Fodboldstovler Adidas Copa Tango 17.1 IC IN Bla Hvid Sort

Posted by admin 10.02.2018 0 Comment(s)

 

Wu Yu første hold til at deltage i første hold ud af bænken design din fodboldstøvle patrick fodboldstøvler for at få scoren, hvilket gjorde ham meget begejstret, men kun en venlig kamp.
Efter at have faret farvel til deres venner, gik Wu Yu alene. Da Wu trådte ind på markedet fandt han, at forretningen her i dag er særlig varm.
Mange fans iført hvid og lilla Anderlecht uniformer fejrer holdets sejr med en øl.
"Long live Anderlecht, vinderen af ​​denne sæson skal være vores!"
"Long live, champion, champion!"
"Brugge gruppe af hunde (gou) mor fyldte ting, den nye sæson vil ikke have noget!
"Haha, Skål, til mesterskabet!"
"Kicked Bruges!"
"Tør"
Lytning til ørerne kom støjende råbe, Wu Yu rynkede ikke hjælp, trance han slags eksponering for at bo i samme bar.
"Er jeg på det forkerte sted? Dette er ikke Wu store restaurant? ! "Wu Yu sind pludselig opstå en sådan tanke, han kiggede på nogle af tvivl omhyggeligt fast indretning.
Efter at have læst var han sikker på, det er rigtigt, her er dit eget hjem for at åbne Wus store restaurant.
Så nu er disse skøre Anderlecht-fans ... ...
"Baby søn, du endelig komme tilbage!" Just Kureha bestemme, hvornår han gjorde forkert, mor Ana Oliveira ophidselse løb over, intime klemt Kureha ansigt smil.
Kureha for netop denne billige mor af særlig interesse, er noget smigret, han havde protesteret: "Mor, jeg er ikke et barn, ikke presse mit ansigt, andre vil læse en joke ......"
"Du er mit liv, jeg kan godt lide at klemme dit ansigt, der elsker grus fodboldstøvler latterligt smil!" Anna Oliveira er ligeglad med dette.
Wu Yu hørte, havde intet valg, men rullede sine øjne.
"Fortabte svigerinde, gør ved døren? Ikke hurtigt komme i side retter ... ..." Wu De-biao slutningen af ​​to retter, sprang hurtigt ud fra køkkenet, råbte.
Anna Oliveira Pie Piezui svarede: "Baby sønnen er tilbage!"
"Ah? Søn tilbage!" Jeg hørte Kureha er tilbage, originalen er stadig vred Wu Debiao street fodboldsko straks Sichuan Opera ansigt som en generel, og straks forvandlet fra en vred ansigt til smilende ansigt, vil let fad på bordet, trav Ran over.
Efter at jeg så Wu Yu i sportstøj, råbte jeg heldigvis: "Søn, du er endelig tilbage. Jeg så i dag, og du er fantastisk!"
"Ja! Disse gæster er alle fans, der er kommet til at kende spillet i dag!" Anna Oliveira afbrudt hurtigt.
Wu Debiao kraft klappede sin søns skulder, lo højt: "Søn, du sender din coach for lidt tid til at spille, hvis du spiller tidligt skole sandsynligvis ville have ændret scoren nul seks eller syv nul, selv Otte for at nul det! "
Wu familie far og søn taler i butikken, naturligvis vækkede opmærksomheden af ​​gæsterne i butikken.
Da de fandt ud af, at publikum kom ud af bænken i dag, iført en nr. 9-trøje og scorede et smukt mål efter Wu Yu, har de spændt ropt: "stille!
"Haha, dreng, ret langt skudt!"
"Dit lange skud er så spændende, du er god til det, og vi har vundet den nye sæson!"
"Dreng, jeg kan lide dig, du er fremtiden for vores Anderlecht!"
"Dagens spil, du spiller godt!"
"Vi kan lide dig, fortsæt, jeg støtter dig!"
I lyset af støtten fra disse Anderlecht-fans vinkede Wu Yu og høfligt smilede på dem med taknemmelighed.
Med denne gruppe af begejstrede fans i Anderlecht, en familie på tre er tydeligvis ikke en stille snak, efterfulgt af Wu Debiao komme tilbage til køkkenet for at fortsætte madlavning ris, Ana Oliveira gik i køkkenet for at spille sammen, for at hjælpe med at ende til anden Wu, Yu Wu er ansvarlig for modtagelse gæster i receptionen.
Når der er nye retter at sende op, rider Wu Yu til slutningen, indendørs superfly sendt til gæsterne bordet, han vil smile, chatte med ronaldo indendørs fodboldsko gæsterne et par ord.
