Fodboldstøvler Adidas X 17.1 TF Gul Orange

Posted by admin 05.01.2018 0 Comment(s)

 

Uheldige Tom Pittles, fodboldstøvler fg Doom slutter ikke, sårede sin højre fod, han kunne ikke deltage i morgendagens in-game, det vil sige, han mistede en chance for at komme med førsteholdet.
Kombineret med det første hold træner og assistenttræner Hugo Bruce Frankie Voca Troon har set sin klodsede ydeevne, er jeg bange for, at så længe der er to mænd i Anderlecht dag, er jeg bange for, at Tom Pointe Sri Lanka vil ikke have mulighed for at deltage i første hold.
Indpakket sår, Tom Pittles blev hårdt anklaget af David's træner og holdstraf, den såkaldte straf er intet mere end suspenderet eller bødet.
Forbudt hvad adidas adizero fodboldstøvler der er ligegyldigt, gjorde han alligevel skadet foden, kan ikke hjælpe, men slå ham også ikke ønsker at spille.
Efter denne episode, David træner ingen ide om at fortsætte træningen, simpelthen tidlig opløsning af holdet, lad spillerne gå tilbage og tage en god hvile, klar til at kæmpe imod holdet.
Eddie Fan Daier fordi der er andre ting, er der ingen ledsager Wu Yu tilbage til soveværelset, venstre direkte.
Wu Yu før den fremragende præstation af spillet, hvilket gør mange tidligere relationer mellem holdkammeraterne meget generelle, og nu er der omkring ham og chatter med ham for at diskutere de udsøgte kugler fra de foregående par.
For venlighed af mennesker omkring og behageligt for nogle mennesker, Wu Yu ikke vred eller latterliggør, men venlig chat med dem at diskutere.


Efter alt er fodbold en konkurrencedygtig sport, fodboldstøvler nike mercurial superfly kun styrken for at få respekt for andre.
Tidligere uheldige æg ved kun, at hårdt arbejde, vil problemer opstå kun vælge at undgå, der er simpelthen ikke et stærkt hjerte, selvfølgelig er det ikke nok.
Slutningen af ​​uddannelse, har folk tilbage til omklædningsrummet til brusebad, skifte tøj, og derefter gå hjem at gå hjem, tilbage til soveværelset til bagsiden soveværelset, og nogle går ud for sjov kan også invitere et par venner gå ud og spille.
Kureha sind 'bid' gav Qing Xiang, efterfulgt af bolden vil høre Guds systemet bip: 'Tillykke vært til at fuldføre opgaven [] Jeg ønsker at slutte sig til det første hold, fremragende præstation i spillet, du har fået den til fordel for træneren , Blev succesfuldt tilmeldt første hold; vil værten nu acceptere prisen? ! '
Lige her? !
Wu Yu for at være på den sikre side, eller gemme på toilettet, lukke døren dette ind i systemet af Guds systemrum.
Denne gang Wu Yu direkte til opgave modtagelse hall, elektronisk skærm på tælleren, dukkede op i spillet bare et par gennembrud i Wu Yu, passerer og skyder det vidunderlige billede.
"Værter fungerer godt, få ti energimønter og en heldig tegning, vil værterne begynde at tegne neymar fodboldstøvler 2016 nu?"


Lytte til lyden af ​​systemet kom fra øret, salg af fodboldstøvler Wu Yu blev rynket og spurgte højt: "Hvor ti energi mønter?"
"Antallet af mønter i henhold til den energimæssige ydeevne et væld af priser, ud over en masse grunde som årsag en midlertidig afbrydelse af spillet, så fratrukne del af energien mønt belønning!" Svarede systemer omhyggelige i detaljer.
Wu Yu forstyrrede det verbale misbrug: "Jeg gnider, dette spil også skylden mig ah?"
"Advarsler, advarsler, værter Bemærk venligst din tale!" Systemet lød en skarp advarsel.
Wu Yu sagde hjælpeløst: "Det kan du nu starte lotteriet?"
"Start den heldige træk!"
Systemets lyd var lige forbi, og der var et stort roulettehjul på den elektroniske skærm i receptionen, der skildrede mange mønstre på den.
Wu Yu ønsker ikke at se mere se direkte vælge begyndelsen.
Roulette vende hurtigt, Wu Yu ventede et øjeblik, pludselig råbte: "Stop!"
Med den langsomme rotation af markøren stoppede endelig i det tykke artilleri dør færdighedskort.
'Bite! Tillykke til at få [værten] tung beskydning af kortet døren færdigheder værten gennem uddannelse for at forbedre tung beskydning af døren [] færdigheder, men også forbedre succesraten for brug af de færdigheder i spillet. '
System lyd tog ikke lang tid at falde, en flash af lys flash øjeblik i hovedet af Wu Yu.
Snart i Wu Yu's hoved dukkede op på den tunge artilleri dør detaljer af oplysninger, samt hårfærdigheder og så videre.
Efter at have læst disse data, Wu plume direkte forfalskning Guds system måltid.
På grund af dette såkaldte færdighedskort er det simpelthen en pit.


