Fodboldstovler Nike Magista Obra II FG Bla Sort

Posted by admin 02.02.2018 0 Comment(s)

 

Efterhånden som spillet skred frem, blev Anderlecht mere og mere glat, adidas kunstgræs fodboldstøvler især højreback Michal Geravrakov, hvis gennembrud spillede en stor rolle. Eklo-holdet sendte to forsvarshold Spillere, er ikke i stand til at fange ham, ofte arrangeret en tur Chittagong strålende præstation.
I den første halvdel af treogtyve minutter, otteogtredive minutter, 45 minutter, skod Anderlecht tre mål i træk, de tre mål ved højreback Michaal Zevenrakov, angriber A Luna Dandane, venstre midtbanespiller Martin Cora dag tre scorede, har tre assists for den samme person svenske veteran Parr Zet blog.
Anderlecht havde føringen på fire til nul i slutningen af ​​første halvdel.
Midtbanespillerens træneren Hugo Bruce og assisterende træner Flanco Vachatten roste hver holdkammerat på banen.
Fordi det er et venligt spil, og ingen substitutioner, for at observere hver holdkammeraters status, vil træneren Hugo Bruce være på retten, næsten elleve mennesker erstattet.


Anderlecht mål for anden halvdel af det tjekkiske nummer et verdens bedste fodboldsko målmand tyve-årige Daniel Zi Teka (DanielZitka), han halvfems en meter høje, hænder og fødder som en særlig lang blæksprutte vagt foran mål .
Venstre ryg er VandenBorre den 15., højre ryg er Chen Changyuan den 16., de to midterste rygsække er Vincent Kompany den 27. og nr. 2 trøje på dette år Den tredive-fire-årige Serbien og Montenegro veteran Aleksandartlic;
Midtbanespiller træneren Hugo Bruce ønsker selvfølgelig at spille defensiv tilbagekampstil, kun den tyve årige belgiske Markdeman som midtbanespiller, hans fysiske og lange rækkevidde Er ganske god, midtbanespiller Rex den 14., midtbanespiller Richard Robinson den 13., engang frem Gordon Gordon den 22..
Fra denne midtbane formationer i form, Kureha træner at gætte betydningen af ​​teksten Make Di iagttage god angreb, og har været i spidsen spillet i en sæson, som en relativt erfarne ældre spillere, og der Han sidder midt i vejen, kan ikke kun spille rollen som organisatorisk offensiv, men også for at styrke det regionale forsvar.
Central avantgarde Rex position til venstre, i lyset af Rex er også en offensiv og defensiv spiller, han kan stjæle midtbanen og derefter angribe.


Richards position lav selv fodboldstøvler fra midtbanespilleren til avantgarde, unisport nike fodboldstøvler det er fordi Richards fysiske styrke, burly, stealth er ikke dårlig, men hans følelse af stilling og erfaring er dårlig, hvis du sætter ham på midtbanespiller position, bange for jeg kan ikke sparke et par minutter, de har røde ende, eller er ofte savnet mennesker, men midtbanespiller sidste linje i forsvaret for at beskytte, Richard midtbanespiller sparket i uddannelse trup var i orden, at det rigtige spil Feltet, denne uerfarne, overdådige afro-juvenile teenager svarer til en tidsbombe i backcourt, blev ikke god og blæste sig op.
Derfor under træner Hugo Bruce og assistenttræner Frankie Voca Troon diskussion, besluttede vi at ordne ham i den rigtige halvdel position, hvilket er noget efterligne AC Milans Gennaro Ivan Gattuso ( Gennaro IvanGattuso) Hugo Bruce har til hensigt at opbygge Richard i en midtbanespiller som Gattuso.
Front Gordon Gordons opgaveposition er forholdsvis simpelt, han behøver kun at hente bag passet, du kan vælge at bryde igennem, passere eller lang rækkevidde.