Fansen fandt andenlecht nr. 9 teenager, og ikke så stolt af nogle begavede spillere der vokser i toppen af ​​hans hoved, han var meget beskeden, tilgængelig, ingen hylder.
De fandt, at Wu Yu får sammen meget godt, vi kan lide en god ven som fødevarer kommer fra fodbold, fra fodbold til at tale med Anderlecht, kommer fra Anderlecht i Champions League, Champions League, kommer fra Europa Cup-finalen Taler om VM.
I dag er disse fans meget glade, ikke kun tæt kontakt med Anderlecht-spillere, men også smagt en overdådig lækker kinesisk middag.
Mange fans efter middag, tilbageholdende med at forlade, bestilte de noget øl og snacks og sad i stand til at fortsætte med at chatte med Wu Yu.
Indtil det sidste Anna Oliveira mindede igen og igen, er det allerede 23:00, blev hotellet lukket til lukning, dejlig gruppe af fans, der kun modvilligt har vinkede farvel til to med Wu Yu, Wu Debiao far og søn, og sagde, at i morgen, men også Tag dine venner her til middag.
Efter at have lyttet  til dette, nævner Wu Debiao ikke mere glad, den oprindelige lille populære lille restaurant, virksomheden er nu varm, alt fra sønnen ah!
Hvis der ikke er gode ideer fra deres sønner, og hvis der ikke er nogen god søn på retten, vil disse loyale Anderlecht-fans komme til deres egne restauranter? !
De har længe været i en livlig bar, chatter og ser.
Så nu kommer alt fra sønnenes præstation!
På dette tidspunkt er Wu Debiets mørke gamle ansigt noget varmt, men heldigvis er hans mørke nok, selvom det er rødme, er det ikke klart.
Pustet klapp på hans sønners skuldre sagde Wu Debiao alvorligt: ​​"Søn, spil godt, min far vil altid støtte dig!"
Efter indendørs støvler at have lyttet til Wu Yu, først et chok, så lyst smil, selvsikker svar: "Far, du er sikker på!"
"God søn!" Wu Debiao nikkede, sænket hovedet og sagde noget kvælning.
Wu Yu fandt pludselig at øjnene på denne robuste gamle mand faktisk kaste krystal tårer ...
Glade familie af tre rengøring butikken efter sundheden, er kommet tilbage til hvile.
Efter badning sat på pyjamas, kan Kureha adidas støvler til børn ikke vente med at vende tilbage til sit værelse, lukke døren, hoppe seng (Chuang) på bolden vil gå fodboldstøvler adidas predator direkte til Gud systemet plads.
I opgaven modtagelse hall, var han overrasket over at opdage, at han faktisk uforvarende afsluttet de tre quests er det første hold [første] spil, scorede det første mål [], [] en mindre berømthed.
De tre opgaver, udover [for første gang på vegne af buffalo støvler førsteholdets spil] er før kampen, er der en opgave, der minder om de to, men de resterende to opgaver, men uden påmindelse.
Kureha ansigt tvivl, at systemet giver hurtigt svaret: "Systemet giver kunstgræsbane fodboldstøvler en masse opgaver tilfældigt, så længe vært med succes kan fuldføre opgaven, vil det naturligvis blive belønnet!"
"[] Scorede det første mål tilhører cyklus opgaver, såsom at starte en ny sæson, hvis repræsentant værten Anderlecht scorede det første mål i den belgiske liga, men får også en vis belønning!"
"[Lille berømt] mission er afsluttet, værten kan allerede åbne prestigefunktionen!"
Wu Yu er meget begejstret og spurgte hurtigt: "Hvad er prestigefunktionen? Er det samme som i spillet? Kan se deres egen berømmelse og derefter forbedre nike superfly hvid nogle af de nye funktioner?"
"Prestige-funktionen er slået til, det har en stor effekt, kan man vise vært kendt i den virkelige verden, mens i supermarkedet systemet rum, jo ​​højere prestige, købsprisen for varer vil blive reduceret i overensstemmelse hermed ud over disse, som Opgradering af rumsystemer, der bliver flere og flere nye funktioner, værten bliver afstemt!
Wu Yu, i dag er simpelthen en høst sæson, ikke kun scoret i kampen fra bænken, men også få en legion af hengivne fans, for hotellet fg knopper på kunstgræs omsætning og øget antallet af turister, nu i systemet rummet, men også den måde at fuldføre De tre opgaver, jeg tror belønningen er meget rig!
Tænk her, Wu Yu nogle kan ikke vente med hurtigt spurgt: "at reducere? Er ikke i stand til at lave 50% rabat?"
