbevist, råben stadig test.
Wu Yu modig kamp med Kompany, naturligvis mundtlig aftalt.
Med tidligere lektioner var Compagni ikke ligeglad med Wu Yu's fristelse og falske handling grusbane fodboldstøvler på dette tidspunkt. Hans øjne var altid fastlåst i fodbold.
I lyset af disse statuer som sten statuer, ingen bevægelse af Kompani, Wu Yu falske handling ud over et fysisk affald, har det ingen effekt.
»Da du ikke spiser forfalskninger, er det urimeligt med ekstraordinær fart det! '
Wu Yu kontrol af fodbold, pludselig startede, men han var lige flyttet, blev det straks slået som en beast-lignende Conanni måde.


Som lige startet, hvad ikke tjekke, fodbold var Kopani smart skovl ude af grænserne.
To til to bundet, kontinuerlig træk, Wu Yu genoptaget fodbold igen for at angribe Kompany.
Coach fire gange, Kompany næsten Wu Yu tricks er grundigt forstå, hvis Wu Yu at fodboldstøvler grusbane bruge falsk handling, han er rock-lignende uberørt, hvis Wu Yu vil vise hastigheden, så taske til fodboldstøvler han tvang Wu Yu Kan ikke starte
Kort sagt de to i den tekniske og hurtige konkurrence, lidt sammenflettet.
I den fysiske konfrontation kan Kompany ikke udøve den fulde Wu Wu kan konfrontere.
Han havde ikke bryde succes Kompany forsvar, hvilket gør Wu Yu hjerte holde tilbage en bølge af gas, i tyrefægtning bolden mod Gud-system rum, NPC-systemet er ganske stærke, men det synes ikke så hård Kompany ah!
'Nima, jeg selv systemet, så metamorfose af opgaven kan afsluttes, er det stadig tabt for dig? ! I mit hjerte som dette gjorde Wu Yu en ond, at bide tænderne ikke give op.
Conpani en indvirkning ikke mere bump et par gange, ville han ikke tro, tynd plump Wu Yu kan insistere på hvor længe? !
At se flere gange under Wu Yu's indflydelse må selv kontrollere fodbolden, men hvorfor i sidste øjeblik eller blev stædigt kontrolleret.


Efterfølgende konfrontation har intet resultat, Conpani er humør uundgåeligt, at nogle bekymrede, hvis ikke scruples ved siden af ​​en assisterende coach ser, Conpani sandsynligvis allerede ønsket at bruge uhyggelig taktik.
Som de to dødvande, tiden bit for bit i tiden, ubevidst nær stadion er kommet flere frontlinie hold spillere.
Da de så på Kompany at chatte med en underlig ung spiller i tyrefægtning, stod de alle nysgerrige og stod ved.
Der er flere gode ting, det hviskede råbe, for at begynde at oprette gambling, lad teammedlemmer hvem der skal lyserøde fodboldstøvler købe, der vandt taberen.
Når man ser tilskuerne mere og mere, bliver Kompanys humør mere presserende, han vil måske ikke tabe til en ny rookie foran sine medkammerater.
Men i høj grad er Wu Yu det, han har set, den mest dedikerede spiller.
Uanset hvor hårdt han pressede, kontrollerer Wu Yu altid tænderne, der holder tænder fodbold, lad ham rane fodbold.
Denne stærke viljestyrke, selv i et talentfuldt team, er også prisværdigt.
Dræbte indtil ankomsten af ​​coach Hugo Bruce, var forbi.
Franchwickatun se træneren er kommet, showet betragtes forsigtigt tilgivet, nu slapped, råbte: "Nå, gutter, er du klar til at se de sjove, der snørebånd til fodboldstøvler tilbragte morgentiden? Flyt hurtigt, varm op!


Hør stemmen til assistent trænere, kombineret med træner er faktisk kommer, spillerne ønsker at se den hilariske kan ikke se, simpelthen coaxed, hver startede en opvarmning motion.
Wu Yu og Kompany hørte ordene som assistent coach, også opgav tyrefægtningen.
Lige sluttede, følte Wu Yu som en hel krop mens sammenbrud, bag tøjet gennemblødt, pande, kinder, arme, fødder er alle klæbrige sved.
Conpani er ikke meget bedre end det med en høj koncentration af tyrefægtning, både fysisk og mental udmattelse, både for offensiv og defensiv spillere.
"Fortjent til at være førsteholdets spillere, dit forsvar sagde ikke!" Wu Yu ansigt tørrede sit smil, kan ikke undvære at undre sig.
Copernicus hørte, men det er gammel rødme, men heldigvis er han et sort, mørkhudet ansigt, rødme kan ikke engang se det.


