Fodboldstovler med sok Adidas Nemeziz Tango 17.3 TF Lyserod Bla

Posted by admin 11.02.2018 0 Comment(s)

Alle hørte træneren sige denne diskurs, alt i en oprør, du ser på mig, jeg ser dig, øjnene er fulde af tvivl i farven.
At se spillerne ser ud som et tab, assistent coach Franco Vukatren fodboldstøvler 31 var nødt til at påpege de fejltagelser, som spillerne gjorde i den venlige kamp.
For eksempel på ryggen, flere defensive spillere i tilfælde af holdet åbnede op for situationen, hastigt Gavl angreb, hvilket fører til defensive fejl, hvis ikke fra bænken Richard Robinson punktlig i backcourt, er jeg bange for holdet Eclro-holdet har længe været kontraangrebsmål.
Tænk over det, den anden er kun et amatørhold, som hvis tabt, hvor skammeligt ah!
Efter at have lyttet til assistent coach Franco Voquetlunds ord, fodbold knopper blev et par defensive spilleres ansigt lidt flov.
Ud over at pege på problemerne med defensive spillere, pegede Franchise Vaccardon derefter på den anden halvdel offensiv spiller bevægelser.
Kort sagt, spillerne synes at være felt hjertelig sejr, faktisk skjuler mange problemer, disse problemer tidligt, hvad der kan synes ikke, men hvis dette er over for et professionelt team, eller der er i Champions League konkurrence booroo støvler Vigtigt spil?
Eller Champions League?
I det usandsynlige tilfælde af en sådan lille fejl ville det være en sæson med hårdt arbejde at slippe af med hele holdet!
Tænk forsigtigt, spillerne var chokerede, hvis sådan en ting virkelig skete, ikke kun at andre skulle bebrejde dem, jeg er bange for, at de selv ikke kan tilgive det!
Som en professionel spiller, der ikke ønsker at vinde, få mesteren, vandt den højeste ære det? !
Heldigvis er dette hold nu er de fleste af dem er nogle unge spillere, under cheftræner og assistenttræner til at forklare i detaljer, de alle lytter opmærksomt, mit hjerte ulmende brand, kommer til at arbejde hårdt i det næste spil, Ret fejlen før.
Fordele unge spillere her, hvis ændringen er for en gruppe af stor erfaring med Oil Stick, er jeg bange for, at højst at sætte det på højt mund, vente indtil spillet, hvorfor fortsætte med at gøre dette!
En fuld taktisk konference klasse, træneren Hugo Bruce, verdens bedste fodboldstøvler 2015 er for indendørs fodboldstøvler nike spillerne at forklare videoen hvert eneste skridt, hver eneste af de defensive og offensive spørgsmål.
Talte om den kritiske tid, han selv stoppet og spurgte spillerne nævnt på video for at besvare spørgsmål, og godt fra tid til anden assistenttræner Frankie Voca Troon gag, så den første færdige på den nye sæson af crowd smilende En taktisk konference klasse.
Tror ikke afslutningen af ​​mødet den taktiske lektion er overstået, publikum ind træningsbanen på opfordring af træneren, efter en simpel opvarmning uddannelse, begyndte at aflevering træning.
Indtil middag i slutningen af ​​uddannelsen, at alt dette tilbage til omklædningsrummet tage et bad, der på grund eftermiddag træning, gjorde de fleste af spillerne ikke gå hjem, spise frokost på træningsbanen kantine, selvfølgelig, den uddannelse base af cafeteria fødevarer er bestemt ikke så Wu store restaurant lækker mad.
For at gøre spillerens krop stærkere og sundere, træningsbasis givet næringsmåltid, er smagen fodboldstøvler 27 virkelig uudholdelig.
Mange spillere jeg spiser disse retter lidt utilpas, så under normale omstændigheder, ud over ungdommen holdspillere i det første hold eller reserve holdspillere, ville de fleste af dem ikke vælger at spise på uddannelse base kantine.
Men siden nederlaget sidste sæson, tilsyneladende stimuleret til Anderlecht tomhændet mennesker, starten af ​​sæsonen, hoved coach Bruce krav Hugo spillere efter praksis, de spiser ernæringsekspert med ernæring uddannelse base ud af cafeteriet måltid.
For at vinde spillet, men også for at spille deres bedste i spillet, har mange unge spillere aftalt.
Komplet udryddelse af ubehagelige ernæringsmæssige puma fodboldstøvler størrelsesguide måltid, en masse spillere vælger at gå skak værelse spillekort, brætspil, eller spille en omgang pool, spille et spil maskine.
Kureha og ingen af ​​dem lege med sine små venner, men ingen er på udkig efter en lounge værelse, lukkede døren og lå på sengen (Chuang), direkte ind i området for Guds systemets plads, for at øge deres egen uddannelse.
