Fodboldstovler Nike Mercurial Superfly 4 FG Herr med sok Light Bla

Posted by admin 04.01.2018 0 Comment(s)

 

Adidas fodboldstøvler læder Kureha iagttog en offentlig bænk og omfavnede sine holdkammerater fejre målet, Tom Peters fortumlet øjne nogle mumlende mantra: "!. Dette, dette er umuligt"
Selvfølgelig er han ikke blevet vækket fra det tidligere slag.
Fellow forsvarer Vanden Borre, i det øjeblik hans ansigt helt grimme, selvom dette er Gordon, der afleverede bolden ind, men firs procent af æren bør overdrages til den Kureha som sendte assists.
Det er ved Wu Yu's gennembrud dribling, et andet kors hjælper, Gordon havde scoret.
Afspil genoptaget, hvilket fører tre på hinanden følgende, tre suppleanter igen bandt score, som er helt en ting at bekæmpe moral, for ikke at nævne en lille gruppe af unge spillere, og endda nogle professionelle spillere, så konkurrence på området, Hvis du ikke har et stort hjerte, er jeg bange for, at der skal være moralsk sammenbrud.


Vigtigste rød vest hold starte forfra, de forsøgte at angribe, billi bi pumps men kontinuerligt Kureha igen lykkedes, så wing Mark, angriber Anthony er jaloux, sammen med andre spillere følelsesmæssig ustabilitet, dette angreb blev hastigt Anthony Slog et fly, helt bortkastet.
Rød vest vigtigste offensive hold til at give op, men det betyder ikke, at holdet vil opgive bænken, tre mål i træk at indhente på bænken holdet moral er velstående nu, under ledelse af Wu Yu, jo mere de spiller jo mere sikker, mere spille mere jævnt, uanset om billige superfly fodboldstøvler det fodboldstøvler dk er kort Biografi, langpas, personlig tætning (bi) grab, ingen boldkørsel er særligt aktiv.
Wu Yu modtog et pass fra Gordon, jeg så ham hurtigt skyndte sig til højre for Tom Pitt hvor vejen.
Ved konkurrencen tre gange foran Tom Peters oprindelige følelse af overlegenhed, er nu alle, men forsvandt på et øjeblik, når han så Kureha ansigt iført et smil, lad ham meget vred at høre holdkammerater rundt til Kureha Den muntre, mere som en klap i ansigtet, stærkt flået på hans kind, knitrende!
Nej nej, jeg vil ikke miste den fængsel! Jeg er meget bedre end ham, jeg vil vinde ham! Bare en ulykke, det fede held og lykke! '
Tom Pitts vil dog ikke indrømme den grusomme virkelighed i al fald, da Wu Yu igen sprang bolden.
Han stoppede fast stilling, sank lavere ryg, fodboldstøvler str 47 lavere tyngdepunkt, for at forhindre Wu Yu nemt puma fodboldstøvler tilbud at bryde.
I afventning grundig ansigt Tom Peters, Kureha også sænket hastigheden, så fodbold fra nærmer sig, har Tom Peters ikke lyst til at tænke, lige ud af den højre fod kommer til at stikke fodbold, Men han bare barfodet, Wu Yu flyttede også på samme tid.


Tom Peters sigter neutral plads til at bevæge dag disk, venstre fod frem skub forsigtigt fodbold, at fodbold øjeblik passere mellem benene på Tom Peters, Kureha deres egen og så de bedste fodboldstøvler slappede lidt accelereret fra Tom Pieters højre side krydsede.
"Brug skræk ekstraordinært?!"
"Haha, Xiao Wu, det er for meget!"
"For art harlem nike indendørssko fodbold smuk!"
"Wow, awesome!"
"Nice arbejde!"
Efter de fire sider af stadion for at se den gamle mand med Kureha ydmyge Chuandang fuld af ekstraordinære, alt for let tabt højre back Tom Peters, kunne han ikke hjælpe, men har højlydt klappede.
De, der er ved siden af ​​spillernes samspil, har også lavet bifald og latter: "Crotch, Tom virkelig held og lykke!
"Hej, hvem lader ham ofte bøje Wu Yu dame gummistøvler det?"
"Virkelig fortjener det!"
"Dagens fjer er fantastisk, og jeg føler mig stærkere end Mark!"
"Nonsens, det bruges!"
Mark stående på venstre side af vejen for at se på dette høre blev hans ansigt ekstremt fattigt, denne Nima lyver og skyder pistol ah!