Meget generet vinkede hånden: "Jeg forventede ikke, at du faktisk ville være så kraftfuld, det forekommer mig, at jeg plejede at undervurdere dig."
Hovedtræneren Hugo Bruce påbegyndte træningspladsen og fandt ud af at Wu Yu og Copernicus mærkeligt, det er mærkeligt at spørge: "Jeg savnede ikke det vidunderlige billede?"
"Disse to små fyr har hele tiden kæmpet med tyrefægtningen!" Franco Voccallen fortalte mig med et smil om emnet lige nu.
Efter "Hvad? Siger du, at i en tyrefægtning Kureha konfrontation, ikke engang miste Kompany ?!" Hugo træner Bruce efter at have lyttet tilbud på nike fodboldstøvler til den diskurs assistenttræner, overraskede med åbne munde.
Hvad er Kompany?
Kun sytten år gammel, han er et vigtigt rotationsspiller Anderlechts første hold, hovedspillerne var omfattende skader, Hugo Bruce planlægger endda at styrke Campanai, lad ham være startlinjen for den nye sæson vagt.
Tænk på så stærke unge verdens bedste fodboldstøvler mennesker, faktisk vil kunne vinde i et hold kæmper en tyr Wu Yu, som viser hvad? !


Dette viser, at Wu Yu's styrke har nok til at møde de første holdspillere, nok til at deltage i den belgiske Serie A it? !
Måske Hugo Bruces idé er set, assisterende coach Franco Verkartlen hurtigt sænket hans stemme sagde: "kan spillet også nødt til at observere mere, jeg personligt rådgive eftermiddag ungdomshold efter kampen, overføre en række passende Efter træning af ung holdkammerater, start en konfrontation kamp i holdet, hvilket vil hjælpe med at observere Wu Yu's tilpasningsevne!
"Nå, det er berettiget!" Guvernør Hugo Bruce lyttede meget nikket med tilfredshed.
Voca Troon igen rejst forslag: "Ud over bedre køre-i dette nye hold, jeg personligt anbefale kan arrangere et par træningskampe, benyttede lejligheden til at se udførelsen af ​​unge spillere, en periode efter starten af ​​den nye sæson, vi Stol på dette unge hold i ligaen!
"Nå på de venskabskampe modstandere, går du diskutere dem med A Lan En det!" Coach Hugo Bruce meditation et øjeblik og derefter fortalte Road direkte.
"Ok, jeg vil færdiggøre det så hurtigt som muligt."


Efter en kort samtale var de to trænere opmærksomme på spillernes opvarmning.
Efter en fuld ti minutter, vi alle opvarmning efter træneren kaldte tilskuerne tilbage, line up holdet.
Coach Hugo Bruce indtil alle står, dette højlydt annonceret: "drenge, i dag indvarslede et nyt hold, jeg tror du har set før, han er fra det unge team af Wu Yu ! "
Når han sagde det, rejste han ud og klappede Wu Yu's skulder og bøjede sig for at tage initiativ til at introducere mig selv.
Første hold kom til frontlinjen, mange rookie rookie vil uundgåeligt være lidt nervøs, lidt værre psykologisk kvalitet, jeg er bange for, at skræmte selv ord er ikke klart.


Kureha er gode og dårlige verden og mennesket, og han er meget selvsikker gik til den forreste del af publikum, let justeret sin vejrtrækning, hans ansigt iført et svagt smil, talte han og sagde :! fg ag støvler "Hey Hej alle, jeg er fra ungdomsholdet wing Kureha, jeg er god position til at sparke omkring fodboldsko online to fløje, den wing fra wing kan, til tider til køb nike fodboldstøvler en cameo midtbanespiller, vi har set, er jeg en kinesisk spiller, for hvad de kinesiske kampsport, kinesisk køkken, hvis du Interesseret, du kan tale privat med mig, mine hobbyer er brede, spiller fodbold, spiller spil, ser film, sang, rejser, vandrer ... "
Se Wu Yu står foran den endeløse introduktion af sig selv, træneren Hugo Bruce og assisterende træneren Franco · Vukcatorren er frustrerede med et smil.
"Enhver, der bekymrer sig om, at dette barn vil være skævt, det er et rigtigt helvede! '

Leave a Comment