Fodboldstøvler Adidas Nemeziz 17.3 TF ACC Sort Hvid Gul

Posted by admin 06.01.2018 0 Comment(s)

 

Fodboldstøvler nike tilbud Kureha årsag behage besøgende venner til middag, hvis hovedformål er at indsnævre afstanden mellem os, som et fodboldhold, vil en masse tid på banen brug for alles samarbejde ud over de faktorer på banen, som en privat Kureha passage Faktisk er der ikke mange venner her, i overensstemmelse med den oprindelige uheldige urin, kender kun en tankegang, indadvendt fejhed, der er ingen venner cirkel.
Vælg dine holdkammerater til at spise kinesisk mad, men også tanken om privat Kureha disse år trods sin far og mor Anna Wu Debiao Oliveira flittige Wu driver en stor restaurant, men på grund af den lille butik, afsides beliggenhed, er der ingen meget virksomhed.
I overensstemmelse med de uhensigtsmæssige hukommelsesfragmenter viser, at Wu's forretning er forringet, hvis vi fortsætter som dette, er jeg bange for kun at lukke.
Wu Yu fodboldstøvler junior er stadig kun en lærlingskontrakt underskrevet, der er simpelthen ikke mange penge, du vil hjælpe forældre, brug kun den såkaldte stjernedeffekt.
Tag kaptajnen til ungdomsholdet, Van den Borough!
Som Anderlecht Youth Training Camp de seneste år, et af de mest fremragende dobbeltstjernede forsvar, Van den Borrei af mange medier som det fremtidige belgiske landsholds hovedvagt.
Gennem ungdomslejr Vanden Borre er i øjeblikket betragtes som de mest berømte spillere, og i tillæg til ham, som vice kaptajn Rex, det vigtigste centrum Howard, den vigtigste angriber Anthony, den vigtigste wing Mark, adidas messi fodboldstøvler der mere eller mindre nogle berømmelse .
I øvrigt en anden fodboldskolen trænerstaben måde eller, lad dem komme i Wu stor restaurant med sin far Wu Debiao, mor billi bi shoes Ana Oliveira lidt et foto, og derefter forstørre billeder hængende på væggen, garanteret at tiltrække tæt på nogle nike magista tilbud af dine foretrukne Ann Bremens fans følger.


Med fansens opmærksomhed tror jeg, billige indendørs fodboldsko at den fremtidige forretning ikke vil være dårlig.
Wu Yu fortalte sine forældre, hvad deres tanker var og fortalte dem at komme hurtigt tilbage til deres hoteller for at forberede dem på arbejde.
Begge forældre er meget tilfredse med Wu Yus beslutning, smilende ansigt forlod sovesal.
Efter alt var arrangeret, vendte Wu Yu tilbage til skabsrummet, og i øjeblikket spiste en stor gruppe mennesker mad, alle venter på de tilbud nike fodboldstøvler optimistiske øjne.
Efter Wu Yu kom tilbage, clamored han at dræbe kinesisk mad.
Nogen spekulerede pludselig: "Hvor gik Tom Pittles og hvorfor så du ikke andre?"
"Dumt, hvad siger du!" Ved siden af ​​den kloge, hurtigt sparkede, hviskede forbandelse.
Denne snak, folkemængden kontrolleres igen i skabsrummet, fandt virkelig ikke spor af Tom Pitts.
Men dette er også normalt, i spillet af Wu Yu barnemishandling klap, højre fod sårede Tom Pitts, som er hvad ansigt turde komme tilbage ah? !
Desuden har Tom Pittles altid prøvet sit bedste for at mobbe Wu Yu. Alle disse ting så han alle disse år på.
Før de ikke skiller sig ud efter hjælp, grønne nike fodboldstøvler udelukkende på grund af Kureha egen karakter, nu Kureha alternativ personlighed, men også en meget stærkere styrke, de to-fase sammenligning, det offentlige foretrækker at parre sig naturligt og har den styrke, karakter og temperament er mere God Wu Yu leger sammen.


Usynlig var Tom Petersel helt isoleret af hans holdkammerater.
Mark og Anthony ønskede ikke at deltage i det sjove, men tænk på dagens kamp efter coach og assistent coach med Wu Yu dialog, besluttede de at gå og spise et måltid.
"Nå, alligevel, det er penge brugt Wu Yu, hvorfor skulle vi spare for ham? ! "Tænk så, nogle få unge spillere, der havde et lille syn på Wu Yu, også regnet ud.
Under ledelse af Wu Yu, en stor gruppe mennesker til at spise og drikke team, dræbe den mægtige Wu store restaurant.
Wu Debiao, fodboldstøvler med sok adidas som længe har forberedt materialet, har travlt i køkkenet, og hendes mor, Anna Oliveira, kommer ud og glæder sig over tilstedeværelsen af ​​alle de unge spillere.
Kureha den måde, det havde mange holdkammerater Wu forklarede situationen vedrørende store restaurant, så efter ankomsten af ​​mængden, og ikke på grund af nogen utilfredshed med den lille butik, spise disse varer, men meget nysgerrige kiggede rundt i butikken, ser det ud til, at alt her For dem er alle meget friske.


