Fodboldstøvler Nike Hypervenom Phelon II IC Mænd Sort Orange

Posted by admin 01.03.2018 0 Comment(s)

 

På trods af den generelle dårlige resultater af holdet i den første halvdel, f50 fodboldstøvler men kom fra bænken Kompany er meget rolig, om det er at håndtere bolden eller stationer forsvar, de afspejler hans styrke.
Hugo træner Bruce smilende Compagni klappet på skulderen, opmuntre og sagde: "Vincent gjorde et godt stykke arbejde i den første halvdel, fortsatte med at opretholde!"
"Tak!" Compagni nikkede, hans ansigt blev meget rolig.
Efter debut af spænding og ophidselse, Compagni føler ikke anderledes professionelle liga og ungdomshold spil, bare falde til ro, så muligheden for at afgørende angreb, ikke noget problem.
Efter sindet bliver roligt, alle ting bliver meget enkel, kun 17-årige Kompany, i øjeblikket ser meget sofistikeret.
Efter Hugo Bruce færdig rost Kompany, pat hånd, vinkede spillerne har sat fokus: "Gutter, vores new balance fodboldstøvler første halvdel ydeevne er meget dårlig, naturligvis Mouscron har gjort en målrettet arrangement, som Kan ikke bebrejde dig, er mine taktiske fejl! "


Spillerne hørt dette, har de løftet op i hovedet, nogle mærkelige udseende til træneren, de ikke forventer at coache i år i alderen 51, rent faktisk vil tage initiativ til at indrømme fejl.
"Nej, sir træner, du er ikke forkert, i virkeligheden, vi spillede meget fattige ......" brugte fodboldstøvler svensk veteran Pal Zeit Borg, som den tredje kaptajn for holdet, hurtigt stod op og forklaret.
"Forkert er forkert, bør vi indrømme fejl, selv om afladet Mouscron dette spil er 433 lineup, men deres spillestil er defensive back, og nu de sats avancerede en bold, jeg er bange for den anden halvdel vil være ! fortsætte forsvar, forsvar tomhed mens vi fortsætte med at kæmpe modangreb "efter Hugo Bruce ud tegnebrættet, skrible med en markør på toppen adidas grusbanestøvler af ​​noget tekst og linjer, sagde:" vores anden halvdel forsvar skal være på vagt, Hannu du og Vincent Særlig opmærksomhed på deres angriber! "
"Være sikker på, sir træner!" Finn Hannu Tihinen alvorlig reagerede.
Compagni nikkede, Muguangruju plade stramt øje med taktik.
Hugo Bruce trak en region fodboldstøvler adidas copa mundial i hypervenom med sok den venstre cirkel, alvorligt at vide: "Desha Te fra begyndelsen af ​​andet halvår, er du nødt til at holde din gode, at området, jeg ønsker ikke at se hinandens Nine aktiv figur, du kender Hvad skal man gøre? "
Den første halvdel indrømmede det i tankerne, hvoraf de største er et ansvar for at starte spillet på venstre 后卫德沙特, hvis ikke hans ubesvarede mennesker, vil der ikke være Mouscron mål, kaptajn Olivier Dole endnu mindre Vil derfor forstude knæ.
Så da den første halvdel efter kampen, Tesa Te første gang tilbage til omklædningsrummet i håb om at finde Olivier Doll, da han undskyldte, men han kom for sent, Olivier Doll 's skade det er ganske alvorligt, det hjalp tidligt læge blev taget væk fra stadion, gå til den nærmeste lokale hospital til undersøgelse.


Desha Te relativt lav humør, han altid skylden deres egne fejltagelser i mit hjerte, det øjeblik, han hørte om navngivne cheftræner, straks løftede hovedet og råbte: "Ja, jeg vil ikke lave fejl ......"
Når det kommer til den sidste sætning, Tesa Te selv knyttede hænderne, tænder brølede.
Så se på Tesa Te, er hele mit hjerte hemmeligt suk for ham.
Defender er tilfældet, hele spillet ned, firs minutter før forestillingen var god, folk føler, at det bør være, men så snart der var den mindste fejl, kritikken kom, det er meget uretfærdigt for defensive spillere, men de afslører De sande farver i konkurrencedygtige sportsgrene: Virkeligheden er så grusom!
Ud over træner Hugo Bruce fokuserer et øjeblik spørgsmålet om forsvaret, forklarede problemet fremhæver også holdets angreb.
Samtidig, på den anden side, hjemmeholdet omklædningsrummet, Musca Dragons træner George Liken Si er en anerkendelse af alle de spillere, der starter: "Gutter, du gav udtryk for stor"
Alle spillere, der har en larmende latter, de mener om sidste sæsons resultater, se på dagens kamp, ​​er simpelthen en himmel og et underjordisk ah!
"Vi ønsker at komme tilbage i denne sæson, har Anderlecht belgiske liga altid været dominerende, men du se, hvordan de ser ud nu, for at låne en sports studievært siger, at de simpelthen ikke flyve et hoved, summende i Buzzing flyve ... ... "