Kureha havde tabt efter Tom Peters, synes at mene, er ikke grusom, bevidst spottende tone, sagde: "Really kedeligt, så let at havde mistet!"
Stand in stout Tom Pittles hørte dette, vred på ham kaldte en rasende ah!
"Coward, jeg vil dræbe dig!" Tom Pittles briste ind i tårer, hans ansigt ryger mod Wu Yu.
Tom Pittles hoved brændt af ildens flammer, så han ikke ønskede nogen konsekvenser, rettet på bagsiden af ​​Wu Yu kom et glat lysbillede.
"Åh nej!"
"Yu, farligt!"
"Tom Pitt, du bastard!"
Vidne til skateboarding, som Tom Pitticks rettede bagfra Wu Yu, lavede mange spillere, og de fire ældre mænd uden for stadion var bange.
Tom Pittles øjne så et nært blik på den nærliggende Wu, han hælede, og nogle brølede hysterisk: "Giv mig en tur!"
Hør brølet bag ham og minde om mennesker, kan Wu Yu næsten gætte, hvad de skamfulde Tom Pittills vil bruge, hvad Yinchao.


Så følelsen af ​​lyden bag ham har Wu Yu været første gang fodbolden ud, samtidig sprang hele kroppen op.
Fodbold nådde forsiden af ​​det begrænsede område fremadsparkeren Robin ved foden af ​​Robin som en bueskytte, tænkte ikke meget direkte sparkskud. superfly tilbud Kraftig lyd af nedbruddet lød.
Desværre havde denne fodskot Robin allerede skyndt sig til Van den Borre blokeret nike fodboldstøvler 2016 med kroppen ud.
Til højre, Wu Yu, hoppede højt, standsede i midair et øjeblik og derefter styrtede ned tungt.
"Åh!" De skarpe skrig lød pludselig.
Alle, der kigger efter prestige, så jeg landing Wu Yu lige trådt på bagsiden af ​​Tom Peterstocks højreben.
Dårlig Tom Pittles krammer sit højre ben, smerteligt ruller rundt i græsset, skarlagen blodfarvet fodtøj.
"Forhåbentlig vil Tom Pittles naturligvis skovle bag!"
"Denne forbandede slagter, var den bedste at blive dræbt!"
At se manden bag skovl modbydeligt Tom Peters ikke skovl til Kureha, men også faldende Kureha trampet den højre fod, hvilket gør mange spillere ser efter, har de klappede.
"Yu, skridt smuk!" Richard Robinson, denne store sorte tykke, simpelthen højt bifald i backcourt, når man taler, men også sat en sort tommelfinger.


Kureha trak på skuldrene, det er hjælpeløs at forklare Tom Peters sagde: "Cocky konge, selvom jeg hader dig, men det er ikke, hvad jeg havde tænkt mig, var en ulykke!".
"Du ..." Tom Pittles river ud, men da han så Wu Yu, et par meget uskyldigt udseende, er hjertet endnu mere vredt.
Coach David blæste hurtigt i fløjten signalerede spillet til at holde pause, Hugo Bruce, Frankie Voca Troon, Eddie Van Damme Eller, som er kommet ind på stadion.
Pludselig fandt trænere og andre ind i, Tom Pittles var som et sørget barn, skyndte sig hurtigt: "Coach, han har såret mig!"
Talende, men også bevidst henviser til den rigtige fodblødning er blødning.
David træner mut, instrueret af Tom Peters højlydt råbte: "Dette er trampet du fortjener, Hvem har fortalt dig at skovle ham bagfra, hvis det er i spillet, for ikke at nævne dig trampet? Selv om benet er brudt, fortjener du det, dommeren vil stadig sende dig et rødt kort, vær venlig at komme ud!
Dårlig Tom Peters, der blev såret, blev også træner David hård spray af spyt et hoved, plus omkring hans holdkammerater griner, bare lad ham skamfuld, ivrig efter at finde en søm boring, der ikke længere Kom ud
David forbandede i et stykke tid og endelig fandt flere spillere, der tog Tom Pittles til sygeplejersken til behandling.
På grund af denne episode måtte dagens holdkonkurrence også afsluttes.
"Xiao tilbud fodboldsko Wu Yu, din præstation er virkelig fantastisk!" Eddie Fan Daier kan ikke vente med at skynde sig, grinende ros Road.


