Fodboldstøvler Adidas Nemeziz 17.1 FG Hvid Orange Blå

Posted by admin 25.12.2017 0 Comment(s)

 

Davey Coach hurtigt arrangeret for de to hold, fodboldstøvler ag uheld, Wu Yu og Richard, Gordon få mennesker er et hold, mens Tom Petters i et andet hold.
For at blive behandlet anderledes, satte David træner Tom Pitts, hvor holdets spiller har en rød vest, Wu Yu, hvor holdet har en hvid træningsdragt.
Davey Coach simpelthen færdiggjort to hold efter spillerne, lad dem arrangere deres egen feltspilposition.
Unge spillere leger ofte sammen, alles position er helt tydelig og arrangerede snart deres egen placering.
Wu Yu spiller vingen, venstre og højre side kan være, i form af vice kaptajn Rex (Rex), fodboldstøvler 2016 spillet Wu Yu sparket fodboldstøvler på tilbud højre avantgarde.


Sæt en rød vest Tom Peters skævede der stod i warm-up er Kureha, damestøvler mørke hjerte er meget stolte smil: "ser ingen kujon, men mine vigtigste spillere, din skæbne, altid kun når bænk! "
Ligesom Tom Pitts var så glad, kom en velkendt stemme fra øret: "Er Tom klar?"
Tom Pittors vendte sig om og så overraskelsen ankomsten af ​​ungdomsholdet kaptajn, den vigtigste forsvareren Anthony Vandenborre.
"Kaptajn, jeg, jeg er klar!" Tom Pitts lo spændt og klappede på brystet.
Anthony van den Borei Denne mand har en meget enkel historie. Han er født i Likasi og ejer de dobbelte nationaliteter i Congo og Belgien. Han og Cofani kaldte Anderlecht det bedste forsvar Gemini de seneste år.
I det foregående ungdomshold, som Kompany tjente som kaptajn, var Anthony Vandenborre vice-kaptajn.
Conpani for nogle måneder siden var træner i førsteholdet, jeg hørte, at han inden længe vil kunne repræsentere Anderlecht Champions League kampagnen.
Privat mange holdkammerater siger, at siden Copenney blev bragt ind i første hold for at blive en vigtig rotationsspiller, så tror den nuværende kaptajn Van den Bore, at snart vil være med i førsteholdet.
Forsøger at tale med en sådan kaptajn, der har en prestige og et løfte om holdet, hvordan kan Tom Pittors blive forstyrret? !
Hans glade mund kommer næsten sammen.
"Nå, det er fint, vent et stykke tid, du bliver til venstre, fokus!" Van den Borre nikkede hovedet og hviskede.


fodboldstøvler til piger Tom Pittles 'indignerede svar: "Okay, jeg skal være opmærksom på kaptajnen!"
Van den Borrei færdig med at tale, vendte sig om og så finde flere andre forsvarsspillere til at gå.
For Vandenberg er dagens kamp meget vigtigt for morgendagens venlige. Han hørte for nogle dage siden af ​​sin gode ven Compagnie. Mange hovedspillere i første hold er for nylig blevet såret. Forringet, har til hensigt at vælge et par spillere fra ungdomsholdet og reserveholdet for at deltage i førsteholdet.
At vide, at Van den Borrei længe siden var ivrig efter at blive med på linjen, og hver gang han chatte, lyttede han til sin ven Companion fodboldstøvle med sok talte om det første hold interessant.
Hver gang jeg tror, ​​jeg kan repræsentere Anderlecht i de bedste ligaer i Belgien og endda gå til Champions League i drømme, er det simpelthen den mest vidunderlige ting street fodbold sko i livet!
Van den Borrey ved ikke, hvad coaching staff ordninger, men disse to dage af konkurrence, helt sikkert sluttede til første hold.
Under alle omstændigheder må jeg absolut benytte lejligheden til at deltage i første hold til at deltage i Champions League! "Her klappede Van den Borley målmand Oscar på skulderen:" Bror, kom igen! "
Oscars ansigt med et glimrende smil: "Nå!"
Resten af ​​resten området, Richard, Gordon, et par mennesker omkring Wu Yu side for at opmuntre ham til at juble.
"Wu Yu kom igen!"
"Yu, vent et øjeblik for at opføre sig godt, vær ikke bange for den blodige Tom!"
"Nå sagde Tom, der stinkende mund, jeg havde villet skræmme ham, haha!"
"Se på dig, skæld ham i dag, så cool!"
Det samme er de unge holdmedlemmer, alle for Tom Pitts, denne mobbe bange for hård fyr, for længe siden meget ubehageligt, og nu håber det, at Wu Yu kan være ærlig på retten Tom Petters.
"Ja, jeg ved ikke, om Tom spiller tilbage eller højre tilbage i dag?" Gordon quirker noget mærkeligt.