Den forreste linje iført en hvid tilbudfodboldsko skjorte Nitten niogtyve kroater Mona (lvicaMornar) gåtur i det begrænsede område nær linje play skygge angriber, den 39 V hollandske center Xieji Er MacDonald ikke er blevet udskiftet , lette fodboldstøvler Han er den eneste starter, der ikke er blevet udskiftet, han vil forblive på banen for at spille holdets brohoved.
Set anden halvdel et betydeligt substitutionshold, siddeposition Wu Debiao meget mærkeligt sagde: "Træneren har ændret et stort antal mennesker, og hvordan vores søn ikke har spillet endnu?"
"Skat, vent et øjeblik, måske bliver vores baby dreng snart," smilede Anna Oliveira komfortabelt.
Hvis der på dette tidspunkt sidder på bænken af ​​Kureha stand til at høre disse ord, er jeg bange for at være helt chokeret, at vide, at i fredstid Wu Debiao han ofte kaldes, møgunger, hvad lille søn som denne kvalmende titel, helt mor Anna Oliveira's eksklusive mantra ah!
I den forbindelse er der i den vestlige kultur væsentligt anderledes, far til børn i Kina har en tendens til med vilje at vise værdighed side, og vestlige samfund i visningen af ​​forældre-barn forhold er mere gerne være venner med deres børn, kammerat.
Wu Debang Wu Wu se anden halvleg har ikke spillet, mund mumlende hvad man skal sige, men stadig ærligt sidder i stand til at fortsætte med at se spillet.


Den anden halvdel for en ti spillere, bliver en form for domstol fastlåst; Eeklo hold har taget taktiske spil solidt forsvar, placeres foran det felt, der var hurtigt fremad, fødder i første halvår Efter 45 minutter stående, design dine egne nike fodboldstøvler efter begyndelsen af ​​anden halvdel, omstillede de og ændrede deres formationer fra den oprindelige 451 til den fjerde maj.
Det begrænsede område stod tre høje forsvarere, to vinge ryggen er også hurtig, defensiv solid type.
Midtbanespiller to defensive midtbanespiller, en hurtig avantgarde med en langt pass evne af avant-garde, så længe de tager bolden, bruger lange pas til at kæmpe tilbage.
Lang spredning til fodboldspillerens front kan fange, så er det ligegyldigt, at Eklo-holdets træner så på at spille defensiv tilbage, nej, er simpelthen ved at holde sig til princippet.
I et så stædigt forsvar, de nyligt erstattede unge spillere, synes det en smule offensiv mangel på teknologi. I lyset af Cherokee døde taktik placeret foran Anderlecht-spillere er som et skjul Skildpadder i tykke skildpadder, hvordan man angriber, er ikke brudt solid skildpadde skal.
På grund af uerfarne unge spillere, under Jiugong gas utålmodig støj er udsat for problemer, kombineret med opdagelsen Eeklo holdet naturligvis forsøger at hænge på, to wing backs, ofte kom til at angribe, og selv levende kommentar Udråbte Michael Laurien så: "Anderlechts to back-side drenge er næsten som en vinger, der altid presser halvbanespillet på Eklo-holdet."


Ikke at tvinge angreb, hvilket gør forsvarere kunne ikke modstå at deltage i angrebet, havde at bo i sin egen halvdel spilfordeling midtbanespiller Make Di Wen stå op, han gentagne gange indsat (cha) angreb på organisationen, føler Efter hinandens forsvar er for intensivt, brug simpelthen langdistansepause.
Men desværre, Eeklo hold i anden halvdel indendørs fodboldsko unisport af forsvaret at gøre godt, uanset om det er Xieji Er MacDonald overskrift, eller Make Di Wen langtrækkende, har aldrig været i stand til at banke på døren Eeklo holdet.
Anderlecht side lange angreb ikke mindre, de defensive spillere har trappet frem nike design selv fodboldsko for at angribe, ikke kun scorede bolden, men også blevet presset mod Eklo holdet lanceret flere kontraangreb.
Dette er en hel farlig modangreb, den anden angriber modtog bolden, Den anden halvdel næsten ikke mange forsvarere, men heldigvis andre har trådte frem for at deltage, da angrebet, hjernedød Richard altid stå på hans egen banehalvdel forsvar.
Under Richard's forsvar lod han endelig Eklo holdet ramme nogle få kontraangreb alle uden undtagelse.
Hver gang Ackerlo holdet kæmper tilbage, skræmte kommentator Michael Laurien igen og igen: "Åh, ikke godt, kontraangreb fra Ackerlo-holdet, hvor er vores defensive spillere? Også det andet begrænset område, løb, hurtigt jagt!
"Åh, god forsikring god forsikring, bolden må takke de tretten Richard Robinson, hvis han ikke stjæle bolden ankom, Eeklo angriber vil direkte står vores målmand, det er for Farligt! "
"Drengene rush ikke, stabil, stabil ah!"


