Hvordan køber man en fodboldsko? Fuld guide!

Posted by admin 26.02.2018 0 Comment(s)

Fodboldsko er vigtige detaljer for sikkerheden og ydeevnen hos en atlet. Uanset om det er i felt eller futsal fodbold, skal spilleren overveje flere faktorer, når man vælger udstyret, for at sikre deres præstation. I denne artikel giver vi dig en trinvis vejledning om, hvordan du vælger den ideelle fodboldstøvler til dig - til fodbold eller futsal - og også angive de bedste modeller på markedet.


Tips til valg af den perfekte fodboldsko
Komfort: Sneakers skal passe til spillerens fod, uden at klemme på et tidspunkt eller løsne sig ved en anden. Komfort er direkte forbundet med atlet performance. Hvis støvlen ikke er behagelig på din fod, hvordan forventer du at få en god præstation i spil?


Pris: Indstil, hvor meget du vil bruge, inden du begynder at lede efter forskellige modeller. Der er gode modeller i de mest forskelligartede prisklasser. Så det er vigtigt at sætte dette mål først - på den måde undgår du unødvendige udgifter.


Traktion: En god støvle skal sikre fremragende trækkraft på jorden. Alt i alt er fodbold et spil, der kræver rykkede bevægelser og retningsændringer på kort tid. Godt fodtøj skal sikre traktion, så atleten kan udføre sin aktivitet sikkert.


Dæmpning: Intensiteten af ​​sporten forårsager stort pres på spillerens fødder. Med dette skal sneakers være designet til at absorbere chok af forskellige bevægelser, såsom løb, spark og hoppe.


Ikke klæbe til kendte mærker: Utroligt som det kan synes, ikke altid de mest kendte mærker som Adidas, Puma, Nike, Umbro vil få den perfekte fodboldskomodel til din fod. Men rolig ned, ikke "priem cânico"! På det tidspunkt du prøver ud, prøv også at passe mindre kendte brandmodeller. Husk altid: Komfort først.


Udover disse vigtige tips vil valg af støvle også afhænge af nogle vigtige faktorer, nemlig at være:


overfladen som du vil spille på (futsal? field soccer?)
den position, som du plejer at spille
din stil med spil
Strikere til angriber, forsvar og midtbane
Længere og "spidse" sko er angivet for dem, der spiller i angrebet, da de giver større fleksibilitet og kontrol for atleten. Nike, Puma og Adidas producerer normalt fremragende cleats til professionelle spillere.


Hvis du har tendens til at spille defensivt, er komfort og udfyldning de vigtigste ting, du skal kigge efter - Umbros klumper har en tendens til at blive dømt for disse egenskaber. Den eneste ulempe ved disse støvler er, at de kan reducere ydeevnen i "løbende skud".


Nu, hvis du spiller i midten af ​​feltet, kan mere alsidige klumper være det bedste valg. Flere afrundede modeller har tendens til at være ideelle, da de er designet til at give større præcision i kuglepas og kryds.


Fodboldsko til salon, felt og samfund
Det er vigtigt at klipene passer til den type felt du normalt spiller, fordi den nødvendige trækkraft vil være forskellig for hver jordtype. Mange mennesker ender med at købe to typer fodbold - en til futsal og en til fodbold - for at sikre hyggelige øjeblikke i enhver tilstand.


Fodboldstøvlen på salonen er den mest fremtrædende af modellerne, fordi dens solado er glat uden lås. Nu, når det kommer til samfundets fodboldsko og felt, kan tingene blive lidt mere forvirrende (men intet du kan ikke slå! Hehe).


Hvis emnet er et syntetisk græsfelt, så ligner sålen på fodboldene i salonfodbold - de er ikke helt glatte, fordi de har "dimples", der giver god vedhæftning. I øvrigt kaldes de Astro solos.


I feltet fodbold er antallet af krævede låse på bagagen lavere, men låsen er store - for at muliggøre mere stabilitet i marken. Normalt kan disse støvler leveres med 6 eller 10 låse. Husk at jo mere låser, desto større er mobiliteten. Hvis du spiller i angrebspositioner og midtbanen, er de med 10 låse mere indikeret. Hvis du spiller i forsvar eller mål (positioner der kræver mere stabilitet), er de 6 låse mere indikeret.


For øvrig, hvis du løber ind i støvler med justerbare metallås (af forskellig højde), skal du ikke forveksle: disse støvler er designet til brug i våde og mudrede områder, hvor glid og syltetøj er to konstante problemer. De kan også bruges i tørre felter.


De rigtige sko til samfundet har mindre låse og giver god ydeevne i lavt græs (eller endog græsløse) felter.


Topstøvlerne på markedet
Mizuno Morelia
Det er et af spillernes foretrukne valg over hele verden takket være dets design og dets muligheder for justering. Mizuno Morelia støvle er et godt valg for sportsfolk på udkig efter let og komfortabelt udstyr.


Fodtøj giver mere trækkraft og fleksibilitet i de indendørs gulve, foruden at have toecap med forstærket søm, der beskytter mod skader.


Nogle tilbud:
Nike Mercurial Victory CR7 Youth Society
Nike Mercurial Vortex II IC Futsal
Nike Mercurial Victory V FG Campo
Adidas Messi 15

Selvfølgelig skal den fodboldsko, der bærer navnet på fireboldmesterens guldspiller, være speciel. Disse støvler blev lavet til at vinde, ligesom Messi. De har enestående trækkraft og fleksibilitet, hvilket giver atleten stor præcision i deres bevægelser.


Adidas Messi 15's struktur giver meget mere fart. Udover at give bedre kontrol og berøring af bolden har den innovative teknologier, der aldrig er blevet brugt af mærket og udviklet til at møde den argentinske spiller.


Nogle tilbud:
Adidas Messi 15.4 TF
Adidas Messi 15.3 IN
Adidas Messi 15.4

Leave a Comment