Det ser ud til at dette ikke er nok, spændingen fortsætter hurtigt med at fortsætte: "Hvad er mit ry nu?"
"Desværre har værten nu et ry, bare en navnløs ære, og ingen myndighed til at spille 50% fodboldstøvler mænd rabat!"
Kolde elektronisk lydsystem Kureha genlyd i ørerne, næsten som en spand iskoldt vand, det slukkede flammen brænder på originalen, så selvglad Kureha re-cool at fødderne.
"Ja, nu er ikke stolt, jeg var bare en venskabelig konkurrence motiveret bolden, den virkelige prøve var endnu ikke kommet!" Tænkte et øjeblik, Kureha endelig faldet til ro, øjne viser et spor af lys , Knust knytnæve mumlede.
Før hjertets glæde bad Wu Yu simpelthen en belønning af tre opgaver og fandt ud af, at der ikke er lotteri eller nye færdigheder, vil de afgørende energimønter være helt ind i træningen.
Genoptag den normale Wu Yu forlod hurtigt missionen modtagelse hall, gik direkte til træningspladsen for at fortsætte den daglige træning.
"Værter for at forbedre dine personlige evner foreslår systemet at tilføje nogle vanskeligheder på basis af langdistancetræning!" Systemets elektroniske tone pludselig lød i mine ører.
Tre timer senere, da Kureha bold på træningsbanen, både mand og bold er simuleret systemet NPC forsvarer Richard Black Lie rodløshed, smertefuld liggende på græsset.
I dag er Wu Yu over hele kroppen ekstremt smertefuld, udsat i jerseyen udenfor armen er brudt og brudt overalt efter kollisionen, de hvide træningsdrag nike fodboldstøvler mercurial tilbud passer helt ud.
"Tør, dette er den såkaldte stigning i vanskeligheder?" Wu Yu liggende på græsset, forbandet meget smertefuldt.
Elektronisk lydsystem af nogle skadefro svarede: "bare at gøre midtbanespiller og forsvarer Richard Clarke Alexander i den oprindelige uddannelse, hvis værten ønsker at være store spillere, vi er nødt til at krydse denne hurdle forbi!"
"Tør!" Selv om Wu Yu var svag i øjeblikket, men han stadig løftede sin højre hånd, skruede fire fingre lidt, rettet mod himlen op med en langfinger.
Den næste dag, Wu Yu tidlig chuang seng, grooming færdig, spiste morgenmad pause et stykke tid, derefter ensartet jogging til træningspladsen.
Som vanligt i træningsarenaen er de små venner alle sammen, og alle kom først til en kamp.
Efter afslutningen af ​​konfrontationsspil kom flere små partnere tilbage til skabsrummet sammen, skyndte et varmt vand efter at holdkammeraterne i første hold er kommet til skabsrummet.
Ti minutter senere ledede assisterende coach Franchi Vukatlund publikum til konferencelokalet for at deltage i dagens taktiske møde.
For at sige det klart Det såkaldte konferencerum er et rummeligt værelse, der har et par rækker af blød sofa foran en stor LCD-skærm, som spiller i gårsdagens videospil.
Coach Hugo Bruce skyndte sig ikke med at forklare taktiske problemer, men lad alle afslutte hele den første komplette gårsdagens venskabskamp.
Efter alle de mennesker, der adidas målmandsbukser kigger på videospillet, stopper dette videoen med et smil og spurgte: "Guys, efter at have set spillet, har du nogen ide?"
Publikum var stille for et øjeblik, nogen bare grinede: "Vindende er meget smuk!"
"Fem til nul, wow!"
"Parr fyrede tre skud, det er virkelig fantastisk det!"
"Mitchams gennembrud er fantastisk, Eklos defensiv spiller kan simpelthen ikke stoppe ham ... ..."
"Yu's lange skud er også cool!"
"......"
Med den første taler talte alle, du sagde et ord om min personlige mening om gårsdagens spil.
Lytte til disse aktørers ord, da træneren Hugo Bruce ikke viste det mindste smil, men frynser og frynser.
Da alle var færdige, rejste han sig og spurgte koldt: "Har du afsluttet deres mening?"
Kureha sidde nedenfor, sagde han ville sige ideen, men se dig omkring en gruppe af glade holdkammerater, han troede, han i øjeblikket er bare en erstatning, hvis taleforstyrrelser, er jeg bange for, at nogle mennesker vil føre til had, det øjeblik sagde ikke noget.
Hugo Bruce koldt kigget på publikum, denne Lengheng Road: "Hvis det bare er så, så må jeg fortryde at fortælle dig, at du også lader mig nede!

Leave a Comment