Der er mange nike 90 fodboldstøvler lignende forklaring, sidder i publikum se Wu Debiao rynkede panden, meget utilfreds han reciterer: "Det spil ligesom, hvordan træneren ikke vil lade min søn spille min søn meget ,? Han skal være i stand til at hjælpe holdet med at score mål efter at have spillet! "
"Skat, bekymre dig ikke, snart snart vil sønnen være i stand til fodboldstøvler adidas f50 at spille!" Anna Oliveira måtte jævnligt kun trøste sin mand.
At se en lille smule tid i tab, indendørs fodboldstøvler tilbud den sjette ti minutter af anden halvleg, træner Hugo Bruce endelig sætte sig ned, og hans to strejkende til holdets præstation er meget skuffende, det øjeblik vil Kureha og backup center kaldet Howard Gå ud og varm op.
Fem minutter senere at drage fordel af et hjørnespark muligheder, Anderlecht igen for at lave udskiftninger, fodboldsko nike mercurial femogtredivte center Xieji Er MacDonald blev erstattet XX center Dwight Howard, Nitten Kroatien angriber Mona var iført Wu Hao på den 9. skjorte udskiftet.
"Åh, åh, lad os se, hvem træneren Hugo Bruce har fået i?"


Michael Laurien tog hånden på erstatningslisten, kiggede omhyggeligt på de to øjne udbrød: "På den 19. kroatiske angriber Mona end, erstattede Hugo Bruce faktisk af en 17-årig kineser Teenager, han havde en nr. 9 trøje, hans navn Yu Wu! Åh, dette navn er virkelig rundt ... ... "
"Nr. 9 spiller? Så er han ikke hovedskytteren?" "Mange mennesker hører Michael Laurane forklaring, har stået op og ser på banen.
Ni Kureha iført trøje stående uden for grænsen, venter på Mona forbi, at Kroatien angriber Mo synes at være nogle deprimeret, den anden halvdel, han havde haft flere muligheder for at score, men blev reddet af målmanden og forsvareren levende.
Ikke så heldig kroatisk, hans ansigt kunne ikke skjule sit beklagelige nike fodboldstøvler superfly udseende, med Wu Yu klappede sine hænder og derefter afslappet.
I dag får den første lejlighed, men også til at spille en hel kamp over tres fodboldstøvler design selv minutter af Xieji Er MacDonald og hans verdens sejeste fodboldstøvler ansigt er meget grim, han klappede i hænderne med Howard, direkte Zuodao bænk, dækket med et håndklæde på hans ansigt, nogle Skamme sig for at se folk.


Sammenlignet med den erstattede to angriber, Wu Yu og Howard til det nye spil på den meget spændte.
At vide dette, men for første gang repræsenterer de første hold til at deltage i konkurrencen ah!
Selvom det kun er et venligt felt, men også gøre dem spændte.
Især for at se de samme holdkammerater fra ungdomsholdet, efter midtbanens afslutning var træneren for legetøjet, men de forlod den anden til højre og efterlod ingen nyheder, hvilket gør Wu Yu og Howard hjerte bekymret.
Heldigvis glemte træneren endelig ikke de to sidste fem minutter.
"Plume, Howard, begge er endelig villige til fodboldstøvler på kunstgræs at komme op!" Stående Gordon Gordon forkant af området, tørrede hans sved, hans ansigt viser et skævt smil.
Wu Yu vinkede sin hånd, det er hjælpeløst at svare: "sig ikke, træneren er ikke ændret, vi har ingen idé om, hvordan ah!"
Rex kom fra siden, langvarig frygt sagde: "Hvis du kommer op for at hjælpe, så spark den, vi ønsker ikke at komme ind i en bold!
"Vær sikker på, jeg spiller er at ændre situationen på banen!" Wu Yu sikker tommelfinger op fuld af tommelfinger skratte.

Leave a Comment