Vil du bruge denne færdighed, adidas x fodboldstøvler skal du tvinge til at nå standarden, er det klart for Wu Yu nu tynd krop, ikke ønsker at sparke et meget tungt artilleri bombardement.
For at imødekomme efterspørgslen giver systemet også specielle træningsprogrammer, der bruger energimønter til at træne musklerne og styrken af ​​benet og købe den ekstra vægt af sandkuglen til special træning i systemrums træningsfeltet.
Dette sæt alle kommer ned, skal bruge 9 energi mønter.
Selvfølgelig, beder systemet også forklare, hvis du ikke bruger penge træning i energisystemet rum, du træner alene vært i det virkelige liv, i hvert fald så lidt som et år, så mange som to eller tre år, for virkelig at bruge tungt artilleri [ Bang dør] brug af krav.
Lyt til systemet disse ord, hvad er påmindelsen, at diskutere, er simpelthen i fare.
Nima, hele belønningen lige sendt ned, for at lære færdighederne i den store artilleriedør, skal du bruge ni energimønter, en lille energimønter tilbage til at gøre? !
Wu Yu bare vred rystede fodboldstøvler med sok str 39 på hovedet, men der er ingen løsning, og nu aftalt systemarrangementet, tilbragte ni energimønter, købte specielt træningsudstyr.
På grund af manglende tid, efter at have modtaget alle belønninger og rekvisitter i systemet af Guds boldsystem, forlod Wu Yu hastigt systemet.
Wu Yu fandt holdkammeraterne i garderoben, stadig tuo tøj, og ingen gik i badet, hvilket betyder at tiden brugt i systemrummet, og ikke meget.
Vil du forstå dette punkt, klappede Wu Yu simpelthen hånden og råbte højt: "Guys, i aften ved ikke, om du har tid?"
"Yu, hvad sker der?" Gordon stod mærkeligt op og hviskede.
For at vide, at det normalt er Wu Yu ret lavnøgle, er stemmen meget lille, du kan simpelthen ikke design fodboldstøvler forestille sig, at han en dag som dette højt nike fodboldstøvler str 39 vil ligge i skabsrummet for ikke at nævne, hvad moralen på banen.
Selvom Kureha siden skaden, og vende tilbage til træningsbanen, store forandringer i form af personlighed, men for mange af sine holdkammerater, nu denne Kureha, de elsker, trods alt, som ikke kan lide en karakter indadvendt og mindre Talløse folk gør holdkammerater.


"Jeg vil invitere alle til at spise et måltid i aften!" Wu Yu svarede med et smil.
"Oh! Så cool, Wu Yu inviterede os faktisk til at spise?"
"Kan du spise middag? Hvorfor?!" Nogen reagerede ikke, spurgte mærkeligt Road.
Ved siden af ​​sine holdkammerater hurtigt klappede hinandens hoved Xiao Ma sagde: "Fool, selvfølgelig, er at fejre Wu Yukang restaureret, og fremragende ydelse i dag, chanting glat slutte det første hold"
"Ja! Første team, fjeder, du er virkelig god, vær venlig at spise middag!"
"Ja! Første spillere også!" Efter denne forklaring realiserede flere spillere pludselig, har græd at spise.
"Venligst spis aftensfjeder, skal du invitere os til at spise fransk middag?"
"Wow, den franske middag, jeg har ikke spist endnu!"
"Mange tak, i aften kan vi få velsignelse!"
Jeg ved ikke, hvad et røvhul åbning, faktisk råber til Wu Yu invitere dem til at spise fransk mad, dagen se de fattige til Kureha denne lærlingekontrakt, ikke engang, hvor mange penge hver duffy sneakers måned, hvis holdet virkelig spørge hvad de skal spise Fransk fest, jeg er bange for Wu Yu, jeg har lovet på hotellet.
Kureha bevidst tørrede sveden af ​​panden, meget akavet smil: "Guys, franske køkken eller glemme det, jeg vil ikke have dig efter middagen, jeg var på hotel et par år pant vask retter ... ... "
Hans holdkammerater så hans par sjove udtryk, alle lo højt.
Wu Yu meddelte højt: "Jeg vil invitere dig til at spise kinesisk mad i aften, den mest autentiske kinesisk mad, smagen er fantastisk, for at sikre, at du er tilfreds!"
"Wow, kinesisk mad? Det er så sejt!"