Nogen forstod pludselig, nikkede og svarede: "Ja! Kaptajn på deres side, hvis kaptajnen spiller højre tilbage, så kan Tom kun holde sig i venstrefløjens position!"
Richard rørte på hagen: "Venstre tilbage, er det rigtigt, og Wu Yu rigtigt?"
"Ja ah!"
Gordon er meget klog, adidas fodboldstøvler sort især fordi han vidste Wu Yu, han kan især lide kinesisk kultur. I øjeblikket nye adidas fodboldstøvler hørte han Richards ord og straks spurgte med spænding: "Yu, hvad er din kinesiske dialekt? Hvad er det? Alle nasty mennesker møder altid ?! "
"Dette er en skæbnevej smal!" Wu Yu med et skævt smil forklarede ham.
Gordon hørte dette, kan ikke hjælpe, men udbryde:! ?? "Yuanjialuzhai fordi det er irriterende mennesker, så vejen er meget smal det Åh, Gud, ah du kinesere er for smarte, selv sådanne ord kan tænke på, virkelig Det er fantastisk! Jeg vil lære Alice disse kinesiske ord og lade hende også lære kinesisk! "
"Alice? Burger shop Alice?! Boy, hvornår er du Alice?" Richard stirrede et par tyrøje, det var overrasket over at gribe Gordon spurgt.
Gordon var overvældet med et blink: "Hej, kammerat, det er en glad affære, forstår du?"
Bare chatter med et par personer, kom den stedfortrædende kaptajn Rex op, klappede hænderne og råbte til publikum: "Nå, gut, gør dig klar, løbet er ved at begynde!"
"Vice kaptajn, vi er mere hang i dette spil!"


"Ja, du ser mest ud af de vigtigste spillere er på tværs af det modsatte." Der er flere bænke spillere stønnede og sukkede.
Venter på Rex at tale, tog Wu Yu ledelsen i åbningen, sagde: "De vigtigste spillere og hvordan? Vi er ikke kun to ben, er de vigtigste spillere undladt at have fire ben?!"
"Ja, Yu sagde ganske godt, de vigtigste spillere er almindelige mennesker, de er ikke forfærdelige!" Rex co-kaptajn glædeligt smil er enig Road.
Richard, den store mand, hummer også sin stemme ved siden af ​​ham: "Det er ikke hovedspilleren. Efter et stykke tid er det tid for den store fyr at koncentrere sig og få den samme chance for at vinde!"
"Spil godt, vi kan helt sikkert vinde!" Gordon konvergens flirtende smil, hans øjne læser fast.
En skare af erstatninger, tilsyneladende også smittet med denne atmosfære, har råbt: "Kom igen!
Pludselig brød ud i erstatningsholdet en stor råbe, tiltrak straks opmærksomheden hos de vigtigste spillere og trænere.
"Disse børn er virkelig en moral ah!" David træner isen ansigt endelig afsløret et smil, hviskede mumlede.
Stand i de vigtigste spillere mere rød vest team, er Tom Pitts meget foragtige glimt glimt erstatning spillere: "cut, lyset kaldes hvad er brugen, kaldes igen højt, mens det stadig ikke er det samme vil tabe, En gruppe dumme!
Kaptajn Van den Borley kigget på substitutionsspillernes retning, kunne ikke hjælpe, men frynser.
De to unge hold har samme lineup, som alle er traditionelle fire-fire formationer.
David træner kiggede på bordet, tog mønter ud af lommen, rettet mod Van den Bore, og Rex råbte: "Kaptajnen over valgsiden!
Resultatet af at kaste en mønt er, at Van den Borrei vinder, han vælger et sted med mere skygge, og Rex, der clarks sandaler smed en mønt, vinder kick-off!