Tid til at starte det første spil i den nye sæson er på 9 august, 2003 mod den Musi Lang, og tiden nu 16. juli, 2003 onsdag, en anden dag ronaldos fodboldstøvler 2015 er klubbens anden warm-up kampe planlagt ankomst dag, Bagsiden af ​​adskillige opvarmningskampe modstandere, men også alle belgiske ligahold på alle niveauer eller omkring Tjekkiet, Kroatien og andre lande i det lille hold.
Wu Yu føler, at hans tid løber ud, skrueknopper fodboldstøvler hvis du ikke kan ordentligt træne for at forbedre sig selv, er jeg bange for, at den nye sæson ingen chance, især i Champions League-kampen.
For at forbedre personlig styrke kæmpede Wu Yu fuldstændigt og spillede som Gud i systemrummet nike størrelsesguide fodboldstøvler for at øve sin egen praksis.
Tiden gik hurtigt, så det kom til fredag ​​den 8. august 2003.
I morgen er begyndelsen på en ny sæsonåbningen, Anderlecht ude imod Musi Lang hold, sidste sæson holdet rangeret femtende Musi Lang navn, men ikke nedgradere, men kun fjerde i ligaen nedtælling, fodboldstøvler 48 Denne sæson inviterede nike mercurial støvler Moselong en berømt belgisk træner, den 54-årige Georges Leekens.
George Liken Si 18 maj 1949 Holland blev født i Hasselt, 1970, kom han med sine brødre Reina de Serre-Poncon sport, for at fuldføre en karriere debut. Hans skarpe Håndtering af færdigheder tjent ham "Scissorhands" i titlen, i 1972, sluttede han sig Brugge i Brugge George Liken Si vandt den belgiske liga titel fem gange, og i 1976 førte en pause UEFA Cup-finalen, to år efter at have kommet i Champions League-finalen, men begge tabte til Liverpool. Reakinsi skiftede til Nicolas i 1981 og gik i pension i 1984.
Pensioneret George Rickshaw forlod ikke sin yndlings fodbold, han blev hurtigt træner i Segura Brugge, det første år vandt belgiske Cup mester.
Han har coachet Anderlecht og Keteliyi, 1990, og straks tilbage til Brugge vandt ligaen mesterskabet, samme år blev han kåret til den bedste træner af året i Belgien året efter vandt Cup; i flere Belgisk klub og det tyrkiske hold Trabzonspor Sportsundervisning blev Rickens belgisk træner i 1997. Ledte holdet ind i det følgende års verdensmesterskab, men undlod at kvalificere sig, hvilket førte ham til at forlade landslaget.
I Kureha hukommelse, har den belgiske træner erstattet en masse af klubben, samt to eller tre gange landsholdet cheftræner, men den anden gang, han fungerede som cheftræner for det belgiske landshold i 2010 var omkring; til juni 2012 rekord af dårlig George Liken Si klasse igen, udskifte væld af hans assistent træner, tidligere belgiske landshold angriber Marc Wilmots, som 22 feb 1969 en ung belgisk-fødte træner, Belgien har spillet for før og efter de Forenede Saimeihelun holdet standard Liège, og Bundesliga klub Schalke 04, før passage Kureha sagde, at Marc Wilmots vil føre det belgiske hold i 2014 VM i Brasilien.
Off-topic synes at trække mere tilbage fodboldstøvler med lange knopper til emnet.
Se ikke skarpe defensive spillere under George W. Liken Si, men tjente han senere som træner, kan specielt godt lide angreb, de fleste foretrækker at bruge er 433 angreb dannelse.
For sådan et angreb-minded træner, Kureha sind nogle mere eller mindre lykkelige, fordi en person som anna field vinterstøvler offensiv pres op, betyder det, at når lade ham spille, har mulighed for at score, men det hele stammer fra træner regn Frugt Bruce vil sende ham til at spille på jobbet.
For det første spil i sin karriere har Wu Yu i disse dage både i venskabskonkurrencer og træning, udført meget godt.
Især før de seks venskabskampe, Kureha faktisk scorede fire på hinanden følgende mål tre assists, næsten hele sin fire-bold i efter at være kommet fra bænken, brug af personlige teknologi gennembrud, lange skud, scorede foran klods hold, etc. a.
Wu Yu's tilstand så godt, naturligvis, træneren Hugo Bruce så i øjnene, men han sagde ikke noget.
Efter afslutningen af ​​den dag af uddannelse, har spillerne ikke forlade omklædningsrummet efter badet, fordi træneren Hugo Bruce vil annoncere i morgen en liste over atten NPC spil.
Fordi det var den sidste dag før kampen, sænkes dagens træningsintensitet meget, i de fleste tilfælde passerer bolden og placerer boldtræningen.
Kureha disse dage efter afslutningen af ​​det system af quests, har alle aspekter af styrken blevet stærkt forbedret, disse naturligt se hver træner i øjnene af trænerstaben, selvom de overraskede Wu Yufei generel fremgang, men tænk på den Wu Yu hård og hårdtarbejdende så mange års træning, og snart lettet.
