Hvad er den bedste fodboldsko? Top 6!

Posted by admin 22.08.2018 0 Comment(s)

 

Vi præsenterer dig toppen af ​​de bedste fodboldsko ifølge os. Fodbold er den mest populære sport i verden. Alt du behøver er en bold, så du kan spille hvor som helst. Ikke desto mindre kan du ikke spille med et par fodboldstøvler, når du spiller i en klub. Faktisk, hvis du ankommer på banen med et par charentaise, tvivler jeg på, at dommeren lader dig spille. Derudover er det også dejligt for en spiller at have de nyeste fodboldstøvler og være stilfuld selv på banen. Kvalitet og æstetik, vil du se de bedste fodboldsko i det øjeblik, der vil gøre dig til den mest stilfulde spiller i spillet. Dette kan være trøstende, hvis du tager en kuffert, det er altid vundet.


1. Adidas Copa, den tidløse
Adidas Copa fodbold støvler har eksisteret i meget lang tid. Hvis du spiller i en klub, skal du have set nogen bære den. Adidas Copa er lavet af kænguru læder og er meget behageligt og ideelt til folk, der har en bred fod. Det er en perfekt model til forsvarere, da de er meget modstandsdygtige. Æstetisk er det et par vintage sko, normalt sort, selvom Adidas for nylig har udgivet flere farver til dette produkt. Plus, de kommer i støbte og skruede klipper for at du kan spille på enhver overflade. Hvis du kan lide komfortable, slidstærke fodboldstøvler og vil give dig et lille "gammeldags" udseende, vil Adidas Copa behage dig.


2. Puma One 18.1, enkel men af ​​kvalitet
Vi fortsætter med fodboldstøvlerne lavet af læder. Puma One 18.1 er en high-end model af mærket. Lavet af en "sok", vil de holde din ankel perfekt for at undgå skader. Derudover har du en indvendig foring, der giver dig mulighed for at beskytte dig mod kulde. Dette læder på toppen af ​​skoen er fint for dig at have en bedre hit bold og giver dig mulighed for at drible til Ronaldinho. Du skal stadig have et lille talent, men det er en god måde at hjælpe dig med, hvad synes du?


3. Nike Magista, den brede sko af Nike-linjen
Nike Magista fodbold støvler er de bredeste modeller i Nike serien. Eksisterende i høj eller lav version, disse sko har en meget tynd tøffel, der giver mulighed for at få et godt kugle af bolden. Du finder et roterende område foran på foden for at gøre hurtigere retningsændringer. Det er en model, som svarer godt til spillerne, der udvikler sig i feltets akse. Med hensyn til æstetik er det en sko, der er ret simpel men stilfuld, som du kan finde i en lang række forskellige farver.


4. Puma Futur 18.1, en high-end model
Puma Futur 18.1 fodboldsko er en meget succesfuld og opskalere model. Der er en letvægtssko, der har en tøfler til bedre støtte af ankelen. Derudover vil du have en sømløs bootie, der giver mulighed for at tage formen på din fod perfekt, første gang du lægger dem på. Den er udstyret med en polstret indersål for maksimal komfort. Endelig er der en fodsko virkelig æstetisk stilfuld, som for mig var den store fejl i Puma i tidligere år. Med denne model kommer mærket også tilbage i de store ligaer med hensyn til kvalitet og stil.


5. Adidas X, for mere hastighed
Vi træder i Top 5 af de bedste fodboldstøvler i vores Adidas med X. Det er en high-end model fra Adidas, som er designet af den brand for folk, der søger hastighed som midtbanespillere eller angribere. Det er en ultra lys sko, der har Techfit teknologi. Techfit er en sømløs tøfler, der straks tager formen på din fod for at sikre maksimal komfort. Forsiden af ​​foden uden snørebånd er blevet undersøgt, så du kan styre din bold simpelthen når den kommer hurtigt. Endelig er Adidas X er udstyret med "GRIP NON STOP" for at sikre den bedst mulige greb bolden og have total kontrol over bolden.


6. Adidas Nemeziz, fodboldstøvlerne af legenden Messi
Hvad med Lionel Messi bortset fra at han altid er den bedste fodboldspiller? Legenden spiller på FC Barcelona gør hans fænomenale dribling med Adidas Nemeziz fodboldsko. Du finder en lang række teknologier på denne model. Først og fremmest er den lavet af Agility Strik på forsiden af ​​foden for at få en monteret og meget dynamisk tøffel.

Leave a Comment