Wu Yu ledet et hold af holdkammerater vil besøge hele butikken igen, forresten introduceret om de lækre inde i butikken.
Adskillige mennesker Yuehua Jian, træner David, der også er ankommet i bil, ud over trænerstaben af ​​akademiet, Kureha også meget overrasket over at se det første hold træner og assistenttræner Hugo Bruce Frankie Wo Kate Lun.
"Ung mand, vi to er ikke inviteret, har du det noget imod?" Hugo Bruce klappede med et smil, så snart han kom ind i døren.
Wu Yu vinkede hurtigt sin hånd og smilede og svarede: "Nej nej, nej, hvordan kan du huske, at du to store mænd kan adidas kunstgræs støvler komme til mig denne butik, jeg er glad for sent!"
Oprindeligt støjende spiste varerne blev pludselig se trænerstaben optrådte allerede chokeret, og umiddelbart efter at have set første-landstræner og assistenttræner Hugo Bruce Frankie Voca Trent kom, de Alle nervøse, men mere af Wu Yu's misundelse og beundring.
"Wu Yu er virkelig fantastisk, han kan faktisk ringe første hold træner og assistent coach til at spise!" En hvisket hviske.
En anden spiller sænkede også sin stemme og sagde: "Det var, du så ikke lige på retten, Mr. Francois Watcourt virker meget bekendt med Wu Yu?"
"Wow, det er Wu Yu ..."
Spillerne diskuterer originalen, pludselig fandt David træner at feje over dem, har stoppet diskussionen, og endda et par skumle krop, ikke den mindste mærkelige.
Franchwickatun så situationen, ha ha lo: "David, du er virkelig imponerende foran disse små fyre ah!"
"Nå, disse små bastarder ... ..." Davey træner trods en forkølet snort, men hans ansigt afslørede tydeligt et smil.
Wu Yu råbte Wu Debiao, den travle far i køkkenet, og trænede coachingmedlemmerne med sin mor, Anna Olivira.


"Mine herrer, dette er min far og mor, unisport kunstgræs de er de mest loyale fans af Anderlecht!" Wu Yu Shun potentielle forældre introducerede til nogle få træner.
Første hold træneren kom op, det er et oprigtigt håndtryk med Wu Debiao: "Mr. Wu, du både mand og kone til vores hold uddannet en god spiller!"
Wu Debiao Selv om der normalt ikke meget, men han en eller anden måde også rejser meget erfarne hjørne børn, entusiastisk rystede hænder svarede: "Hvor, hvor, min familie møgunger, Mr. trænere kan få din undervisning er hans lykke ! "
Et par ord efter afkøling vil Wu Debiao vende tilbage til køkkenet for at lave mad, Anna Oliveira i år med Wu Debiao rundt, men lærte også en masse kinesisk mad, som regel også kunne slå den næste.
Wu's restaurant er begrænset i området og har i øjeblikket kun to kasser, en lille kasse til et par. Hallen var oprindeligt udstyret med alle slags små borde og pladser, men dagens holdkammerater fra ungdomsholdet er inviteret til at spise , Wu fodboldstøvler hypervenom Debiao med vilje trække det lille bord, sætte på et stort bord med kinesiske egenskaber.
Unge spillere, der sidder på et hotel med kinesiske egenskaber, der fra tid til anden kigger rundt, er der nogle få fyre endnu mere hånd på væggen med kinesisk knude og nogle håndlavede produkter.
"Feather, dette er virkelig interessant, hvordan gjorde du det?" Gordons hele avatar blev en nysgerrig baby og pegede på messi nye fodboldstøvler den underlige kinesiske knude.
Kureha se ham så glad for kinesisk knude, det øjeblik en masse detaljer til ham: "Åh, ah dette er den kinesiske knude, Han er vores unikke håndvævede håndværk; disse er vævet med en snor, der normalt bruges til! boligmontering, spillerne slid, gave venner og familie, kinesisk knude der er en masse god mening, for eksempel: mere end lovende, lykke og lang levetid, dobbelt lykke, held og lykke, bon voyage, og så videre ".
"Jeg havde ikke forventet sådan en lille ting, design dine egne fodboldstøvler der er så meget mening? Feather, kan du sende et kinesisk knude for mig? Jeg ønsker at bære en kinesisk knude i kroppen, så kan du også komme til at vise til mine venner og slægtninge!"
Kiggede Gordon babbling udseende, Wu Yu er forfriskende nikket: "Selvfølgelig ikke noget problem, endsige sende en kinesisk knude, selv at sende ti jeg er også villig!
"Virkelig? Det er virkelig fantastisk, Yu elsker dig!" Gordon sprang næsten spændt, hugget Wu Yu.
Wu Yu klapp Gordons skulder, bevidst dårlig smilede og sagde: "Hej, mand, ja, jeg foretrækker faktisk en kvinde!"