Hør lignelsen om billedet af træneren, spillerne er nødt til at grine: "Ha ha"
Ja, i den belgiske Jupiler League, Anderlecht og Brugge er blevet trykket adidas fodbold ind på alle holdene hovedet super overherre, de fleste af titlerne er sække to hold, den anden bold Holdet deler kun lejlighedsvis resterende kold solbrændthed.
Mouscron sidste sæson meget dårlig, fire og tredive spil, vindende tolv spil, niveau fem, minus sytten kampe, hvor han scorede halvtreds-tre bolde, mistede niogtres bold, mål forskel er negativ seksten, 1,56 scoring gennemsnit, vindende procent er 35,29; nitten minutter at plotte ligaen adidas tilbud  rangeret tiende.
Dette er blevet opnået, er faktisk en kage også, men heldigvis denne sæson, klubben havde et stort skridt, først inviteret den berømte belgiske træner George Liken Si, efterfulgt af en anden talentfuld angriber fra Bundesligaen returnerede Mutombo · Farm Ponsa.
Moose Köln folk er overbeviste om, at de vil opnå gode resultater med ærbødighed i den nye sæson.
Kig på dagens første halvdel, stærk Anderlecht og hvordan?
Den første til at score er vores Musk Long!
Vi er ikke kun til en kugle, førte også til deres skadede kaptajn vigtigste forsvarer exit, bare holde dette hit, Anderlecht kun ét resultat, og der er tabt under vores fødder.
George Liken Si udbrød: "Anderlecht nye sæson af uheld, at et stort område af skaden gøre deres spillere panik, én efter én var bange for fysisk konfrontation, kombineret med deres kaptajn bare lade dette er en god mulighed for at styrke kroppen til at bekæmpe fyre i andet halvår, med adizero fodboldstøvler hastighed, adidas støvler børn med en skarp kontraangreb i ét slag vi besejre dem! "
"Mouscron Længe leve!" Spillerne lyttede til hans ord, opmuntret, hans ansigt er fyldt med et lyst smil efter den anden.
Intermission tid snart forbi, har hjemmeholdet og gæsterne tilbage på banen, gå i gangene, Kureha pludselig assistenttræner Frankie Voca Trent Hanzhu: "Yu, vent et øjeblik, du er nødt til at tage Opvarmning, måske har du en chance for at spille snart! "


Hørte dette, Kureha skinner, han ville have set holdets offensive problemer, har Pal Esch Berg og Walter Barcelona Gio blevet viklet ind i hinandens talje, seje forsvar, denne brutale modbydeligt Anderlecht er så offensiv spiller på frygt, du kan ikke udvide effektivt organisere angreb, er det kun holdet er meget passiv.
Stillet over for dette problem, Wu Yu også set meget hjælpeløs, og nu høre ordene fra assistenttræner, nikkede han ophidset, hurtigt gik til sidelinjen hurtigt, starte en warm-up øvelse, det presserende ser frem til muligheden for at debutere i den professionelle liga.
"Mine damer og herrer, damer og herrer, nu du ser er 20.032.004 belgiske liga sæsonåbningen, de to hold er i øjeblikket Slaget ved Mouscron og Anderlecht, Mouscron hjem er her Le Cannonier Stadium! "
"Den første halvdel fik udlignet til et nul, i øjeblikket i spidsen for hjemmeholdet Mouscron!"
"Det er værd at nævne, at den første halvdel, Anderlecht meget dårlig held, ikke kun tabt føringen i en bold, og deres kaptajn vigtigste defender Olivier Doll exit sår, og nu er han den eneste erstatning Den sytten årige teenager Vincent Conpani!
På tv-skærmen, radioudsendelser, fansene skal have fortælleren i publikum, angivelse af de særlige omstændigheder i de to hold.
Mouscron hjem fans, har vinket mønster trykt hold logo og banner, i råbe, juble for holdet.