David Coach lød fløjten og annoncerede den officielle start af spillet.
I midten adidas indendørs fodboldsko af ​​retten skød to reserver fremad John 19 bolden til sin partner, Robin, den 18.
18, Robin er 177 cm høj og lidt tynd, men hans teknik er ganske god. Efter at have modtaget bolden fra sin ledsager, gav han det straks tilbage og løb hurtigt fremad.
"Xiao Wu Yu, du er nødt til at komme!" Eddie Fan Daer står på kanten af ​​banen, hans øjne på banen, løber, iført en hvid træningsdragt nr. 17 Wu Yu, hviskede mumlet.
Passerer flere gange gennem fodbolden, og til sidst nåede Wu Yu's fødder.
Styr fodfodens fodgænger, Wu Yu havde ikke travlt med at sende bolden tilbage til sine holdkammerater, men hurtig plade med fodbold løb til højre.
Bare da stødte han på den første spiller til at spille forsvar, hvilket er ungdomsholdets hovedspiller Anthony den 11..
Den 18-årige tidligere indsatsmand, der er kendt for sin skulptur, sok støvler har været i fokus siden han kom ind i ungdomsholdet.
På trods af hans fantastiske skyttelteknik er han en smuk amatør på den defensive ende, der kommer op med en symbolsk cut-off.
Kureha meget berolige en dame sandaler finte re-acceleration, så en succes igennem, men endnu ikke med for få trin foran at indvarsle en ny fjende, den vigtigste avantgarde ungdomshold venstre iført No. 7 trøje af Mark (Mark).
Marks forsvar kan være lidt stærkere end Anthony, men vil virkelig forsvare Wu Yu, men det er simpelthen ikke kvalificeret.
Wu Yu bolden simpelthen ikke betyde at bremse, som om han stod foran folket er ikke, hvad hovedkanten af ​​avant-garde, men luften.
At se Wu Yu så arrogant som Markets defensive side og ingen fodbold nike angst, som en holdkammerater i mange år, kan han Wu Hu's tekniske egenskaber siges at være ganske bekendt med.
Tidligere Wu Yu teknologi kan være ganske god, men med E15 i U15, Wu Yu ud over lidt fart, er der ingen nogen skud.


"Nå, vil du spise mig med fart? Har ikke en dør! Mark valgte ikke at synke lavere ryg, lavere tyngdekraft, men lige op, mens tilbage ud, mens forberedelse til Wu Yu pludselig fremskyndet sprint.
Med den tættere afstand mellem de to, accelererede Wu Yu ikke, men langsomt bremset.
Mærke i bunden af ​​mit hjerte hemmeligt tænkte: "Sænk hastighed? Ingen ekstraordinær fart, du kan ikke bryde mit forsvar!"
Wu Yu har bragt en plade af fodbold kom foran Mark, Mark stadig skarp, da han så hvad? !
Jeg så Wu Yu højre skulder er en naturlig vask ned.
"Dette er et gennembrud fra min venstre side, du vil have USA!" Som holdets førende vagt Mark upåklagelig, mens hans defensive evne stadigvæk er kvalificeret, har han rig defensiv erfaring, næsten ingen Tænk mere, men i kraft af instinkt vil hele persons tyngdepunkt bevæge sig til venstre.
Men det næste sekund oplevede Mark Wu Yus venstre fod hårdt bolden til venstre.
Mark i øjeblikket er stadig i tyngdepunktet i venstre tilt position, på grund af inerti, kunne han midlertidigt ikke reagere, kan kun bruge sine øjne til at sende Wu Yu nemt passere bolden foran ham.
"Sådan går det?" Efter et par sekunder forblev Mark overrasket over denne genvundne bevidsthed, hans tanker spillede også bare Wu Yu havde sit træk.
Før den meget utrolige, fejede personlighed Wu Yu, hvor modig at bruge den falske handling på banen, men også let narre mig?

Leave a Comment