"Cut, jeg kan også lide kvinder!" Gordon spiller kinesisk knude, det er et meget seriøst svar.
De mennesker, der sad ved siden af ​​hinanden, lo højlydt.
Når nogen så Gordon få en gave, kunne han ikke hjælpe med at råbe: "Yu, kan du sende mig en kinesisk knude?"
"Selvfølgelig ikke noget problem!" Wu Yu sagde med et smil: "Faktisk kan i dag komme til middagsmanden, vil jeg sende dig en lille gave til hver person!"
"Oh, Long live, Yu, du er fantastisk!"
"Wu Yu, anna field pumps du er generøs!"
Så snart jeg hørte det, råbte drengene spændt.
Spændte fyr råbte endnu mere: "Yu, har du en kæreste? Hvis ikke, kan jeg introducere min søster til dig!"
"Kom igen, Yu, nike cr7 fodboldstøvler jeg fortæller dig, hans søster er slet ikke god!" Hviskede hans holdkammerater.
"Hej, mand, hvad taler du om? Hvor er min søster?"
......
Wu Yu travlt før og efter, mens han underholdt sine holdkammerater, mens underholdende træner til kassen, og nogle gange køkkenet travlt, måtte han tage turen.
Wu Debios madlavning behøvede ikke at sige, at begge tabeller snart var fyldt med alle slags delikatesser.
Ser på bordet fyldt med farverig mad, spillerne har længe set blomstrende, lige fra Wu Yu bord, de afhenter gaffelen, begyndte at gribe spise.
Wu Yu og andre kommer over, retterne er næsten tomme, og heldigvis havde Wu Debang for længe siden antaget, at der ville være et sådant resultat, forsætligt gøre lidt mere pasta.


Spillere ser Wu Yu's dygtige brug af spisepinde, hvilket gør dem misundelig og nysgerrig og ønsker at efterligne. Men deres crappy spisepinde arbejder, for ikke at nævne spisning, er svært at klemme.
Unge mennesker sammen er glade, vi kæmper, Wu Yu fra tid til anden for at forklare historien om nogle retter, pludselig tiltrukket spillerne blev meget overrasket.
Wu Debiao særligt godt humør i dag, baby søn såret, men også med succes tilsluttet første hold, hvordan man siger senere er en professionel spiller, nu fjerne samlingen af ​​år af hjemby spiritus, fest alle.
Professionelle spillere for at opretholde en bedre konkurrencedygtig tilstand, prøv ikke at drikke, men nike tiempo fodboldstøvler om det er coaches eller spillere lejlighedsvis grådige, eller drik lidt vin, rygsigarer og lignende.
Se Wu Debiao bragt ud en charmerende duft wafting spiritus, der er mange spillere vente med at drikke to resultater, når de lærer om Wu Debiao som spiritus hældes i munden, tilsyneladende alle været pit, en rødmede Spicy var svært at græde, græd og græd for at drikke vand.
Heldigvis, i tillæg til den vinhandel, samt vin og ris vin, som muligheden for at drikke, Kureha tale til spillerne ideen: "Gutter, mine forældre har altid været fans, og du ønsker at bo i en restaurant fotografiapparat In. "
"Intet problem!"
"Jeg har ingen mening!" Nodded al maden er glad.
Wu Yu tog hurtigt kameraet, der allerede var forberedt på Wu Debiao og Anna Olivira stående i mængden, tog et stort mindesmærkefoto til dem.
Efter en række billeder taget i rækkefølge, Wu Yu og fandt kaptajnen Vandenberg: "Kaptajn, min far er din fan, han vil gerne tage et foto med dig alene?"
Van den Borre er ikke gammel, jeg hørte, at Wu De Biao faktisk er hans fans, meget glad, især omkring hans holdkammerater stemte til misundelse og jaloux øjne, det er til hans forfængelighed nået den ekstreme.
Uden nogen tanke nikkede Anthony Vandenborre sin godkendelse.
Kureha se Vanden Borre er så god til at tale, det øjeblik hjerte faldet til ro, og derefter sagde: "Great, ville min far gerne arrangere en god plads med dit navn tilknyttet, så du senere kommer til middag, de kan tage deres egen position, Og der er et personlig bordservise med dit navn på den. Da du bruger dit portræt højre og navn, vil du nyde en 50% rabatbehandling så snart du kommer her. Hvad synes du? "