"Jeg kan lide at spise kinesisk mad, især dumplings, at smagen er rigtig god!"
"Jeg spiste også Rage med kød og grøntsager indeni, så lækker, at jeg næsten havde min tunge."
Flere holdkammerater, der har spist kinesisk mad, har udsat en grådig fase, dårlig kvældning.
For kinesisk mad har udlændinge altid følt sig meget magiske, så når de, der ikke har spist kinesisk frokost, hørte Wu Yu at invitere dem til at spise frokost om natten, er spændte.
Få mænd er endnu mere glade for at smide deres tøj og danse.
Kig på disse grupper sultne big guy, Wu Yu kunne ikke hjælpe, men pat hovedet, er gruppen spiser varer ah!
Kender i aften lækker kinesisk mad at spise, en gruppe af foodies, der har skyndte sig ind i badeværelset med den hurtigste hastighed at tage et bad.
Wu derefter skældt vasket, gik til coachens kontor inviteret trænerne af ungdom træningslejr at spise frokost sammen om natten.
Coach kontor, David coach står over for et overrasket udtryk, runde stirre øjne Wu Wu, tilsyneladende han forventede ikke at der vil være en sådan invitation, efter lang tid spurgte han mærkeligt: ​​"Hvad? Yu barn, du Har du aftensmad i aften? "
"Ja!" Wu Yu nikkede ærligt svaret.


甭 sagde at være en anden, selv den sejeste træner er blevet meget overrasket udbrød: "Gud, dette er ikke som dig?"
"Coach, jeg vil ikke ændre stilen af ​​det!" Wu skrev Pie Piezui Kok, det er hjælpeløst at forklare.
David er faktisk en træner, der har trænet dem i mange år og gættet det straks: "Bortset fra mig, skal du invitere bastards?"
Se Wu Yu smilede og nikkede, træner Dave puma fodboldsko kigget på flere andre trænere en af ​​de sidste tvær, sagde: "Vi har et par gamle gutter Yaoan punkt hjem til middag, gik vi til at sige, at gruppen sandsynligvis vil have lille satan Ikke spise godt ... "
"Intet, intet, jeg kan arrangere nogle trænere til dig." Wu Yu klappede på brystet.
"Se dig med venlig hilsen!" Hvem kan tænke på, har været en meget seriøs træner, mens øjnene faktisk blinkede fodboldstøvler ecco bouillon sandal str 26 et snedagtigt lys, kunststof fodboldstøvler smilede og sagde: "Faktisk har vi længe ønsket at gå Prøv den legendariske lækre kinesisk mad!
Wu Yu skrev ned adressen til hotellet i detaljer og afleverede den til David Coach et al. "Nå er dette stedet for hotellet, og i et stykke tid møder vi på hotellet."
Færdig snakket denne fyr hurtigt væk.
Kigger på ryggen af ​​Wu Yu tilbage, afslørede David træner et smil, mumlede: "Dette barn ændrer virkelig stor ah!"
Kureha træner at forlade kontoret og ikke forhaste tilbage til omklædningsrummet, men først tilbage til kollegiet, hvor man kan finde deres forældre er rengøring for sig selv, forklare dem den gode nyhed vil snart slutte sig til det første hold og vil gerne invitere sin holdkammerater i aften og Efter at træneren troede at spise, var begge forældre meget glade.
Anna Oliveira er mere end hans hænder malet et kors på brystet, ansigt fuld af glad farve taknemmelig Road: "Gudskelov!"
'Gud Gud? Er Guds system Guds gave til mig? ! 'Wu Yu hørte ord, men hviskede i mit hjerte.

Leave a Comment