Desværre forstår disse belgier ikke kineserne, ellers vil de rose Wu Yu en sætning: "Guds belønning!"
Omklædningsrum, alles ansigt er anderledes, nogen er nervøs, det var de sange, jeg var stadig spille spil, mens andre stille i bøn, jeg håber at være i stand til at komme ind på listen over atten spil.
Wu Yu tænker tilbage til processen med træning i systemrummet, unisport fodboldsko men Gordon ved siden af ​​rørte skulderen.
Gordon sænkede sin stemme og spurgte: "Føler du dig ikke nervøs overhovedet?"
"Hvad sker der?", Spurgte Wu Yu mærkeligt.
"Det er selvfølgelig en stor liste!" Gordon svarede, med Richard Robinson på kanten.
To kiggede lidt nervøs lille ven, Kureha trak på skuldrene, hjælpeløs smil: "Hvis du ikke ønsker at træneren sendte mig til at spille, jeg var nervøs ubrugelig ah"
Gordon hviskede nervøst, mumlede: "Du er virkelig afslappende, jeg er  ikke din skyld ..."
Wu Yu ser ikke for meget at sige, taler, træneren Hugo Bruce og assisterende coach Franco · Vacatelli er kommet ind.
Crowds øjne pludselig tog hele sættet til træneren Hugo Bruce filen.
Deres hjerter er klar, dette dokument absolut have en liste over atten NPC løb i morgen, og nu det første hold ud over de skadede spillere, såvel som nummer tyve mennesker, listen over atten spil, er der naturligvis et par mænd Mistet valg.
Efterhånden som den venlige kamp har udviklet sig, har træneren Hugo Bruce også valgt flere fortove i reserveholdet for at deltage i førsteholdet.
Vi trænede sammen i så lang tid, ingen ønsker at tabe, især frisk fra ungdomsholdet og reservere spillere, endelig har mulighed for at deltage i det første hold, er de ikke kommer her for at besøge et par dagsture.
Mange spillere føler øjnene åbenbaret til de skinnende øjne, Hugo Bruce ansigt smilede, bevidst stående foran alle, vil åbne filen: "Gutter, så jeg vil annoncere i morgen en liste over atten NPC spil . "
Kureha kan tydeligt høre omkringliggende holdkammerater tog en dyb indånding, kunstgræs fodboldstøvler nike og andre holdt vejret, øjne stramt øje med træner Hugo Bruce, venter på ham til at læse ud af navnet.
Hugo Bruce skævede rundt i mængden, denne hvor meget er en fod bue begyndte at læse navnene på listen: "Jan Stephen Weinberg, Daniel ønsker kort, Arunachal Danda inden, Martin Cora Day, Walter · Barcelona Gio, Hendricks, Olivier Dole, Alexander Clarke, Mi Qiaer · Żewłakow, Få Di Wen, Hannu Tihinen, Pal Zeit Borg, De Sauter, Sheikh MacDonald, Anthony Vandenborre, Vincent Compagni ... "
At se kun de sidste to steder, og mange af spillerne ikke er valgt, har lyst til at eksponere øjnene, selv før forestillingen er meget rolig Kureha, dette øjeblik også i seværdigheder i træner Hugo Bruce, han er ivrig Jeg kan fange den sidste bus, kom små fodboldstøvler ind i konkurrencelisten.
Hugo Bruce satte bevidst pause et øjeblik, så læs: "Chen Changyuan!"
"God!" Chen Changyuan, hvis karakter altid har været forholdsvis rolig, kunne ikke lade være med at knytte sin knytnæve, da han hørte hans navn.
Det sidste sted, alles øjne bliver mere intense.
Denne gang har Hugo Bruce ikke bevidst pause, læst direkte: "Wu Yu!"
Efter at have hørt hans navn er Wu Yu ikke for spændt, bare let afslappet, hans ansigt fyldt med strålende smil.
"Yu, virkelig lykønske dig, at kunne deltage i konkurrencen trup!" På trods af nederlaget, men som en god ven Gordon var første gang kom op, sendt deres bedste ønsker.
Richard Robinson klappede også Wu Yu's skulder med venlig hilsen: "Yu, kom igen!"
"Tillykke!" I midten af ​​gulvet kom Anthony Vandenborre og Vincent Compagny også sammen.
Chen Changyuan som Kureha Big Brother, kan de også valgte liste over atten spil, naturen er helt tilfreds smil på hans ansigt, øjne fast læses: "Arbejde sammen for en tidlig spil at spille!".
"Nå, kom igen!" Wu Yu nikkede, knyttede knytnæve svarede højt.
Atten ud af listen efter kampen, naturligvis nogle mennesker er glade mennesker bekymre, men for Kureha er valgt, holdets spillere er meget enig, efter alle disse dage Kureha statslige enten i venskabskamp, ​​eller den uddannelse begrundelse, at Flittigt udseende, er meget godt, sådan en person, hvis du ikke kan vælges i konkurrencelisten, det er problemet!

Leave a Comment