"Wow, eksklusiv siddepladser og privat bestik? Det er så sejt!" Gordon sad ved siden af ​​og kunne ikke lade være med at udbrede.
Efter at Anthony Vandenborre havde hørt Wu Yu's ord, var hele personen grundigt dum.
Selvom han er den mest berømte spiller i ungdomsholdet, men han har aldrig haft sådan behandling ah!
Hvilke stående rettigheder, som navnet på kronen, kun den store stjerne behandler det!
Jeg forventer ikke at gå ud for at spise et måltid i dag, faktisk vil der være så god ting tabt på sig selv, Anthony Fande Borre synes simpelthen, at han drømte.
Kig rundt om de misundelsesfulde øjne af holdkammerater, Anthony Van den Bore mener, at han virkelig er for glad for det!
Fandt du ikke tror, ​​Anthony Vanden Borre bare nikkede i enighed, trods alt, er dette en god mulighed for at møde op, så mange mennesker ser på holdet, han er den eneste, til at nyde sådan en god behandling, mere end et ansigt ah!
Hvis senere med et par venner til restauranten til middag, se ovenfor, hang deres billeder, samt eksklusive sæder, service og gratis private måltider, min Gud, det er simpelthen bedre end noget VIP VIP, men også på high-end atmosfære klasse ah !
I øjeblikket var Anthony Vandenbole næsten glad.
Kureha synes at føle effekten er ikke særlig god, bevidst tilføje, at sagde :! "Kaptajn, Jeg er helt misundelig på dig, ah Jeg har altid ønsket at have en privat bestik butik og min egen plads, men min far sagde, som jeg er nødt til at vente Bliv en stor stjerne Caixing, hej!


Kig på hans triste (Yu) vil se ud, ved ikke folk tror virkelig, han er ked af det!
Men så længe smarte mennesker tænker på det, kan du forstå, at dette barns ord naturligvis har problemer, hvilke eksklusive pladser, private servise, hvad er disse?
Nima hele restaurant er simpelthen dit hjem, fremtiden tilhører dig til at kontrollere, men også hvad shit privat servise og eksklusive pladser det? !
Men meget ked af, at alle mennesker i øjeblikket er Wuhuas retorik til 忽悠 levet, reagerede ikke på alt dette.
Gordon er meget ren og venlig, vendte sig om og så meget begejstret på Wu Yu, kiggede ned og spurgte: "Yu, jeg kan jeg have et dedikeret sæde og privat servise?"
Wu mente, at mit hjerte allerede hummel fodboldstøvler til børn var meget lykkeligt, men han roste med, bevidst kiggede på Wu Debiao først og svarede så meget modvilligt: ​​"Gordon, min bror, hvis du vil have et privat sæde og privat Redskaber, uh, selvfølgelig ikke noget problem, men jeg er bange for, at din stilling ikke er så god kaptajn; kom til at spise kan nyde 20% rabat!
"Intet, intet, så længe mit eksklusive sæde og private porcelæn på linjen!" Wu Wu sluttede endelig til at se, Gordon meget glad vinkede hånden.


Med Gordons ledelse og resten af ​​spillerne uvillige, var der et behov for et eksklusivt sæde og privat bestik.
Se holdkammerater er så koordinerede, Wu Yu, Wu Debiao far og søn havde allerede lykkelige hjerteblomst.
Løs spillerne, Wu Yu non-stop føre deres forældre ind i kassen.
"Mr. coach, mine forældre har altid været fans. I dag er jeg heldig at invitere dig til vores restaurant til middag, de er meget glade og håber at få mulighed for at blive med som souvenir. Zoom ind på væggen og bag Selvfølgelig, som en tak senere kommer fodboldstøvler til kunststofbane du her til middag, du kan spille 30% rabat med en ny ven at spise, men også en ekstra gave af nogle små gaver med kinesiske karakteristika ... ... "
Ved at benytte trænerne til at spise og drikke i anledning af anmodningen, vil coacherne naturligvis ikke afvise, så mange andre Anderlecht-ungdomsholdets spillere og trænere er Wu Wu flirtet med måltider Promised samarbejde, dette samarbejde gør også den oprindelige forretning ned Wu's store restaurant, bare en uge efter firmanavnet, som Anderlecht fans middagsselskabs nye placering.
Et par måneder senere, i Bruxelles

Leave a Comment