I modsætning hertil kun lige mere end tre hundrede Anderlecht fans magista med sok af gæsterne, er det yderst ydmyg.
Nu er en hel stadion fyldt med jublende 勒卡诺尼尔 Köln muslimske folk, de skyndte sig at skaffe støtte til holdet.
Dommeren annoncerede i starten af ​​anden halvleg, Anderlecht begynde at angribe, spillerne opdagede snart, træner Hugo Bruce sagde i pausen, da slet ikke sandt, en bold førende Mouscron begyndte ikke Offensiv holdning, men sæt et klæbrig udseende på.
Lidt over en halv fodbold aflevering, der er utrættelige Mouscron spiller kommer på at lukke enten deres fremad eller midtbanen, ville alle vælger at lukke ned, men hver af dem forskellig styrke, ligesom den første halvdel, den angriber scorede et mål Mutombo · Farm Ponsa, han lukker bare være ligesom, men det vigtigste centrum Marcin Żewłakow og nitten år gammel erstatning angriber Jonathan Van de Velde, i en meget Alvorligt lukket ned.
Jonathan Van de Velde hurtige, vil han være alt for let at stjæle, så efter at have set Mouscron spillere kom op at lukke ned, vil Anderlecht fodboldspillere hurtigt spredt.
Anderlecht spiller bordhalvdels pass kontrol med venstre 后卫德沙特 ikke kunne lide indsættes den første halvdel som en meget fed front (cha), han døde forsvare området hører til hans venstre.
Ansvarlig for den højre fløj af det polske Mi Qiaer · Żewłakow, denne gang meget aktiv, trods Mouscron reserve frem Jonathan Van de Velde er meget hurtig, men Mi Qiaer · Żewłakow hastighed ikke langsom, kombineret med hans rige erfaring, efter kampen, Jonathan Van de Velde styrke i den første halvdel, han har længe været krystalklart og håndgribelige.
Spillet med passet kontrol over Anderlecht, op offensiv rytme bliver meget langsom, den anden halvdel af det 58:e minut scoren er stadig et nul, der ser ud som træner Hugo Bruce sidde stille, se der er mere end tredive minutter i kampen, der kommer til en ende, hvis den nye sæsons første spil til at tabe, så tror ikke hans hoved, ville jeg have gættet, hvordan man skriver i avisen næste dag!


Jeg er bange for alle de aviser, tv-stationer, fans vil blive tale om niveauet af dårlig træner Hugo Bruce, måske endda radikale fan gruppe for at lave ballade, for at lægge pres på club niveau.
Tænk Hugo Bruce følte meget hovedpine, han sad tilbage og kiggede på de bænk spillere.
Holdet skal nu til at angribe, men han bragte atten spillere i spillet, der sidder på bænken fleste af dem er defensive spillere, og mange af deres folk ansigt, er fuldstændig hjælpeløs, Som om spillet Anderlecht havde mistet det samme.
Dette kan ikke gøres! 'Hugo Bruce sukkede i mit hjerte, og snart, forbliver hans øjne i Kureha ansigt.
Den kinesiske teenager, koncentrerer sig om retten nøje øje konkurrencerne, Jian Mei stjerne øjne, mørke øjne dybe som havet i almindelighed, uudgrundelig, Hugo Bruce syntes at se en dyb følelse fra hans øjne Krigen.
Det lader til, at denne lille fyr med få minutters mellemrum, vil det gå til sidelinjen for at gøre opvarmningsøvelser.
Måske kan hans spil ændre situationen på retten? !
Tænk på scrimmage og venlig konkurrence, blev han bange (yan) strålende præstation, Hugo Bruce aktuelle hånd pegede Kureha sagde: "Yu, du går til at varme op"


Pludselig høre træneren råbe, Kureha smil på hans ansigt, råbte: "Coach, ville jeg have en god opvarmning!"
"Nå, efter at have spillet, du skal lave en opgørelse over vores venstre, skal du bruge din pause og videregive forsvar revet Mouscron, okay ?!" Område af retten pegede på Hugo Bruce, professor ansigt til ansigt Road.
Kureha høre nikkede, meget selvsikker svarede med et smil: "Hr træner, jeg forstår, du er i området optimistisk om det!".
Hugo Bruce Kureha tvunget klappet på skulderen, råbte opmuntring: "!. The Well, bruge din styrke til at fortælle folk gruppen skylden muslimske Köln kampen er ikke slut endnu"
Det skete på banen var der en fejl bold signalerede dommeren udskiftninger til den fjerde linjedommeren, iført adidas x hvid en lilla skjorte Nine Kureha officielle adidas udsalg debut.
"Åh, se, ser vi billig adidas som, og Anderlecht til erstatninger, de erstattet det 11. tjekkiske venstre midtbanespiller Martin Cora dag, sat på en ni kinesisk wing Yu Wu? "Tv-skærmen, værten er overrasket over at hente dataene.

Leave a Comment