Kureha hørte dette, øjenbryn dårlig smilede og svarede: "Tak Eddie ros, men hvis du fortsætter nike støvler med sok med at gå på sådan en kompliment, men jeg ville være stolt Oh!"
"Stolt? Haha!" Eddie ignoreret hende, men lo lykkeligt.
Som de to talte, gik assistent træneren Franchwicaktrun over med et smil: "Lille fyr, lad os mødes igen!"
"Hej, Mr. Voca Troon!" Kureha se dette, hurtigt mødt med et smil, på samme tid, hans sind udstillinger og Frankie Voca Troon bekendtskab hukommelse fragmenter.
Ifølge de oprindelige ulykkelige hukommelse fragmenter viste, at Frankie Voca Troon og ulykkelige bekendtskab, eller for et år siden, aldrig var blevet set siden den ulykkelige dårlig fysisk konfrontation, kombineret med svag karakter, er han altid tvunget Til deres egen praksis, men træningseffekten er ikke særlig god.
Flere gange i løbet af praktiserende, lejlighedsvis møde med Frankie Voca Troon, de to snakkede efter et emne at tale fodbold, snakke, efter på grund af den travle arbejde, og hvor uheldig Voca Troon ikke længere Har chatter muligheder, men lejlighedsvis vil han stadig se på stadion, der sveder, hårdtarbejdende kinesiske teenagere.
Voca Troon dybtfølt smil ros: "Kureha, ser det ud til, at din flittige træning er meget effektiv, ærlig, du scorede to mål i dag er alt for smuk, selvfølgelig, også et stort gennembrud og passerer! "
"Lille mand, du er meget modig præstation, er interesseret i det første hold spille det ?!" Netop færdig med at tale, træner Hugo Bruce kunne ikke hjælpe Voca Troon, kom også frem, så han op og ned Wu Yu en, sagde dette.
Wu Yu hørte næsten aldrig tænkt, blurted ud og sagde: "Jeg synes selvfølgelig, drømme vil komme ind i første hold!"
"Ha ha!" Wu Wu se dette par ophidsede udseende, et par gamle gutter, har hver fase med et smil.
Engang er de for unge, unge føler sig godt!
Hugo Bruce Kureha klappet fodboldstøvler nike superfly på skulderen, smil fortalt: "Lille mand, i morgen kan du gå til det første hold rapporteret, god træning, kan den nye sæson har en masse af det!".
"Sir, du er lettet, jeg skal tage god træning!" Wu Yu nikkede spændt ud, klappede brystet for at sikre, at træneren.


Wakatlun blinkede, hej: "Wu Yu, så ses vi i morgen formiddag!" "Ja!" Efter at have talt om disse ord snakkede Voactrone og Hugo Bruce et par ord, de gik direkte. Se den første linje træner og assistent træneren alle tilbage, teamet de holdkammerater, har misundelig øjne Wu Wu.
Hvordan troede de aldrig, at i dag, kun Wu Yu, blev det heldige barn valgt som første trænere.
Det er så længe siden, før den bænkspiller er blevet en førsteklasses spiller, denne ændring er for stor nu!
David trænere naturligvis forstå disse lille satan psykologiske, mut nike fodboldstøvler med sok tilbud Bao Han sagde: "? Look at se, hvad morgendagens løb, jeg forsøgte at give dig, sir morgendagens kamp cheftræner og assistenttræner vil se på Mr."
"Ja, godt!"
"I morgen skal jeg arbejde hårdt for at vinde det første hold!"
"Mig også!"
"Hvis du kan deltage i første hold, kan jeg helt sikkert."
"Nå vil alle være med i førsteholdet!"
En gruppe af unge spillere, længes efter morgendagens holdkonkurrence.
I holdlokalet sender Tom Pittles, som er under behandling, en squeal af griseagtig skrig på grund af smerten.
Virkelig lugte tårerne, se trist wow!

Leave a Comment